Partida dintre U Cluj și CS Mioveni / Foto: Sport Pictures

Video U Cluj - CS Mioveni 2-2. Remiză spectaculoasă la Mediaș! Dică rămâne neînvins pe banca argeșenilor

articol scris de Digi Sport
10.02.2023, 18:58
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Partida dintre U Cluj și CS Mioveni s-a încheiat cu scorul de 2-2, o remiză spectaculoasă în etapa cu numărul 25 din Liga 1.

În urma acestui rezultat, ”lanterna roșie” CS Mioveni ajunge la 17 puncte în clasament, în timp ce U Cluj rămâne pe locul 14, cu 24 de puncte.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

U Cluj - CS Mioveni 2-2. Câte un punct pentru Dică și Sabău 

A fost spectacol pur la prima repriză a duelului desfășurat la Mediaș. Argeșenii antrenați de Nicolae Dică au deschis scorul încă din minutul 3, când Rusu a șutat de la 11 metri și l-a învins pe Iliev.

Au urmat apoi ratări pe bandă rulantă ale jucătorilor ardeleni. Mai întâi, Chipciu a șutat într-un fundaș advers, iar apoi Thiam a lovit bara porții lui Greab și a șutat în blocajul portarului de la CS Mioveni.

Argeșenii și-au dublat avantajul în minutul 28, când Benchaib a transformat un penalty contraversat. Pe finalul primei reprize, Benchaib putea dubla avantajul oaspeților, însă ardelenii au fost, însă, cei care au marcat. Thiam a șutat imparabil și l-a învins pe Greab. Tot Thiam putea restabili egalitatea, însă a șutat peste poartă dintr-o poziție ideală.

În repriza secundă, ardelenii au cerut penalty după o intrare a lui Sno asupra lui Ispas, însă Szabolcs Kovacs a lăsat jocul să continue.

În cele din urmă, ardelenii au egalat în minutul 71, când Ispas a reușit să înscrie din lovitură liberă.

Argeșenii au mai irosit două ocazii importante prin Antal, însă pe final de meci, ardelenii puteau obține cele trei puncte, dar Bălan a șutat mult peste poartă.

VIDEO Rezumatul partidei U Cluj - CS Mioveni 2-2

U Cluj - CS Mioveni 2-2

Argeșenii le-au învins pe Petrolul, 1-0, acasă, și pe UTA Arad, 2-1, în deplasare, și au remizat cu Sepsi, 1-1, pe teren propriu, după un gol egalizator venit în prelungiri.

Astfel, cei de la Mioveni au reușit să-și îmbogățească zestrea din clasament, iar speranțele că s-ar putea salva au devenit din ce în ce mai mari.

De partea cealaltă, U Cluj nu are deloc o situație mai bună în clasament. Echipa se află momentan pe locul 14, cu 23 de puncte, cu trei mai multe față de primul loc retrogradabil direct, ocupat de UTA.

U Cluj - CS Mioveni Live Video, 17:00, DGS 1 | Echipele probabile

U Cluj: Gorcea - Ispas, A. Miron, G. Simion - Vlădoiu,  I. Filip, Remacle, Oancea - Chipciu, Thiam, L. Fulop
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

CS Mioveni: Greab - Sno, Garutti, Scarlatache, Pedroso - Lixandru, Lepistu - Antal, Benchaib, Carnat - B. Rusu
Antrenoir: Nicolae Dică

Nicolae Dică, bucuros că are libertate de decizie la CS Mioveni

Tehnicianul nu s-a ferit să-i înțepe pe cei de la FCSB, în speță pe patronul Gigi Becali, recunoscut pentru implicarea sa și pentru faptul că nu dă libertate totală antrenorilor.

Întrebat dacă "e plăcut să poți să-ți aplici liber filosofia de antrenor", Dică s-a amuzat și a răspuns scurt.

"Da, mi-am aplicat-o peste tot… Știu unde vreți să bateți (n.r. râde). E mult mai plăcut acum. Le mulțumesc celor din conducere pentru că au avut încredere în mine, că mi-au dat șansa să antrenez și că mi-au acordat această libertate", a spus Nicolae Dică, pentru Fanatik.

Tehnicianul a vorbit despre munca pe care o depune la formația argeșeană și a avut un mesaj pentru elevii săi.

"Muncim în fiecare zi să fim uniți, am căpătat încredere. Știți cum e la fotbal, azi poți să fii cel mai bun, iar după două meciuri poți să devii cel mai slab. Trebuie să rămânem modești în continuare, să muncim la fel, să fim la fel de uniți și să fim preocupați la fiecare joc să luăm punct sau puncte.

Cred că trebuie să fim modești în continuare, pentru că deocamdată nu am obținut încă nimic, Eu știu cum este la fotbal. Cum am spus și mai devreme, se uită ce-ai făcut bun foarte repede", a mai spus Dică.

Etichete: nicolae dica , ioan ovidiu sabau , u cluj mioveni live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au uimit întreaga lume a fotbalului

”Croșeu” în barba lui Zeljko Kopic! Ce au spus Mircea Lucescu și Ioan Andone după Dinamo - Voluntari

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto A purtat "cel mai urât echipament din istorie", iar acum a dezvăluit cum își alege de fiecare dată ținutele

Citeşte şi

Reacția lui Ioan Ovidiu Sabău, după ”U” Cluj - Poli Iași 1-0: ”Este falsă această idee”

Antrenorul din SuperLiga care amenință cu plecarea: ”Sunt dispus să plec”

PEROZFiicele lui Bruce Willis și ale lui Demi Moore, în costume de baie roz, în vacanța lor tropicală. În imagini, și nepoțica actorului

FILM NOWLogodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”

Detalii despre ultimul acționar de la Farul Constanța: ”S-ar bate financiar de la egal la egal cu Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Digi World

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Digi Animal World

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”