Laurențiu Reghecampf, în echipamentul Universității Craiova / Foto: Captură Youtube @Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf a răbufnit la conferință: “N-aveți cum să spuneți așa ceva”

articol scris de Digi Sport
03.08.2023, 14:22
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Antrenorul Universității Craiova, Laurenţiu Reghecampf (47 de ani), a avut un discurs special înaintea meciului cu FC Hermannstadt, din etapa a patra a SuperLigii.

  • Universitatea Craiova – Hermannstadt e vineri, 4 august, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1.

Laurențiu Reghecampf: "Le dăm foarte uşor mingea adversarilor"

Universitatea Craiova este neînvinsă după primele trei etape de campionat, dar a strâns doar 5 puncte (1-1 cu CFR Cluj în etapa a treia). Hermannstadt are 6 puncte (2-1 cu UTA în ultima rundă).

Laurențiu Reghecampf i-a avertizat pe jucătorii săi să aibă atitudinea potrivită. Ștefan Baiaram (20 de ani) este disponibil din nou, întrucât s-a recuperat după o accidentare. Atacantul n-a mai jucat din 22 mai 2023.

Antrenorul “alb-albaștrilor” a avut o reacție nervoasă după o întrebare a unui jurnalist și a subliniat că meciul cu Hermannstadt nu poate fi mai greu decât cel cu CFR Cluj, din runda precedentă.

"Trebuie să așteptăm să erupă vulcanul de pe Oblemenco. Prin evoluțiile noastre, să încercăm să-l umplem și să facem o atmosferă așa cum o știm. Va fi un meci dificil, întâlnim o echipă care vine după o perioadă bună. Trebuie să luăm în serios această echipă, joacă de câțiva ani împreună, au același antrenor. Le-am transmis jucătorilor să fie atenți, serioși.

Evoluţiile noastre trebuie să fie mai bune decât la ultima partidă. Trebuie să încercăm să marcăm, să închidem jocul cât mai repede şi să ne impunem ritmul nostru de joc. Asta doresc eu de la echipă. Ne avantajează că jucăm cu o echipă ofensivă. O să vedeţi că lucrurile se vor schimba la meciul de mâine. Eu mi-aş dori ca Hermannstadt să vină la Craiova şi să joace un fotbal ofensiv.

N-aveți cum să spuneți așa ceva, că meciul cu Hermannstadt e mai greu decât cel cu CFR. Nu aveți cum să spuneți acest lucru! Fiecare meci este greu în felul noi, dar, totuși, am jucat cu CFR, am jucat cu o echipă care va rămâne în față și va fi una dintre contracandidatele la titlu.

Timpul a fost scurt, nu am avut suficient pentru a pregăti acest meci, însă eu am mare încredere în băieţi şi sunt sigur că atitudinea va fi una pozitivă. Prin muncă şi sacrificiu, vom reuşi să câştigăm cele trei puncte. Va fi un meci dificil dacă ni-l vom face dificil. Adică dacă nu vom avea atitudine şi determinare.

Probleme sunt cu Elvir Koljic, în schimb Baiaram a reintrat în programul normal şi probabil îl veţi vedea şi mâine pe teren. Nu e sută la sută, însă va fi prezent.

Mai avem de lucru, anumite trasee, apoi pe faza defensivă pentru că primim gol uşor. Adversarii au multe ocazii de a ajunge la poartă în urma unor greşeli pe care le facem. Deci dăm foarte uşor mingea adversarilor. Dar aceste lucruri le vom rezolva uşor-uşor, suntem pe drumul cel bun", a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă.

Etichete: liga 1 , laurentiu reghecampf , universitatea craiova , reghecampf , craiova , superliga , hermannstadt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Orașul cu cei mai mulți bogați din lume. 1 din 24 de locuitori este milionar

Averea totală combinată a locuitorilor orașului este mai mare de 3 trilioane de dolari.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Alegerea făcută de UEFA, după ce Real Madrid - Bayern s-a lăsat cu o controversă uriașă de arbitraj

News Alert Reacția lui Marius Șumudică, după ce Dan Șucu l-a sunat să-i comunice decizia luată

S-au încheiat negocierile de la palat pentru Florinel Coman

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

L-a dat afară, dar acum îl regretă. Gigi Becali: ”Poate este mai mare și decât Lucescu”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Borisav Burmaz a spus care e marea problemă a Rapidului, după ce a marcat degeaba 3 meciuri la rând

Rapid a uitat să mai câștige, iar Petrila nu s-a abținut: ”Coșmar!” / ”Nu mai știm să jucăm fotbal”

Video Decizie controversată de arbitraj la Sepsi - Rapid! Ce arată reluările la penalty-ul ratat de Rrahmani

Exclusiv Ioan Andone i-a spus lui Mircea Lucescu ce echipă din România să aleagă

Citeşte şi

Video Sepsi - Rapid 3-2. Giuleștenii vor încheia play-off-ul pe ultimul loc!

Exclusiv Ioan Andone a făcut scenariul prin care Dinamo se salvează de la retrogradare

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Variantă neverosimilă pentru Rapid! Dan Șucu încearcă să îl aducă pe fostul manager de la West Ham și Newcastle citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șoc la Roma: Novak Djokovic a fost lovit în cap și s-a prăbușit la pământ! Lumea tenisului condamnă atacul VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale