Gheorghe Hagi, managerul de la Farul Constanța / Foto: Sport Pictures

Gheorghe Hagi știe exact de ce Farul a avut emoții mari în repriza a doua: "Acesta a fost punctul slab al nostru astăzi"

articol scris de Digi Sport
24.01.2022, 22:43
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Farul a mai bifat o victorie în Liga 1, după ce a reușit să o învingă luni pe U Craiova 1948, scor 3-2

Partida a fost una de-a dreptul spectaculoasă. După doar 5 minute, Michael Omoh a debutat cu un super gol în tricoul constănțenilor. Gazdele au intrat la pauză cu un avantaj de trei goluri, dar oltenii le-au dat emoții în partea a doua, când au marcat de două ori. Totuși, Farul a putut gestiona avantajul până la capăt. 

Gheorghe Hagi știe de ce Farul și-a complicat singură meciul în victoria cu U Craiova 1948

La flash-interviul de după meci, antrenorul lui Farul, Gheorghe Hagi (56 de ani) a fost întrebat cum s-a ajuns ca oltenii să fie aproape să plece acasă cu un punct. "Regele" crede că de vină sunt jucătorii trimiși de el pe parcursul meciului, în număr de 5: Romario Pires, Sebastian Mladen, George Ganea, Eduard Radaslavescu și Robert Moldoveanu.

"Până în minutul 60 am jucat fotbal nu bun, foarte bun, extraordinar. Am marcat trei goluri, după au venit schimbările, jucătorii care au intrat n-au adus nimic, din păcate. A fost puțină confuzie în echipă și de acolo au venit și golurile și ne-am făcut meciul dificil, dar per total spun că meritam victoria. Sunt puncte importante și meritam să câștigăm.

Ne-au dominat cât, câte minute? Da, poți să zici că ne-a trecut glonțul pe la ureche, noi am avut poate mai multe ocazii în repriza a doua decât în prima, dar jucătorii au tratat individual și se gândeau numai la gol. Am făcut contraatacuri destul de bine, dar nu am marcat. Când ai 3-0 la pauză, normal că în vestiar am vrut să fim la fel de serioși în repriza a doua.

Nu cred că cele 15 minute au contat, am jucat bine până la schimbări, dar din păcate să zicem că nici eu nu am fost inspirat, sau nici ei n-au adus plusul de tehnică, tactică sau ce trebuiau să aducă. Acesta a fost punctul slab al nostru astăzi, schimbările. Sunt foarte nemulțumit de toți care au intrat. Meciul era la mână noastră. Pentru prima repriză, toți merită felicitați, au jucat foarte bine", a explicat antrenorul. 

VIDEO cu rezumatul meciului Farul - U Craiova 1948 3-2:

Etichete: hagi , gica hagi , gheorghe hagi , farul , liga 1 etapa 22 , farul - u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali s-a hotărât: jucătorul care-i va lua locul lui Florinel Coman: ”N-ați văzut?”

Căpitanul lui Manchester United a reacționat, după ce a fost pus pe lista de transferuri

Exclusiv Faza de la FCSB - Farul care l-a enervat pe Ion Crăciunescu. ”Îmi spui mie că nu se dă roșu? Să ne lase”

E gata să plece din Superliga și negociază cu o echipă din Liga 3

Citeşte şi

Premierul Marcel Ciolacu a aprobat construirea a două stadioane. Prețul: 175.000.000€

Conducerea Farului a reacționat, după ce a aflat de planurile lui Gigi Becali

PEROZDemi Rose, seducătoare într-un costum de baie din perle. Imaginile de pe iahtul de lux i-au cucerit pe fani: „Ne amețești”

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă