(P) De la nostalgici, pentru nostalgici: Unibet sărbătorește 25 de ani de activitate alături de Festivalul Nostalgia

articol scris de Digi Sport
20.06.2022, 11:15
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

În anul în care sărbătorește 25 de ani de activitate în industria internațională de gambling, Unibet a decis să-și treacă numele pe lista partenerilor oficiali ai Festivalului Nostalgia, eveniment dedicat anilor ’90 - 2000, programat în perioada 24-26 iunie în Parcul Izvor din Capitală.

În 2022, vom produce un singur eveniment, dar acest eveniment nu se va putea compara cu nimic din ce a fost. Vă puteți aștepta la ceva foarte mare.” „Vom ocupa bulevardul și Parcul Izvor din București pentru singurul nostru eveniment din acest an, NOSTALGIA 2022. Hai să dăm libertate orașului și să ne facem amintiri acolo pe unde, de obicei, se aud doar mașinile. Va fi special.”, au anunțat pe Instagram și Facebook organizatorii Festivalului Nostalgia.


Echipa Unibet va fi prezentă în zona principală a Orășelului Nostalgia, cu un Dome de 11 m și un alt cort secundar, în care vor fi organizate activități speciale inspirate din anii ’90.

Iar pentru că majoritatea oamenilor iubesc surprizele, vom spune doar că vor fi o mulțime de întreceri și activități pline de dinamism pe parcursul celor 3 zile ale show-ului, iar cei care vor face o vizită în „Cartierul Unibet” nu vor fi deloc dezamăgiți.

La Festivalul Nostalgia se poate ajunge și prin intermediul concursurilor pe care Unibet le va organiza pe rețelele de socializare. Acestea vor avea loc în zilele premergătoare evenimentului și vor avea ca premii abonamente duble pentru toate cele 3 zile ale festivalului din Parcul Izvor.

Orășelul Nostalgia va fi împărțit în 5 cartiere, după cum urmează: Pe Maidan (cartierul principal), Disco Loca (cartierul latino), Hip-Hop, Space Disco (cartierul electro) și Cartierul Șucar.

Unibet, un brand legendar, fondat în urmă cu 25 de ani

Fără doar și poate, Unibet este unul din cele mai cunoscute nume din lumea jocurilor de noroc, licențiat și pe piața din România încă din anul 2015.
Indiferent dacă ești pasionat de pariuri sportive, sloturi, ruletă live, blackjack live, baccarat live, poker sau bingo online, pe www.unibet.ro vei găsi întotdeauna jocul preferat, iar numărul și calitatea promoțiilor Unibet te vor impresiona cu siguranță.

Ai sute de opțiuni de pariere pentru evenimente din peste 25 de sporturi, divertisment și politică, jocuri de cazino de la cei mai buni dezvoltatori, turnee și mese de poker pentru toate gusturile și buzunarele și 10 camere de bingo cu prețuri la tichete pornind de la doar 0.20 RON.

Fondat în 1997, Unibet a avut un parcurs ascendent extraordinar în cei 25 de ani de activitate. Printre cele mai importante „borne” din istoria acestui adevărat pionier în materie de jocuri de noroc online se numără: lansarea funcției Cash Out în 2003, Live Streaming și Pariuri pe mobil începând cu 2004, primele sloturi pe mobil în 2005, Live Cazino în 2009, seria de turnee Unibet Open începând cu 2007 și, nu în ultimul rând, cel mai mare câștig la cazino din toate timpurile - oferit în 2017.

Urmărește Unibet pe rețelele de socializare și nu uita să participi la concursurile organizate înainte de startul Festivalului Nostalgia! Câștigă abonamente duble de trei zile și vino în Parcul Izvor în weekend-ul 24-26 iunie pentru o experiență unică!

Etichete: unibet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

După ce a umilit-o pe Farul Constanța, Bernd Storck a fost categoric: ”Nu le-am dat nicio șansă”

Foto Clasamentul play-off-ului, după Farul - Sepsi 1-4: ”Marinarii”, la două puncte de podium. Rapid a ”căzut” pe locul șase

Citeşte şi

(P) Bayern - Real Madrid și Borussia Dortmund - PSG sunt partidele săptămânii în Champions League

(P) Primii SuperMilionari în Euro din pariuri sportive! Câțiva prieteni au pariat pe goluri (3+ și 5+) și câștigurile cumulate pe 109 bilete le-au adus în...

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”