Griechenland Fußball Super League Saison 2023-2024 Toumba Stadion Thessaloniki, 17.09.2023 PAOK Thessaloniki - Aris Salo
Statistica îngrijorătoare care-l ”sperie” pe Răzvan Lucescu înaintea duelului cu Club Brugge din sferturile UECL
Screenshot 2024-03-14 at 21.44.01
Exclusiv Răzvan Lucescu visează la semifinalele Conference League: ”Avem șansa noastră”
Victor Angelescu și Dan Șucu / Foto: Sport Pictures
Exclusiv Șucu și Angelescu i-au decis soarta lui Bergodi la Rapid. Ce vrea italianul
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video Vllaznia - Universitatea Craiova 1-1. Oltenii obțin doar o remiză în Albania în prima manșă din turul doi preliminar

articol scris de Digi Sport
21.07.2022, 23:54

VllazniaUniversitatea Craiova din prima manșă a turul doi din preliminariile UEFA Conference League s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Partida dintre Vllaznia și Universitatea Craiova / Foto: Captură Digi Sport
  • UCL: Barcelona - PSG, marți, 22:00, DGS 1

  • UCL: Borussia Dortmund - Atletico Madrid, marți, 22:00, DGS 2

Echipa care se va califica în turul trei preliminar se va decide în returul din 28 iulie care se va disputa pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova.

Vllaznia - Universitatea Craiova 1-1. Oltenii obțin doar o remiză în Albania în prima manșă din turul doi preliminar

Partida dintre Vllaznia și Universitatea Craiova a început fără prea multe ocazii. Prima șansă majoră de gol a formației din Bănie a venit în minutul 15 când Gustavo a șutat prin fața a doi adversari, dar balonul a trecut puțin pe lângă poarta lui Zogovic.

În minutul 22, Gustavo a centrat din flancul drept, iar Koljic a reluat cu capul direct în brațele lui Zogovic.

După o centreare foarte bună a lui Ivan, Baiaram a reluat cu capul în poarta albanezilor, însă golul anulat pe motiv de ofsaid.


Albanezii au arătat că pot fi periculoși la ocazia lui Hakaj. Acesta a expediat o centrare care a trecut puțin pe lângă poarta lui Lazar.

Oltenii au reușit să înscrie chiar la finalul primei reprize. Ivan a transformat un penalty obținut de Baiaram. Formația din Bănie își putea majora avantajul încă din primele secunde ale celei de-a doua reprize, dar șutul lui Crețu a fost blocat de defensiva adversă.

Vllaznia a restabilit egalitatea în minutul 51, când Coba i-a pasat în fața porții lui Hoxhaj care a înscris cu o execuție frumoasă prin alunecare.

În minutul 73, Screciu a irosit o ocazie uriașă la poarta albanezilor. Acesta a trimis cu capul din interiorul careului, dar balonul a sărit din pământ peste poartă.

Pe final, Markovic a expediat un șut puternic din interiorul careului care le-ar fi putut aduce victoria oltenilor, însă portarul advers a reușit să pareze.

VIDEO Rezumatul partidei Vllaznia - Universitatea Craiova 1-1

Vllaznia - Universitatea Craiova 1-1

Min. 90+6: Final de meci!

Min. 90+1: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Markovic șutează în forță din partea dreaptă a careului, însă portarul advers reușește să pareze.

Min. 85: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Screciu își trece în cont încă o ocazie importantă. Jucătorul oltenilor a trimis periculos cu capul pe lângă poartă.

Min. 73: Ocazie uriașă pentru Universitatea Craiova! Screciu trimite cu capul din interiorul careului, însă balonul trece peste poartă.

Min. 62: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Oltenii construiesc o fază frumoasă, finalizată cu centrarea lui Bancu și execuția ratată a lui Baiaram.

Min. 52: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Baiaram este aproape să înscrie din fața porții albanezilor.

Min. 51: Goool Vllaznia! Coba îi pasează lui Hoxhaj în fața porții care înscrie din alunecare.

Min. 46: Ocazie Universitatea Craiova! Crețu șutează, dar este blocat, iar balonul ajunge la Zogovic.

Min. 45+1: Goool Universitatea Craiova! Andrei Ivan deschide scorul de la punctul cu var.

Min. 45: Penalty pentru Universitatea Craiova! Baiaram este faultat în interiorul careului, iar centralul partidei dictează penalty.

Min. 42: Ocazie pentru Vllaznia! Centrarea expediată de Hakaj ajunge periculos de aproape de poarta lui Lazar.

Min. 39: Gol anulat pentru Universitatea Craiova! Andrei Ivan centrează foarte bine din flancul stâng, iar Baiaram reia cu capul în poarta albanezilor, însă reușita este anulată pe motiv de ofsaid.

Min. 22: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Gustavo centrează din flancul drept, iar Elvir Koljic reia cu capul spre poarta lui Zogovic care reușește, însă, să rețină. 

Min. 21: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Crețu primește balonul la marginea careului și șutează din prima, dar este blocat, iar balonul este în corner.

Min. 15: Ocazie uriașă pentru Universitatea Craiova! Gustavo șutează prin fața a doi adversari, însă balonul a trecut puțin pe lângă poarta lui Zogovic.

Min. 11: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Ivan recuperează un balon în apropierea careului îi pasează lui Mateiu care șutează din prima mult peste poartă.

Min. 1: Începe meciul!

Vllaznia: Zogovic – Aralica, Kruja, Juric, Gurishta – Hakaj, Januzi, Bulatovic – Boshnjaku, Coba, Heric

Rezerve: Qarri, Paloka, Latifi, Nunes Da Silva Amarante, Marku, Smajli, Hoxhaj, Vulaj, Shehi, Alivoda

Universitatea Craiova: Lazar – Căpățînă, Găman, Raul Silva, Bancu – Crețu, Mateiu – Vagenin, Baiaram, Ivan – Koljic

Rezerve: Rusu, Popescu, Papp, Vătăjelu, Screciu, Cîmpanu, Nistor, Markovic, Roguljic, Martic, Vînă, Sala


Va fi primul meci al oltenilor din noul sezon european. Anul trecut, Universitatea Craiova a părăsit Conference League încă din turul doi, după ce a fost eliminată de Laci, o altă formație din Albania. Acum, elevii lui Laszlo Balint caută revanșa, iar oficialii clubului nu concep ca echipa să mai înregistreze o nouă umilință.

Universitatea Craiova vine după un egal în prima etapă din Superligă, 2-2 în fața celor de la Sepsi. Pentru partida cu Vllaznia, Balint se confruntă cu anumite probleme de lot, asta după ce Mirko Pigliacelli a plecat, iar Ștefan Baiaram și Ante Roguljic s-au accidentat în partida cu covăsnenii.

În schimb, formația din Bănie va putea conta pe căpitanul Nicușor Bancu, care a lipsit la primul meci al anului din cauza unei suspendări.

Cum ar putea arăta Universitatea Craiova cu Vllaznia: Lazar - Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu - Mateiu, Al. Crețu - Gustavo, A. Ivan, Câmpanu - Koljic.

Vllaznia - Universitatea Craiova, Live Video, 22:00, Digi Sport 1. Albanezii nu se tem de duelul din această seară

Vllaznia nu a jucat niciun meci oficial până acum, iar albanezii au disputat o singură partidă de pregătire, pe care au și câștigat-o, scor 1-0 contra celor de la Traiskirchen (Austria).

Mirel Josa (59 de ani), antrenorul celor de la KF Vllaznia, spune că nu se teme de meciul cu oltenii și a vorbit despre tactica pe care o va aborda echipa sa la ora meciului cu Universitatea Craiova.

Sunt convins că echipa mea este în stare optimă pentru această provocare, meciul din turul doi al Conference League, am avut mai mult timp să ne pregătim, ne-am odihnit. Nu am avut multe lucruri de schimbat, pentru că echipa a răspuns solicitărilor mele. 

Ştiu primul 11, am avut numai problema lui Latifi, dar pe care îl vom aduce la nivelul potrivit, treptat. Universitatea Craiova este o adversară puternică, o echipă cu istorie în fotbalul românesc.  Îmi amintesc când jucam eu împotriva lui Dinamo București, erau primele trei echipe, împreună cu Steaua.  Am văzut că au o infrastructură foarte bună, au un președinte care știe fotbal și este un lucru pozitiv pentru o echipă. 

Am urmărit meciurile lor, i-am urmărit și pe jucătorii lor individual, dar mă interesează în primul rând ce are de făcut echipa mea. Craiova a fost eliminată anul trecut de Laci și acest fapt nu ne favorizează pentru că îşi vor lua mai multe măsuri de precauţie. Noua regulă de gol în deplasare putem spune că este acum în favoarea noastră, deoarece jucăm prima manșă acasă.

Suporterii sunt o armă în plus pentru fiecare echipă, prin jocul nostru îi vom face pe fani să ne susțină și mai mult. Ca strategie, vom încerca să ne şi apărăm foarte bine, dar să şi atacăm, sper să fim eficienţi”, a transmis antrenorul celor de la KF Vllaznia, înaintea meciului cu Universitatea Craiova.

Cine este KF Vllaznia, adversara Universității Craiova în Conference League

Vllaznia este câștigătoarea Cupei Albaniei 2022. În campionat, Vllaznia s-a clasat pe locul cinci, după KF Tirana (campioana), Laci, Partizani și Kukesi.

De la 15 mai, Vllaznia are un antrenor nou: albanezul Mirel Josa (59 de ani).

Vllaznia are în palmares 9 titluri de campioană a Albaniei și 8 Cupe ale Albaniei. Totuși, ultima oară când Vllaznia a câștigat campionatul a fost în sezonul 2000-2001.

Potrivit Transfermarkt, tot lotul celor de la Vllaznia valorează 4,45 milioane de euro. Cei mai importanți jucători sunt fundașul dreapta Erdenis Gurishta (căpitanul echipei, cotat la 300.000 de euro), mijlocașul de bandă Liridon Latifi (28 de ani, cotat la 350.000 de euro) și mijlocașul ofensiv Victor (27 de ani, cotat la 325.000 de euro).

Etichete: preliminarii conference league , vllaznia unievrsitatea craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz

La 56 de ani după ce un lăptar din Florida a fost ucis, cazul său a fost rezolvat, astfel fiind...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-15 at 19.44.56
Arpad Paszkany a divorțat și tocmai s-a afișat cu noua iubită, mai tânără cu 24 de ani

"Cea mai frumoasă femeie din România": "Unele femei au anumită repulsie, vorbesc urât fără să mă cunoască!"
enache-lena7
Daniel Bîrligea a dat declarația serii, după ce FCSB a învins-o pe CFR la Cluj
Romania SuperLiga Stage 1: CFR Cluj vs Politehnica Iasi
Anunțul făcut de Dan Șucu, imediat după Rapid - Sepsi 0-1
sucu
Kaka a rupt tăcerea, după ce fosta soție a dezvăluit motivul greu de imaginat al divorțului
Screenshot 2024-04-15 at 22.15.10
Recomandările redacției
Victor Angelescu și Dan Șucu / Foto: Sport Pictures
Exclusiv Șucu și Angelescu i-au decis soarta lui Bergodi la Rapid. Ce vrea italianul

Ce sfat a primit Florinel Coman înainte să accepte transferul în Qatar
FOTBAL:CFR CLUJ-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (14.04.2024)
Foto Farul și-a prezentat noua ”bijuterie”
farul arcul de triumf (2)
"Am 32 de ani, nu mai sunt atât de tânără...". Simona Halep, interviu sincer, înaintea turneului de la Madrid
SIMONA HALEP - DIGISPORT-12
Citește și
Comunicatul oficial al celor de la PAOK, după eșecul din sferturile Conference League: ”Fără precedent! Plângere la UEFA”
profimedia-0864199478
Răzvan Lucescu a transmis un mesaj categoric după ce PAOK a pierdut meciul tur din sferturile Conference League
Griechenland Fußball Super League Saison 2023-2024 Toumba Stadion Thessaloniki, 17.09.2023 PAOK Thessaloniki - Aris Salo
Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei
Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei
Dănuț Lupu, anunț surpriză înainte de FCSB - Rapid. „Mă duc în peluză cu Mustață să sărbătorim titlul!”
Dănuț Lupu, anunț surpriză înainte de FCSB - Rapid. „Mă duc în peluză cu Mustață să sărbătorim titlul!”
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai: „E la ATI!”. Acuzații grave pentru Ovidiu Hațegan
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai: „E la ATI!”. Acuzații grave pentru Ovidiu Hațegan
Viciul de care Salma Hayek nu poate scăpa. Cum a fost fotografiată actrița din „Desperado”
Viciul de care Salma Hayek nu poate scăpa. Cum a fost fotografiată actrița din „Desperado”
În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală
În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Cauciucuri de iarnă, vara? Nu! Ce riscă șoferii care nu își încalță mașinile adecvat
Cauciucuri de iarnă, vara? Nu! Ce riscă șoferii care nu își încalță mașinile adecvat
Decolarea și aterizarea forțată a companiei de zbor cu stewardese și servicii neașteptate
Decolarea și aterizarea forțată a companiei de zbor cu stewardese și servicii neașteptate
E ultimul minut și echipa ta are penalty. Cea mai proastă execuție posibilă VIDEO
E ultimul minut și echipa ta are penalty. Cea mai proastă execuție posibilă VIDEO
Sferturi de finală Conference League | Brugge - PAOK 1-0. Lucescu, obligat la "remontada" în Grecia! Toate rezultatele
profimedia-0857099144

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală
În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”