Larsa Pippen / Foto: Instagram @larsapippen

”Sfidare”! Decizia neașteptată a fiului lui Michael Jordan. Marcus are o relație cu fosta soție a colegului tatălui său

articol scris de Digi Sport
18.08.2023, 17:04
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Larsa Pippen (49 de ani), fosta soție a legendarului baschetbalist Scottie Pippen (57 de ani), și-a oficializat în iarnă relația cu Marcus Jordan (32 de ani).

Marcus Jordan și Larsa Pippen se vor căsători

Galerie Foto

Marcus Jordan este nimeni altul decât fiul lui Michael Jordan (60 de ani), coechipier cu Scottie Pippen la Chicago Bulls în anii '90, când au făcut parte din una dintre cele mai bune echipe din istoria baschetului.

De curând, ”MJ” a fost întrebat dacă este de acord cu relația fiului său și a răspuns prompt, fără să stea pe gânduri: ”Nu!”. Cel care l-a chestionat pe legendarul sportiv a insistat, iar Jordan a dat din cap din nou în semn de dezaprobare, înainte de a se urca în mașină.

Totuși, fără să țină cont de părerea tatălui său, Marcus este gata să facă pasul cel mare alături de Larsa Pippen și cei doi se vor căsători în viitorul apropiat, susține Marca. Mai au de pus la punct ultimele detalii, data exactă și locul în care vor organiza petrecerea.

Hotărârea lui Marcus Jordan este considerată în mediul online o ”sfidare” la adresa tatălui său.

Larsa Pippen, batjocorită pe rețelele sociale după ce și-a oficializat relația cu Marcus Jordan

Jurnaliștii de la Marca scriu că fosta soție a lui Scottie Pippen a fost batjocorită pe rețelele sociale de persoane care au scos în evidență diferența de vârstă dintre ea și actualul partener - 16 ani.

"Lucrurile nu aveau cum să meargă perfect. În mod natural, oamenii de pe rețelele sociale au urmărit noul cuplu. Ulterior, cei doi au fost 'trollați' într-un mod brutal. Cei mai răi dintre cei care au făcut comentarii au făcut referire la relația pe care Larsa a avut-o cu Scottie Pippen.", scriu jurnaliștii spanioli.

Larsa Pippen a vorbit recent, într-un podcast, de felul în care a fost numită pe rețelele sociale. Partenera lui Marcus Jordan este, încă, conștientă că va fi în continuare ținta ironiilor până în momentul în care nu va mai fi afectată de acestea.

"Exact așa funcționează trollingul. Oamenii fac asta și mai mult, dacă îi rogi să înceteze. Oamenii mă numesc 'mătușa' lui, iar eu mă gândesc 'hei, despre ce vorbiți acolo'? Simt că mi-a ajuns și că trebuie să mă detașez de asta", a spus Larsa Pippen.

Michael Jordan și Scottie Pippen nu mai sunt în relații bune. Totul a plecat de la celebrul documentar "The Last Dance", dedicat lui MJ.

Pippen s-a arătat deranjat de modul în care el și ceilalți jucători de la Chicago Bulls au fost descriși și de atunci a lansat mai multe atacuri la adresa fostului său coleg de la Chicago Bulls.

Etichete: michael jordan , marcus jordan , larsa pippen


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Antrenorul din România care nu s-a mai abținut: ”Mi-au stricat cariera la care am muncit 10 ani. Și-au bătut joc de mine”

Ce le-a spus Thibaut Courtois belgienilor, după ce a avut o paradă de zile mari în fața lui Ianis Hagi

Exclusiv Florin Prunea ”tremură” pentru Dinamo. Avertisment înaintea barajului cu Csikszereda

”Cum e să te bați doar pentru locul 2?” Răspunsul lui Xavi, după Almeria - Barcelona 0-2

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Beyonce, într-o rochie cu decolteu până la abdomen. Jucăușă și senzuală, cu părul blond, și-a dat gata fanii

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Beyonce, într-o rochie cu decolteu până la abdomen. Jucăușă și senzuală, cu părul blond, și-a dat gata fanii

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”