Ultimele stiri

Rossi promite să fie rivalul lui Marquez la Austin. Cursa din Texas e la Digi Sport

Rossi

Cea de-a doua etapă Moto GP se va desfășura în acest week-end și va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport.

VIDEO Weekend-ul stranierilor: Contra şi Marica - eşec dramatic, Raţ - eliminat, Chivu - în lacrimi

chivu-rat-contra-radu stefan

Weekend cu bune şi rele pentru românii din campionatele mari ale Europei. Cosmin Contra şi Ciprian Marica au fost cei mai ghinionişti, cu eşec pentru Getafe în ultimele momente. Ştefan Radu a câştigat cu Lazio, iar Cristian Chivu a fost cel mai emoţionat după retragerea de la Inter.

Guardiola știe la ce să se aștepte de la Man. United: "Vor juca pe contraatac!"

Guardiola Moyes

Bayern Munchen și-a odihnit mai mulți titulari pentru returul cu Manchester United, din UEFA Champions League, unul considerat drept o veritabilă "finală" de nemți.

Borussia speră ca Lewa să reediteze minunea de anul trecut, dar Real înscrie în fiecare meci de 3 ani

lewad

Borussia primește miercuri, 9 aprilie, vizita lui Real Madrid, în returul sferturilor de finală ale UEFA Champions League, într-un meci transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

VIDEO Problemele dintre Steaua şi naţională au fost rezolvate: "Reghe şi Piţurcă vor jucători în formă"

reghecampf stelisti

Răzvan Burleanu a mediat conflictul dintre Victor Piţurcă şi Laurenţiu Reghecampf. După ce i-a băgat pe cei doi în şedinţă, preşedintele Federaţiei este convins că problemele vor fi rezolvate.

Barcelona e superstițioasă: va juca în negru cu Atletico, pe Calderon, în UCL

barcelona negru

Barcelona e superstițioasă: va juca în negru cu Atletico, pe Calderon, în UCLDupă 1-1 în turul sferturilor de finală ale UEFA Champions League, pe Camp Nou, catalanii trebuie să facă imposibilul în retur, pe Vicente Calderon, pentru a prinde un loc în semifinalele competiției din acest an.De aceea, catalanii nu ignoră niciun detaliu pentru partida de marți, 6 aprilie, de la ora 21:45, transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro. Chiar și dacă trebuie să apeleze la superstiții. Jucătorii lui Gerardo ”Tata” Martino vor să evolueze pe Vicente Calderon cu echipamentul de rezervă de culoare neagră, cu care au mai jucat un singur meci în acest sezon. Motivul? Barcelona a jucat de două ori pe Vicente Calderon în acest sezon, dar niciodată nu a reușit să învingă. Prima oară, în Supercupa Spaniei, meciul s-a încheiat 1-1, iar a doua oară, în campionat, a fost din nou remiză, 0-0. Niciunul din aceste două scoruri nu ar fi fost suficiente pentru calificarea în semifinale, în condițiile de acum. Cele două remize au avut în comun un singur lucru: tricourile de deplasare galben-roșii, culoarea drapelului catalan (senyera).De aceea, catalanii vor să forțeze norocul folosind echipamentul negru. Elevii lui ”Tata” Martino au jucat o singură dată în acest sezon cu acest echipament, în grupele UCL, în deplasarea de la Glasgow, cu Celtic, câștigată cu 1-0, prin golul lui Cesc Fabregas.

Soarta lui Petrescu la Dinamo Moscova va fi decisă marți

danp

Mâine, marți, 8 aprilie, este ziua decisivă pentru Dan Petrescu la Dinamo Moscova. Șefii grupării moscovite au convocat o întrunire extraordinară în cadrul căreia va fi luată o decizie în privința demiterii sau rămânerii românului pe banca echipei

VIDEO Dinamo - Oțelul 3-1. "Scăriţă" de efect Matei şi meci rezolvat în 13 minute

lazar dinamo otelul

Dinamo revine pe teren propriu pentru duelul cu Oțelul, ultimul meci al etapei cu numărul 26 din Liga 1. Echipa lui Stoican caută un nou succes după două etape, perioadă în care a remizat la Ploiești cu Petrolul (2-2) și a pierdut în Ștefan cel Mare cu Pandurii (2-3).

Săgeata - ”U” Cluj 1-0. Trei puncte printr-un penalty primit în minutul 81!

sageata U

Derby de șase puncte în subsolul clasamentului la Constanța. Săgeata Năvodari, locul 17, cu 25 de puncte, primește vizita Universității Cluj, locul 14, cu 27 de puncte.

Maldonado, penalizat în Marele Premiu al Chinei

Maldonado Bahrain

Pilotul venezuelean Pastor Maldonado (Lotus) va fi penalizat cu cinci locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Chinei la Formula 1

Howard Webb va arbitra returul Atletico-Barça, din UCL. Reacţia catalanilor: "Imposibil să ne calificăm!"

howarD webb

UEFA l-a desemnat pe englezul Howard Webb la centrul partidei din returul sferturilor de finală ale UEFA Champions League, de pe Vicente Calderon, dintre Atletico și Barcelona. Britanicul le-a purtat noroc până acum ambelor echipe în competițiile europene, care nu au pierdut niciodată cu el la centru.

VIDEO Gaz Metan - Pandurii 0-1. Golul lui Giusti aduce a doua victorie a anului pentru trupa gorjeană

captura bucurie pandurii

Pandurii Târgu Jiu își joacă una dintre ultimele șanse de a mai ajunge în cupele europene. După înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-1, oamenii lui Cristi Pustai se deplasează acum la Mediaș, pentru duelul cu Gaz Metan.

Falcao: "E încă prea devreme să vorbim de CM"

radamel falcao

Radamel Falcao, atacantul lui AS Monaco, grav accidentat la un genunchi în luna ianuarie, a declarat că este 'un pic în avans' cu convalescenţa, dar consideră că este încă prea devreme pentru a vorbi despre participarea sa la Cupa Mondială din Brazilia, din luna iunie.

Șase pretendenți la titlul de golgheter în Liga 1. Se poate înregistra un record negativ 

Liviu Antal - Lemnaru - Budescu - Szabolcs Szekely - Sergiu Bus - Piovaccari

Liga 1 poate înregistra în acest sezon un record negativ în istoria competiției: golgheterul cu cele mai puține goluri marcate all-time într-un sezon din campionatul României.

VIDEO Burleanu îl apără pe Chivorchian: "E cea mai bună opțiune, are toată susținerea mea"

Chivorchian

Răzvan Burleanu are o relație excelentă cu Gheorghe Chivorchian, secretarul general al FRF. După ce a fost atacat dur de Daniel Prodan, precizând că nu poate lucra cu el (DETALII AICI), fostul conducător al Timișoarei este susținut de șeful FRF, cu care s-a luptat la alegerile din acest an.

VIDEO Explicaţia gestului pentru care Raţ a luat "roşu": "Din ţigan român nu l-a scos"

razvan rat celta

Răzvan Raț a fost protagonistul celei mai urâte faze ale etapei din Spania, după ce l-a lovit cu capul în gură pe atacantul brazilian Charles, în meciul câștigat de Rayo cu 3-0 în fața formației Celta Vigo. Brazilianul de 30 de ani a declarat că a suferit dureri atroce, dat fiind că lovitura i-a provocat fractură de piramidă nazală și încă nu știe sigur dacă va scăpa fără operație.

Pellegrini se teme de derby-ul cu Liverpool, decisiv pentru titlu: "Dacă joci la egal, pierzi"

Pellegrini

Lupta pentru titlu din Anglia se anunță una palpitantă în ultimele etape. Lider în Premier League, Liverpool are 74 de puncte, dar și două meciuri în plus față de Manchester City, echipa cotată cu șansele cele mai mari să câștige campionatul.

Se schimbă regulamentul în Liga 2: "În play-off şi play-out se va intra cu toate punctele"

liga 2

Instalat în urmă cu o lună la şefia FRF, Răzvan Burleanu şi-a expus planul de reorganizare pentru fotbalul românesc. Şeful de la Casa Fotbalului a dezvăluit, într-o conferinţă de presă transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 3, formatul după care se vor desfăşura ligile inferioare.

VIDEO Daniel Prodan, despre întâlnirea cu Burleanu: ”Am fost amenințat cu o plângere pentru viol”

daniel prodan

După ce Daniel Prodan a atacat în presă noua conducere a FRF, în frunte cu noul președinte, Răzvan Burleanu a ținut să-și expună punctul de vedere vizavi de acest conflict în cadrul unei conferințe de presă.

VIDEO Burleanu promite curăţenie la FRF: "Cei care nu sunt la nivelul la care trebuie vor pleca acasă!"

burleanu conf

ÎN DIRECT la Digi Sport 3, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a susţinut o conferinţă de presă. Şeful FRF spune că, de o lună, de când a fost instalat în funcţie, au fost făcute rapoarte de activitate în toate departamentele.

Maraton sportiv. Rezultatele din competiţiile transmise LIVE pe canalele Digi Sport

maraton transmisiuni - varianta cris2

Site-ul digisport.ro vă ţine la curent cu toate transmisiile LIVE de pe canalele Digi Sport.

Dinamo a câştigat 11 puncte din 15 posibile în faţa echipelor din Moldova. Atuurile formaţiei lui Stoican

dinamo otelul

Dinamo are şansa să revină pe locul 4 în Liga 1, după disputa cu Oţelul, întâlnire care va fi în direct la Digi Sport 1, începând cu ora 21:00. Elevii lui Flavius Stoican pot profita de eşecul lui FC Vaslui, 0-1 pe teren propriu cu Viitorul Constanţa (VIDEO AICI) şi, în cazul unui succes, vor depăşi cu un punct formaţia antrenată de Liviu Ciobotariu.

Hamilton s-a impus în Bahrain şi îşi laudă colegul: "Rosberg a pilotat fantastic!"

Hamilton Rosberg

A fost spectacol total în Marele Premiu al Bahrainului! Lewis Hamilton s-a impus după o cursă fantastică, în care s-a luptat până în ultimul moment pentru victorie cu germanul Nico Rosberg (DETALII AICI).

Record în handbalul românesc! HC Vaslui a dat 62 de goluri într-un meci

Vaslui Campina

HC Vaslui se îndreaptă spre promovarea în prima ligă a handbalului românesc. Moldovenii au opt victorii din opt meciuri în returul campionatului, însă în ultimul joc și-au spulberat efectiv adversarii.

Ronaldo a ajutat un copil să se trezească din comă

ronaldo

David Pawlaczyk este un copil de 14 ani din Polonia. În luna august a anului trecut, băiatul a fost victima unui accident de circulație, fiind lovit de o mașină în timp ce se afla pe bicicletă. David a suferit multiple leziuni interne și a intrat în comă profundă.

VIDEO I-a dat gol Stelei în acest sezon, acum e dorit în Ghencea. Prima ţintă a lui Reghe: un vârf de 18 ani

tudorie

Cu titlul cu numărul 25 ca şi acontat, steliştii îşi fac deja planuri de viitor. Roş-albaştrii au ca obiectiv eventul şi o nouă participare în grupele UEFA Champions League, iar Laurenţiu Reghecampf se gândeşte deja la primele mutări ale verii pe piaţa transferurilor.

VIDEO Messi a marcat împotriva a 100 de portari diferiți cu FC Barcelona

leo mess

Sâmbătă, 5 aprilie, Barcelona a învins-o cu 3-1 pe Betis Sevilla pe Camp Nou, în etapa cu numărul 32 din La Liga. Lionel Messi a reușit o „dublă”, în minutele 14 (penalty) și 86, ajungând la 25 de goluri marcate în acest sezon în campionat.

Guardiola are patru absențe importante pentru United. "S-a rupt" și Shaqiri

Shaqiri Augsburg

Bayern Munchen are un retur mai complicat decât ar fi crezut cu Manchester United, după 1-1 în prima manșă a sferturilor UEFA Champions League (VIDEO AICI).

Zidane va fi antrenorul lui Real Madrid din 2016

zidane carlo

Actualul „secund” al lui Carlo Ancelotti la Real Madrid, Zinedine Zidane, va fi succesorul italianului pe banca „galacticilor” din 2016, când expiră contractul actualului tehnician.

Maxim e pe locul 15 în Bundesliga, dar VfB are un program infernal

bucurie Maxim

VfB Stuttgart a învins-o pe SC Freiburg, scor 2-0, iar echipa lui Alexandru Maxim a ieșit momentan din zona locurilor retrogradabile, fiind pe poziția a 15-a, cu 27 de puncte.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Liga Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Tim Seria A ball and the logo during the Italian Serie A football match AC Milan vs Bologna at San Siro stadium in Milan, Italy on 27/08/22

    FOTBAL: Cagliari - Fiorentina, 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Digi Sport Special logo

    MEDIA: Digi Sport Special, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: U-BT Cluj-Napoca - CSM CSU Oradea, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digisport, 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult