Ultimele stiri

Ultimele rezultate i-au venit de hac: Lopetegui, demis de FC Porto

lopetegu

După trei meciuri fără victorie - două înfrângeri și un egal - cu FC Porto, antrenorul spaniol Julen Lopetegui a fost demis joi seară de formația de pe Dragao. Nuno Espirito Santo, fostul antrenor al Valenciei, pare favorit să-i ia locul spaniolului.

VIDEO Reghe i-a transmis să îşi caute echipă, dar are alte gânduri: "Vreau în Ligă"

tade

Gregory Tade se află pe lista jucătorilor pe care Laurenţiu Reghecampf nu se va mai baza în acest retur de campionat, dar atacantul francez de 29 de ani are alte gânduri la revenirea în România.

VIDEO Drăgulescu așteaptă o medalie în 2016: "Am o febră de nu mai pot!"

captura dragulescu

Marian Drăgulescu a încheiat vacanţa şi a revenit motivat în sala de antrenament.

Încă o plecare de la ASA. Un fotbalist de la Târgu Mureș a semnat cu MKS Cracovia

bejan

După Golanski, care și-a reziliat contractul cu ASA și s-a întors în Polonia, unde a semnat cu Gornik Zarbze, penultima clasată, un al doilea fotbalist al lui ASA a plecat, în aceeași zi, în Ekstraklasa.

Dinamo visează la Europa! Ce a discutat Negoiță cu unul dintre oamenii de la UEFA

bucurie Dinamo Europa

Dinamo are ambiții mari și vrea neapărat să evolueze în cupele europene încă din acest an, dacă rezultatele de pe plan intern o vor ajuta. "Avem șanse de 50-50%", sunt convinși roș-albii.

VIDEO Cum l-ar vinde Dinu Gheorghe pe Budescu la Steaua. Clauză specială

budescu-2

Transferul lui Constantin Budescu la Steaua a intrat în impas, dar fostul preşedinte al Astrei, Dinu Gheorghe, le dă sfaturi giurgiuvenilor, în legătură cu suma de bani pe care să o obţină de la Gigi Becali. "Vamă" propune o clauză specială, în contractul internaţionalului.

Hazard, primul transfer al lui Zidane? Se întețesc zvonurile privind această mutare

zidane-3

Cu motivația la Chelsea pierdută, Hazard ia în continuare în calcul o schimbare de club. Cum interesul lui Zidane nu pare să se fi diminuat, e posibil ca belgianul să fie una din mutările de răsunet de pe piața transferurilor în această iarnă.

Ucraina este în finala Cupei Hopman! Prima victorie pentru Statele Unite

Dolgopolov

Ucraina a învins Australia Gold şi s-a calificat, pentru a doua oară în istorie, în finala Cupei Hopman.

Gyenes a încheiat pe locul 30 etapa din Dakar. Cum stă la general

Gyenes

Pilotul român al echipei KTM, Emanuel Gyenes, a încheiat pe locul 30 etapa a 5-a a raliului Dakar 2016, la clasa moto.

VIDEO Şumudică îşi menţine poziţia, în cazul plecării lui Budescu: "Am coloană vertebrală"

sumudica

Constantin Budescu e la un pas de Steaua şi acest transfer nu ar fi deloc pe placul lui Marius Şumudică. Antrenorul Astrei a susţinut la jumătatea lunii decembrie că va pleca de la echipă dacă internaţionalul va ajunge sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf şi îşi menţine poziţia.

Platini s-a retras din cursa pentru președinția FIFA. 5 candidați rămași

platini

Fostul internaţional francez Michel Platini (60 ani) , suspendat din orice activitate legată de fotbal, şi-a retras candidatura pentru funcţia de preşedinte al FIFA, după cum a declarat, joi, pentru cotidianul L'Equipe, citat de agenţiile internaţionale de presă.

Dinamo nu va face transferuri de top! Cum ar putea crește bugetul

Pandurii Dinamo

Deși Dinamo este implicată în lupta la titlu și este calificată atât în semifinalele Cupei României, cât și în penultimul act din Cupa Ligii, Ionuț Negoiță nu se abate de la politica sa și anunță că roș-albii vor avea un buget mic de transferuri, rezervat însă în principiu doar pentru jucătorii de perspectivă.

Conflict deschis între antrenorii rivalelor Benfica și Sporting

rui vitoria jorge jesus

Rivalitatea dintre antrenorii celor două mari echipe de fotbal din Lisabona, Jorge Jesus, de la Sporting, şi Rui Vitoria, de la Benfica, a degenerat într-un schimb de afirmaţii defăimătoare, informează Reuters.

Transfer de marcă pentru Hagi. Pecanha a semnat cu Viitorul

pecanha

Viitorul şi-a asigurat postul de portar pentru returul acestui sezon. Echipa lui Gică Hagi l-a acontat pe fostul goalkeeper al Petrolului, Peterson Pecanha, jucător care a fost dorit şi de Dinamo, în această iarnă.

Dinamo, în continuare de vânzare! Planurile lui Negoiță: "Să rămân minoritar!"

rednic negoita

Dinamo are un sezon foarte bun, luptă pentru toate cele trei trofee pe plan intern, însă Ionuț Negoiță este conștient că îi va fi destul de greu să ducă clubul la un nivel cu adevărat înalt.

VIDEO "Debut de foc" pentru CSM București în 2016! Meciul cu Vardar este la Digi Sport

CSM handbal

CSM București începe noul an cu un "duel de foc" în Liga Campionilor, ÎN DIRECT la Digi Sport.

VIDEO Răspunsul lui Reghe: "Jucătorii preferă 4 luni la Steaua decât 3 meciuri la naţională"

reghe

Continuă scandalul dintre Anghel Iordănescu şi Laurenţiu Reghecampf, în legătură cu jucătorii Stelei pe care selecţionerul îi cheamă în cantonamentul de iarnă, unul care se suprapune cu perioada de pregătire a campioanei. După ce "Generalul" a comentat că este obligaţia cluburilor să lase jucătorii la echipa naţională, Reghe l-a contrazis.

VIDEO Steaua mai renunţă la un jucător: "Nu va face deplasarea. Să îşi caute echipă!"

breeveld

Nicandro Breeveld nu l-a convins pe Laurenţiu Reghecampf şi, ţinând cont că acesta intră în ultimele 6 luni din contract, nu va mai face parte din calculele tehnicianului Stelei, situaţie în care se află şi Tade, Tahar şi Alcenat.

Golanski n-a mai rezistat. Și-a reziliat contractul cu ASA și a semnat cu altă echipă

golansk

La doar trei zile distanță de la apariția în presa poloneză a unui interviu cu Pawel Golanski, în care fundașul dreapta își făcea praf echipa și conducerea acesteia, fostul stelist și-a reziliat contractul cu ASA Târgu Mureș și a revenit în țara natală.

VIDEO Iordănescu nu face concesii Stelei: "Aria de selecție este foarte restrânsă!"

antrenament nationala

Anghel Iordănescu vrea să pregătească în cele mai mici detalii Campionatul European din vara acestui an și are de gând să aibă la dispoziție toți jucătorii în perioadele de pregătire, chiar dacă Steaua nu este foarte încântată de această idee, având în vedere că roș-albaștrii vor face și ei un cantonament în străinătate, în același interval (finalul lunii ianuarie).

EXCLUSIV Cristi Tănase, spre Turcia. Fostul stelist va fi coleg cu un fost dinamovist

tanase

Vândut în vară de Steaua cu 1 milion de euro, Cristi Tănase a rezistat doar jumătate de sezon la Tianjin Teda, în China. După ce și-a reziliat contractul cu echipa asiatică, mijlocașul de 28 de ani este aproape de o revenire de senzație în Europa.

EXCLUSIV Damien Boudjemaa revine în Liga 1. La ce echipă va juca

boudjem

Deși se părea că Damien Boudjemaa va reveni în România la echipa de la care a plecat, Petrolul Ploiești, mijlocașul francez va ajunge la Astra, liderul clasamentului Ligii 1.

Sergiu Hanca, primul transfer al lui Dinamo, în această iarnă. Detaliile contractului

hanca

Dinamo a reuşit joi primul transfer al iernii: bucureştenii s-au înţeles cu Sergiu Hanca, fostul jucător al lui ASA Tîrgu Mureş. Fundaşul de 23 de ani a semnat un contract întins pe 3 sezoane şi jumătate cu gruparea din "Ştefan cel Mare".

VIDEO Șumudică, șocat de o posibilă insolvență a Astrei: "Am rămas perplex!"

marius sumudica concorida

Marius Șumudică nu are liniște nici în pauza competițională. Mai mulți jucători de bază sunt aproape să plece de la Astra, printre care și Constantin Budescu, însă giurgiuvenii sunt amenințați și cu insolvența, chiar de către o firmă de pază patronată de Ioan Niculae.

Arena lui Lyon, inaugurată ÎN DIRECT la Digi Sport 3. Cum arată arena pe care va juca România la Euro

1

Arena de 59.186 de locuri, care a costat 410 milioane de euro, va fi și gazda unui meci al ”tricolorilor” la Europenele din această vară. Meciul România-Albania din runda a treia a fazei grupelor, din grupa A, se va disputa, pe 19 iunie, chiar pe Parc Olympique Lyonnais.

Traseu mai uşor pentru Simona. O jucătoare din top 10 lipseşte de la Australian Open

safarova

Lucie Safarova, nr. 9 mondial, a declarat forfait pentru Openul Australiei de la Melbourne (18-31 ianuarie), din cauza unor probleme de sănătate recurente, a anunţat ea joi.

VIDEO Veşti bune din Australia! Cum se pregăteşte Simona pentru debutul sezonului

halep-3

Simona Halep a renunţat la turneul de la Brisbane, din cauza unei accidentări la tendonul lui Ahile. Românca a anunţat că va face tot posibilul să joace la Sydney, competiţie transmisă în direct de Digi Sport şi lucrurile se prezintă bine pentru ea.

Marele vis al lui Bourceanu: "Dacă voi juca la Steaua, am o șansă să merg acolo"

Bourceanu Romania

Alex Bourceanu își face planuri serioase în acest an, iar obiectivul său nu este doar să câștige trofee cu Steaua.

Cum ar putea arăta Manchester City sub comanda lui Guardiola. Noii ”galactici”

pep guardi

În Anglia, jurnaliștii au început deja să speculeze despre ce schimbări va face Pep Guardiola la echipa de pe Etihad. Au apărut mai multe nume de jucători pe care spaniolul i-ar fi cerut pentru a-și creiona echipa cu care va lupta pentru trofee la City.

Cristiano a ieşit din topul celor mai valoroşi 3 jucători din lume, la începutul lui 2016

cristiano-1

Cristiano Ronaldo nu se mai află printre cei mai valoroşi 3 jucători din lume, în topul bianual propus de CIES Football Observatory, o ierarhie care conţine 100 de fotbalişti din cele mai importante 5 ligi europene. Astfel, eventuala sumă de transfer a acestuia a scăzut de la 119 milioane de euro, în iunie 2015, la 114 milioane, la începutul acestui an.

  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult