Ultimele stiri

Klopp, după înfrângerea cu Leicester: "Am fost aproape să aplaud reuşita lui Vardy"

klopp liverpool

Leicester - Liverpool 2-0. Liverpool a pierdut primul meci din luna februarie, 0-2 pe terenul liderului din Premier League, Leicester City, dar antrenorul Jurgen Klopp nu este îngrijorat deloc din pricina jocului, ci din cauza rezultatului.

Pe ușa din față

germania euro handbal

Ce se întâmplă cu Pancu? Dragomir: "M-a sunat într-o noapte" / "Am fost accidentat" 

pancu voluntari

Daniel Pancu a lipsit de la prezentarea noului antrenor de la FC Voluntari, Ionel Ganea și a ratat și al doilea cantonament din Antalya al ilfovenilor. Inițial, s-a spus că a ratat avionul, deși avea bilet pentru cursa cu care a plecat toată echipa, dar acum a ieșit la iveală că a fost vorba despre o accidentare.

CFR Cluj, lovitură după lovitură. Mai poate pierde 6 puncte și ar intra în hora retrogradării!

jucatori cfr cluj

Oficialii celor de la CFR Cluj au primit o lovitură neașteptată și extrem de dură în egală măsură din partea celor de la TAS. Forumul de la Lasanne nu le-a dat dreptate ardelenilor în litigiul cu FRF, astfel că depunctarea cu șase puncte, dictată în 2015 rămâne valabilă.

a:1:{i:0;s:4:"Foto";} Javi Martinez, după operaţia la menisc: "Totul decurge bine!" Când va reveni

javi

Mijlocaşul lui Bayern Munchen, Javi Martinez, s-a declarat optimist a doua zi după operaţia la meniscul stâng la care a fost supus la Barcelona, asigurând că "totul decurge bine".

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Filipe Luis și-a aflat pedeapsa, după faultul "criminal" asupra lui Messi. Prinde meciul cu Real!

filipe luis messi

VIDEO Barcelona - Atletico 2-1. Eliminat direct la meciul cu Barcelona, după un fault de o duritate extremă asupra lui Lionel Messi în meciul de sâmbătă, dintre Barcelona și Atletico Madrid, Filipe Luis și-a aflat pedeapsa, miercuri.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Faza zilei! Pjanic, ținta glumelor lui Totti, chiar în timpul meciului

captura totti

Ajuns la vârsta de 39 de ani, Francesco Totti rămâne unul dintre "copiii teribili" ai fotbalului italian. Marți, la meciul cu Sassuolo, căpitanul de la AS Roma i-a sfăcut o glumă lui Miralem Pjanic, pe marginea terenului, chiar în timpul meciului.

Probleme pentru jucătorii Astrei. Găman nu va juca în ultimul amical al naționalei

captura gaman

La finalul celui de-al doilea amical din stagiul de pregătire din Antalya, Anghel Iordănescu avea mai multe semne de întrebare, decât certitudini.

Simona: "Îmi doresc să câştig o medalie la Olimpiadă, la simplu. Chiar şi la dublu mixt am o şansă"

conf fed cup

Simona Halep, numărul trei mondial, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că şi-ar dori să câştige o medalie la Olimpiadă, la fel cum şi-ar dori să joace în finala de la Singapore (la Turneul Campioanelor, n. red.) şi în finala Fed Cup.

Imperiul cotraatacă. Imperiul chinez

a00a8776-e2b7-483e-97f2-675c8d1ed97a

Conflictul dintre Steaua și națională nu afectează prezența jucătorilor la Euro. ”Eu sunt încrezător!”

colaj stelisti nationala

Conflictul dintre selecționerul echipei naționale, Anghel Iordănescu, și antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, legat de cei șase jucători convocați pentru stagiul de pregătire din Antalya al selecționatei divizionare nu-i va afecta pe roș-albaștri în perspectiva turneului final din Franța.

a:1:{i:0;s:8:"Exclusiv";} Încă o întărire pentru Iași. După Cristea, a mai semnat cu un jucător cu experiență în Liga 1

chipciu llullaku transfer steaua gaz metan csms iasi

CSMS Iași continuă să se întărească, în lupta pentru play-off. După ce a rezolvat transferul lui Andrei Cristea, fostul golgheter al Ligii 1, formația moldavă a bifat și a doua achiziție din această iarnă: a semnat cu Azdren Llulaku.

Atletico vrea să dea lovitura, după ce l-a vândut pe Jackson Martinez. Îl readuce pe Diego Costa?

diego simeone diego costa

Atletico Madrid doreşte să utilizeze o parte din suma de 42 milioane euro încasată din transferul columbianului Jackson Martinez în China pentru răscumpărarea lui Diego Costa, de la Chelsea, la finalul acestui sezon, anunță spaniolii de la Marca.

Lobonţ nu a fost trecut de AS Roma pe lista UEFA, înaintea "dublei" cu Real Madrid

lob

Portarul român Bogdan Lobonţ nu va avea ocazia să evolueze pentru AS Roma în actuala ediţie a Ligii Campionilor, nefiind inclus pe lista înaintată la UEFA de clubul din capitala Italiei, aşa cum s-a întâmplat, de altfel, şi în toamna anului trecut, înaintea debutului fazei grupelor.

România, din nou în Grupa Mondială, după 24 de ani. ”Ar fi ceva istoric să eliminăm Cehia!”

tenis cluj

Căpitanul nejucător al echipei naţionale feminine de tenis a României, Alina Tecşor, priveşte cu optimism meciul din Fed Cup cu Cehia şi speră ca jucătoarele române să se ridice la nivelul aşteptărilor.

a:1:{i:0;s:14:"Video Exclusiv";} Șumudică: "Mi-a ajuns, în vară voi pleca de la Astra!"

sumudica astra plecare liga 1

La mijlocul unui sezon greu, în care Astra conduce campionatul, deși jucătorii au întârzieri de câteva luni la salarii și sunt cu greu motivați, antrenorul Marius Șumudică a anunțat că s-a hotărât ca din vară să plece de la Giurgiu.

Goalkeeperul Victor Valdes va juca o nouă finală după aproape 2 ani şi jumătate

valdes

Portarul spaniol Victor Valdes s-a calificat cu echipa sa Standard Liege în ultimul act al Cupei Belgiei şi va disputa la mai mult de doi ani şi jumătate o nouă finală, după Supercupa Spaniei din august 2013, relatează ziarul catalan Sport.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Tamaș, la antrenament după ce a fost de acord să meargă săptămânal la biserică!

tamas antrenament

Gabi Tamaș (32 de ani) a ajuns marți seară în Antalya și este foarte aproape de a semna un nou contract cu Steaua. Internaționalul român a acceptat cea mai dură clauză impusă de Gigi Becali, după cum a mărturisit agentul care se ocupă de detaliile tranzacției.

Federer s-a operat la genunchi şi va lipsi cel puţin o lună

federer

Roger Federer (34 de ani), fostul lider al clasamentului ATP, urmează să fie indisponibil cel puţin o lună de zile, după ce a fost supus unei operaţii artroscopice la un genunchi, în Elveţia, din cauza unei rupturi de menisc.

Simona Halep a confirmat: va juca la Dubai şi la Doha, în direct şi în EXCLUSIVITATE la Digi Sport

simona doha

Simona Halep (24 de ani) a confirmat azi, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, acolo unde va avea loc întâlnirea de Fed Cup cu Cehia, că şi-a amânat operaţia şi că va continua să joace conform programului iniţial. Sportiva noastră a confirmat că a primit acceptul medicilor pentru a amâna intervenţia chirurgicală.

Yamaha impune ritmul în testele MotoGP. Lorenzo, mai rapid ca Rossi

lorenzo-1

Jorge Lorenzo a stabilit cel mai bun timp la finalul celor trei zile de teste oficiale MotoGP, desfășurate în Malaezia, la Sepang.

Zlatan Ibrahimovic i-a oferit tricoul polițistului accidentat grav înaintea meciul cu Saint-Etienne

zlatan ibrahimovic tricou

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic i-a dăruit un tricou cu semnătura sa unui poliţist care a fost accidentat duminică, în timp ce escorta autocarul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, înaintea partidei cu AS Saint-Etienne, din campionatul Franţei.

Petr Cech știe câte puncte trebuie să facă Arsenal pentru a fi campioană la vară

cech arsenal

Arsenal Londra a ajuns la al patrulea meci fără victorie în campionat, după remiza albă cu Southampton, dar Arsene Wenger nu-și face griji în privința viitorului.

"Shakirova" ia lecții de tenis de la o campioană la Roland Garros

shakira tenis

Câtăreața Shakira se antrenează în aceste zile alături de Paula Badosa, una dintre cele mai bune tinere jucătoare de tenis și campioana de la Roland Garros din 2015, în turneul rezervat juniorilor.

a:1:{i:0;s:4:"Foto";} Primele fotografii cu Jackson Martinez la Guangzhou!

RE jackson martinez china

Jackson Martinez a devenit cel mai scump fotbalist transferat vreodată în Asia, după ce Guangzhou Evergrande a plătit 42 de milioane de euro pentru a-l lua de la Atletico Madrid.

Marica se resimte după accidentarea din meciul cu Ludogorets. Când va reveni şi situaţia lui Kharja

marica bun

Laurențiu Reghecampf nu se poate baza la antrenamentele din Antalya pe tot lotul. În afara lui Kharja, care nu este complet refăcut, acum și Stanciu și Marica au probleme medicale.

Căpitanul nejucător al Cehiei: "Am venit să câştigăm". Kvitova: "Simona e o mare jucătoare"

petr petra

Căpitanul nejucător al naţionalei feminine de tenis a Cehiei, Petr Pala, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că doreşte ca echipa lui să câştige şi să fie cea mai bună şi în această ediţie a Fed Cup, menţionând că partida cu România este deschisă oricărui rezultat.

Rednic l-a remarcat pe Bartalsstovu într-un meci în care nu a jucat! Nu el i-a dat dureri de spate lui Raț

bartalsstovu

Kaj Leo Bartalsstovu (24 de ani) este cel mai nou transfer reușit de Dinamo și e primul fotbalist din Insulele Feroe care joacă în fotbalul românesc.

Arsenal a ajuns al 4-lea meci consecutiv fără victorie, dar Wenger nu-și face griji

arsenal

Arsenal a remizat, marți seară, pe propriul teren cu Southampton, scor 0-0, astfel că distanța față de liderul Leicester City este acum de cinci puncte. Mai mult, ”tunarii” au pierdut și locul al treilea în detrimentul celor de la Tottenham, dar Arsene Wenger nu-și face griji.Londonezii au ajuns la al patrulea meci consecutiv din Premier League fără victorie, trei remize și un eșec în fața lui Chelsea, dar tehnicianul francez face apel la calm.”Am pus toată energia în acest meci, ne-am creat șanse de a marca, dar nu am fost lucizi la finalizare iar la final am plătit pentru asta. Am pierdut două puncte în acest meci”, a spus Wenger. Antrenorul, în vârstă de 66 de ani, nu este îngrijorat nici de faptul că distanța față de primul loc s-a mărit.”Sigur că am pierdut puncte importante, care pot conta în lupta pentru titlu, dar noi trebuie să ne concentrăm pe ce facem noi, nu pe rezultatele adversarelor”, a mai spus Wenger.

Neymar senior i-a lămurit viitorul fiului său în fața instanței: "Va accepta oferta imensă"

neymar si tatal lui neymar

Tatăl lui Neymar l-a însoțit pe fotbalist, marți, la audierile de la Tribunalul din Madrid, într-o înfățișare în cazul de "escrocherie" şi "corupţie" în care e anchetat transferul controversat de la Santos la FC Barcelona, din vara anului 2013.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult