Ultimele stiri

VIDEO Alexa, după prima victorie la Poli: "Mai este de muncă, dar voi salva echipa"

captura dan alexa

ACS Poli Timișoara a învins-o pe Viitorul Constanța la Chiajna, scor 2-1 (VIDEO AICI), iar Dan Alexa a reușit prima sa victorie pe banca nou-promovatei în Liga 1.

VIDEO Autogolul lui Terry aruncă în aer lupta pentru titlu din Premier League! Crystal Palace - Chelsea 1-0

gol terry autogol

După-amiază de coșmar pentru Jose Mourinho, pe Selhurst Park. Crystal Palace a reușit prima sa victorie din istorie contra unui lider la zi, scor 1-0, iar Chelsea a pierdut puncte importante în economia luptei pentru titlu. Liverpool, City și Arsenal speră din nou la locul 1.

Cu Alex Maxim iar pe bancă, VfB Stuttgart a pierdut dramatic cu Dortmund

Maxim-1

VfB Stuttgart a fost aproape să dea lovitura în fața Borussiei Dortmund, într-un meci extrem de important în lupta teribilă pentru evitarea retrogradării din Bundesliga.

VIDEO Faza care poate retrograda Viitorul. Tudor n-a dictat penalty și ACS Poli a marcat apoi pe contraatac

hagi captura penalty

Derby-ul din subsolul clasamentului dintre Viitorul Constanța și ACS Poli Timișoara (VIDEO) a produs o fază extrem de controversată, în repriza secundă, la scorul de 1-1.

VIDEO Eric Bicfalvi a marcat pentru Volyn, în campionat

bicfalvi gol

Eric Bicfalvi continuă evoluțiile foarte bune pentru echipa sa de club, Volyn Lutsk, mijlocașul reușind să marcheze în victoria echipei sale, 3-1, din etapa a 23-a a campionatului Ucrainei.

VIDEO EXCLUSIV Valentin Lazăr: "Nu pierdem la Ploiești! Suporterii lor nu se compară cu 55.000 de fani"

lazar

Valentin Lazăr (24 de ani) a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo, în eșecul suferit în prima manșă a semifinalelor Cupei României, scor 2-5, în fața Stelei

VIDEO Germanii au dominat ziua a doua la Grand Prix-ul de judo de la Samsun

Laura Vargas Koch

Germania a fost protagonista zilei a doua a Grand Prix-ului de judo de la Samsun, cu 3 finale gâştigate din 4 posibile.

VIDEO Al doilea golgheter al Ligii 1 a dat gol după patru luni și jumătate

szekely captura

Szablocs Szekely, de la ACS Poli, a marcat sâmbătă seară împotriva Viitorului, în meciul de la Chiajna, din etapa a 25-a a Ligii 1 (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO). Atacantul timișorean a urcat astfel pe locul al doilea în clasamentul golgheterilor, cu 10 reușite în acest sezon, una mai puțin față de liderii ierarhiei, Antal și Eric.

VIDEO România a învins Germania și în al doilea amical de la Baia Mare, 31-25

handbal victorie rom-germania

România a învins Germania şi in al doilea amical disputat la Baia Mare. După succesul cu emoţii din prima zi, 33-32 (DETALII), fetele lui Gheorghe Tadici au tranşat fără prea mai problema victoria la a doua confruntare.

VIDEO Real Madrid - Rayo 5-0. Raț nu i-a făcut față lui Bale. Morata, golul serii

Bale

După două înfrângeri consecutive în campionat, Real Madrid nu își mai permite pași greșiți, iar pe "Santiago Bernabeu" vine în această seară Rayo Vallecano, formația lui Răzvan Raț.

Bayern a pierdut primele puncte acasă în Germania. Uli Hoeness a fost la meci

Bayern Hoffenheim

Bayern Munchen s-a relaxat după ce a luat titlul în Bundesliga etapa trecută, prin victoria de la Berlin cu Hertha, scor 3-1. Campioana Germaniei a întrerupt o serie fantastică de 19 victorii la rând, după egalul cu revelația Hoffenheim, scor 3-3.

Fanii vin la ProRapid pentru a trăi ziua decisivă de luni. Comunicatul suporterilor

rapid tarlungeni

Două facțiuni ale galeriei au anunțat că vor veni veni în cursul dimineții de luni, 31 martie, la baza de pregătire a echipei, pentru a afla alături de jucători verdictul Tribunalului. În cazul în care acesta va fi nefavorabil, actualii patroni vor trebui să dea explicații suporterilor.

Omul care a adus victoria Pandurilor cu Dinamo e dorit în Arabia Saudită

elton da silva

Pandurii a reușit etapa trecută o victorie foarte importantă în Ștefan cel Mare, 3-2 contra lui Dinamo (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO), grație unui gol marcat la ultima fază a meciului de brazilianul Elton da Silva.

Barcelona a găsit la Celta Vigo un înlocuitor pentru Valdes: Ruben Blanco, 18 ani

ruben blanco barcelona

Accidentarea lui Victor Valdes i-a lăsat descoperiți pe cei de la Barcelona pe postul de portar. Până la finalul sezonului, catalanii au voie să semneze doar cu un jucător liber de contract, dar campionii Spaniei vor aștepta până la vară pentru a se întări.

Rotariu, om de națională! Remarcat la derby, puștiul va fi chemat de Pițurcă la lot

Rotariu Tucudean

Dinamo a fost învinsă clar de Steaua în semifinalele Cupei României, scor 2-5, însă Victor Pițurcă, prezent la partida de joi, a remarcat în ultimul timp doi dintre jucătorii antrenați de Flavius Stoican.

VIDEO Veszprem - Wisla Plock 31-26. Calificați în sferturile Champions League

handbal veszprem 1

Veszprem continuă cursa spre trofeul Champions League. Învinşi în tur la doar un gol diferenţă, handbaliştii lui Antonio Carlos Ortega au făcut spectacol pe teren propriu cu Wisla Plock şi s-au calificat fără emoţii în sferturi.

VIDEO Bilbao - Atletico 1-2. Simeone rămâne lider, după ce madrilenii au întors scorul

Bilbao Atletico

De la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, pe stadionul "San Mames Barria" se întâlnesc două dintre cele mai în formă echipe din Spania, Athletic Bilbao și Atletico Madrid (PROGRAMUL TV AICI).

VIDEO & SONDAJ Penalty clar refuzat pentru Espanyol, în derby-ul cu Barcelona

captura-penalty barcelona

Espanyol a avut un început bun de meci împotriva rivalilor de la Barcelona și putea să deschidă scorul după 23 de minute.

Dinamo a pierdut la scor la Baia Mare, în prima etapă din Superliga de rugby

rugby dinamo

CSM Ştiinţa Baia Mare a învins pe CS Dinamo Bucureşti cu scorul de 41-3 (21-0), sâmbătă, pe stadionul ''Lascăr Ghineţ'', într-un meci din etapa inaugurală a SuperLigii CEC Bank la rugby, ediţia 2014.

Clasat al doilea în 2013, Nairo Quintana nu va participa la ediția 2014 a Marii Bucle

nairo quintana

Columbianul Nairo Quintana, locul 2 în Turul Franţei 2013 și câștigător al tricoului celui mai bun cățărător, regretă că nu va concura şi în ediţia 2014 a Marii Bucle, dar speră că experienţa acumulată în acest an îi va permite să atace în 2015 cu mai multă forţă primul loc, relatează agenţia EFE.

Burleanu a fost la un meci din liga a doua și a remarcat un junior de la Reșița

burleanu presedinte frf reclamatii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, s-a aflat sâmbătă, la Reşiţa, unde a vizionat meciul de fotbal dintre Metalul Reşiţa şi Gloria Bistriţa, contând pentru Liga a 2-a.

VIDEO Și superstarurile mai ratează: Neymar a avut golul în bocanc, dar a tras peste!

ratare enymar

Barcelona trebuie să câștige toate meciurile până la finalul sezonului, pentru a fi sigură de apărarea titlului în La Liga, dar derby-ul cu Espanyol a fost mai greu decât sperau catalanii (VIDEO).

VIDEO Espanyol - Barcelona 0-1. Messi a marcat, gazdele au terminat în zece oameni

espanyol barca

Bătălia în trei pentru titlul din Primera Division îşi consumă un nou episod sâmbătă, în direct la Digi Sport. Barcelona deschide balul contra rivalei Espanyol, Atletico Madrid are meci greu la Bilbao, iar Real Madrid primeşte replica lui Rayo Vallecano.

Bute, sfătuit de un campion WBC să rămână alături de Larouche. "Îl las să lucreze și cu antrenorul meu"

lucian bute montreal

Vestea despărțirii dintre Lucian Bute și antrenorul Stephane Larouche (DETALII AICI), alături de care a lucrat timp de 11 ani, a zguduit lumea boxului din Canada, țara adoptivă a pugilistului născut la Pechea (Galați).

Schimbat la derby, Chipciu va evolua cu FC Botoşani. Keşeru forţează primul 11

chipciu-2

Alexandru Chipciu a părăsit terenul în minutul 70 al derby-ului cu Dinamo, din semifinalele Cupei României. "Şeptarul" Stelei a reuşit să înscrie împotriva marii rivale, în meciul terminat cu victoria categorică a roş-albaştrilor, scor 5-2.

Mourinho primește încă o palmă: ”A avut cel mai bun Real și n-a câștigat nimic”

rafa mou

După replica acidă, dar diplomată, primită de la Carlo Ancelotti, care îi amintea că Real Madrid este încă în lupta pentru titlu în Spania, spre deosebire de sezonul trecut, sub comanda sa, Jose Mourinho a mai primit o „palmă”, de la un alt rival al său, fost antrenor al lui Chelsea, la rândul său.

CNN și-a cerut scuze după ce a anunțat eronat decesul lui Pele: "Regretăm eroarea"

pele

Iubitorii fotbalului au avut un șoc vineri seară când postul american CNN a publicat pe Twitter informația potrivit căreia fostul mare fotbalist Pele "a încetat din viață la 74 de ani".

VIDEO Flavius Stoican vrea reabilitarea în meciul cu Petrolul: "Le facem față"

tucudean geraldo 1

Înfrângerea cu Steaua, în semifinalele Cupei, nu l-a demoralizat pe Flavius Stoican, care speră ca Dinamo să se reabiliteze în campionat, în meciul de la Ploiești, cu Petrolul, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1, duminică, 30 martie, de la ora 20:30, și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

VIDEO Stoican: ”Când pierzi, trebuie să înfrunți criticile ca un bărbat. Să nu uităm de unde am plecat”

captura Stoican-1

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, s-a destăinuit, într-un interviu exclusiv Digi Sport, și a vorbit despre dezamăgirea pierderii derby-ului cu Steaua, din turul semifinalelor Cupei României, cu 5-2.

Astra speră la falimentul Rapidului ca să nu mai plătească restul banilor pe Alex Ioniţă

rapid ionita

Reclamată de Rapid la Federaţia Română de Fotbal că nu i s-a plătit la termenul stabilit o rată din transferul lui Alexandru Ioniţă, Astra este obligată ca în termen de 30 de zile, începând de joi, să achite suma de 100.000 de euro plus TVA. Numai că banii nu par să vină prea curând, iar giuleştenii cred că Ioan Niculae aşteaptă de fapt să vadă dacă nu cumva vişiniii intră în faliment şi Astra să rămână şi cu jucătorul, şi fără restul banilor achitaţi.

  • 13:00 live LIGA DE TINERET Cupa României (Finala): Universitatea Cluj - Farul Constanţa.
  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Rezumatele etapei
  • 15:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:30 LIVE Liga Digi Sport
  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 LIVE Fotbal European
  • 19:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Screenshot 2024-04-27 at 21.31.30

    LIGA DE TINERET, Cupa României, finala: U Cluj - Farul, 12:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Arsenal v Chelsea - Premier League - Emirates Stadium

    Premier League: Brighton - Chelsea, 23:59, Premieră, Digi Sport 2

  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMANIEI BETANO - SEMIFINALA (17.04.2024)

    Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Sevilla FC v RC Lens, UEFA Champions League match, Group B, Football, Ramon Sanchez Pizjuan Stadium, Sevilla, Spain - 20 Sept 2023

    La Liga: Sevilla - Cadiz, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Antoine Griezmann of Atletico de Madrid celebrating his goal with his teammates during the LaLiga EA Sports match betwee

    La Liga: Getafe - Atletico Madrid, 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult