Ultimele stiri

Olăroiu e aproape de o performanță istorică în Emirate cu Al Ahli

olaroiu la arabi

Al Ahli, formația pregătită de antrenorul român Cosmin Olăroiu este echipa momentului în Emirate. "Cavalerii roșii" pot realiza o performanță istorică în acest sezon, având în acest moment șanse reale de a se impune în toate cele 4 competiții la care au luat startul.

Mike Brown a fost ales cel mai bun jucător al Turneului celor Șase Națiuni 2014

mike.brown

Englezul Mike Brown a fost ales, vineri. cel mai bun jucător al ediţiei 2014 a Turneului celor Şase Naţiuni la rugby, acesta fiind preferat irlandezilor Brian O'Driscoll şi Andrew Trimble, care au cucerit trofeul alături de naționala țării lor.

VIDEO Câștigător surpriză la „Fotbalistul Lunii”: Sergiu Negruț

sergiu negrut

Sergiu Negruţ este câştigătorul ultimei etape a concursului "Fotbalistul Lunii". Podiumul este completat de doi jucători de la Steaua, Vâlceanu şi Keşeru

Adio, promovare! FC Universitatea Craiova s-a îndepărtat de play-off după 2-3 cu CS Mioveni

FCU - Mioveni

Revenită în competițiile oficiale după doi ani de absență, FC Universitatea Craiova se îndepărtează de la o etapă la alta de obiectivul pe care și l-a fixat în vara trecută, și anume promovarea în Liga 1.

VIDEO Patrick Petre: ”L-am felicitat pe Vâlceanu. E prima dată când m-am bucurat la un gol al Stelei!”

patrick petre valceanu

Naționala României U17 are în componență doi jucători de la Steaua, Mădălin Mustață și Robert Vâlceanu și doi de la Dinamo, Andrei Târcoveanu și Patrick Petre.

Mesaj de la Marica pentru micuții tricolori. ”Avem emoții, dar ne vom califica”

marica romania

Internaționalul român Ciprian Marica le-a transmis un mesaj micuților tricolori înainte ca aceștia să plece în Scoția, acolo unde se vor lupta pentru un loc la Euro 2014.

Antrenorul lui OL, dezamăgit de tragerea la sorți. “Am căzut cu favoriții!”

remi.garde

Juventus nu concepe să rateze câștigarea Europa League, mai ales că ediția din acest an a celei de-a doua competiții europene își are programat ultimul act chiar la Torino.

VIDEO Rusia şi Azerbaijan au dominat prima zi a Grand Prix-ului de judo de la Tbilisi

judo romania

Rusia şi Azerbaijanul au fost protagonistele din prima zi a Grand Prix-ului de judo de la Tbilisi, turneu dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari.

Viorel Moldovan: ”Nu e treaba lui Burleanu să-l convingă pe Ștefan Radu să revină la națională”

moldoviorel

Nici Viorel Moldovan, antrenorul Rapidului, nu crede că președintele FRF, Răzvan Burleanu, a făcut bine că s-a deplasat la Roma pentru a-l convinge pe Ștefan Radu să revină la echipa națională.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Miami. Ce urmează pentru româncă

simona halep -2

Simona Halep a decis să renunțe la participarea la turneul de la Miami, din cauza unei accidentări la un deget, retrăgându-se înainte de debutul în competiție, în turul doi.

VIDEO Legendarul Ayrton Senna ar fi împlinit 54 de ani

ayrton senna

Lumea automobilismului îşi omagiază un fost mare campion mondial, Ayrton Senna, despre care încă se vorbeşte ca despre cel mai talentat pilot de Formula 1.

Casillas spune că Eto'o a fost mai periculos decât Messi în El Clasico

casillas etoo

Real Madrid așteaptă vizita Barcelonei, duminică, în etapa a 29-a din Primera Division, partidă care poate însemna fie desprinderea madrilenilor în fruntea clasamentului, fie revenirea cu șanse a Barcelonei în lupta pentru titlu.

VIDEO Cu ochii pe El Clasico, Liga 1 e împărțită. Din România, Real e văzută ca favorită

real barcelona el clasico ronaldo

Meciul aşteptat de întreagă planetă, Real - Barcelona, împarte şi fotbalul românesc în două părţi. Liga 1 va fi cu ochii duminică pe primul El Clasico din 2014, care va fi transmis ÎN DIRECT pe DigiSport 1, de la ora 22:00.

Messi poate scrie istorie în El Clasico. În urmărirea lui Di Stefano şi Hugo Sanchez

messi real madrid

Lionel Messi, cel mai bun marcator din istoria lui FC Barcelona, mai are nevoie de o singură reuşită pentru a deveni golgheterul all-time din El Clasico.

VIDEO Câștigătorul de etapă la "Fotbalistul Lunii" se pregătește de primul derby: "Vreau să fiu titular cu "U"!"

negrutz-gol

Sergiu Negruț este unul dintre fotbaliștii care au surprins plăcut în primele patru etape din 2014 în Liga 1 și chiar dacă echipa sa, CFR Cluj, n-a strălucit, atacantul în vârstă de 20 de ani promovat de Vasile Miriuță la prima echipă a reușit evoluții apreciate.

VIDEO Sezon încheiat pentru Doman. "Trebuie să se opereze la menisc"

catalin doman rapid accidentare

Sezonul s-a încheiat pentru mijlocașul rapidist Cătălin Doman, cel care a preluat tricoul cu numărul 10, după plecarea lui Alexandru Ioniță, în iarnă. Mijlocașul care a prins 15 dintre cele 18 meciuri de campionat jucate în acest sezon de giuleșteni s-a accidentat la genunchi și are nevoie de operație.

Astra - Oțelul 1-1. Gălățenii au scos un egal care o duce pe Steaua mai aproape de titlu!

tudorie.marquinhos

Cu obiective diametral opuse în acest final de campionat, Astra și Oțelul se înfruntă la Giurgiu într-o partidă care poate lămuri într-o măsură mare fie lupta la titlu, fie la retrogradare.

Fostul petrolist Sauvadet a semnat cu "U" Cluj

sauvadet ucluj

Mijlocaşul francez Florent Sauvadet a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu drept de prelungire, cu Universitatea Cluj, anunță site-ul oficial al grupării ardelene.

VIDEO Moldovan așteaptă finalizarea negocierilor pentru preluarea Rapidului: 'Sper să semnăm până luni'

viorel moldovan conf

La o zi după ce a anunțat că ți-ar dori să cumpere clubul pe care îl antrenează, tehnicianul rapidist Viorel Moldovan a spus că luni va fi o zi decisivă în acest sens.

VIDEO Gaz Metan - Corona 1-0. Robertson a marcat la șapte minute după ce a intrat pe teren, Dan-eliminat!

captura bucurie gaz metan

Iorgulescu se apără: "Nu am promis nimic, cluburile au propus suspendarea procesului de licențiere"

gino iorgulescu lpf

Acuzat că ar fi premeditat suspendarea procesului de licențiere în Liga 1 și că și-ar fi construit campania electorală în jurul acestei promisiuni făcute cluburilor, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, se apără, spunând că nu a avut niciun amestec în această privință.

Primul meci pentru Mourinho cu Chelsea în UCL a fost o victorie la Paris, 3-0, în 2004

mourinho psg

Jose Mourinho are amintiri plăcute din întâlnirile precedente cu PSG, tehnicianul portughez debutând acum aproape zece ani pe banca lui Chelsea, în Champions League, cu un succes categoric chiar pe Parc des Princes.

După celebra finală din 1999, United şi Bayern s-au mai întâlnit de 6 ori. Englezii au mai câştigat doar o dată

finala bayern united

Azi a avut loc la Nyon tragerea la sorţi a sferturilor de finală din UEFA Champions League. ÎN DIRECT la Digi Sport 1, cele 8 echipe rămase în cursă în cea mai importantă competiţie continentală intercluburi şi-au aflat adversarele (DETALII ŞI VIDEO AICI).

VIDEO Real caută revanșa în fața Borussiei. Pentru meciul tur a scăpat de Lewandowski

lewandowski real

Real Madrid țintește revanșa în fața Borussiei Dortmund, după eliminarea suferită în sezonul trecut, în faza semifinalelor UEFA Champions League. Acum, cele două se întâlnesc în sferturi și liderul Spaniei pare favorită, la prima vedere, ținând cont de numeroasele indisponibilități din lotul germanilor.

Barça și Atletico nu s-au mai întâlnit în cupele europene! VIDEO 3 remize în 2013-2014

barcelona atletico

Barcelona și Atletico Madrid se întâlnesc în sferturile de finală ale UEFA Champions League și aceasta va fi prima dublă directă într-o competiție continentală între formațiile care sezonul trecut și-au împărțit trofeele în Spania.

Mourinho a cerut ca Foy să nu o mai arbitreze pe Chelsea și contestă propria eliminare

mourinho foy

Eliminat de pe bancă în meciul pierdut în precedenta etapă de Premier League, cu Aston Villa, antrenorul lui Chelsea, Jose Mourinho, a contestat acuzațiile care i se aduc după acel incident.

Dinamoviștii recunosc că e surprinzător să se bată pentru un loc de Europa: "Nimeni nu ne dădea șanse"

steliano filip

Dinamo poate reveni în Europa în sezonul următor. Aflată pe locul 4, echipa lui Flavius Stoican are trei puncte peste Vaslui şi patru în faţa Pandurilor, pe care o întâlnește sâmbătă, în direct la Digi Sport 1, de la ora 21:00.

El Clasico, o provocare imensă pentru Dani Alves: "Iubesc să joc împotriva celor mai buni din lume"

dani alves ronaldo

Dani Alves se pregăteşte pentru încă un El Clasico, cel de-al 20-lea din 2008, de când a ajuns la Barcelona. Ca fundaş, brazilianul s-a confruntat cu multi adversari redutabili în cariera sa, iar acum este gata de o nouă provocare. Balonul de Aur, Cristiano Ronaldo, şi Gareth Bale sunt pericolele principale de care trebuie să se ocupe brazilianul.

Soartă aspră pentru Oțelul. Marius Stan: "E sortit pieirii". Apel către actuala conducere

marius stan otelul galati

Problemele de la Oțelul se agravează pe zi ce trece. Acționarul principal Dan Adamescu a anunțat că va vinde clubul, dar se pare că va ceda numai o parte dintre acțiuni, iar unele zvonuri spuneau că în spatele tranzacției s-ar putea afla și actualul primar din Galați, Marius Stan, nimeni altul decât fostul președinte și unul dintre artizanii câștigării titlului din 2011.

Evander, boxerul, nu bunicul de 51 de ani

Cosmin Staniloiu portret

Evander Holyfield a câştigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, în 1984, şi încă înainte de festivitatea de închidere a competiţiei, semnase primul contract de profesionist. N-avea 22 de ani şi strânsese 160 de victorii la amatori, dintre care 78 prin KO. Şi o înfrângere scandaloasă, care l-a trimis direct în malaxorul pumknilor dați pe bani mulți.

  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 23:30 Stirile Digi Sport
  • 23:45 Digi Sport Special
  • 23:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 23:00 LIVE Premier League: Tottenham-Manchester City
  • 23:45 Stirile Digi Sport
  • 23:15 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • haaland

    FOTBAL: Fulham - Manchester City, ora 14:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Tottenham Hotspur v Luton Town, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 30 Mar 2024

    FOTBAL: Tottenham - Burnley, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Real Madrid v Bayern Munich - UEFA Champions League - Semi Final - Second Leg - Santiago Bernabeu

    FOTBAL: Granada - Real Madrid, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • tachtsidis

    FOTBAL: FCSB - CFR Cluj, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult