Budescu a marcat din penalty pentru FCSB în meciul cu Chindia / Foto: captură Digi Sport

Video Chindia - FCSB 0-1. Dramatism total. Budescu, gol din penalty în minutul 90+7. O eliminare, două bare și o ocazie uriașă

articol scris de Digi Sport
01.10.2021, 23:00
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Chindia Târgoviște - FCSB s-a terminat 0-1, însă meciul a fost dramatic. Budescu a adus victoria roș-albaștrilor, dintr-un penalty marcat în minutul 90+7. Târgoviștenii au jucat în 10 oameni din minutul 8.

Chindia Târgoviște - FCSB 0-1. Dâmbovițenii au jucat în 10 oameni din minutul 8

Târgoviștenii au început curajos, cu o bară în minutul 8, iar după câteva secunde, au rămas în 10 oameni, după ce Kocic a primit roșu direct. La cealaltă poartă, Căbuz a respins de două ori în aceeași fază, la Olaru și Ianis Stoica.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

A urmat ocazia uriașă a lui Keșeru, dintr-un metru, iar apoi același Keșeru și Ovidiu Popescu doar au "șters" o minge pe care scria gol. Ultimele șanse din prima repriză le-au aparținut tot oamenilor lui Edi Iordănescu, când același Căbuz a apărat spectaculos, iar Keșeru a nimerit transversala.

Chindia Târgoviște - FCSB 0-1. Budescu a înscris din penalty în minutul 90+7

În debutul părții secunde, Chindia a cerut un penalty, iar imediat după aceea, Florea a ratat o șansă bună pentru târgovișteni. Însă tot FCSB a fost mai periculoasă, prin același Keșeru, care a fost schimbat în minutul 69.

Portarul Chindiei a făcut din nou minuni în fața lui Vali Gheorghe, iar finalul a fost dramatic. Mai întâi Olaru a tras în plasa laterală, iar la ultima fază a meciului, Paul Iacob a atins mingea cu mâna și a făcut penalty. Budescu a transformat de la 11 metri, iar Chindia - FCSB s-a terminat 0-1.

VIDEO cu rezumatul meciului Chindia - FCSB 0-1:


Știrea inițială:

Chindia - FCSB, din etapa 11 a Ligii 1, care se va juca la Ploiești, diseară de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, se anunță un duel extrem de interesant.

  • FCSB caută a patra victorie consecutivă în Liga 1 în meciul contra celor de la Chindia Târgoviște, din etapa a 11-a a sezonului regulat. Partida va fi transmisă vineri, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO pe digisport.ro.

Roș-albaștrii nu mai au voie să rateze victoriile, dacă vor să aibă șanse la titlu, distanța față de liderul CFR Cluj fiind de 9 puncte. De partea cealaltă, târgoviștenii sunt în formă și au un tonus foarte bun după ce au adunat 7 puncte din cele mai recente trei partide.

Chindia - FCSB LIVE VIDEO, 21:00, Digi Sport 1 | Echipele probabile

Ambii antrenori, Emil Săndoi (56 de ani) și Edi Iordănescu (43 de ani) au probleme de lot, astfel că nu pot alinia 11-le ideal, dar roș-albaștrii au mai mulți pacienți la ”infirmerie”. Neguț, Baxevanos și Cantave nu sunt în lot pentru meciul de azi, de la târgovișteni.

Roș-albaștrii au deja de ceva vreme probleme multe de lot. Florinel Coman este în continuare accidentat și va mai trece multă vreme până când va reintra în circuit, cel mai probabil anul viitor. În schimb, Florin Tănase și Octavian Popescu se vor antrena din nou cu lotul mare în pauza competițională cauzată de meciurile naționalei. Iordănescu jr a găsit soluții pentru postul de fundaș central în interiorul lotului.

Chindia Târgoviște: Căbuz - Căpușă, Celea, P. Iacob, C. Dinu - A. Șerban, M. Dulca, Popadiuc, M. Șerban - D. Florea, D. Popa
Absenți: Neguț, Baxevanos, Cantave (accidentați)
Antrenor: Emil Săndoi

FCSB: A. Vlad - V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic - Cordea, Șut, Olaru - I. Stoica, Keșeru, V. Gheorghe
Absenți: Fl. Coman, Fl. Tănase, Oct. Popescu, Panțâru (accidentați)
Antrenor: Edi Iordănescu

Chindia - FCSB LIVE VIDEO, 21:00, Digi Sport 1 | Edi Iordănescu a găsit o nouă soluție pentru centrul defensivei

Tehnicianul celor de la FCSB a vorbit despre soluțiile pe care le are atât pentru postul de mijlocaș la închidere, dar și pentru cel de fundaș central.

Campania de transferuri este închisă pentru noi. Noi avem soluții pentru poziția de număr 6. Am încredere în Popică (n.r - Octavian Popescu), care poate îndelini acest rol, dar să nu uităm de Adi Șut, pe care l-am recuperat după patru luni. Și el poate fi o soluție în price moment.

În plus, pe Popescu îl putem folosi și ca optar, a mai jucat în trecut. Consider că avem soluții acolo (n.r. - număr 6), trebuie doar să valorificăm mai bine acea poziție”, a spus Edi Iordănescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Tehnicianul a mai spus și ce soluție mai are la îndemână pentru postul de fundaș central, acolo unde acum ”titularii” sunt Vinicius, Miron și Iulian Cristea.

”Și mai este și Denis Haruț o soluție în orice moment ca fundaș central. un jucător în care eu cred și care are foarte mult potențial. Încet-încet și el își va aduce aportul”, a mai spus Edi Iordănescu.

Chindia - FCSB LIVE VIDEO, 21:00, Digi Sport 1 | Emil Săndoi, din nou modest după succesul Chindiei

Chindia a reușit să se impună la Mioveni, scor 1-0, cu prima victorie în deplasare din acest sezon al Ligii 1.

Târgoviștenii au întrerupt o serie de 3 meciuri fără succes grație golului superb înscris de Popadiuc. Iar echipa lui Emil Săndoi se apropie de locurile de playoff, acolo unde a încercat să ajungă și campionatul trecut.

”Este o victorie meritată, jucătorii s-au adaptat pe parcurs și la un alt sistem, am avut probleme cu accidentările.

Sunt 3 puncte foarte importante, nu uitați că am jucat de 5 ori în deplasare și la echipe ca CFR și Rapid.

Sper să fim aceeași echipă realistă și pragmatică. La noi în România, nu doar la fotbal, este sărbătoare după un rezultat bun, iar când vine ceva negativ facem înmormântare.

De aceea, anul trecut nu am făcut o performanță, ci doar s-a îndeplinit un obiectiv.

E drept, am fost pe primul loc în playout, așa a apărut o presiune suplimentară, fiecare vrea mai mult decât sezonul precedent.

Jucătorii nu trebuie să aibă această presiune în plus, unii au jucat un singur sezon în Liga 1.

Acum ne întoarcem la Ploiești, nu am mai jucat acolo de anul trecut. Avem meci cu Farul, cu Gică Hagi este o echipă total schimbată, se bate la podium”, a declarat Emil Săndoi la finalul partidei. 

VIDEO cu tot ce trebuie să știi înainte de Chindia - FCSB

Etichete: emil sandoi , edi iordanescu , chindia - fcsb echipe probabile , chindia - fcsb live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Șefii Rapidului au reacționat, după gestul făcut de Săpunaru în fața lui Lobonț

Federația a intervenit, după meciul în care nu s-au tras șuturi la poartă și ambele echipe și-au îndeplinit obiectivele

Exclusiv Dani Coman la Rapid? ”Îmi pare rău și de Daniel Niculae pentru că e un rapidist”

Exclusiv Gigi Becali s-a hotărât: jucătorul care-i va lua locul lui Florinel Coman: ”N-ați văzut?”

Citeşte şi

Veste bună pentru Edi Iordănescu: ”Are șanse să fie apt pentru EURO”

Foto Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anna Lesko, as în seducție. Rochia decoltată, cu crăpătură până la șold, a ajutat-o să joace senzualitatea ca nimeni alta

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anna Lesko, as în seducție. Rochia decoltată, cu crăpătură până la șold, a ajutat-o să joace senzualitatea ca nimeni alta

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă