Helmut Duckadam / Foto: Captură Digi Sport

Video Exclusiv Florin Bratu și staff-ul său, responsabili?! Helmut Duckadam, vehement cu privire la comportamentul jucătorilor României U21

articol scris de Digi Sport
13.10.2021, 21:48
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Jucătorii României U21, George Cîmpanu, Ștefan Baiaram și Jovan Markovic au avut un comportament inadecvat în aeroport și în avion la întoarcerea în România.

Fotbaliștii i-au deranjat pe ceilalți oameni aflați în zonă prin atitudinea lor. Cei trei au făcut gălăgie și au înjurat fără jenă.

Florin Bratu și staff-ul său, responsabili?! Helmut Duckadam, vehement cu privire la scandalul în care sunt implicați Cîmpanu, Baiaram și Markovic

Florin Bratu, selecționerul României U21 a declarat că probabil jucătorii erau obosiți din cauza călătoriei și, cumulat cu stresul pandemiei de coronavirus, cei trei au refulat.

Helmut Duckadam l-a contrazis pe Florin Bratu. Eroul din Sevilla a declarat că cei trei nu au nicio scuză pentru comportamentul afișat în avion. Duckadam și-a amintit de perioada în care se afla încă între buturi și a recunoscut că, deși se făceau atunci glume între jucători, acestea erau în limita decenței.

Fostul mare portar consideră că astfel de comportamente apar în momentul în care antrenorii și staff-ul sunt foarte permisivi cu jucătorii.

Nu țin minte ca înainte de 90 să fi fost astfel de probleme. Una este la antrenamente când te mai înjuri, te mai tachinezi și alta e într-o călătorie. Nu sunt de acord că zborul lung și așteptarea sunt motive întemeiate să te comporți așa. Am făcut cu Mircea două zile până în America Centrală cu avionul și eram de la echipe diferite. Mai făceam și noi glume, dar în limita bunului simț. Contează foarte mult staff-ul tehnic și cât de mult te poți impune în fața jucătorilor. La un antrenor cum e Lucescu sau Olăroiu..

Jucătorii trebuie să vadă că ești șef acolo. Nu zic că el nu e sau că nu va fi. Nici nu a fost cu ei atunci. Alta era reacția lui (n. red. Florin Bratu) dacă vedea aceste lucruri. Cred că antrenorul e foarte important. Acolo unde sunt mai permisivi, se mai întâmplă lucruri din astea”, a declarat Helmut Duckadam la Fotbal Club.

Ce s-a întâmplat în avionul echipei naționale U21 a României, la întoarcerea din Spania

Un cititor Digi Sport s-a arătat foarte revoltat după ce a dat nas în nas cu delegația României U21 pe aeroportul din Viena.

Cititorul, M.T., reclamă faptul că jucătorii George Cîmpanu (21 de ani), Ștefan Baiaram (18 ani) și Jovan Markovic (20 de ani) au avut un comporament neadecvat în aeroport și în avion. Acesta spune că cei trei tricolori au făcut gălăgie în aeroport și s-au înjurat ca la ușa cortului, fără jenă față de restul oamenilor aflați în zonă:

"Mergeam agale prin duty free. Deodată foarte multă zarvă, voci din ce în ce mai gălăgioase. La un moment dat, auzim un șir de înjurături. I-am recunoscut pe Markovic, Baiaram și Cîmpanu. Am rămas puțin uimit de comportamentul necivilizat așa că am încercat să mă îndepărtez de ei.

După decolarea avionului spitirele s-au mai calmat puțin. Băiatul din fața mea, Cîmpanu, insista să se arunce în scaun necontrolat. Ba îl pălmuia pe cel din dreapta sa, ba pe cel din fața sa. Înjurături adresate colegilor, care le acceptau ca pe niște saluturi. Injurii rasiste la adresa lui Baiaram și Markovic, dar își permit pentru că sunt prieteni. Distracție maximă. Nimeni nu le spune nimic să se calmeze.

O însoțitoare de zbor, româncă, care și ea a fost abuzată de Cîmpanu și Baiaram, vine spășită și își cere scuze în numele companiei pentru zborul cu probleme. Atenție! Însoțitoarea de zbor era vizibil afectată de tot și a încercat să îndulcească dimineața. Ieșind din avion, se vedea clar după cantitatea de mizerie lasată în urmă, unde începea și unde se termina delegația României la fotbal U21.

M-am mâhnit teribil. Sportul este o extensie a omului, deci trebuie mai întâi să fii om. Oare Messi sau Mbappe la fel se comportă pe avion? Dacă i-ar vedea cineva înjurând ca la ușa cortului, oriunde în spațiul public, ar mai da autografe?", reclamă cititorul.

Naționala U21 se întorcea din cantonamentul din Spania, iar selecționerul Florin Bratu nu s-a aflat la bordul aeronavei. Din Spania, Bratu a plecat direct în Germania pentru a fi prezent la meciul amical Germania U20 - România U20, scor 4-0.

Etichete: romania , scandal , florin bratu , helmut duckadam , avion , u21


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Pe urmele lui Liverpool! Dan Petrescu a ordonat, Ioan Varga a executat. Investiție de 100.000 de euro

Exclusiv Florin Prunea l-a sunat pe Emil Boc: ”Niște trepăduși”. Ce i-a spus primarul Clujului: ”Nu era adevărată”

Elias Charalambous i-a adus titlul FCSB-ului după nouă ani, iar acum a făcut anunțul despre viitorul lui

După ce suporterii Rapidului au decis să nu facă deplasarea la Cluj, fostul lider de galerie a reacționat

Citeşte şi

Șumudică știe fotbalistul care nu trebuie să lipsească din primul 11 la EURO: ”N-am văzut în viața mea”

Oficial Vestea primită de România: UEFA a luat decizia înainte de EURO 2024

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”