Ultimele stiri

VIDEO Real - Osasuna 4-0. Madrilenii, în mare formă înainte de returul cu Bayern, din Champions League

captura bucurie ronaldo

Madrilenii sunt la primul meci după victoria cu Bayern din semifinalele UEFA Champions League, în vreme ce Osasuna se află pe locul 16 și orice punct obținut pe Santiago Bernabeu ar conta foarte mult în lupta pentru evitare retrogradării.

VIDEO Mutu și Iorgulescu, printre personalitățile de la BRD Năstase Țiriac Trophy

captura Mutu in tribune la tenis

Meciul demonstrativ de la BRD Năstase Țiriac Trophy a atras din nou foarte mulți spectatori la Arenele BNR, printre care oameni cunoscuți din lumea fotbalului românesc.

Pep, dărâmat după decesul lui Vilanova: "Tristețea mă va însoți toată viața"

tito pep guardiola

Pep Guardiola a fost unul dintre cei mai afectați oameni după aflarea veștii teribile a decesului lui Tito Vilanova.Fostul antrenor al Barcelonei a încetat din viață la doar 45 de ani, din cauza unei boli necruțătoare (DETALII AICI). Adus ca secund de Guardiola la a doua și apoi la prima echipă a catalanilor, Tito a fost unul dintre cei mai apropiați oameni din viața actualului tehnician al lui Bayern.Guardiola s-a arătat dărâmat de vestea primită în cursul serii de vineri și a dezvăluit trăirile care îl încearcă în acest moment.

VIDEO De nervi, un fan de la Oțelul și-a rupt abonamentul în fața lui Ewald Lienen

captura lienen fani

După eșecul suferit pe teren propriu în fața Săgeții Năvodari, fanii Oțelului au răbufnit la adresa jucătorilor și a staff-ului tehnic, deoarece Oțelul este în mare pericol de a retrograda din Liga 1.

VIDEO Marica, eliminat pentru proteste! A văzut două “galbene” în 25 de minute

captura marica eliminat

Prestație cu bune și rele pentru Ciprian Marica la Getafe – Malaga! În dispoziție bună de joc, atacantul nu și-a ajutat însă echipa decât 37 de minute, deoarece a fost eliminat cu opt minute înainte de pauză pentru cumul de cartonașe.

VIDEO Veszprem - PSG 31-26. Maghiarii s-au impus și sunt calificați în Final Four

Veszprem PSG

Cotată cu mari șanse la câștigarea Ligii Campionilor, Veszprem și-a asigurat prezența în turneul Final Four de la Koln.

FC Universitatea Craiova a dat faliment, dar jucătorii tot sunt legați de Mititelu

acka.stephane

După ce că n-au văzut un leu de la Adrian Mititelu, fotbaliștii încă nu au fost declarați liberi de către comisiile FRF și sunt în imposibilitate să semneze cu alte echipe. Unul dintre cei mai curtați jucători ai oltenilor este Stephane Acka, de care s-au interesat în iarnă Astra Giurgiu, Pandurii și Dinamo. Aflat momentan în Italia, ivorianul a răbufnit zilele trecute pe o rețea de socializare cu privire la situația prin care trece:

VIDEO Alex Curtean a dat gol pentru Botev Plovdiv, care a învins-o pe Levski Sofia!

Curtean

Botev Plovdiv a reușit să o învingă pe Levski Sofia, scor 2-0, în play-off-ul campionatului Bulgariei, iar Alex Curtean a fost omul care a deschis drumul spre victoria gazdelor.

VIDEO Ioan Filip a ratat cu poarta goală împotriva Săgeții Năvodari

captura filip

Oțelul a pierdut trei puncte importante cu Săgeata Năvodari, scor 0-1, iar lupta pentru evitarea retrogradării se anunță tot mai grea pentru fosta campioană a României.

CS Universitatea Craiova – Gloria Bistrița 1-0. Izvoranu a adus victoria! Clasamentul

craiova-bistrita 1-0

CS Universitatea Craiova își continuă parcursul fără greșeală în lupta pentru promovarea în Liga I, deși încă nu a fost lămurit faptul dacă gruparea din Bănie are sau nu dreptul să acceadă pe scena primului eșalon.

VIDEO Getafe - Malaga 1-0. Assist și roșu Marica! Puncte vitale pentru Cosmin Contra

captura colunga bucurie

Echipa antrenată de Cosmin Contra și la care evoluează și Ciprian Marica, Getafe, își joacă una dintre ultimele șanse de supraviețuire în La Liga. Trupa românilor va înfrunta pe teren propriu Malaga, în penultimul meci disputat în fața propriilor suporteri. Aceștia au fost alături de echipă în număr mare și la Levante, însă după rezultatul de 0-0 au fost extrem de nemulțumiți și au trecut la amenințări. Cu patru etape până la finalul sezonului, Getafe are 32 de puncte, este clasată pe poziția a 18-a, retrogradabilă, și se află la egalitate cu prima echipă de peste linie - Valladolid.

VIDEO Ratările Oțelului au exasperat gălățenii. Gest de frustrare al unui steward

captura jandarm

Oțelul a pierdut pe teren propriu cu Săgeata Năvodari, scor 0-1 (VIDEO), după un meci dominat cap-coadă de gazde.

Dorin Rotariu, amenințat de fani! "Mi s-a spus că nu va ajunge nici la Chiajna!"

dorin rotariu

Cel mai bun jucător al lui Dinamo în acest sezon, Dorin Rotariu (18 ani), a fost ameninţat cu moartea de suporterii alb-roșii, după ce s-a afișat la un eveniment cu impresarul Anamaria Prodan, soția antrenorului stelist Laurențiu Reghecampf.

Roș-albaștrii fac apel la fani. Steaua riscă să celebreze titlul fără spectatori în tribune

stadion.ghencea

Steaua va juca luni seară contra celor de la FC Brașov pe teren propriu, într-un meci în care formația antrenată de Laurențiu Reghecampf nu va avea suporteri decât la tribune. Ambele peluze vor fi închise ca urmare a deciziei Comisiei de Disciplină, care a sancționat comportamentul fanilor de la meciul retur din Cupa României cu Dinamo (1-1), când aceștia au aruncat cu torțe în teren, pentru ca la finalul partidei să treacă la ruperea scaunelor, lovind în cap și un cameraman.

Ironii în privința revenirii lui Lavezzi: "Voi v-ați reprimi nevasta fugită cu altul?"

lavezzi de laurentiis

Ezequiel Lavezzi s-a transferat în luna iulie 2012 de la Napoli la campioana Franței, PSG. Francezii au plătit 26 de milioane de euro în schimbul argentinianului, iar acesta a semnat un contract valabil pentru 4 sezoane.Șeicii care conduc formația din Hexagon au de gând să facă investiții masive și în perioada următoare de transferuri, iar Lavezzi ar avea locul pus în pericol.Cele 22 de goluri și 15 pase decisive reușite în 78 de meciuri s-ar putea să nu conteze prea mult, astfel că sud-americanul ar putea pleca de pe Parc des Princes.

Franța a câștigat 13 medalii la individual în cadrul CE de la Montpellier

vladut simionescu

În ultima zi a Campionatelor Europene de judo de la Montpellier la individual vor intra pe tatami judoka de la categoriile mari: 90, 100 şi +100 kg. masculin, 78 şi +78 feminin.

Duelul golgheterilor la "U" Cluj - FC Vaslui. VIDEO Ultimele duble marcate de Lemnaru și Antal

lemnaru atac u cluj

Meciul de sâmbătă, dintre Universitatea Cluj și FC Vaslui, îi pune față în față pe cei mai buni marcatori ai Ligii 1 în momentul de față. Valentin Lemnaru și Liviu Antal conduc împreună ierarhia golgheterilor, cu câte 13 reușite.

Dimitrov, dezamăgit că meciul cu Monfils s-a încheiat prematur: ”Finala cu Rosol va fi altfel”

dimitrov

Tenismanul bulgar Grigor Dimitrov, principalul favorit al turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, dotat cu premii totale de 426.605 euro, s-a arătat dezamăgit de faptul că francezul Gael Monfils a abandonat, sâmbătă, în semifinală, la scorul de 5-1 în primul set.

Miriuță taie-n carne vie: Maah și Gabionetta, dați afară de la prima echipă a lui CFR

aaah

Începând din această săptămână, Robert Maah (29 de ani) și Denilson Gabionetta (28 de ani) au fost dați afară de la prima echipă a lui CFR Cluj și trimiși să se antreneze separat, cu preparatorul fizic, cu două ore înainte de ședința de pregătire a lotului vișiniilor

VIDEO Dinamo-Ştiinţa Bacău 2-3. Moldovencele conduc în finala campionatului

volei dinamo-1

Ştiinţa Bacău a preluat conducerea în finala Diviziei A 1 la volei feminin, după ce a trecut cu 3-2 la seturi de Dinamo, chiar în Șoseaua Ştefan cel Mare.

Braga s-a răzgândit: nu-l mai vrea din vară pe Rusescu!

russs

Sporting Braga s-a „sucit”. Nu mai vrea să acționeze clauza de cumpărare din contractul de împrumut al lui Raul Rusescu, deși în urmă cu o lună, presa portugheză relata la unison că formația lusitană și-a găsit atacantul râvnit.

Monaco îi dă 15 milioane € pe an, dar Wenger vrea să rămână „tunar”

arsene wenger

Monaco este gata să-i plătească 27 de milioane de euro brut anual tehnicianului francez, din care, după taxe, Wenger ar rămâne cu 15 milioane de euro în mână.

VIDEO "U" Cluj - FC Vaslui 1-0. Golul lui Max Nicu a adus victoria gazdelor, care au șanse mari de salvare 

captura bucurie u cluj

Universitatea Cluj și FC Vaslui dispută, sâmbătă, unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a 29-a în Liga 1.

VIDEO Oțelul - Săgeata 0-1. Silviu Pană a adus victoria și gălățenii tremură serios

captura bucurie sageata

După victoria de la Mediaș, unde a câștigat cu 2-0, prin dubla panamezului Cooper, Oțelul vrea neapărat să câștige meciul de acasă cu Săgeata. Gălățenii au ieșit din zona minată, dar o victorie în fața unei contracandidate la retrogradare le-ar asigura un plus de liniște pe finalul acestui zbuciumat sezon.

Gata cu problemele pentru Ronaldo: e anunțat din nou titular, în meciul cu Osasuna

cristiano ronaldo revenire

Real Madrid revine la Digi Sport 1, după victoria mare obținută contra lui Bayern Munchen, în turul semifinalelor UEFA Champions League (1-0, REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI). Sâmbătă seară, echipa lui Ancelotti dă piept cu Osasuna, în etapa a 35-a din La Liga.

VIDEO HCM Baia Mare şi HCM Roman se vor întâlni în finala Cupei României

bucuri BM handbal

Prima semifinală din Cupa României la handbal feminin a opus cele mai bune echipe din Liga Naţională, HCM Baia Mare şi Corona. Jucătoarele lui Costică Buceschi au câştigat disputa cu rivalele din Braşov, pe care le învinseseră anul trecut în ultimul act al competiţiei.

”Tata” Martino nu duce lipsă de oferte. Boca îi dă târcoale, dar Barca l-ar mai ține un an

tata martin

Gerardo ”Tata” Martino ar putea continua și în sezonul viitor pe Camp Nou. Conducerea Barcelonei ia tot mai serios în calcul ca argentinianul să-și ducă la bun sfârșit și anul rămas din contract

Reghe nu rămâne dator: "Dinamo îl vrea pe Chipciu? Trebuie să vândă tot clubul"

chipciu reghe

Continuă războiul declaraţiilor dintre Dinamo şi Steaua, la o săptămână după ce "scânteia" a fost aprinsă. Au fost mai întâi acuzele de "blat" lansate de Ionuţ Negoiţă înainte de Viitorul - Steaua, urmate de replici acide de ambele părţi.

VIDEO Costin Lazăr şi PAOK au pierdut clar finala Cupei Greciei, cu Panathinaikos

lazar paok

Costin Lazăr va avea parte din nou de o susținere fanatică astăzi, sâmbătă, 26 aprilie, la finala Cupei Greciei, dintre echipa sa, PAOK și Panathinaikos Atena, meci disputat pe arena lui Olympiacos, de la ora 20:00.

Alin Stoica va da lovitura de începere la Clasicul Belgiei, Anderlecht-Standard Liege

alin stoica

Duminică, 27 aprilie, va avea loc Clasicul campionatului belgian, Anderlecht - Standard Liege, meci contând pentru play-off. Dacă „violeții” sunt pe locul 4, cu 36 de puncte, Standard este lider, cu 40 de puncte, dar ambele se luptă până la capăt pentru titlu și un loc în UEFA Champions League.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 16:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 18:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Screenshot 2024-06-02 102630

    MINIFOTBAL: România - Ungaria, 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Portugal, Estadio do Dragao Porto, 13.10.2023 UEFA EURO, EM, Europameisterschaft,Fussball 2024 Qualifiers Group J Portug

    FOTBAL: Portugalia – Finlanda, 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Milano, Italy. 06th Oct, 2021. Federico Bernardeschi, Marco Verratti and Lorenzo Insigne of Italy during the Uefa Nations League semi-final football match between Italy and Spain at San Siro stadium in Milano (Italy), October 6th, 2021. Photo Andrea Stacc

    FOTBAL: Italia – Turcia, 21:55, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult