Leo Messi, “asaltat” de fanii lui PSG / Foto: Profimedia

PSG contraatacă! Anunțul conducerii clubului despre contractul lui Leo Messi

articol scris de Digi Sport
05.02.2023, 15:44
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Conducerea clubului Paris Saint-Germain a reluat discuţiile cu argentinianul Lionel Messi (35 de ani) pentru prelungirea contractului care expiră în luna iunie.

PSG a reluat negocierile cu Leo Messi pentru prelungirea contractului

Directorul sportiv al clubului parizian, Luis Campos, a subliniat că ar fi "încântat" ca jucătorul argentinian să poată continua la PSG.

La începutul acestui an, PSG n-a mai organizat nicio rundă de negocieri cu starul argentinian, potrivit presei franceze.

"Suntem în discuţii. Nu pot să ascund asta, mi-ar plăcea să îl am în acest proiect, să poată continua alături de noi", a declarat oficialul portughez într-un interviu pentru magazinul Telefoot difuzat duminică de postul francez de televiziune TF1.

  • 40 de milioane de euro pe an este salariul actual al lui Lionel Messi la PSG. 

"Aş fi încântat să continue, dar discutăm în acest moment pentru a încerca să ajungem la capăt, pentru a continua să-l avem pe Leo Messi alături de noi", a adăugat Campos.

La 35 de ani, septuplul câștigător al Balonului de Aur trebuie să decidă care va fi viitorul său, la doar câteva săptămâni după cucerirea celui mai important trofeu al carierei sale la Cupa Mondială 2022 din Qatar.

Messi a venit la Paris în 2021, pentru două sezoane (plus unul opţional), după o întreagă carieră petrecută la FC Barcelona.

Forma bună a lui Messi, autorul unuia din cele două goluri în meciul cu Toulouse (2-1), este încurajatoare pentru PSG înaintea meciului cu Bayern Munchen din Liga Campionilor (14 februarie), mai ales în condiţiile în care nu va putea conta Kylian Mbappe din cauza unei accidentări.

Luis Campos a mai spus că starul francez Kylian Mbappe este cel mai bun atacant din lume şi a vorbit şi despre situația lui Neymar.

"Adevărul este că de când am ajuns la PSG, nu am nicio critică la adresa lui Neymar. El este mereu la timp, mereu bine dispus. El este Neymar şi este un Neymar incredibil, dar marile vedete nu sunt capabile să câştige singure trofee. Ei pot câştiga un meci sau multe altele, dar au nevoie de colegii lor. Avem nevoie de armonie”, a spus Campos.

Al-Hilal următește atent situația lui Messi

Incertitudinea creată în jurul viitorului lui Leo Messi i-a făcut pe cei de la Al-Hilal să viseze că îl pot aduce pe Leo Messi în Arabia Saudită, ca o replică pe măsură pentru cei de la Al-Nassr, care l-au transferat pe Cristiano Ronaldo. Deși s-a scris la un moment dat că oferta saudiților pentru argentinian nu ar fi existat, acum, jurnalistul spaniol Joan Fontes vine cu noi informații.

Concret, Al-Hilal ar urma să vină cu o propunere amețitoare pentru Leo Messi, în speranța că argentinianul va alege să se transfere în Arabia Saudită. Sursa amintită anterior nu precizează însă nimic despre contractul arabilor pentru fotbalist, însă se așteaptă ca starul lui PSG să fie plătit mai bine decât Ronaldo.

Etichete: leo messi , messi , ligue 1 , psg , messi contract , luis campos


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali s-a hotărât: jucătorul care-i va lua locul lui Florinel Coman: ”N-ați văzut?”

Căpitanul lui Manchester United a reacționat, după ce a fost pus pe lista de transferuri

Exclusiv Faza de la FCSB - Farul care l-a enervat pe Ion Crăciunescu. ”Îmi spui mie că nu se dă roșu? Să ne lase”

E gata să plece din Superliga și negociază cu o echipă din Liga 3

Citeşte şi

Schlotterbeck e încrezător înainte de Borussia Dortmund - PSG: ”Avem nevoie de tot ce am făcut împotriva lui Atletico!”

Anunțul făcut de tatăl lui Kylian Mbappe despre starul de la PSG

PEROZDemi Rose, seducătoare într-un costum de baie din perle. Imaginile de pe iahtul de lux i-au cucerit pe fani: „Ne amețești”

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă