Ultimele stiri

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Dinamo - Dunărea Călărași 37-30. Roș-albii s-au revanșat după eliminarea din Cupă

Dinamo Calarasi

Dinamo şi-a luat revanşa în faţa Dunării Călăraşi! Eliminaţi de echipa lui Aihan Omer în Cupă, bucureştenii au facut scor în campionat și s-au impus cu 37-30.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Juve-Genoa 1-0. 13 victorii consecutive într-un singur sezon, pentru prima oară în istoria clubului

juventus-3

Juventus și-a doborât recordul de victorii la rând într-un singur sezon. Echipa antrenată de Massimiliano Allegri a învins-o cu 1-0 pe Genoa și a ajuns la 13 succese consecutive în Serie A TIM. Precedentul record al clubului data din sezonul 2013/2014 cu Antonio Conte pe bancă.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Luis Suarez, singurul jucător din Europa cu hattrick-uri în trei competiții diferite în acest sezon

suarez-7

Barcelona a făcut festival cu Valencia pe Camp Nou, în prima manșă a semifinalelor Cupei Regelui, câștigând cu 7-0. Trei dintre goluri au fost reușite de Leo Messi, în timp ce Luis Suarez a reușit primul său ”poker” în tricoul Barcelonei. Ultima oară când marcase patru goluri a fost în partida Liverpool-Norwich din 4 decembrie 2013.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Messi a marcat golul cu numărul 500 în carieră! A reușit un hattrick cu Valencia

m500

Mai mult, golul al doilea reușit de Messi va intra cu siguranță în istoria fotbalului, fiind reușita cu numărul 500 din cariera decarului blaugrana. Leo a reușit 435 de goluri pentru Barcelona, 49 pentru Argentina, 14 pentru naționala U20 a Argentinei și două pentru naționala U23 a Argentinei.

Disputa Lazio - Napoli a fost întreruptă, după ce fanii gazdelor au fredonat cântece cu mesaje rasiste 

napoli lazio

Suporterii lui Lazio nu se dezmint. În timpul partidei cu Napoli, de pe teren propriu, câştigată cu 2-0 de oaspeţi, suporterii formaţiei din Capitală au apelat la o serie de mesaje rasiste. Arbitrul a oprit meciul pentru mai multe minute.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Liderul selecțiilor la echipa națională crede în ”veterani”: Tamaș și Mutu sunt soluții pentru Euro

tamas mutu

Foștii tricolori cred în șansele României la EURO. Ogăraru susține că rezultatele naționalei depind doar de oamenii lui Iordănescu. Dorinel Munteanu crede că Mutu și Tamaș pot fi soluții pentru turneul final.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Arcada Galaţi - SCMU Craiova 0-3. Parcurs perfect pentru olteni în Divizia A1

volei Craiova

Victorie clară pentru liderul din Divizia A1, în derby-ul etapei a 14-a, 3-0 cu Arcada Galați. SCMU Craiova a repetat și în deplasare succesul din tur, însă fără emoțiile partidei din Bănie, când a fost 3-2.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Secretul evoluţiilor lui Neymar: imagine superbă surprinsă în timpul partidei cu Valencia

neymar

Unul dintre secretele evoluţiilor fantastice ale lui Neymar stă şi în liniştea oferită de familie. În debutul meciului cu Valencia, au fost surprinse jambierele brazilianului: acestea sunt "branduite" cu o imagine cu starul catalanilor şi fiul acestuia, Davi Lucca.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Lyon-Bordeaux 3-0. Victorie după 10 etape fără succes pentru lyonezi

lacazette

Olympique Lyon a făcut spectacol cu Bordeaux - a câștigat cu 3-0, după un meci în care golgheterul Lacazette a semnat o ”dublă”.

Octavian Moraru, acționar la Zimbru Chișinău, reacționează la acuzații: ”Am semnat ca primarul”

octavian moraru

Unul dintre finanțatorii echipei Zimbru Chișinău, Octavian Moraru, a oferit prima reacție oficială din partea clubului moldovean la acuzațiile venite din România cu privire la tentativa de mituire a formației sale pentru a nu se prezenta la meciul cu selecționata divizonară a lui Anghel Iordănescu.

Chelsea nu se bazează pe Falcao în UCL! Pato este în lot pentru dubla cu PSG

Falcao

Radamel Falcao nu a fost inclus în lotul lui Chelsea pentru dubla cu Paris Saint-Germain, după ce atacantul columbian nu a mai jucat vreun meci din luna octombrie a anului trecut, fiind accidentat la coapsă.

a:1:{i:0;s:4:"Foto";} Tamaş a semnat cu Steaua. Detaliile contractului. ”Mă simt ca și cum n-aș fi plecat”

tamas tricou steaua

Gabriel Tamaş a semat în această seară cu Steaua. După ce a efectuat primul antrenament sub comanda lui Reghecampf în această dimineaţă, fundaşul şi-a pus semnătura pe înţelegerea cu roş-albaştrii.

BCMU Pitesti - U Cluj 72-68. Argeşenii şi-au luat revanşa pentru înfrângerea din Cupă

baschet Pitesti

BCMU Piteşti şi-a luat revanşa în campionat, în faţa lui U Cluj, după eliminarea dramatică din sferturile Cupei României.

Transferul iernii a răsturnat ierarhiile în fotbal. Top 10 cel mai bine plătiți fotbaliști ai lumii

jackson

Nu doar suma plătită pentru atacantul de 29 de ani este una fabuloasă, ci și salariul pe care Jackson Martinez îl va primi la Guangzhou. Columbianul va încasa 12,5 milioane de euro anual, salariu care îl propulsează direct în Top 5 al celor mai bine plătiți fotbaliști ai lumii.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Familia Reghecampf ar fi încercat să mituiască Zimbru pentru a nu se prezenta la amicalul cu România

collage nationala

Scandalul dintre Iordănescu şi Reghecampf a ajuns la un nou nivel. Potrivit unor informaţii apărut

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Simona Halep și colegele de echipă au îmbrăcat haine militare. Au primit încurajări din Afganistan!

fed cup militari

Componentele echipei naţionale de tenis - Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu, Raluca Olaru şi Alina Tecşor - au îmbrăcat miercuri haina militară şi s-au fotografiat cu tricolorul, salutând cu mâna la beretă, ele fiind "surprinse plăcut" de militarii Armatei României care le-au "înarmat" cu încurajările lor pentru disputa cu Cehia, din acest weekend, în Fed Cup.

Del Potro revine în circuit după problemele grave de sănătate avute

del potro

Tenismanul argentinian Juan Martin del Potro şi-a anunţat miercuri revenirea în circuit pentru data de 15 februarie, la turneul de la Delray Beach (SUA), după ce a fost supus mai multor operaţii la încheietura mâinii stângi, relatează EFE.

Cel mai ghinionist fotbalist? 53 de accidentări în carieră. Doar 3 minute între ultimele două

rosicky

Ghinionul mijlocașului de 35 de ani este însă unul aproape de necrezut. După doar trei minute de la intrarea în teren, în minutul 71, în locul nigerianului Iwobi, Rosicky s-a rupt iar. De data aceasta a suferit o ruptură musculară la coapsă, iar verdictul medicilor a fost dur: între o lună și șase săptămâni de refacere.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} CSM Bucureşti - HC Vaslui 33-28. Gazdele rămân pe podium

CSM Vaslui

CSM Bucureşti rămâne pe podiumul Ligii Naţionale! Handbaliştii lui Zvonko Sundovski au învins HC Vaslui, în etapa a 18-a a campionatului, scor 33-28.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} A câștigat trofee cu Steaua și Dinamo, dar vrea să ia Viitorul titlul: "Ar fi cea mai frumoasă campioană"

viitoryul

Abia transferat la Levski Sofia, Srdjan Luchin, fostul fundaș al Stelei și al lui Dinamo, a rămas impresionat de jocul echipei lui Hagi. Levski și Viitorul s-au întâlnit într-un meci amical, încheiat la egalitate, 0-0, în Turcia.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Un fost coleg al lui Tamaș se amuză: ”Va trebui să meargă lumea înaintea lui la împărtășanie!”

tamas luchin

Fost coechipier la Steaua cu Gabriel Tamaș, Srdjan Luchin, fundașul transferat în această iarnă la Levski Sofia, s-a amuzat teribil pe seama clauzelor din contractul fostului jucător al lui Cardiff și de înțelegerea acestuia cu patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali.

Ivan, şanse mari să rămână la Craiova. Steaua nu îl mai vrea 

ivan1

Andrei Ivan este blocat până în vară la Craiova, singura variantă pentru atacant fiind în acest moment Steaua sau Rusia, de unde ar exista interes. Informaţiile dinspre campioană indică, totuşi, că transferul are şanse infime să se facă.

"Unicul Căpitan" ar fi împlinit 40 de ani! Dinamo își omagiază legendele

collage dinamo

Zi specială pentru toată suflarea dinamovistă, care nu și-a uitat două dintre legende, Cătălin Hîldan și Ion Nunweiller!

Maradona speră ca Napoli să câștige titlul după 26 de ani, dar se teme de un lucru: ”Problema se numește Juve”

marado

O multitudine de motive pentru ca Napoli să creadă în șansa sa. Chiar și Maradona e extaziat. ”El Pibe d'Oro”, cel care a condus echipa care a adus ultimul titlu sub Vezuviu, crede că ”acesta poate fi anul lui Napoli”, dar avertizează: ”Problema se numește Juventus. Echipa asta nu pierde niciodată”.

Kittel s-a întors! Germanul, la prima victorie pentru Etixx. Cavendish nu a avut răspuns

kittel

Marcel Kittel (Etixx Quick Step) a câştigat fără probleme, la sprint, prima etapă din Turul Dubaiului, din Emiratele Arabe Unite, disputată miercuri pe un traseu de 179 km, cu timpul de 3h35min21sec, relatează Reuters.

Încă un atacant român își schimbă echipa cu gândul la Euro: ”Selecționerul mi-a spus să fac asta”

sergiu bus

În toamnă, Buș declara că e nemulțumit de statutul de eternă rezervă la echipa din liga a doua engleză și că va încerca să găsească o altă formație, la care să evolueze constant. S-a și sfătuit în acest sens cu Anghel Iordănescu.

Acum fix un an, Leicester era pe locul 20 în Premier League! Schimbări incredibile

Leicester Liverpool

Leicester City este cu siguranță marea surpriză a fotbalului european, după sezonul formidabil pe care îl are în Premier League.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Hagi, de nerecunoscut! A fost eliminat în amicalul de azi, dar a refuzat să plece de pe bancă

hagi nerbvos

Gheorghe Hagi simte presiunea titlului mai puternic decât anticipa oricine. "Regele" i-a certat permanent pe jucători la amicalul anterior, dar acum nervii săi au cedat definitiv. În partida de pregătire Montana - Viitorul (3-1), de astăzi, tehnicianul a fost eliminat, dar a refuzat să plece de pe bancă.

Raț îi dă răspunsul lui Rednic, după ce ”Puriul” a spus că feroezul Bartalsstovu i-a ”rupt spatele”

razvan rat-1

Răzvan Raț nu a întârziat cu răspunsul la acuzațiile dovedite fără acoperire ale ”Puriului”. Fundașul accidentat al lui Rayo Vallecano a fost împăciuitor, luând-o ca pe o glumă a lui Mircea Rednic.

Variantele lui Pellegrini după venirea lui Guardiola la City. Cadoul pe care vor să i-l facă jucătorii

pellgrini city dr

Din vară, însă, echipa de pe Etihad Stadium va avea un nou antrenor, pe care l-a anunțat cu surle și trâmbițe. Este vorba de Pep Guardiola, care o va lăsa pe Bayern la sfârșitul acestui sezon, unde va antrena Carlo Ancelotti, din vară. Sosirea catalanului îl îndepărtează pe chilian de Manchester City.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 LIVE Digi Sport Matinal
  • 11:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult