Jucătorii Universității Craiova / Foto: Sport Pictures

Video Universitatea Craiova - Vllaznia 3-0. Oltenii au făcut spectacol pe Ion Oblemenco și merg în turul trei preliminar

articol scris de Digi Sport
28.07.2022, 22:20
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Universitatea Craiova a câștigat partida cu Vllaznia din cea de-a doua manșă a duelului din turul doi preliminar UEFA Conference League cu scorul de 3-0.

Astfel, echipa lui Laszlo Balint merge în turul trei preliminar din Conference League unde se va duela cu Zorya Lugansk.

Universitatea Craiova - Vllaznia 3-0. Oltenii au făcut spectacol pe Ion Oblemenco și merg în turul trei preliminar

Galerie Foto

Oltenii au fost echipa mai agresivă pe Ion Oblemenco. Încă din primul minut al partidei, oltenii puteau marca după ce Gustavo i-a pasat lui Koljic care a șutat din afara careului.

Universitatea Craiova putea deschide scorul în minutul 10. Gustavo a șutat de la distanță, însă Zogovic a respins în afara terenului. La faza următoare, Raul Silva a reluat cu capul peste poarta Vllazniei.

Baiaram a irosit o șansă uriașă de gol în minutul 18, după ce Koljic a avansat în flancul drept și i-a pasat acestuia în careu, într-o poziție ideală. Baiaram a trimis din prima departe de poartă.

Oltenii au mai avut două ocazii uriașe în minutul 27. Koljic a șutat de la distanță, Zogovic a respins în direcția lui Gustavo care a șutat și el, însă portarul a avut o nouă intervenție foarte bună.

Oltenii au deschis scorul în minutul 58. Mateiu a expediat un șut splendid de la mare distanță și l-a surprins pe Zogovic.

Patru minute mai târziu, oltenii au înscris din nou, de această dată prin Raul Silva care s-a înălțat foarte bine la o centrare a lui Gustavo și a trimis cu capul în poarta Vllazniei.

Căpățînă și-a încercat norocul în minutul 68 cu un șut puternic de la distanță, dar portarul albanezilor a avut o intervenție foarte bună.

Găman a închis scorul în minutul 80 cu o lovitură perfectă de cap.

VIDEO Rezumatul partidei Universitatea Craiova - Vllaznia 3-0

Universitatea Craiova - Vllaznia 3-0. Oltenii au făcut spectacol pe Ion Oblemenco și merg în turul trei preliminar

Min. 90+3: Final de meci!

Min. 83: Baiaram este avertizat.

Min. 82: Ivan este înlocuit cu Alexandru George.

Min. 80: Goool Universitatea Craiova! Găman trimite cu capul și își trece numele pe lista marcatorilor.

Min. 77: Crețu este înlocuit cu Screciu.

Min. 68: Ocazie Universitatea Craiovei! Căpățînă expediază un șut puternic de la distanță, dar Zogovic reușește să pareze încercarea.

Min. 65: Koljic și Gustavo sunt înlocuiți cu Markovic și Roguljic.

Min. 62: Goool Universitatea Craiova! Gustavo centrează din corner, iar Raul Silva trimite cu capul în poarta celor de la Vllaznia.

Min. 58: Goool Universitatea Craiova! Mateiu expediază un șut senzațional de la distanță și îl învinge pe Zogovic.

Min. 51: Gustavo vede cartonașul galben.

Min. 46: Papp este înlocuit cu Găman.

Min. 46: Începe repriza a doua!

Min. 45+2: Pauză!

Min. 45+1: Ocazie Universitatea Craiova! Andrei Ivan centrează în careu, dar Crețu trimite cu capul pe lângă poartă.

Min. 38: Ocazie Universitatea Craiova! Bancu centrează foarte bine, însă Bulatovic intervine salvator.

Min. 27: Ocazie imensă pentru Universitatea Craiova! Koljic este aproape să marcheze cu un șut de la distanță, Zogovic respinge, balonul ajunge până la Gustavo care șutează, însă portarul Vllazniei are o nouă intervenție foarte bună.

Min. 18: Ocazie Universitatea Craiova! Koljic avansează în flancul drept și îi pasează lui Baiaram, aflat într-o poziție ideală, dar acesta trimite pe lângă poartă.

Min. 10: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Gustavo centrează de la colțul terenului, iar Raul Silva reia cu capul peste poartă.

Min. 10: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Gustavo șutează de la distanță, însă Zogovic respinge în afara terenului.

Min. 1: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Gustavo recuperează balonul, îi pasează lui Koljic care șutează din afara careului. Zogovic reușește să respingă.

Min. 1: Începe meciul!

Universitatea Craiova: Lazar – Căpățînă, Papp, Raul Silva, Bancu – Crețu, Mateiu – Gustavo, Baiaram, Ivan – Koljic

Rezerve: Rusu, Popescu, Vătăjelu, Screciu, Vlădoiu, Markovic, Roguljic, Găman, Martic, Sala

Vllaznia: Zogovic – Gurishta, Juric, Bulatovic, Hakaj – Boshnjaku, Jonuzi, Marku – Hoxhaj, Nunes Da Silva Amarante, Coba

Rezerve: Qarri, Paloka, Latifi, Heric, Kruja, Smajli, Aralica, Vulaj, Shehi, Alivoda


Oltenii au trei remize în primele meciuri din noul sezon, iar atmosfera din Bănie a devenit una tensionată. Conducerea Universității Craiova nu concepe altceva decât calificarea în următorul tur din Conference League, mai ales că în ultimii ani oltenii au fost eliminați prematur de formații precum Lokomotiv Tbilisi și Laci.

După 1-1 în turul disputat în Albania, Universitatea Craiova speră să obțină calificarea în fața propriilor suporteri, pe stadionul "Ion Oblemenco". 

Dacă oltenii vin după un egal în Superliga României, scor 1-1 cu U Cluj, cei de la Vllaznia încă nu au început deocamdată competiția internă, astfel că ultimul meci a fost chiar împotriva Universității Craiova, joia trecută.

Laszlo Balint, înainte de returul cu Vllaznia: ”Nu vreau să gândesc la ratarea calificării”

În Albania, scorul a fost egal, 1-1. Andrei Ivan a deschis scorul în minutul 45+2, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri, în timp ce golul egalizator a ”picat” imediat după pauză, în minutul 51, grație inspirației lui Ardit Hoxhaj.

Urmează o partidă importantă pentru clubul nostru. Conştientizăm acest lucru, dar abordăm cu încredere manşa retur. Suntem conştienţi de calitatea noastră, dar şi de armele adversarilor. Pentru că i-am simţit săptămâna trecută. Vreau să ne punem calităţile în valoare. Echipa din Albania are doi atacanţi puternici, de multe ori joacă vertical către ei. Îmi doresc să fim mai eficienţi şi pragmatici pentru că în manşa tur am avut multe ocazii, dar nu am luat deciziile potrivite.

Sper însă că mâine ne vom bucura la final cu suporterii noştri. Îmi doresc ca băieţii să gestioneze foarte bine momentele psihologice ale partidei de mâine seară. Eu nici nu vreau să mă gândesc la ratarea calificării, eu acum sunt foarte concentrat pe lucrurile pe care trebuie să le facem. Vreau să văd personalitate la jucători, motivaţie, determinare şi încredere”, a spus Balint.

Au fost câteva zile grele, nu e uşor la un club ca Universitatea după ce treci printr-o repriză cum am avut noi cu U Cluj în campionat. Dar e important că am tras învăţămintele de rigoare, atât eu, cât şi jucătorii. Cauzele sunt multiple, nu detaliem acum, important e să înţelegem responsabilitatea fiecăruia în acest club şi să nu se mai repete acea experienţă. Ştiu că lumea are pretenţii, ştiu că lumea nu are răbdare. Nu există garanţii în fotbal, dar eu pot să vă spun că atât timp cât voi fi la Universitatea Craiova o să îmi sacrific fiecare strop de energie pentru ca echipa asta să aibă rezultate”, a adăugat tehnicianul.

Etichete: universitatea craiova , laszlo balint , conference league , preliminarii conference league , vllaznia , universitatea craiova - vllaznia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Bayern - Real Madrid 2-1, ACUM, Digi Sport 1. Bavarezii au făcut remontada în patru minute!

Obiectivele imediate trasate lui Dan Petrescu. ”Va fi directorul echipei”

A fost la un pas de finala Europa League cu FCSB, iar acum a luat o decizie total neașteptată

Pedeapsă drastică pentru Abadallah. Câte etape a fost suspendat după ce i-a făcut gaură în cap lui Benzar

Citeşte şi

Mihai Rotaru, în culmea fericirii după succesul cu Rapid: ”Te iubesc, dar nu ca pe o victorie în minutul 90”

A adus victoria Universității Craiova și a recunoscut: ”Etapa trecută am fost cel mai slab, acum iau 3 puncte”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”