Ultimele stiri

VIDEO Portarul de la BATE Borisov, cel mai ghinionist jucător al săptămânii

germans malins

BATE Borisov, echipa care domină campionatul din Belarus de ani de zile încoace, a început cu stângul noul sezon.

VIDEO Carcamo – Petrov este finala Boxcino la "uşoară"

Fernando Carcamo

Mexicanul Fernando Carcamo si rusul Petr Petrov se vor întâlni în finala turneului profesionist Boxcino la categoria uşoară.În New Town, Dakota de Nord, au avut loc semifinalele programate pe durata a 8 reprize. În primul meci, Fernando Carcamo a trecut doar la puncte de Miguel Gonzales, deşi un croseu de stânga l-a obligat pe arbitru să-l numere pe american încă din prima repriza.Gonzales şi-a revenit în rundele urmatoare dar a pierdut întâlnirea şi asta pentru că decizia a fost în favoarea lui Carcamo cu majoritate de voturi. A doua semifinală a fost mai scurtă. Rusul Petr Petrov l-a dominat timp de trei reprize pe americanul Chris Rudd, iar în a patra a forţat cu o serie de combinaţi prin care a pus capăt meciului.Finala Carcamo - Petrov se va disputa la 24 mai, la New York. La Digi Sport, următoarea gală profesionistă de box va fi pe 19 aprilie. Atunci când Willie Monroe jr va lupta cu Vitaliy Kopylenko, iar Brandon Adams cu Raymond Gatica în semifinalele turneului Boxcino, la categoria mijlocie.

Khedira a revenit la pregătiri după 4 luni și jumătate

khedira real

Mijlocașul Sami Khedira (26 de ani) a reluat pregătirile, după cea mai gravă accidentare suferită în carieră și are șanse să prindă lotul Germaniei pentru Campionatul Mondial din Brazilia.

VIDEO Gafă uriașă comisă de colegii lui Ștefan Radu

captura gol senzational

Lazio părea că se îndreaptă spre victorie în partida cu Parma, după ce a condus cu 2-1 în minutul 80, grație golurilor lui Lulic (15) și Klose (67). Pentru Parma a înscris Biabiany (26).

VIDEO HCM scrie istorie în Cupa EHF, iar Șimicu a urcat în topul marcatorilor. "Nu am mai văzut așa ceva!"

alexandru simicu hcm

Campioana României nu s-a speriat de vedetele oaspeților. Bertrand Gille, cel mai bun pivot din lume în 2002 şi dublu campion olimpic cu naţionala Franţei, nu a avut vreo şansă în faţa apărării constănțene și a înscris un singur gol.

VIDEO Dan Petrescu revine în lupta pentru titlu în Rusia, după victoria cu Tom Tomsk

petrescu 1

Dinamo Moscova s-a apropiat la cinci puncte de liderul campionatului din Rusia, după etapa a 23-a, când echipa lui Dan Petrescu a învins cu 3-1 pe terenul lui Tom Tomsk.

Bordeanu revine în Ghencea: „Ultima oară când am venit ca adversar, am câștigat”

boirdeanu

Antrenorul secund al botoșănenilor, Valeriu Bordeanu, care și-a reluat în această săptămână antrenamentele, după accidentare, va reveni în lotul moldovenilor chiar împotriva Stelei, în meciul de campionat de luni, 31 martie, de la ora 21:00, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Zidane, desemnat cel mai bun jucător din istoria Ligue 1

zidane

Zinedine Zidane, care a evoluat 8 sezoane în Ligue 1, la Cannes (1988-1992) şi Bordeaux (1992-1996), a fost votat cel mai bun jucător din istoria ligii franceze, conform unui sondaj publicat de televiziunea TF1.

VIDEO Valladolid - Almeria 1-0. Golul lui Manucho a stabilit învingătoarea

captura bucurie valladolir

Real Valladolid a încins și mai mult lupta în subsolul clasamentului din La Liga după victoria în fața Almeriei. Gazdele au marcat singurul gol al meciului după doar 6 minute, prin Manucho.

VIDEO Sassuolo-Roma 0-2. „Capitolinii” și-au consolidat locul 2

romaaaa

Roma a învins-o cu 2-0 pe Sassuolo în deplasare și își consolidează locul 2 în clasamentul Seriei A.

Sorana Cîrstea e favorită 8 la Charleston și joacă direct în turul doi

cirstea charleston

Sorana Cîrstea a fost desemnată cap de serie nr. 8 la turneul WTA de la Charleston (Carolina de Sud), dotat cu premii totale de 710.000 dolari, care debutează luni.

VIDEO Bale a alergat 64 de metri la golul patru al Realului: "Am fost norocos cu devierea fundașului"

gol bale

Real Madrid a învins categoric sâmbătă seara pe Rayo Vallecano, 5-0 (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO), Gareth Bale fiind autorul unuia dintre cele mai frumoase goluri din acest sezon, reușita de 4-0.

VIDEO Djokovic a câștigat turneul de la Miami! 6-3, 6-3 în finala cu Nadal

djokovic semneaza camera

Mastersul de la Miami are parte de finala visată, titlul în 2014 urmând să și-l dispute primii doi jucători din ierarhia ATP, Rafael Nadal și Novak Djokovic. Meciul va fi în direct pe Digi Sport 2, de la ora 21:30.

VIDEO Sassuolo a cerut penalty, Roma a protestat. Arbitrul a făcut un compromis

captura roma

Episod ciudat la meciul Sassuolo-AS Roma, de duminică, 30 martie, din etapa cu numărul 31 din Serie A, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1.

VIDEO CSM Digi Oradea și Steaua au câștigat primele meciuri din semifinalele Superligii Naționale

captura polo digi

CSM Digi Oradea şi-a confirmat statutul de favorită şi a învins categoric Dinamo, în primul dintre cele trei meciuri ale semifinalei Superligii Naţionale.

Piteștiul va avea iar echipă în Liga 1. FC Clinceni va juca în Trivale, dacă va promova

stadion pitesti

FC Clinceni s-a calificat în play-off-ul din Liga 2 și are șanse mari să evolueze în sezonul viitor pe prima scenă a fotbalului românesc.

VIDEO Un belgian a marcat golul săptămânii cu o execuție de la 40 de metri

brecht capon

Reușita finalului de săptămână vine din campionatul Belgiei și poartă semnătura unui atacant de 25 de ani. Brecht Capon, vârful lui Kortrikj a marcat cu un șut de la 40 de metri.

VIDEO HCM Constanța - Chambery 29-25! Calificare în sferturile Cupei EHF

hcm

HCM Constanța s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei EHF după ce a reușit să învingă duminică, pe teren propriu, scor 29-25, pe Chambery, din Franța.

UTA s-a deplasat degeaba la Severin pentru meciul cu FC Universitatea. Echipa lui Mititelu riscă excluderea

uta fcu

Adrian Mititelu a anunțat joi că sistează orice activitate la FC U Craiova (VEZI AICI DETALII), însă clubul se află într-o situație ciudată, după ce FRF a programat partida de astăzi, cu UTA, din etapa a 20-a a ligii secunde.

VIDEO Varela vrea eventul cu Steaua: ”N-am câștigat niciun trofeu în carieră”

varela

Adus de la Vaslui după plecarea lui Vlad Chiricheș la Tottenham, Fernando Varela s-a impus încet, dar sigur, la Steaua. Fundașul care evoluează pentru naționala Insulelor Capului Verde a devenit una din opțiunile clare ale lui Reghecampf pentru banda dreaptă, deși a început ca fundaș central.

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Malaeziei

hamilton-1

Britanicul Lewis Hamilton a reușit duminică de dimineață să câștige a doua etapă a Mondialului de Formula 1 din acest sezon, Marele Premiu al Malayeziei, pilotul de la Mercedes fructificând pole position-ul obținut sâmbătă pe circuitul de la Sepang.

Arjen Robben: "Bayern arată mai bine ca niciodată cu Guardiola antrenor"

guardiola robben

După ce a câștigat titlul în Germania cu 7 etape înainte de final, stabilind un nou record în cele mai tari 6 ligi ale Europei, Bayern se pregătește pentru duelul cu Manchester United din sferturile de finală ale UEFA Champions League.

Încă un muncitor a murit pe șantierele Cupei Mondiale din Brazilia

sao

Un purtător de cuvânt al unui spital din Sao Paulo a anunțat sâmbătă noaptea că un muncitor care lucra pe șantierul stadionului ce va găzdui partida inaugurală a Cupei Mondiale din Brazilia.

VIDEO Lupta pentru titlul de golgheter, o competiție paralelă în La Liga

barca atletico real

În paralel cu lupta pentru titlu în La Liga, se desfășoară alta - sau chiar altele - la fel de interesante. Cristiano Ronaldo, Diego Costa și Messi luptă pentru titlul de golgheter, reprezentând aceleași trei cluburi care se bat și la câștigarea campionatului spaniol.

Soția lui Schumi construiește o cameră specială ca să-l ia acasă pe fostul pilot

corinna

Starea lui Michael Schumacher e stabilă, dar medicii care-l îngrijesc la clinica din Grenoble i-au comunicat soției acestuia, Corinna, că e posibil ca fostul pilot să nu se mai trezească niciodată din coma indusă în care se află după accidentul suferit înainte de Anul Nou.

VIDEO Mourinho îi educă pe copiii de mingi, atunci când pierde

mourinho copil

Chelsea a pierdut sâmbătă în Premier League, 0-1 pe terenul lui Crystal Palace, iar managerul londonezilor, Jose Mourinho, a fost protagonistul unui moment inedit în timpul disputei de pe Selhurst Park.

VIDEO Petrolul - Dinamo 2-2. "X-Men" îşi continuă seria

albin rotariu petroluld0namo.jpg

Derby-ul etapei cu numărul 25 se joacă în această seară de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, Petrolul primește vizita formației pregătite de Flavius Stoican, Dinamo București. În tur, cele două echipe au remizat, 1-1, pe Arena Națională.

Contra, încrezător că poate învinge pe Mestalla: ”Nu putem merge mai jos de-atât”

cosmin

Ajuns la retrogradare cu Getafe și fără victorie de la numirea sa pe banca echipei madrilene, Cosmin Contra simte că poate da prima lovitură chiar pe Mestalla, terenul celor de la Valencia, duminică, 30 martie, de la ora 22:00.

Rednic a pierdut primul meci din play off 2, dar rămâne prima opțiune pentru Gent

rednic-2

Mircea Rednic a reușit un sezon onorabil în prima divizie din Belgia, pe banca lui Gent, ratând la mustață play off-ul și lupta pentru titlu. Echipa sa are totuși șanse de calificare pentru Europa League, din play off 2, ceea ce i-ar putea asigura continuitatea la formația flamandă.

VIDEO „Manita” cu Rayo, insuficientă pentru fanii Realului. CR7 și Bale, fluierați

cristiano ronaldo

Real Madrid a câștigat categoric în fața echipei lui Răzvan Raț, Rayo Vallecano, cu 5-0, dar suporterii „galacticilor” nu au trecut încă peste dezamăgirea înfrângerilor cu Barcelona și Sevilla. Spectatorii prezenți, în ploaie, pe „Santiago Bernabeu”, la meciul cu formația din Vallecas i-au huiduit pe jucătorii lui Carlo Ancelotti, în special pe Diego Lopez, Gareth Bale, Benzema și chiar Cristiano Ronaldo.

  • 13:00 live LIGA DE TINERET Cupa României (Finala): Universitatea Cluj - Farul Constanţa.
  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Rezumatele etapei
  • 15:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:30 LIVE Liga Digi Sport
  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 LIVE Fotbal European
  • 19:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Screenshot 2024-04-27 at 21.31.30

    LIGA DE TINERET, Cupa României, finala: U Cluj - Farul, 12:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Arsenal v Chelsea - Premier League - Emirates Stadium

    Premier League: Brighton - Chelsea, 23:59, Premieră, Digi Sport 2

  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMANIEI BETANO - SEMIFINALA (17.04.2024)

    Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Sevilla FC v RC Lens, UEFA Champions League match, Group B, Football, Ramon Sanchez Pizjuan Stadium, Sevilla, Spain - 20 Sept 2023

    La Liga: Sevilla - Cadiz, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Antoine Griezmann of Atletico de Madrid celebrating his goal with his teammates during the LaLiga EA Sports match betwee

    La Liga: Getafe - Atletico Madrid, 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult