Ultimele stiri

OFICIAL Stângă și-a reziliat contractul cu CSU Craiova. Napoli e favoritul postului!

ovidiu stanga cs universitatea esec

Despărțirea dintre Ovidiu Stângă și CS Universitatea Craiova a devenit oficială, după o întâlnire care a avut loc marți seară. Antrenorul s-a despărțit amiabil de club, după ce a avut mai multe conflicte cu jucătorii din lot, de-a lungul șederii sale la echipă.

VIDEO Gest superb făcut de jucătorii lui Sanfrecce, în memoria victimelor tsunamiului de la Fukushima

hiroshima

Jucătorii lui Sanfrecce Hiroshima, din Japonia, au pierdut cu 2-1 meciul jucat în compania formației australiene Central Coast Mariners, în etapa a doua a grupei F a Ligii Campionilor Asiei, de luni, 11 martie. Dar gestul făcut de japonezi în momentul marcării singurului gol al echipei lor a făcut înconjurul lumii.

Pardew, suspendat șapte etape și amendat drastic

pardew-1

Antrenorul lui Newcastle, Alen Pardew, a fost suspendat șapte etape de Federația Engleză de Fotbal, după ce și-a recunoscut vina în lovirea cu capul a fotbalistului lui Hull City, David Meyler, în meciul direct dintre cele două echipe, de la începutul lunii.

Mesajul lui Mascherano către presă: "Nu ne îngropați!"

Mascherano

Fundaşul Javier Mascherano a cerut, marţi, presei să ''nu îngroape'' Barcelona, în ciuda pasei proaste din Campionatul Spaniei, subliniind că echipa este încă bine poziţionată în UEFA Champions League, înaintea returului din optimile de finală de miercuri.

Campionatul European de Snooker va fi organizat în România, în luna martie

snooker

România va găzdui în perioada 18-29 martie Campionatului European de snooker la Hotel Caro, în Bulevardul ”Barbu Văcărescu”, nr. 164 A, Bucureşti.

Schumacher nu e paralizat, dar a slăbit 20 de kilograme. "Probabilitatea vindecării scade de la o zi la alta"

michael schumacher la ski accident

Michael Schumacher, aflat în comă indusă în spitalul din oraşul francez Grenoble, nu este paralizat, dar a slăbit 20 de kilograme, scrie cotidianului italian La Gazzetta dello Sport.

Rockenfeller va fi coleg cu Scheider în noul sezon al DTM

rockenfeller1

Mike Rockenfeller, campionul DTM din 2013, va concura și anul acest sub culorile sponsorului Schaeffler.

VIDEO Prezența lui Mutu la Petrolul l-a convins. Răzvan: "El va fi căpitanul echipei!"

Adi Mutu și Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu a fost numit la conducerea Petrolului după ce Cosmin Contra a părăsit formația din Ploiești, cu direcția Getafe (DETALII AICI). Fostul antrenor al naționalei va conduce cu siguranță deținătoarea Cupei până la finalul sezonului, iar apoi va lua o decizie în ceea ce privește anul următor.

Răzvan Lucescu vine la Petrolul doar cu Diego Longo. Va colabora cu Laurențiu Roșu

laurentiu rosu

Răzvan Lucescu n-are pretenții deosebite în ceea ce privește staff-ul tehnic alături de care va lucra la Petrolul. Își aduce doar preparatorul, pentru că în rest va lucra cu ”secunzii” lui Cosmin Contra.

Robben a refuzat o ofertă de la Juventus şi le-a trimis italienilor un sms

robben juventus

Arjen Robben a recunoscut că la finalul sezonului 2011-2012 a fost insistent ofertat de conducerea celor de la Juventus Torinom dar că n-a dorit să plece de la Bayern.

Robben, comparaţie inedită între Pep şi Mourinho

guardiola mourinh

Arjen Robben este unul dintre puținii jucători care au avut ocazia să lucreze atât cu Pep Guardiola, cât și cu Jose Mourinho. Cei doi antrenori rivali sunt elogiați de jucătorul olandez, care consideră că există destule asemănări între ei

Mircea Lucescu ar putea să o antreneze pe Marseille: "Ştiţi că sunt puternic legat de fotbalul francez"

mircea lucescu sahtior

Mircea Lucescu, antrenorul echipei ucrainene de fotbal Şahtior Doneţk, nu exclude să preia din sezonul viitor formaţia franceză Olympique Marseille.

Manchester United îl poate pierde pe Van Persie. Clauza din contractul olandezului

van persie

Manchester United este doar o umbră a echipei care reușea să se impună în sezonul precedent din Premier League. Diavolii nu mai au șanse la trofeele interne și speră să aibă puterea să se califice în sferturile UEFA Champions League. După meciul de coșmar de la Pireu, acolo unde Olympiacos s-a impus cu 2-0 (VIDEO AICI), Robin Van Persie a dat vina pe colegi în mare parte pentru eșecul suferit în Grecia.

Miza cea mare: Gardoş nu rămâne alături de fraţii Becali

florin gardos

Condamnările primite de Ioan şi Victor Becali în Dosarul Transferurilor au atras după sine mai multe controverse în fotbalul românesc. "Potul cel mare" este reprezentat de jucătorii impresariaţi de cei doi fraţi, fiind binecunoscut faptul că multe nume grele din ţară sunt sub contract cu firma Becali Sport.

VIDEO Bayern - Arsenal 1-1. Englezii sunt pentru a doua oară consecutiv eliminați de nemți, în optimile UCL

bucurie Bayern

Bayern – Arsenal este capul de afiş al acestei seri din UEFA Champions League. În direct la Digi Sport 1, de la ora 21:45, deţinătoarea trofeului primeşte vizita trupei lui Wenger şi are de păstrat avantajul de două goluri din turul optimilor de finală (0-2 VIDEO AICI).Misiunea "tunarilor" este cu atât mai grea cu cât gazdele doboară record după record. Au înscris de fiecare dată în ultimele 54 de meciuri din toate competiţiile şi au punctat de 72 de ori în cele 24 de etape din Bundesliga.

Țucudean, cel mai ”dur” dinamovist. Are 7 ”galbene” și nu va juca la Cluj

tucudean dinamo steaua

George Țucudean a jucat 71 de minute în partida pe care Dinamo a câștigat-o în fața Coronei (1-0), dar n-a reușit să marcheze niciun gol. În schimb, a ”bifat” un cartonaș galben și va rata meciul de pe ”Cluj Arena” din runda viitoare.

VIDEO Contra, prezentat oficial la Getafe: "Vom lupta şi vom evita retrogradarea"

contra oficial

Cosmin Contra a condus deja, în această dimineaţă, primul antrenament la cârma lui Getafe (DETALII AICI) şi a fost prezentat oficial la noua sa formaţie într-o conferinţă de presă susţinută de la ora 14:00, ora României.

VIDEO Pancu: "Acum că a revenit Daniel Niculae, mă pot gândi și eu la retragere"

pancu gesticuland

Daniel Pancu rămâne sufletul Rapidului, iar la conferința de prezentare a lui Daniel Niculae, căpitanul giuleștenilor a fost responsabil cu întreținerea atmosferei.

Alonso este cel mai cunoscut pilot de Formula 1, Vettel abia al patrulea

alonso si vettel

Un studiu efectuat în 13 ţări înaintea debutului sezonului 2014 al Campionatului Mondial de Formula 1 a relevat că pilotul cel mai cunoscut este spaniolul Fernando Alonso, în timp ce germanul Sebastian Vettel, câştigătorul ultimelor patru ediţii ale CM, ocupă abia locul 4, informează L'Equipe.

VIDEO Daniel Niculae: ”Răzvan Lucescu putea să mă găsească la Petrolul, dar am ales să revin acasă!”

daniel niculae captura conferinta

Daniel Niculae a explicat de ce a ales să evolueze din nou pentru Rapid, deși a avut oferte concrete din Liga 1, precum cea de la Petrolul.

VIDEO Moldovan: "Îmi pare rău că Nico nu a revenit mai repede la Rapid. Contez enorm pe el şi pe Pancu"

conferinta moldovan toti 3

ÎN DIRECT la Digi Sport 3, oficialii Rapidului au susţinut o conferinţă de presă, înaintea partidei de miercuri, cu FC Clinceni. În faţa reprezentanţilor mass-media şi-au făcut apariţia antrenorul Viorel Moldovan, ultima achiziţie, Daniel Niculae, dar şi căpitanul Daniel Pancu.

Gică Popescu nu vrea să fie grațiat. ”Am primit o pedeapsă, o voi ispăși!”

petitie popescu

Gică Popescu pregătește o scrisoare, pe care vrea să o dea publicității cel mai târziu miercuri, în care va spune, se pare, că, momentan, n-are nevoie de această campanie care s-a creat în jurul său privind grațierea.

FOTO EXCLUSIV Contra a condus primul antrenament la Getafe. Fanii români l-au susținut din tribune

contra primul antrenament getafe

Cosmin Contra și-a început imediat munca pe banca tehnică a spaniolilor de la Getafe. "Guriță" a părăsit România în cursul zilei de luni, după ce s-a despărțit de Petrolul (DETALII AICI), iar marți a făcut cunoștință deja cu lotul său.

Napoli poate rămâne antrenor în Bănie. E favorit să preia CS Universitatea Craiova

napoli craiova

Petre Grigoraș, Cristiano Bergodi și Sorin Cîrțu erau numele vehiculate pentru a-i lua locul lui Ovidiu Stângă, dar în ”cărți” a intrat și italianul Nicolo Napoli, ultima dată la FC Universitatea Craiova.

Probleme pentru idolul fanilor lui Milan! Kaka, 0 pe linie de la venirea lui Seedorf

kaka seedorf

AC Milan își joacă ultima șansă în meciul de marți seara, de pe terenul lui Atletico Madrid, după înfrângerea suferită în turul optimilor de finală din UEFA Champions League (0-1 VIDEO AICI).

Catalanii l-au găsit pe noul Guardiola. De Boer poate fi succesorul lui Martino

frank de boer

Între Frank de Boer și Pep Guardiola sunt mai multe similitudini, care-l conduc pe olandez în postura de a fi favorit pentru a deveni antrenorul Barcelonei din vară.

Spalletti, dat afară de la Zenit! Italianul părăsește clubul înainte de returul din UCL

luciano spaletti zenit

Cutremur marți dimineață în fotbalul rus. Unul dintre cei mai longevivi antrenori străini din istoria ligii, Luciano Spaletti, a fost demis de conducerea lui Zenit Sankt Petersburg.

Contra o preia pe Getafe în cel mai greu moment

oaspeti contra

Cosmin Contra a acceptat oferta venită din Spania, și din candidat la titlu cu Petrolul s-a transformat în aprig luptător pentru salvarea de la retrogradare în La Liga.

Barça insistă că nu a greşit cu nimic în transferul lui Neymar: "E nedrept"

neymar

Controversa din jurul transferului lui Neymar la FC Barcelona este nedreaptă pentru că gruparea catalană nu a făcut nimic greşit în acest caz, a declarat preşedintele clubului, Josep Maria Bartomeu.

VIDEO Nadal a fost eliminat surprinzător în turul III la Indian Wells, de Dolgopolov

dolgopolov nadal

Ocupantul locului 31 ATP, Alexandr Dolgopolov, a realizat surpriza zilei de la Indian Wells. După ce Andy Murray a trecut prin mari emoții înainte de calificarea în optimi (DETALII ȘI VIDEO AICI), un alt mare favorit a avut parte de o seară grea.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Digi Gol
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult