Gheorghe Hagi / Foto: Sport Pictures

Gică Hagi a răbufnit la adresa FRF: "Noi suntem campionii și nu avem șanse!"

articol scris de Digi Sport
02.11.2023, 11:04
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Farul Constanța este pe ultimul loc în Grupa D din Cupa României, înaintea celui de-al doilea meci din faza grupelor

Gică Hagi, nemulțumit de formatul Cupei României

Gică Hagi (58 ani) a răbufnit înaintea confruntării din deplasare cu FC Buzău. După ce Farul Constanța a pierdut în primul meci, tot în deplasare, scor 0-2 cu FC Voluntari, "Regele" este de părere că echipa sa este dezavantajată.

Gică Hagi consideră că noul format pe care FRF l-a introdus în Cupa României nu acordă șanse egale tuturor echipelor. Antrenorul "marinarilor" a oferit ca exemplu echipa sa, care este nevoită să se deplaseze pentru toate cele trei meci din Cupă.

“Nu vreau să intru în polemică, Cupa României, cum era înainte, acum multe lucruri s-au schimbat în fotbal. Multe s-au schimbat, sunt multe. Dar nu am cum. Când Gică Popescu dă o declarație, sunt 100% de acord cu el.

Cred eu că trebuie să fiu cu el. E greu să înțelegi. 6 echipe, 3 joacă undeva, 3 se duc în altă parte. Noi, care suntem campioană, jucăm 3 meciuri afară, că am fost campioni, dar nu e de înțeles.

Cupa, eu știu înainte, se juca, se trăgea la sorți, se juca în deplasare sau acasă, fiecare avea câte o șansă. Fiecare trebuie să aibă o șansă. Noi nu avem șanse. Când joci toate meciurile afară, nu e șansă”, a declarat Gică Hagi pentru Fanatik.

Gică Hagi "tremură" și pentru play-off

La flash-interviul după eșecul cu CFR Cluj, scor 1-3, Gică Hagi, managerul Farului, a anunțat că obiectivul echipei sale în acest moment este accederea în play-off. ”Regele” a exclus campioana din lupta pentru titlu.

”Un început echilibrat, știam că întâlnim o echipă puternică acasă, cu un joc vertical, puternică la faze fixe. După gol, nu ne-am mai apărat așa de bine. Defensiv am făcut un meci slab, ofensiv ne-am mișcat, dar trebuia să facem mai multe.

Trebuie să găsim răspunsuri, trebuie să ne apărăm mai bine. Ca să funcționeze atacul, trebuie să ai mingea. Nu am controlat meciul, am făcut doar anumite lucruri. CFR a fost agresivă, noi ne-am mișcat puțin și de aici au venit problemele.

Sunt 6 jucători care au lipsit, dar nu vorbim acum despre ei. E doar o înfrângere, care ne doare, dar mergem înainte. Trebuie să strângem rândurile pentru că drumul e lung. Eu v-am spus de mult, noi nu o să fim în lupta pentru titlu, am avut dreptate, acum ne rămâne să ne luptăm pentru play-off”, a spus Hagi.

VIDEO cu rezumatul meciului CFR Cluj - Farul 3-1

Etichete: gica hagi , farul constanta , cupa romaniei , frf


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

1.500.000 € pentru un jucător de la Rapid: ”E așteptat să joace în Champions League”. Giuleștenii au dat răspunsul pe loc

ADIO, FCSB? ”E diferența mare între ce solicită jucătorul și ce e dispus Gigi să-i ofere”

Exclusiv Antrenor pentru FCU Craiova? A făcut anunțul în direct la TV

Ce au cerut englezii, după ce l-au văzut pe Radu Drăgușin contra lui Manchester City

Citeşte şi

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

L-a vândut cu 3.000.000€, iar acum a fost întrebat despre revenirea sa în SuperLiga. Gică Hagi: ”Așa cred eu”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Anturajul lui Mateiu vuiește, după ce Simona Halep și-a luat apartament în Dubai chiar lângă el: „A contribuit și el!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină