Ultimele stiri

VIDEO Fostul portar al CFR-ului, Beto, i-a dedicat trofeul UEL tatălui său: ”Ar fi fost mândru de mine”

beto

Chiar dacă Ivan Rakitic a fost desemnat omul finalei UEFA Europa League, câștigate de Sevilla în fața Benficăi cu 4-2, după loviturile de departajare (DETALII), cel care a făcut totul posibil a fost lusitanul Beto.

Thiago s-a reaccidentat și pierde Mondialul. Juan Mata e favorit să îi ia locul

thiago alcantara bayern munchen

Selecționat în lotul de 30 pentru Cupa Mondială, Thaigo Alcantara s-a accidentat din nou la unul dintre antrenamentele lui Bayern din această săptămână și va lipsi cel puțin două luni.Incidentul i-a afectat din nou ligamentul lateral intern de la genunchiul drept și va suferi în cel mai scurt imp o intervenție chirurgicală.Recidiva vine în urma accidentării din 29 martie, dintr-un meci din campionatul Germaniei, cu Hoffenheim, atunci când a fost înlocuit încă din minutul 25, pentru că nu a mai putut continua pe teren.

Jorge Jesus, în galeria iluștrilor ghinioniști: ”Am fost mai buni, dar nu mereu câștigă cei mai buni”

jorge jesus

Benfica a pierdut miercuri, 14 mai, a opta finală europeană consecutivă și a doua în doi ani la rând în UEFA Europa League (DETALII). Jorge Jesus a devenit, astfel, primul antrenor din istorie care pierde două finale de UEL în doi ani consecutivi.

Sevilla! Sevilla! Sevilla!

de sters-george dobre

O victorie mare este alcătuită totdeauna din succese mai mici. Nu este vorba aici de traseul parcurs de Sevilla până să câștige Europa League. De dubla dramatică disputată contra rivalei Betis sau de nebunia din ultimul minut al returului din semifinale cu Valencia.

Halep, caracterizată de americani: "O jucătoare foarte bună, care nu știe să atragă atenția asupra ei" 

simona halep sharapova

Simona Halep va urca pe locul 4 în clasamentul WTA, însă ascensiunea sa s-a făcut lin, fără ca ea să atragă mare atenție din partea lumii tenisului.Prețiosul site tennis.com vorbește pe larg despre micuța campioană din România și consideră că avantajul ei este dat tocmai de anonimatul în care se zbate în comparație cu alte jucătoare care sunt urmărite de fiecare dată de presa de pe mapamond.

VIDEO EXCLUSIV Finala Cupei Bulgariei, o afacere românească, între Benga, Luchin, Curtean și Moți

curtean

Cupa Bulgariei se dispută între români. Benga, Luchin şi Curtean vor să ia trofeul azi cu Botev Plovdiv. Cei trei joaca împotriva lui Ludogoreț, echipa fostului dinamovist Moţi.

VIDEO Rakitic și Carrico au copiat sărutul victoriei dintre Steven Gerrard și Xabi Alonso, din 2005

rakitic carrico

Deși a părut un gest spontan, de euforie, cei doi mijlocași ai Sevillei au planificat momentul dinainte. Rakitic și Carrico și-au promis, înaintea finalei cu Benfica Lisabona, ca în cazul în care vor cuceri trofeul, să copieze gestul făcut cu nouă ani în urmă de alți doi mijlocași celebri.

Reyes del futbol. Spaniolii, regii fotbalului european și mondial, au stabilit câteva premiere istorice

fotbalul spaniol sevilla

Fotbalul spaniol își consolidează supremația continentală și mondială. În acest moment, Spania își mărește ecartul față de celelalte țări europene, având 34 de titluri continentale (cel de-al 35-lea va veni pe 24, după finala Real-Atletico). Anglia, cu 31 de titluri, și Italia, cu 29, completează podiumul.

Sevilla a câștigat trofeul, dar nici n-ar fi trebuit să joace în Europa! Norocul lui Emery

unai emery trofeu

Zeița Fortuna i-a luat în brațe pe cei de la Sevilla, pe care nu i-a mai abandonat în ultimul an. Echipa lui Rusescu are un an fenomenal, în care a câștigat trofeul UEFA Europa League, dar andaluzii nici nu ar fi trebuit să joace în cupele europene în acest sezon!

Lovitură după lovitură pentru Rapid. Viorel Moldovan a fost suspendat două etape!

vio moldovan

Viorel Moldovan n-a fost de acord cu maniera de arbitraj a lui Teo Crăciunescu din meciul Rapid - Unirea Slobozia, scor 2-2 (DETALII AICI), s-a certat cu acesta iar acum suportă consecințele.

VIDEO Sevilla a primit trofeul UEL de la Michel Platini. Ivan Rakitic, jucătorul finalei!

bucurie Sevilla-1

Benfica a pierdut o nouă finală europeană (VIDEO AICI), de data aceasta în fața Sevillei, iar suporterii ei înfocați nu au mai putut asista la ceremonia de la sfârșitul meciului, când portughezii lui Jorge Jesus au primit medaliile pentru prezența în ultimul act din UEFA Europa League.

Blestemul lui Bela Guttmann rezistă din 1962! VIDEO cu golurile din cele 8 finale pierdute la rând de Benfica

bela guttmann

Benfica Lisabona a ajuns din nou în finala UEFA Europa League, acolo unde a dat piept Sevilla, la Torino. Jorge Jesus și băieții săi nu au reușit să scape nici de această dată de blestemul maghiarului Bela Guttmann (foto), antrenorul care a adus în vitrina clubului singurele două Cupe ale Campionilor din istoria grupării.

VIDEO Brych a iertat-o pe Sevilla la penalty-urile apărate de Beto. Loteria loviturilor de departajare

beto fericit sevilla benfica

La fel ca și în sferturile competiției, portarul portughez Beto Pimparel (32 de ani) a fost eroul Sevillei, după ce a parat două lovituri de departajare în finala Europa League cu Benfica.

VIDEO Raul Rusescu va primi o medalie după ce Sevilla a câștigat UEL. Are 3 goluri!

Rusescu

FC Sevilla este noua deținătoare a trofeului UEFA Europa League, după ce a trecut de Benfica în finala de la Torino, în urma loviturilor de departajare (VIDEO AICI).

Ionuț Lupescu, alături de Ferguson și Conte, la finala UEFA Europa League

lupescu ferguson

Finala UEFA Europa League, de la Torino, a adus o sumedenie de personalități pe arena lui Juventus, interesul în jurul meciului dintre Sevilla și Benfica (VIDEO AICI) fiind unul foarte mare.

VIDEO Cosmin Matei are favoriți în Liga 1: Chipciu, Albin și Camora! "Steaua nu mai e la fel de puternică"

cosmin matei steaua bourceanu

Cosmin Matei, fotbalistul lunii aprilie în ancheta Digi Sport, a prefaţat derby-ul din penultima etapă dintre Petrolul şi Steaua.

VIDEO CSU Ploiești - U Mobitelco Cluj 90-67. Egalitate în semifinalele Ligii Naționale

Asesoft U Mobitelco

CSU Asesoft Ploieşti şi-a luat revanşa în faţa lui U Mobitelco Cluj pentru înfrângerea din primul meci al semifinalei Ligii Naţionale. Echipa lui Vladimir Arnautovic s-a impus în partida secundă cu 90-67. Următoarele două meciuri vor avea loc la Cluj, în direct la Digi Sport.

VIDEO Alberto Moreno a comis gafa finalei! L-a faultat în careu pe Lima, dar a scăpat de penalty

lima cere penalty min 56

Moreno a avut ocazia de a și marca, dar putea deveni și eroul negativ al finalei Europa League, ediția 2014.

Tim Sherwood, sincer după experiența de la Tottenham: "Nu aș face nimic diferit"

Tim Sherwood

Tottenham a avut un sezon sub așteptări, însă cu toate acestea a reușit să prindă locul 6 în Premier League și calificarea în UEFA Europa League, sub comanda lui Tim Sherwood.

VIDEO CFR poate ajunge în UEL! Miriuță are meci cu Gaz Metan și îl laudă pe Dulca

miriuta cfr cluj cadu

Meci cu dublă miză joi seară, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. CFR Cluj luptă pentru un loc de UEFA Europa League, în timp ce Gaz Metan Mediaş îşi doreşte rămânerea în primul eşalon. „Mai avem şanse să prindem, matematic, locul patru”, anunţă Ionuţ Rada.

VIDEO Benfica a avut un penalty refuzat la ultima fază a primei reprize! Fault?

captura posibil penalty min 45

În minutul 42 al finalei UEFA Europa League, dintre Sevilla și Benfica (VIDEO), portughezii au cerut penalty la o intervenție a lui Fazio asupra lui Nicolas Gaitan.

VIDEO&SONDAJ Andaluzii au cerut penalty la Bacca. A procedat corect arbitrul?

captura luisao cere hent

Bacca, la un duel pentru minge cu Luisao, petrecut în careul celor de la Benfica, a căzut în careu, dar Felix Brych a lăsat jocul să continue.

VIDEO Corona Brașov - HCM Baia Mare 30-35. Geiger a fost jucătoarea meciului

captura handbal corona

HCM Baia Mare a demonstrat din nou, în deplasarea de la Brașov, că este cea mai valoroasă echipă din România.

VIDEO Show superb înaintea finalei UEFA Europa League, dintre Sevilla și Benfica

ceremonie finala UEL

UEFA Europa League a devenit în ultimii ani o competiție extrem de importantă, iar finala a fost mereu un obiectiv pentru echipele de top care au luat startul în această competiție.

CS Universitatea Craiova are cale liberă spre Liga 1! Duru propune acordarea licenței

craiova meci cs

Vestea că CS Universitatea Craiova ar putea avea interzis drumul spre Liga 1, din cauza problemelor de licențiere, i-a pus pe jar pe fanii echipei nou-înființate în Oltenia.

Atletico a primit doar 447 de bilete la "finala" cu Barcelona

stadion Barcelona

Atletico Madrid este aproape de a câștiga campionatul în Spania, la capătul unui sezon excelent. Pe Camp Nou, acolo unde are nevoie doar de o remiză cu Barcelona, echipa lui Simeone nu va avea însă parte de un sprijin masiv al fanilor.

VIDEO CSM Oradea - BC Mureș 90-74. Bihorenii sunt la doar o victorie de finală

csm-oradea-baschet

CSM Oradea a reuşit o nouă victorie în semifinala Ligii Naţionale de baschet masculin, contra lui BC Mureş.

Robben: "Plecarea de la Real la Bayern a fost cea mai bună decizie din viața mea"

Robben

La 30 de ani, olandezul Arjen Robben continuă să joace foarte bine pentru Bayern Munchen, club cu care a reușit să câștige al doilea titlu consecutiv în Bundesliga, având și șansa eventului, printr-o victorie cu Borussia Dortmund, sâmbătă, în finala Cupei Germaniei.

Halep s-a retras din turneul de la Roma! "Sper să fiu pregătită la Roland Garros"

halep suparata-1

Simona Halep (22 de ani) a luat decizia să se retragă din turneul WTA de la Roma, la doar câteva ore după ce a câștigat partida cu Madison Keys, din turul doi (DETALII). Motivul pentru care Halep a ales să părăsească întrecerea italiană sunt durerile abdominale.

După ce a i-a pus piedică lui Atletico, Bernd Schuster se va despărți de Malaga

bernd schuster malaga

Fost antrenor la Beșiktaș și Real Madrid, germanul Bernd Schuster (54 de ani) nu va mai continua pe banca Malagăi și din sezonul viitor. Fosta surpriză a sferturilor UEFA Champions League s-a salvat de la retrogradare în Primera Division, dar va avea alt antrenor la anul.

  • 06:15 Fotbal European
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • florin prunea

    MEDIA: Digi Sport Matinal, 10:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Gijon, Spain. June 09, 2024. Diego Sanchez of Real Sporting de Gijon and Fernando Calero of RCD Espanyol in action during the LaLiga Hypermotion match between Real Sporting de Gijon and RCD Espanyol at El Molinon Stadium on June 09, 2024 in Gijon, Spain.

    FOTBAL: Oviedo - Espanyol, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult