Ultimele stiri

VIDEO Benfica a avut un penalty refuzat la ultima fază a primei reprize! Fault?

captura posibil penalty min 45

În minutul 42 al finalei UEFA Europa League, dintre Sevilla și Benfica (VIDEO), portughezii au cerut penalty la o intervenție a lui Fazio asupra lui Nicolas Gaitan.

VIDEO&SONDAJ Andaluzii au cerut penalty la Bacca. A procedat corect arbitrul?

captura luisao cere hent

Bacca, la un duel pentru minge cu Luisao, petrecut în careul celor de la Benfica, a căzut în careu, dar Felix Brych a lăsat jocul să continue.

VIDEO Corona Brașov - HCM Baia Mare 30-35. Geiger a fost jucătoarea meciului

captura handbal corona

HCM Baia Mare a demonstrat din nou, în deplasarea de la Brașov, că este cea mai valoroasă echipă din România.

VIDEO Show superb înaintea finalei UEFA Europa League, dintre Sevilla și Benfica

ceremonie finala UEL

UEFA Europa League a devenit în ultimii ani o competiție extrem de importantă, iar finala a fost mereu un obiectiv pentru echipele de top care au luat startul în această competiție.

CS Universitatea Craiova are cale liberă spre Liga 1! Duru propune acordarea licenței

craiova meci cs

Vestea că CS Universitatea Craiova ar putea avea interzis drumul spre Liga 1, din cauza problemelor de licențiere, i-a pus pe jar pe fanii echipei nou-înființate în Oltenia.

Atletico a primit doar 447 de bilete la "finala" cu Barcelona

stadion Barcelona

Atletico Madrid este aproape de a câștiga campionatul în Spania, la capătul unui sezon excelent. Pe Camp Nou, acolo unde are nevoie doar de o remiză cu Barcelona, echipa lui Simeone nu va avea însă parte de un sprijin masiv al fanilor.

VIDEO CSM Oradea - BC Mureș 90-74. Bihorenii sunt la doar o victorie de finală

csm-oradea-baschet

CSM Oradea a reuşit o nouă victorie în semifinala Ligii Naţionale de baschet masculin, contra lui BC Mureş.

Robben: "Plecarea de la Real la Bayern a fost cea mai bună decizie din viața mea"

Robben

La 30 de ani, olandezul Arjen Robben continuă să joace foarte bine pentru Bayern Munchen, club cu care a reușit să câștige al doilea titlu consecutiv în Bundesliga, având și șansa eventului, printr-o victorie cu Borussia Dortmund, sâmbătă, în finala Cupei Germaniei.

Halep s-a retras din turneul de la Roma! "Sper să fiu pregătită la Roland Garros"

halep suparata-1

Simona Halep (22 de ani) a luat decizia să se retragă din turneul WTA de la Roma, la doar câteva ore după ce a câștigat partida cu Madison Keys, din turul doi (DETALII). Motivul pentru care Halep a ales să părăsească întrecerea italiană sunt durerile abdominale.

După ce a i-a pus piedică lui Atletico, Bernd Schuster se va despărți de Malaga

bernd schuster malaga

Fost antrenor la Beșiktaș și Real Madrid, germanul Bernd Schuster (54 de ani) nu va mai continua pe banca Malagăi și din sezonul viitor. Fosta surpriză a sferturilor UEFA Champions League s-a salvat de la retrogradare în Primera Division, dar va avea alt antrenor la anul.

Real Madrid, lider mondial în clasamentul cluburilor, după 9 ani de așteptare! FOTO

ronaldo ancelotti

”Galacticii” sunt în finala UEFA Champions League, au câștigat Cupa Spaniei și au fost implicați în lupta pentru titlu în La Liga. Totul culminează cu revenirea Realului în fruntea topului mondial al cluburilor.

VIDEO Știința Bacău - Potaissa 32-28. Gazdele au răzbunat înfrângerea cu HCM

captura handbal bacau

Știința Bacău a obținut prima victorie în grupa 1-3, din Liga Națională de handbal masculin, 32-28 cu Potaissa Turda.

Petrolul - Steaua se va juca în fața tribunelor pline. În ultima etapă nu lipsește Piovaccari

fani petrolul

Petroliștii au avut emoții că s-ar putea ca la meciul cu Steaua să fie nevoiți să joace cu peluzele închise sau chiar fără spectatori după incidentele de la meciul cu FC Viitorul.

AC Milan a promovat la prima echipă un atacant de 15 ani

Hachim Mastour

Anunţat ca o mare speranţă la AC Milan, tânărul jucător de origine marocană Hachim Mastour, care va împlini 16 ani pe 18 iunie, a fost integrat în efectivul profesionist în finalul sezonului.

VIDEO Neymar este singurul jucător al Barcelonei care a marcat cu Atletico Madrid, în 5 meciuri din acest sezon

neymar courtois

Barcelona și Federația Braziliană de Fotbal se află într-o dispută aprinsă în aceste zile, în care forul de la Rio de Janeiro cere clubului catalan ca atacantul Neymar să nu fie folosit în ultima etapă de campionat, cu Atletico, pentru a nu risca o recidivă a accidentării sale (DETALII).

Steaua a pus în vânzare biletele pentru Oțelul. Roș-albaștrii vor sărbători titlul 25

Steaua campioana-1

Steaua se pregătește mai ales pentru finala Cupei României, cu Astra Giurgiu, însă gândurile roș-albaștrilor se îndreaptă și spre meciul cu Oțelul, din ultima etapă, când ei vor sărbători titlul cu numărul 25.

Pițurcă, surprins de decizia lui Lobonț, de a se retrage din națională: ”A contat vârsta”

piturca lobont

Victor Pițurcă a spus că-i pare rău de retragerea lui Lobonț și a detaliat apoi și de ce regretă gestul portarului de la Roma.

Brazilia, frământată înainte de Mondial. Luiz Felipe Scolari, anchetat pentru evaziune!

scolari

Scolari e suspectat de evaziune fiscală. Selecţionerul Braziliei e bănuit că ar fi înşelat statul portughez cu şapte milioane de euro între 2003 şi 2008.

VIDEO Henrique, de la Oțelul, primul în clasamentul InStat, după golurile de la Vaslui

Henrique Otelul

Atacantul Oţelului, Henrique Bernardo are cel mai mare coeficient din această etapă, în cadrul clasamentului întocmit de firma de monitorizare sportivă, InStat, după cele două goluri marcate în victoria gălățenilor de la Vaslui, scor 4-1 (VIDEO AICI).

Astra și-a propus titlul. Cadu și Ioan Andone, pe listă

cadu andone

Cadu este nemulțumit de situația de la CFR Cluj și pare tot mai decis să plece de la echipă. Deși este ofertat și din Portugalia, fundașul ardelenilor se pare că se află și pe lista de achiziții a trupei lui Ioan Niculae.

VIDEO 6.000 de fani ai lui Braunschweig au sărbătorit o retrogradare precum un titlu!

peluza Braunschweig

Eintracht Braunschweig a retrogradat după un singur sezon de la revenirea în Bundesliga. Cu 25 de puncte, echipa pregătită de Lieberknecht a încheiat pe ultimul loc, dar meciul de la Hoffenheim, pierdut cu 1-3, rămâne o amintire de neuitat pentru jucători.

Victor Hănescu, Adrian Ungur şi Marius Copil, favoriţi pe tabloul BRD Arad Challenger

ungur hanescu

Tenismanii Victor Hănescu, Adrian Ungur şi Marius Copil se numără printre favoriţii turneului internaţional BRD Arad Challenger, programat în perioada 1-8 iunie la Activ Club din Arad.

VIDEO Federer a fost eliminat surprinzător de Chardy! ATP Roma: rezultatele de miercuri

Federer

Surpriză imensă în turneul ATP de la Roma! Elvețianul Roger Federer a părăsit competiția din Italia încă din turul al doilea, după ce a fost eliminat de francezul Jeremy Chardy, numărul 47 în clasamentul mondial.

”Coșmarul” României din barajul cu Grecia, în topul transferurilor dezastruoase

mitroglou romania

Mitroglou a fost achiziționat de Fulham de la Olympiakos Pireu contra sumei de 11 milioane de lire sterline, la sfârșitul lui ianuarie. Grecul a jucat însă doar trei partide, fără a marca.

Zenit a fost sancţionată după incidentele de la derby

hubocan zenit

Vicecampioana Zenit Sankt Petersburg a fost sancţionată după incidentele produse de fanii săi la meciul de pe teren propriu cu Dinamo Moscova, care l-au forţat pe arbitru să pună capăt jocului înainte de finalul timpului regulamentar de joc (VIDEO).

Luis Suarez, în vacanță la Barcelona. "Este imposibil ca tiki-taka să dispară"

Luis.Suarez

Luis Suarez a fost cel mai bun om al lui Liverpool de-a lungul ultimei ediții de campionat, dar "cormoranii" au ratat pe final câștigarea primului titlu de campioană după 24 de ani. Uruguayanul a marcat 31 de goluri în 33 de meciuri, ceea ce a atras din nou atenția unor alte forțe din fotbalul european.

Soluția ideală pentru toată lumea la Barcelona! Pinto devine antrenor cu portarii

jose manuel pinto barcelona

Este binecunoscută relația strânsă existentă între Leo Messi și Jose Manuel Pinto, iar argentinianul face tot posibilul să îl păstreze în club pe bunul său prieten.Decarul catalanilor le-a cerut șefilor să îi mai prelungeacă înțelegerea pe un an lui Pinto, chiar dacă acesta va împlini 39 de ani în toamnă.

UEFA nu se grăbeşte să anunţe sancţiuni pentru cluburile care nu respectă fair-play-ul financiar

infantino

UEFA a anunţat că nu se grăbeşte să sancţioneze cele nouă cluburi care au încălcat regulile fair-play-ului financiar. Forul european nu a indicat numele acestor grupări, printre care, conform unor surse, se află Manchester City şi PSG.

Isinbaieva se întoarce! Dubla campioană olimpică va participa la JO 2016

isinbaieva

Atleta rusă Elena Isinbaeva, campioană mondială en titre la săritura cu prăjina, va reveni în activitate după ce va da naştere primului ei copil în luna iunie, a anunţat Evgheni Trofimov, antrenorul dublei campioane olimpice.

VIDEO Duru dă speranţe alb-roșilor: "Nu văd motive pentru care UEFA să excludă Dinamo din Europa"

dinamo metalist harkov

Dinamo a depus azi, la Tribunalul Bucureşti, dosarul prin care solicită deschiderea procedurii de insolvenţă, a anunţat principalul finanţator al grupării din Ştefan cel Mare, Ionuţ Negoiţă, printr-o scrisoare deschisă (DETALII AICI).

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 LIVE Digi Sport Matinal
  • 11:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 12:00 Digi Sport Special
  • 13:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 13:15 Fotbal European
  • Vezi tot programul
  • florin prunea

    MEDIA: Digi Sport Matinal, 10:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Gijon, Spain. June 09, 2024. Diego Sanchez of Real Sporting de Gijon and Fernando Calero of RCD Espanyol in action during the LaLiga Hypermotion match between Real Sporting de Gijon and RCD Espanyol at El Molinon Stadium on June 09, 2024 in Gijon, Spain.

    FOTBAL: Oviedo - Espanyol, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult