Partida dintre CS Mioveni și Rapid / Foto: Sport Pictures

Video CS Mioveni - Rapid 0-0. Dugandzic le-a ”refuzat” victoria giuleștenilor

articol scris de Digi Sport
17.02.2023, 21:57
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Partida dintre CS Mioveni și Rapid s-a încheiat cu o remiză, scor 0-0, în etapa cu numărul 26 din Liga 1.

În urma acestui rezultat, CS Mioveni rămâne pe ultimul loc al clasamentului, cu 18 puncte, în timp ce Rapid rămâne pe locul patru, cu 46 de puncte.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

CS Mioveni - Rapid 0-0. Remiză albă în Argeș

Giuleștenii puteau tranșa victoria pe finalul meciului, însă Dugandzic nu a reușit să marcheze de la 11 metri.

Prima ocazie a partidei le-a revenit giuleștenilor, când Kait a trimis din interiorul careului. Giuleștenii puteau înscrie în minutul 11, când Onea a șutat periculos din lovitură liberă, însă a nimerit doar stâlpul porții apărate de Greab.

Argeșenii au dat replica prin ocazia cu capul din minutul 14 a lui Liviu Antal. Elevii lui Dică le-au dat emoții giuleștenilor și în minutul 38, după mai multe tentative de a-l învinge pe Moldovan.

După pauză, Garutti a fost aproape să trimită balonul în propria poartă în minutul 61.

Rapidiștii și-au trecut în cont o ocazie uriașă în minutul 68, la șutul lui Albu, însă Greab le-a refuzat golul giuleștenilor.

Săpunaru a avut și el o ocazie de a marca în minutul 72, când a trimis din prima peste poartă, iar, după câteva minute, Pănoiu a atins bara porții celor de la CS Mioveni cu un șut de la marginea careului.

În minutul 83, Carnat a atins balonul cu mâna în interiorul careului, iar Horațiu Feșnic a dictat lovitură de la unsprezece metri.

Marko Dugandzic a mers la punctul cu var și l-a învins pe Greab, însă centralul a dictat repetarea loviturii după ce jucătorii au pătruns în careu. La a doua încercare, Dugandzic a trimis mult peste poartă.

VIDEO Rezumatul partidei CS Mioveni - Rapid 0-0

CS Mioveni - Rapid 0-0

Argeșenii au fost surpriza plăcută a începutului de an, după ce au reușit să scoată 8 puncte din patru partide și să fie neînvinși în 2023.

De cealaltă parte, giuleștenii au pierdut runda trecută, 1-2, pe teren propriu, cu U Craiova 1948, după o evoluție slabă în fața grupării oltene.

Ultima confruntare dintre CS Mioveni și Rapid s-a terminat cu un succes al bucureștenilor, 2-1, cu goluri marcate de Sefer și Luckassen, respectiv Adrian Scarlatache.

Adrian Mutu, înainte de CS Mioveni - Rapid

"Ne aşteaptă un meci dificil pentru că Mioveni joacă un fotbal bun, un fotbal diferit odată cu venirea lui Dică (n.r. - antrenorul Nicolae Dică). Noi suntem dornici să ne întoarcem la parcursul bun pe care l-am avut până la meciul cu U Craiova 1948 şi să câştigăm.

Înfrângerea cu oltenii a fost un duş rece pentru noi, am fost răniţi în orgoliu aşa că, bineînţeles, vrem să câştigăm. Cei de la Mioveni au jucat un fotbal deschis în ultimele etape, nu au mai practicat jocul acela cu 5 fundaşi de dinainte.

Noi suntem două echipe prietene, ca să spun aşa, în sensul în care ne-am întâlnit de multe ori, chiar şi în amicale. Ne cunoaştem foarte bine, de aceea cred că va fi şi mai greu. Noi suntem foarte concentraţi şi conştienţi de dificultatea acestui meci. De aceea vom da 100% ca să câştigăm", a spus tehnicianul.

"Trebuie să fim atenţi şi în apărare, normal, au jucători buni. Mioveni a adus câteva nume noi care încet-încet au schimbat faţa echipei. Cel puţin aşa arată rezultatele lor din ultima perioadă. Dică e un băiat ambiţios, are calităţi de antrenor, iar rezultatele din ultima perioadă îi dau dreptate", a adăugat Mutu.

Antrenorul formaţiei Rapid este convins că toate echipele care se vor califica în play-off au şanse la câştigarea titlului.

"Cred că va fi cel mai tare play-off de când s-a implementat acest sistem. Va fi un campionat deschis, oricine va putea să câştige. Dar momentan noi trebuie să strângem cât mai multe puncte pentru că ele contează", a mai spus Mutu.

Clasament Liga 1

Clasament Liga 1 / Foto: Digi Sport

Etichete: liga 1 etapa 26 , cs mioveni rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

Dennis Politic a vorbit despre tensiunile de la Dinamo: ”Am avut o întâlnire toți”

Pintilii a spus care este jucătorul de la FCSB care nu suportă să piardă niciodată: ”Se oftică foarte mult!”

Total surprinzător! A renunțat la fotbal la 24 de ani și a devenit călugăr budist: ”A fost dificil”

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZPovești de dragoste ca-n filme. 8 cupluri care au rezistat la Hollywood și secretele relațiilor lor

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună