Baeten a marcat pentru U Craiova 1948 în meciul cu Rapid / Foto: captură Digi Sport

Video U Craiova 1948 - Rapid 3-2. Giuleștenii au condus, dar au luat 3 goluri în 6 minute. Faze controversate și un super gol

articol scris de Digi Sport
01.03.2022, 21:48
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Spectacol total și faze controversate în meciul U Craiova 1948 - Rapid, din etapa a 29-a. Giuleștenii au condus, dar au încasat 3 goluri în 6 minute.

U Craiova 1948 - Rapid 3-2. Două faze controversate

Partida a început cu șutul frumos al lui Bauza și parada lui Moldovan, iar peste un minut, același portar a apărat excelent lovitura de cap a lui Sidibe. Rapidiștii au răspuns prin șutul lui Sefer, însă tot oltenii au fost mai periculoși, la ocazia lui Baeten.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Prima fază controversată a fost în minutul 42, când craiovenii au cerut penalty. În repriza a doua, Bauza a ratat o șansă mare, cu toată poarta în față, însă cei care au deschis scorul au fost rapidiștii, prin Vojtus, în minutul 58.

U Craiova 1948 - Rapid 3-2. Giuleștenii au primit 3 goluri în 6 minute

Oltenii au egalat în minutul 71, dintr-o poziție suspectă de offside, când arbitrul a anulat golul în primă fază, iar în câteva secunde l-a validat. Peste 3 minute, Sidibe i-a adus pe olteni în avantaj.

Sefer a tras apoi peste poartă, iar Rapidul a mai primit un gol în minutul 77, prin Compagno. Spectacolul a continuat, iar Kait a marcat pentru Rapid unul dintre cele mai frumoase goluri ale campionatului.

Ultima șansă a meciului a aparținut echipei lui Nicolo Napoli, care a obținut o victorie vitală.

VIDEO cu rezumatul meciului U Craiova - Rapid 3-2:


Știrea inițială:

Partida U Craiova 1948 - Rapid, din etapa cu numărul 29 din Liga 1, poate fi urmărită de la ora 19:55, pe Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

U Craiova 1948 - Rapid | LIVE VIDEO, ora 19:55, pe Digi Sport 1

Gruparea din Bănie și-a revenit odată cu a opta instalare pe banca tehnică a lui Nicolo Napoli și a ieșit, cel puțin pentru moment, din ”zona roșie”. De partea cealaltă, Rapid, fără victorie de nouă jocuri, a ratat prezența în play-off, după ce o mare parte a sezonului s-a clasat printre primele șase echipe din Liga 1.

  • 3 victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri a înregistrat U Craiova 1948 de la venirea lui Napoli.
  • 10 decembrie 2021 este data ultimului succes al giuleștenilor: Rapid - FC Argeș 2-0.

U Craiova 1948 - Rapid | LIVE VIDEO, ora 19:55, pe Digi Sport 1. Confruntări directe și statistici

Oltenii încep runda de pe locul 11, cu 30 de puncte, în timp ce Rapid ocupă poziția a 9-a, cu 37 de puncte. Aceasta va fi a doua întâlnire directă dintre cele două echipe la nivelul primei ligi, dar nu și ultima, U Craiova 1948 și gruparea giuleșteană urmând să se dueleze și în play-out.

  • În tur, Rapid - U Craiova 1948 s-a încheiat la egalitate, 0-0.
  • În sezonul precedent, cele două echipe s-au confruntat de trei ori, de fiecare oltenii ieșind învingători.

Claudiu Bălan este principalul marcator al lui U Craiova 1948, cu 8 reușite, urmat de Compagno, cu 6, în timp ce Adrian Bălan este golgheterul Rapidului în acest sezon, cu șase goluri.

Nicolo Napoli a întâlnit-o de șapte ori pe Rapid din postura de antrenor și are un bilanț bun: 3 succese, 3 remize și o singură înfrângere. Mihai Iosif, în schimb, a reușit să obțină un singur punct din cele trei partide împotriva celor de la U Craiova 1948, în turul campionatului, celelalte două înfrângeri având loc sezonul trecut, în Liga 2.

U Craiova 1948 - Rapid | LIVE VIDEO, ora 19:55, pe Digi Sport 1. Giuleștenii, pe loc de baraj într-un clasament al Ligii 1 în 2022

Rapid nu a mai reuşit din etapa a 19-a încoace să găsească formula câştigătoare. Atât Iosif, cât şi Săpunaru, liderul echipei, au spus că atitudinea proastă a unor jucători face ca Rapidul să aibă rezultate slabe. Dar criza durează de prea multă vreme, iar suporterii i-au cerut demisia după meciul cu Dinamo. Cel mai probabil, partida din Bănie va fi ultima a lui Mihai Iosif pe banca giuleștenilor.

În cele 7 etape jucate în 2022, Rapidul ar fi pe locul 13 după numărul de puncte. A adunat doar cinci, din cinci remize, şi a pierdut partidele cu Universitatea Craiova şi cu CFR Cluj.
  • UTA, Gaz Metan, Voluntari, Sepsi şi Dinamo sunt echipele cu care Rapid a terminat la egalitate în 2022.

"Primele etape ale campionatului ne-au dat ceea ce nu suntem, de fapt. Știam că suntem o echipă de mijlocul clasamentului. Poate că nu a fost bine, ca să zic așa, că am făcut atât de multe puncte în start. Acum, atitudinea lasă de dorit", a declarat antrenorul Mihai Iosif după meciul cu Dinamo.

Etichete: nicolo napoli , u craiova 1948 - rapid , mihai iosif , etapa 29 liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Exclusiv ”S-a ales praful?”. Ce a spus un fost antrenor al Rapidului despre situația din Giulești

Exclusiv Daniel Niculae, apărat după ce a fost pus sub urmărire penală în ”Dosarul Pyro”: ”E părerea mea”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”