Ultimele stiri

Reghe îşi doreşte şi alte transferuri. Posturile pe care tehnicianul vrea întăriri

captura conferinta reghe 1

Steaua și-a prezentat în cantonamentul din Turcia cei nouă jucători pe care i-a legitimat până în prezent, însă campania de achiziții a roș-albaștrilor nu s-a încheiat aici, a dezvăluit antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Mutu: "Am avut oferte de la mai multe echipe din România". Ce zice de Steaua

mutu nationala euro

Adrian Mutu a revenit în Liga 1 şi a semnat cu ASA Tg. Mureş, iar acum recunoaşte că prezenţa în lotul României la Euro 2016 este unul dintre obiectivele sale.

Rednic putea să ajungă iar în Belgia! A refuzat Mouscron

rednic dinamo

Mircea Rednic, tehnicianul lui Dinamo, a refuzat o ofertă din Beglia!

OFICIAL Transfer important pentru CFR. Clujenii au semnat cu Juan Carlos, fost la Deportivo La Coruna

juan carlos

CFR a realizat în această după-amiază primul transfer din 2016. Formaţia din Gruia l-a înregimentat pe mijlocaşul Juan Carlos, ultima oară la Tenerife. Informaţia a fost confirmată pe site-ul oficial al clubului şi pe pagina de Facebook.

Uli Hoeness va fi eliberat din închisoare la sfârșitul lunii februarie

Hoeness

Fostul preşedinte al lui Bayern Munchen, Uli Hoeness, condamnat pentru fraudă fiscală, va beneficia de o eliberare condiţionată pe 29 februarie, scrie L'Equipe.

VIDEO Napoli nu vrea să îl piardă pe Higuain. Clauză de 100 de milioane de euro

higuain contract

Gonzalo Higuain are un sezon extraordinar în Serie A TIM, unde a marcat 20 de goluri în 20 de meciuri şi a contribuit decisiv la clasarea pe primul loc a lui Napoli. Forma senzaţională a argentinianului i-a făcut pe conducătorii formaţiei din sudul Italiei să-şi ia măsuri de precauţie pentru a nu-şi pierde starul.

Halep, vedetă pe site-ul oficial al Australian Open. Ultimele impresii, înainte de debut

halep2

Cu doar câteva ore înainte de debutul la Australian Open (acolo unde o va întâlni pe chinezoaica Zhang, într-o partidă care poate fi urmărită în format LIVE-TEXT pe digisport.ro marţi dimineaţă de la ora 10:00), Simona Halep este vedetă pe site-ul oficial al competiţiei.

VIDEO Eliminat de la Australian Open, Carreno Busta a reușit mingea zilei

Carreno Busta

Pablo Carreno Busta a părăsit încă din primul tur primul Grand Slam al anului, Australian Open, dar spaniolul a reușit cel mai frumos punct al zilei, în disputa cu australianul Nick Kyrgios, care s-a impus fără mari emoții, în 3 seturi.

EXCLUSIV Steaua mai vrea un portar. Felgueiras e alegerea lui Reghe

felgueiras

Gigi Becali a promis că va învesti serios în echipă în această iarnă și s-a ținut de cuvânt. La Steaua au ajuns deja 9 jucători, dar tehnicianul Laurențiu Reghecampf a recunoscut că mai are nevoie de întăriri.

Toate amicalele Stelei din această iarnă, ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport. Programul complet

captura antrenament steaua

Veste bună pentru fanii campioanei României: toate meciurile amicale ale Stelei din cele două cantonamente ale iernii vor fi transmise ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport 1. De asemenea, partidele pot fi urmărite în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

VIDEO Mutu ţine legătura cu stafful naţionalei: "Aşteaptă să mă vadă pe teren"

mutu iordanescu

Adi Mutu s-a întors în Liga 1. "Briliantul" s-a înţeles cu ASA Târgu Mureş, echipă unde va evolua până la vară. Cel mai important obiectiv al atacantului de 37 de ani este să ajungă la Euro. Mutu a recunoscut că ţine legătura cu stafful naţionalei şi că va depinde numai de el dacă va fi prezent în Franţa.

Amicalul Steaua - Young Boys e LIVE la Digi Sport 1, marţi (19:00). Debutează Marica şi Bawab

steaua-1

Steaua şi-a prezentat azi achiziţiile iernii, iar mâine va disputa singurul amical al primului stagiu de pregătire, din Antalya. Campioana României va juca împotriva elveţienilor de la Young Boys Berna, iar partida va fi transmisă în direct la Digi Sport 1, de la ora 19:00.

VIDEO Steaua şi-a prezentat cele 9 transferuri făcute în această iarnă

steaua brand copy

Steaua a adus nu mai puţin de 9 jucători în această iarnă, însă campania de achiziţii nu se opreşte aici. Aşa cum digisport.ro a anunţat, campioana insistă şi pentru transferul lui Gabi Enache, de la Astra.

Continuă aroganţele între Dani Alves şi Cristiano. Ultima replică a brazilianului

alves ronaldo

Dani Alves şi Cristiano Ronaldo continuă războiul aroganţelor, unul început de brazilian după decernarea Balonului de Aur. Lusitanul l-a acuzat atunci că vorbeşte despre el doar pentru a prinde prima pagină a ziarelor.

EXCLUSIV George Florescu și-a găsit echipă. Unde va evolua mijlocașul

george florescu

George Florescu a fost foarte aproape de o revenire în Liga 1 în această pauză de iarnă, însă în cele din urmă a ales campionatul din Cipru, acolo undeva va evolua pentru Omonia Nicosia.

VIDEO Revine lupta dintre Steaua şi ASA. S-a transformat în Mutu vs Marica: "Duel de la distanţă"

marica mutu

Perioada de transferuri din această iarnă a adus două reveniri de marcă în fotbalul românesc. Ciprian Marica a ales Steaua şi Adi Mutu s-a înţeles cu ASA Târgu Mureş. Duelul dintre cele două echipe care s-au luptat pentru titlu anul trecut se poate transforma într-unul între atacanţii care au reprezentat tricolorul de la începutul anilor 2000.

O nouă provocare pentru Lobonţ, la 38 de ani. Ce scriu italienii, chiar de ziua lui

lobont

Portarul român Bogdan Lobonţ, care azi, 18 ianuarie 2016, împlineşte 38 de ani, a primit o ofertă de la echipa italiană de fotbal Frosinone, nou-promovată în Serie A Tim, scrie ''Il Messaggero''.

Froome a devenit cel mai bine plătit ciclist profesionist. Salariul britanicului

chris froome

Ciclistul britanic Chris Froome şi-a prelungit contractul cu Team Sky până în anul 2018, noul acord transformându-l în cel mai bine plătit rutier din plutonul profesionist.

EXCLUSIV Dinamo îl poate pierde gratis pe Filip! Reacția roș-albilor

steliano

Steliano Filip a intrat în ultimul an de contract cu Dinamo, iar dacă nu va fi văndut până în vară, în decembrie 2016 se poate întoarce gratis la Avicola Buziaş. Fundaşul aparţine în acest moment 50% lui Dinamo, iar restul procentelor, echipei care evoluează în ligile inferioare ale judeţului Timiş.

Rapidiștii se vor întâlni cu Ronaldinho la turneul amical din India

ronaldinho-3

Rapid a primit invitația de a participa la tradiționalul turneu Sait Nagjee Amarsee, care va avea loc în sud-vestul Indiei, la Kozhikode. Giuleștenii se vor întâlni acolo cu brazilianul Ronaldinho, care va fi ambasadorul turneului.

EXCLUSIV Rapid îşi acoperă postul de portar. Dolha, aproape de o revenire

dolha-1

Rapid face tot posibilul să îşi acopere posturile deficitare. Primul este cel al portarului, acolo unde sursele Digi Sport anunţă că giuleştenii sunt foarte aproape să îl aducă la echipă pe Emilian Dolha.

FOTO Yamaha Movistar a prezentat prototipul M1 pentru sezonul 2016

yamaha

Echipa Yamaha Movistar a prezentat, la Barcelona, prototipul M1 pentru sezonul 2016 din MotoGP. La eveniment au fost prezenţi Jorge Lorenzo, campion mondial în 2016 şi Valentino Rossi.

VIDEO Dybala l-a făcut uitat pe Tevez. Cifre mai bune, după primele 20 de etape

dybala

VIDEO. Udinese - Juventus 0-4. Paulo Dybala a demonstrat încă o dată că este înlocuitorul perfect al lui Carlos Tevez, jucătorul care a plecat în vara lui 2015 la echipa care l-a dat fotbalului mare, Boca Juniors.

Zidane, impresionat de BBC: "Și-au îmbunătățit foarte mult jocul defensiv"

bbc

VIDEO Real Madrid - Sporting Gijon 5-1. Al doilea meci al lui Zidane pe banca madrilenilor a adus o nouă victorie la scor a "albilor". Bale, Benzema și Cristiano au reușit să înscrie toate cele 5 goluri ale "galacticilor" și antrenor francez s-a arătat extrem de mulțumit de prestația tripletei BBC.

VIDEO Cristiano, arogant după ce a lovit un adversar. Ce a declarat portughezul

cristiano-2

VIDEO. Real Madrid - Sporting Gijon 5-1. Partida aproape perfectă făcută de elevii lui Zinedine Zidane ar fi putut fi umbrită de o eliminare a lui Cristiano Ronaldo. Portughezul de 30 de ani a lovit un adversar, dar a scăpat şi fără cartonaşul galben. CR7 nu s-a oprit aici şi a dat o declaraţie cel puţin ciudată, după meci.

Scandalul meciurilor trucate din tenis: Djokovic spune că a fost contactat în 2007

nole-1

Novak Djokovic, numărul 1 mondial, a declarat că a fost victima unei tentative de corupţie în 2007, la turneul de la Sankt Petersburg, după ce presa britanică a făcut dezvăluiri despre meciuri trucate din tenis.

Maria Sharapova, calificată în turul doi. Caroline Wozniacki, OUT de la Australian Open

masha

Maria Sharapova, finalista din 2015 a Openului Australiei, a debutat cu dreptul la ediţia din acest an a competiţiei de la Melbourne, învingând-o în două seturi, 6-1, 6-3, pe japoneza Nao Hibino, într-o partidă disputată luni.

Primele declaraţii ale lui Mutu, după ce a semnat cu ASA: "Cred în această echipă"

mutu-3

Adi Mutu a semnat cu ASA Târgu Mureş şi a plecat în această dimineaţă cu echipa lui Petre Grigoraş în cantonamentul din Antalya. "Briliantul" a recunoscut că participarea la Euro este o ţintă grea, dar şi că acesta a fost motivul pentru care nu a luat în calcul o continuare a carierei în Japonia sau Australia. De asemenea, vârful a admis şi că nu a avut ofertă de la Viitorul lui Hagi.

Halep rămâne locul 2 WTA, Monica Niculescu a coborât două poziții în clasament

simona halep-4

Simona Halep şi-a consolidat locul al doilea în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicităţii luni, în care are un avans de peste 800 de puncte faţă de a treia clasată, Garbine Muguruza.

România a câștigat cu Malta și va lupta pentru locurile 9-12 la Campionatul European

captura polo

Naţionala masculină de polo a României a învins formaţia Maltei cu scorul de 12-7 (4-2, 5-2, 1-1, 2-2), într-un meci pentru locurile 9-16 la Campionatul European de la Belgrad.

  • 18:00 Etapa 8 Superliga: UTA Arad-FCU 1948 Craiova
  • 18:45 Stirile Digi Sport
  • 19:00 Etapa 8 Superliga: UTA Arad-FCU 1948 Craiova
  • 20:00 LIVE Digi Sport Special
  • 21:00 Etapa 8 Superliga: Universitatea Craiova-FCSB
  • 21:45 LIVE Digi Sport Special
  • 22:00 Etapa 8 Superliga: Universitatea Craiova-FCSB
  • 23:00 LIVE Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - ACSM POLETEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (24.11.2023)

    FOTBAL: FC Hermannstadt – Poli Iași, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (29.10.2023)

    FOTBAL: UTA Arad – FCU Craiova 1948, ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - FCSB, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italy: Serie a football match SSC Napoli vs Inter SSC Napoli Victor Osimhen , Khvicha Kvaratskhelia (ssc Napoli) during

    FOTBAL: Udinese - Napoli, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Coventry City v Manchester United - Emirates FA Cup - Semi Final - Wembley

    FOTBAL: Crystal Palace - Manchester United, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult