Simeone se bucură la finalul meciului Barcelona - Atletico 2-3 / Foto: Digi Sport

Video Barcelona - Atletico 2-3. Spectacol total la Jeddah! Echipa lui Simeone se califică în finală după un meci dramatic

09.01.2020, 22:55
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Barcelona - Atletico 2-3. Spectacol total la Jeddah. Echipa lui Simeone se impune după o repriză senzațională în care s-au marcat cinci goluri și alte două au fost anulate de VAR.

Barcelona şi Atletico au terminat fără goluri prima repriză a semifinalei din Supercupa Spaniei. La Jeddah, Messi şi Griezmann au avut marile ocazii înainte de pauză. Trimis în teren din startul reprizei secunde, Koke a deschis scorul la prima acţiune de atac. Messi a restabilit însă repede egalitate cu o capodoperă din interiorul careului.

Barcelona a avut două goluri anulate

Argentinianul l-a mai învins o dată pe Oblak, dar reuşita a fost anulată pentru un henţ discret. Griezmann a adus Barcelona în avantaj cu primul gol înscris în poarta fostei sale echipe.

Catalanii se îndreptau spre marea finală cu Real Madrid, însă totul s-a năruit în ultimele zece minute. Vitolo a scăpat spre poartă, iar Neto a faultat în careu. Morata a transformat fără emoţii penalty-ul. Cu patru minute înainte de final, Correa a adus victoria echipei lui Simeone.

S-a terminat 3-2 pentru Atletico, iar Supercupa Spaniei va fi o afacere madrilenă. Real - Atletico se va juca duminică, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1.

VIDEO cu rezumatul meciului dintre Barcelona și Atletico

Min. 94: Final de meci la Jeddah.

Min. 88: Schimbare la Barcelona. Iese De Jong și intră Ansu Fati.

Min. 87: Goool Atletico. Trupa lui Simeone întoaarce rezultatul. Correa îl învinge și el pe Neto.

Min. 86: Schimbare la Barcelona. Iese Busquets și intră Rakitic.

Min. 84: Atletico cere penalty la un henț al lui Pique, dar centralul lasă jocul să continue.

Min. 81: Goool Atletico. Morata transformă lovitura de la 11 metri.

Min. 80: Neto vede cartonașul galben.

Min. 80: Penalty pentru Atletico! Neto îl faultează pe Vitolo și centralul dictează lovitură de la 11 metri.

Min. 77: Vidal vede cartonașul galben.

Min. 74: Gol anulat Barcelona. Reușita lui Pique a fost anulată de VAR după un ofsaid milimetric la Vidal.

Min. 73: Llorente vede cartonașul galben.

Min. 72: Schimbare la Atletico. A ieșit Koke și a intrat Llorente.

Min. 67: Schimbare la Atletico. Iese Lodi și intră Vitolo.

Min. 65: Felipe vede cartonașul galben.

Min. 63: Goool Barcelona! Griezmann reușește să înscrie, cu capul, după ce inițial Oblak a scos mingea trimisă de Suarez, din centrarea lui Jordi Alba.

Min. 60: Gol anulat Barcelona! Messi reușește să marcheze din nou, dar golul său este anulat pentru henț, după ce arbitrul a consultat sistemul VAR.

Min. 56: Ocazie Barcelona! Griezmann încearcă să-l lobeze pe Oblak, dar fostul său coleg este atent și reușește să rețină.

Min. 51: Goool Barcelona! Messi restabilește egalitatea. Starul argentinian șutează din interiorul careului de 16 metri, după ce trece de doi fundași adverși, și-l învinge pe Oblak.

Min. 46: Goool Atletico! Koke marchează la prima atingere. Acesta este lăsat singur cu Neto de către Correa și-l învinge pe acesta.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 46: Schimbare la Atletico. Iese Herrera și intră Koke.

Min. 45+3: Galben pentru Suarez și Savic, pentru un conflict avut după ce arbitrul a fluierat finalul primei reprize.

Min. 45+2: Pauză.

Min. 40: Ocazie mare pentru Barcelona! Griezmann scapă singur cu Oblak, dar nu reușește să-l învingă pe acesta.

Min. 35: Thomas vede cartonașul galben.

Min. 32: Ocazie pentru Atletico. Herrera bate bine o lovitură liberă, de la aproximativ 20 de metri, lateral stânga, dar Neto este la post și respinge.

Min. 31: Pique vede cartonașul galben.

Min. 22: Ocazie Barcelona. Messi combină cu Jordi Alba, pătrunde în careu, dar șutul său este scos de Oblak.

Min. 21: După un început bun al celor de la Atletico, Barcelona a preluat controlul jocului.

Min. 12: Meciul a fost întrerupt pentru câteva zeci de secunde după o accidentare a lui Correa. Acesta a fost prins între Neto și Umtiti.  Partida s-a reluat în cele din urmă, iar atacantul a primit îngrijiri medicale în afara terenului.

Min. 1: A început meciul.

Echipele de start în Barcelona - Atletico:

Acum, Diego Simeone nu mai are de gând să aplaude o nouă ispravă a argentinianului care este o adevărată bestia nera pentru colchoneros.

Există deja o zicală despre duelurile Barca - Atleti - este o confruntare în care poate câştiga oricine atunci când nu joacă Messi.

Leo Messi - Jan Oblak, duelul pentru finala Supercupei Spaniei

Atletico este victima preferată a căpitanului Barcelonei care a reuşit 30 de goluri în 39 de partide, dintre 24 au fost victorii. Messi are 5 goluri în ultimele 8 meciuri contra rojiblancos, iar numărul s-a redus dintr-un singur motiv: Jan Oblak, talismanul trupei lui Simeone.  De altfel, de la venirea portarului sloven, Messi are mai multe partide în care nu a înscris, 14, faţă de cele în care a marcat, 12.

În ultima vreme, meciurile dintre cele două formaţii au devenit extrem de strânse, cu ocazii puţine şi goluri şi mai puţine. Condiţiile din semifinala Supercupei Spaniei par a schimba scenariul uzual. Se joacă pe teren neutru, iar meciul este decisiv, de aceea niciuna din formaţii nu pare favorită certă.

Barcelona nu excelează atunci când nu joacă acasă, dovadă şi ultimul meci din campionat, 2-2 pe terenul ultimei clasate şi rivalei locale, Espanyol. Atletico a legat victoriile în ultima vreme, dar are mari probleme la finalizare, capitolul care îi dă cele mai mari bătăi de cap lui El Cholo. 

Antrenorul catalanilor a criticat decizia ca Supercupa Spaniei să se dispute în Arabia Saudită

Ernesto Valverde nu s-a putut abține și a comentat decizia ca Supercupa Spaniei să se dispute în Arabia Saudită. Antrenorul Barcelonei susține că totul e legat de bani.

Știu că acest context al țării în care jucăm a dus la multe reverberații. Trebuie să nu uităm că fotbalul în care suntem implicați acum este o industrie care caută mereu noi modalități de venituri. Asta este", a spus Valverde.

Antrenorul Barcelonei a admis că prefera vechiul format și a spus că ultimele schimbări au fost împotriva echipei sale.

Contractele au fost negociate separat, iar Barcelona și Real Madrid vor încasa câte 6 milioane de euro pentru participare, în timp ce Atletico și Valencia vor primi câte 3 milioane. Încă un milion va primi echipa finalistă. Potrivit contractului, orașul Jeddah va găzdui competiția timp de 3 ani, iar toată afacerea va costa 120 de milioane de euro.

Ernesto Valverde s-a rătăcit în Arabia Saudită. Unde l-a dus șoferul pe antrenorul Barcelonei

Incident amuzant cu Ernesto Valverde în prim-plan. Antrenorul Barcelonei s-a rătăcit, după ce șoferul care trebuia să-l aducă la conferința de presă a confundat destinația. S-a întâmplat în orașul Jeddah, din Arabia Saudită, acolo unde Barcelona întâlnește Atletico Madrid în semifinalele Supercupei Spaniei, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Astfel, Valverde și mijlocașul Sergio Busquets n-au mai ajuns la conferința de presă și au trebuit să o amâne până după antrenament, în loc ca aceasta să fie înainte de ședința de pregătire, așa cum era stabilit.

Șoferul a ajuns la stadionul King Abdullah Sport City, în loc să ajungă la Al-Ittihad Sports Centre.

"Cu siguranță am ajuns să cunoaștem mai bine orașul acum. Șoferul a crezut că mergem la stadionul unde jucau Valencia și Real Madrid și a trebuit să ne întoarcem. Eram destul de departe și era aglomerație în trafic", a spus Valverde.

  • Real Madrid este prima finalistă, după ce a învins Valencia cu 3-1 în prima semifinală, tot ÎN DIRECT la Digi Sport.

Barcelona - Atletico Madrid, astăzi, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în semifinalele Supercupei Spaniei

Aceasta este prima ediție a Supercupei Spaniei disputată după noul format, cu 4 echipe. Pe lângă câștigătoarea titlului și cea a Cupei Spaniei, au mai fost introduse și ocupantele locurilor 2 și 3 din La Liga, decizie care a stârnit controverse și critici dure. În plus, aceasta este a doua ediție în care Supercupa Spaniei se dispută într-o altă țară, după cea de anul trecut, Barcelona - Sevilla 2-1, care s-a jucat la Monaco.

Andre ter Stegen este marea absenţă a formaţiei blaugrana, alături de Ousmane Dembele şi mijlocaşul Arthur în timp ce Lemar, jucător de care Atletico vrea să scape, şi Diego Costa sunt principalele absenţe.  

Barcelona - Atletico este în direct la Digi Sport 1 de la ora 21.00 - meciul poate fi urmărit de abonaţii RCS - RDS şi pe digisport.ro.      

Echipele de start:

Barcelona (4-3-3): Neto - Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - Busquets, Vidal, De Jong - Messi, Suárez, Griezmann

Atlético (4-4-2): Oblak - Trippier, Felipe, Savic, Lodi - Correa, Thomas, Herrera, Saúl - Morata, João Félix

Etichete: diego simeone , ernesto valverde , supercupa spaniei , lionel messi , barcelona atletico , jan oblak


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

Radu Drăgușin, OUT de la Tottenham? Ce a apărut în presa britanică, după al 6-lea meci uitat pe bancă

Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

News Alert Primele declarații date de Mircea Lucescu la ieșirea de la întâlnirea cu Șucu și Copos

2.500.000€ pentru o vedetă din SuperLiga României! Anunțul făcut în presa din străinătate

Exclusiv Anghel Iordănescu a intrat în direct și Florin Prunea i-a spus: ”Te văd eu pe 25, că vine!”. Replica primită imediat

5 milioane de euro pentru Darius Olaru!

Citeşte şi

Șansa lui Horațiu Moldovan? Jan Oblak, dorit de un ”Gigant” din Premier League

Unicul Leo Messi! Nimeni n-a mai reușit așa ceva în istoria fotbalului

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Cine l-a adus pe ”noul Florinel Coman de la FCSB”! Înțelegerea pe care Gigi Becali a avut cu părinții jucătorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Jessica Biel, răvășitoare la MET Gala, într-o rochie cu un decolteu amplu. Ce a făcut soția lui Justin Timberlake înainte de eveniment

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Jessica Biel, răvășitoare la MET Gala, într-o rochie cu un decolteu amplu. Ce a făcut soția lui Justin Timberlake înainte de eveniment

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

O pisică a reușit să inunde o casă întreagă din curiozitate: „Totul a început când a învățat să deschidă robinetul”