Jucătorii lui Rapid / Foto: Sport Pictures

Video Rapid - Voluntari 4-1. Spectacol total în Giulești! Încă un ”hat-trick” reușit de Dugandzic

articol scris de Digi Sport
04.02.2023, 21:55
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

A fost spectacol total la partida dintre Rapid și Voluntari, în cadrul etapei a 24-a din Liga 1. Giuleștenii s-au impus cu scorul de 4-1, partidă în care Marko Dugandzic a reușit al doilea ”hat-trick” al carierei.

În urma acestui rezultat, Rapid ajunge la 45 de puncte, la trei puncte față de echipa de pe locul doi, Farul Constanța. De cealaltă parte, Voluntari este pe locul 11, cu 26 de puncte.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Rapid - Voluntari 4-1. Giuleștenii au făcut spectacol în fața fanilor

Giuleștenii au controlat jocul de la început până la fluierul final. Rapid putea deschide scorul încă din minutul 3, când Albu a șutat din afara careului. Pănoiu a irosit și el o șansă de gol câteva minute mai târziu, când Armaș a intervenit bine și a respins.

Marko Dugandzic a deschis scorul în minutul 19. Albu i-a pasat croatului în careu, iar acesta l-a învins pe Popa cu un șut cu stângul.

Giuleștenii au avut un gol anulat în minutul 34, după ce Ioniță a fost surprins în poziție de ofsaid. Pe finalul primei reprize, scorul a devenit 2-0. Ioniță i-a pasat lui Albu la marginea careului. Acesta a avut o execuție superbă și l-a învins pe Popa.

Dugandzic a reușit ”dubla” în minutul 55, când Popa a respins balonul la picioarele croatului, după un șut în forță al lui Ioniță.

Același Dugandzic a trimis balonul în poarta ilfovenilor și în minutul 68, însă golul a fost anulat pentru ofsaid.

Albu a fost aproape să marcheze din nou în minutul 75, însă a trimis cu capul în bară.

Dugandzic a marcat al treilea gol în minutul 82, când, după un contraatac frumos al giuleștenilor, Onea i-a pasat în fața porții.

Pe final, ilfovenii au spălat din rușine. Marcelo Lopes a redus din diferență, după o eroare a lui Cristi Săpunaru.

VIDEO Rezumatul partidei Rapid - Voluntari 4-1

Rapid - Voluntari 4-1. Trei puncte vitale pentru giuleșteni în lupta pentru podium

Antrenorul echipei din Ilfov a reușit să bată formația vișinie în deplasare, în urmă cu un an și jumătate. În septembrie 2021, pe Arena Națională, Vadim Rață a marcat singurul gol al meciului disputat pe Arena Națională, un meci în care Cristi Costin a fost eliminat. În acest sezon, însă, în turul sezonului, Rapid a câștigat cu 1-0 meciul disputat la Voluntari.

Rapid trebuie să câștige pentru a-și consolida poziția de "play-off", însă pentru asta trebuie să se întrebuințeze serios. Echipa lui Mutu a câștigat clar disputa cu Sepsi, 3-0, însă la Cluj a avut noroc să scape cu 0-0, pe un teren execrabil.

Iar despre ardeleni nu se poate spune că se află neapărat în forma vieții, dovadă acest 0-5 din meciul cu porțile închise, disputat vineri seară, la Craiova, cu U Craiova 1948.

Chiar dacă sunt puțini cei care cred că Rapid mai poate rata prezența în play-off, mai sunt 21 de puncte puse în joc, astfel că se poate întâmpla orice. Totuși, aceste trei puncte de la meciul cu Voluntari pot ajuta echipa în disputa la distanță cu CFR Cluj, Farul, FCSB și Universitatea Craiova. Și tocmai de aceea este atât de important acest joc.

Duminică seară este programat derby-ul CFR Cluj - FCSB, ora 21:00, în direct pe DGS 1, iar luni, de la ora 20:00 vom avea partida Farul - Universitatea Craiova.

Adrian Mutu îl poate folosi pe Funsho Bamgboye, dar ar mai vrea jucători. Rapid-Voluntari este programat de la ora 20:00, în direct pe DGS 1

În această iarnă, Rapid l-a transferat pe nigeriano-maghiarul Funsho Bamgboye (24 de ani), care este apt să joace diseară. Însă antrenorul și-ar mai dori jucători.

Nu vom face neapărat un al doilea transfer. Suntem în negocieri cu jucători, normal că avem şi noi termenii noştri în care se poate realiza acest transfer. Şi nici nu suntem într-un moment în care să vrem să transferăm cu orice preţ.

Eu am transmis conducerii că vreau jucători care să mă ajute imediat pentru că nu avem timp. De la anul poate altfel vor sta lucrurile. Dar acum ne trebuie jucători în formă, care au jucat, însă e foarte greu să îi găseşti la cost zero. Deci trebuie cumpărat, e nevoie de tratative şi ele nu sunt uşoare”, a precizat Adrian Mutu, în conferința de presă desfășurată vineri.

Etichete: adrian mutu , video rapid voluntari , debut funsho bamgboye , meciuri etapa a 24 a


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Adrian Mutu, pregătit să semneze un nou contract. Ce condiții a pus ”Briliantul”

Balaj a ”intervenit” în disputa dintre Mutu și Tachtsidis: ”A demonstrat că are caracter”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”