Ultimele stiri

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Sânmărtean a contribuit cu un gol şi o pasă decisivă la al patrulea succes la rând al lui Al Ittihad

sanmartean gol al ittihad

Prestaţie excelentă a lui Lucian Sânmărtean, care a contribuit cu un gol şi o pasă decisivă la victoria categorică obţinută de Al Ittihad în faţa lui Al Raed, scor 6-2.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Momcilovic: "Avem nume și calitate, iar asta se vede în meciuri. Va fi și mai bine"

captura momcilovic

VIDEO Steaua - Djurgardens 2-2. Noul fundaș stânga al Stelei, Marko Momcilovic, a intrat în minutul 58 în penultimul meci amical disputat în cel de-al doilea cantonament din Antalya.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Spectacol în tribune pe Sanchez Pizjuan! 35.000 de fani au cântat ”a cappella” imnul Sevillei

sevilla

Spectatorii de pe arena Ramon Sanchez Pizjuan au fost și ei la înălțime. Au cântat, înainte de startul meciului, din peste 35.000 de piepturi, imnul echipei, unul dintre cele mai frumoase din fotbalul european și mondial.

a:1:{i:0;s:8:"Exclusiv";} Artem Milevski a semnat cu Concordia Chiajna. Detaliile transferului

milevski concordia

Artem Milevski este jucătorul celor de la Concordia Chiajna. Atacantul ucrainean de 31 de ani a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate cu echipa care ocupă locul 12 în Liga 1 după 23 de etape.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Sfaturi pentru Tamaș: ”Paparazzii vor fi pe urmele tale. Vrei să bei un șpriț? Bea acasă!”

tamas g

De la revenirea la Steaua, Gabriel Tamaș a reușit să acapareze discuțiile între microbiști și articolele de presă. Clauza anti-alcool pe care i-a impus-o Gigi Becali și declarațiile spășite ale fundaşului central de la prezentarea oficială au fost subiectul unui dialog savuros între Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, și Gabi Balint

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Reghe e în conflict cu Iordănescu, dar vrea 10 stelişti la lot: ”De-aia am adus mulți români”

reghe nationala

Steaua a refuzat să-şi trimită jucătorii în stagiul de pregătire pe care naţionala divizionară îl efectuează în Antalya, dar antrenorul campioanei, Laurenţiu Reghecampf, speră ca lotul pentru Euro 2016 să cuprindă cât mai mulţi dintre elevii său.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Chipciu nu se teme de concurenţa de la Steaua: "E un lucru foarte bun pentru noi"

chipciu steaua

Steaua a făcut o adevărată revoluţie la nivelul lotului în această pauză de iarnă, iar lupta pentru un loc de titular în echipa lui Laurenţiu Reghecampf se anunţă una foarte dură. Alex Chipciu, recent revenit după o accidentare, este pregătit să dea totul pentru a-şi păstra locul în primul 11.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Primire călduroasă pentru rapidiști în India. Primele declarații ale jucătorilor

captura rapidisti

Indienii au făcut coadă la aeroport pentru a-i vedea pe jucătorii Rapidului, iar antrenorul Dan Alexa a fost întâmpinat cu ghirlande de flori, după un drum care a durat 17 ore.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Reghecampf, mulțumit după remiza cu Djurgardens: ”Altă atitudine față de meciul cu Ludogorets”

captura reghe

Dacă după meciul cu Ludogorets și-a criticat elevii, Laurențiu Reghecampf s-a declarat foarte mulțumit de jucători după remiza cu Djurgardens, 2-2.

Tatăl lui Neymar a dezvăluit numele echipei care a oferit 190 de milioane de euro pentru fiul său

neymar united

Tatăl brazilianului Neymar a confirmat că Manchester United oferă 190 milioane de euro celor de la FC Barcelona pentru a obţine semnătura fiului său, informează EFE, citată de AGERPRES.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Suspendare redusă pentru Filipe Luis, după faultul dur asupra lui Leo Messi. Nu mai stă 3 meciuri

fluis

Comisia de Apel a Federației Spaniole de Fotbal a admis recursul făcut de Atletico Madrid la suspendarea de trei etape primită de fundașul lateral Filipe Luis, după faultul asupra lui Leo Messi care i-a adus eliminarea directă în meciul dintre Barcelona și Atletico Madrid, de sâmbăta trecută, din etapa cu numărul 22 din La Liga.

Lazio a fost sancţionată pentru incidentele de la meciul cu Napoli. Amendă şi stadion parţial închis

sanctiune lazio

Lazio a fost sancţionată de liga italiană, după incidentele de la meciul cu Napoli, pierdut cu 2-0 de formaţia din capitala Italiei. Gruparea biancocelesta a primit o amendă totală de 65.000 de euro, iar Curva Nord (Peluza Nord) va fi închisă la următoarele două meciuri de pe teren propriu.

Vești despre starea de sănătate a lui Schumacher: ”Din păcate, nu sunt bune”

schumi

Veştile despre Michael Schumacher nu sunt bune, a declarat joi fostul preşedinte al scuderiei Ferrari, Luca di Montezemolo, la doi ani după gravul accident de schi suferit de fostul pilot german de Formula 1 în decembrie 2013.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Steaua nu renunţă la Enache şi Ivan: "Vom încerca să îi aducem. Acum sau la vară"

enache ivan

Steaua a avut o campanie de achiziţii spectaculoasă, însă tot nu a reuşit să-şi atingă toate obiectivele. Gabriel Enache şi Andrei Ivan sunt doi dintre jucătorii pe care Laurenţiu Reghecampf i-a dorit, dar nu au ajuns sub comanda sa. Tehnicianul roş-albaştrilor nu a renunţat încă la cei doi.

PSG, 33 de meciuri la rând fără eșec. Parizienii, departe de recordul Stelei

psg steaa

Recordul naţional de 33 de meciuri de campionat fără înfrângere, stabilit miercuri de Paris Saint-Germain, rămâne la mare distanţă de recordurile în fotbalul european, unde cea mai lungă serie de invincibilitate a fost reuşită de Steaua Bucureşti, cu 106 meciuri între 1986 şi 1989, scrie AFP.

A fost "noul Shevchenko", dar vine să se bată la retrogradare în Liga 1. Transfer cu nume la Concordia

milevski sheva

După ce l-a adus pe Christian Obodo, Concordia Chiajna este aproape să realizeze un nou transfer cu nume. Fostul internaţional ucrainean Artem Milevski negociază cu gruparea ilfoveană şi este aşteptat să semneze un contract în această seară.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Gebhart, impresionat de noua sa echipă: ”Steaua, ca Bayern! În Germania nu mi s-a întâmplat asta”

gebhart-2

Timo Gebhart, jucătorul adus de Steaua de la Nurnberg, a fost prezentat oficial astăzi la clubul roș-albastru și a oferit primele declarații în calitate de jucător al campioanei României.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Portarii tulbură apele la Steaua. ”Ar trebui să fim mai atenți în declarații” / ”Aș fi ridicol dacă n-aș spune-o”

portari steaua nita cojocaru

VIDEO Steaua - Ludogorets 0-3. Antrenorul stelist Laurențiu Reghecampf l-a criticat pe președintele de imagine, Helmuth Duckadam, care a evidențiat câteva erori ale celor doi portari ai campioanei, Valentin Cojocaru și Florin Niță, după prima înfrângere din această iarnă, 0-3 cu bulgarii de la Ludogorets.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Napoli nu înseamnă doar Higuain. Insigne, performanţă unică în Europa în acest sezon

insigne record

Cu 23 de goluri marcate în cele 23 de etape din Serie A TIM, Gonzalo Higuain este starul indiscutabil al lui Napoli şi principalul motiv pentru care trupa de lângă Vezuviu este lider în Italia. Dar argentinianul are un ajutor important în încercarea de a readuce titlul pe San Paolo - Lorenzo Insigne.

Rafa Benitez poate reveni la Valencia. Clubul a discutat deja cu agentul tehnicianului

benitez valencia

Rafa Benitez ar putea fi protagonistul unei reveniri de senzaţie pe Mestalla. Tehnicianul de 55 de ani, demis de la Real Madrid, este dorit la Valencia, clubul la care a obţinut primele performanţe importante din carieră.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Barça primește cele mai multe penalty-uri, dar ratează aproape 50%. Neymar, antierou de la 11 m

neymar

Barcelona a spulberat-o aseară pe Valencia cu 7-0 în manșa tur a semifinalelor Copa del Rey, dar a avut ocazii care i-ar fi permis chiar o victorie și mai categorică. Printre ratările incredibile ale trupei blaugrana a fost și penalty-ul ratat de Neymar în prelungirile primei reprize, la scorul de 3-0.

Reacția "victimei" scandărilor rasiste ale fanilor lui Lazio

koulibaly napoli

VIDEO Lazio - Napoli 0-2. Fundașul lui Napoli, Kalidou Koulibaly, a fost, miercuri seară, ținta scandărilor rasiste ale suporterilor lui Lazio, din cauza cărora meciul a fost întrerupt pentru câteva minute.

Pandurii cere amânarea meciului cu ASA: "Nu vrem să fim cea mai dezavantajată echipă din Liga 1" 

pandurii amanare

Primul meci al părţii a doua a sezonului din Liga 1, ASA Tg. Mureş - Pandurii, ar putea fi reprogramat, la solicitarea gorjenilor. Oficialii formaţiei din Tg. Jiu consideră că ar fi defavorizaţi de faptul că au patru jucători convocaţi în lotul naţionalei divizionare, care efectuează un stagiu de pregătire în Antalya.

S-au stabilit cele două stadioane dintre care se va alege gazda finalei Cupei Spaniei

san mames vicente calderon

VIDEO Barcelona - Valencia 7-0. Barcelona și-a asigurat, în mare parte, prezența în finala Cupei Spaniei, după victoria cu 7-0 obținută miercuri seară în turul penultimului act, cu Valencia.

Simeone, aproape de o revenire de senzație! L-ar putea înlocui pe Mancini la Inter

diego simeone

Oscilațiile de formă ale lui Internazionale Milano din acest sezon i-au pecetluit soarta lui Roberto Mancini, care cel mai probabil va pleca de pe Giuseppe Meazza, indiferent dacă va îndeplini sau nu obiectivul trasat la începutul acestei stagiuni.

Chelsea și-a găsit antrenor! Allegri îi va lua locul lui Hiddink

allegri

Guus Hiddink a fost ales de Roman Abramovich pentru a conduce destinele lui Chelsea după ce londonezii au renunțat la Jose Mourinho în urma unui start de sezon extrem de slab. Olandezul nu va continua însă și din vară pe Stamford Bridge, locul său urmând a fi luat de italianul Massimiliano Allegri.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Mesajul Simonei către fanii României, înainte de partida de Fed Cup, cu Cehia

romania fed cup

Simona Halep face parte până la urmă din echipa de Fed Cup a României, după ce şi-a amânat operaţia de deviaţie de sept. Sportiva de 24 de ani se antrenează deja la Cluj, de la începutul săptămânii, şi a trimis un mesaj pentru fanii tricolorelor.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Tamaş se face băiat bun: "Nu m-am ţinut de promisiune data trecută. Vreau în Champions League"

tamas2

Gabi Tamaş este cea mai nouă achiziţie a Stelei, din această iarnă, iar fundaşul care a semnat pe doi ani şi jumătate cu gruparea campioană a admis că are o revanşă de luat faţă de Gigi Becali, căruia i-a promis la primul contract semnat cu bucureştenii că va duce echipa în Champions League.

Mesut Ozil, detronat! Noul lider al pasatorilor din acest sezon vine din tot din Germania

ozil arsenal

Mesut Ozil și-a făcut un renume de pasator ideal, încă din anii petrecuți la Real Madrid, iar de când a ajuns la Arsenal nu a făcut decât să confirme acest lucru.

Cheryshev, după reacţia fanilor Barçei: "Nu m-a deranjat ce s-a întâmplat în tribune"

cheryshev

VIDEO Barcelona - Valencia 7-0. Protagonistul celui mai așteptat moment al disputei transmise ÎN DIRECT de Digi Sport 1 miercuri seară nu a fost un component al tripletei MSN ci un fotbalist al "liliecilor".

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 LIVE Digi Sport Matinal
  • 11:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 12:00 Digi Sport Special
  • 13:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult