Marius Măldărășanu, antrenorul echipei FC Hermannstadt / Foto: Captură Digi Sport

Video Marius Măldărășanu, surprins de victoria clară în fața Farului: ”Nu mă așteptam! Un rezultat prea dur”

articol scris de Digi Sport
10.12.2022, 22:14
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

La primul meci disputat pe noul stadion, Hermannstadt a obținut o victorie clară în fața liderului Farul Constanța, scor 4-0, în etapa 20 din Liga 1.

Marius Măldărășanu: ”Un rezultat prea dur pentru Farul Constanța!”

Marius Măldărășanu s-a declarat uimit de scorul partidei și a recunoscut că rezultatul partidei nu le face dreptate constănțenilor. Tehnicianul a recunoscut că elevii săi au avut și foarte mult noroc.

Antrenorul sibienilor speră ca odată cu inaugurarea noului stadion, lucrurile să meargă din ce în ce mai bine pentru Hermannstadt.

S-a tot încercat ca inaugurarea stadionului să se realizeze cât mai repede. S-a încercat să se facă împotriva CFR-ului, nu s-a realizat. S-a reușit cu o echipă foarte puternică, o echipă care domină în momentul acesta. Ne-am gândit că ar fi frumos ca această inaugurare să vină cu un rezultat pozitiv, dar, sincer, nu ne așteptam la un astfel de rezultat. Am pregătit un plan B în ce privește sistemul. Nu am putut juca în sistemul asta pentru ca Issah a luat roșu.

Un rezultat prea dur pentru Farul pentru că am marcat cam tot ce am avut. Am revăzut perioada de început din campionat când mingile intrau în poartă la primele ocazii. Apoi au fost meciuri când am fost noi taxați. Parcursul nostru a fost unul destul de rău la un moment dat. Ce este frumos durează puțin. Sperăm să avem o serie pozitivă.

Pot să zic că e cea mai frumoasă victorie. Aș vrea să joc și eu un fotbal mai aproape de Farul din punct de vedere ofensiv. Băieții încearcă, dar depinde de mai multe lucruri. Noi am făcut performanță cu această promovare imediată. În general, în România, ajungi să faci performanță și apoi apar condițiile. Știm cum ne-am antrenat printre bormașini, macarale, gălăgie. E greu să joci cu o sută, două sute de spectatori. Publicul te împinge de la spate. Sperăm ca de acum încolo să vină lucrurile mai normale, să apară și sponsori, este clar că este nevoie.

Tot timpul este nevoie de jucători care pot ajuta. Dacă făceam transferuri, am fi luat jucători liberi, care cu siguranță nu au jucat în vară. Nu știu cât de mult ne-ar fi ajutat. Vom analiza și vom vedea. Dacă putem găsi jucători care să se plieze pe ce ne dorim noi și cărora să le putem plăti salariile, atunci mi-aș dori să aducem doi-trei jucători.

Pun accent pe omogenitate, acești băieți au meritat să joace la Liga 1. După promovare se schimbă 10-15 jucători. Noi am mers pe omogenitate, poate și din cauza unui buget substanțial, dar eu cred că suntem în grafic”, a transmis Marius Măldărășanu la finalul meciului.

VIDEO Rezumatul partidei Hermannstadt - Farul Constanța 4-0

Etichete: hagi , farul , marius maldarasanu , hermannstadt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV

Exclusiv ”Te-ai trezit la 0-3 să strigi! O chestie ieftină” Reacție categorică după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

S-a terminat: pleacă de la Real Madrid după 12 ani! Spaniolii au anunțat unde va merge

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Citeşte şi

Reacția presei din Ungaria, după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

Mihai Popescu, întrebat de transferul la FCSB după umilința suferită de Farul: ”Ce interes după acest meci?”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”