Captură de ecran 2024-03-23 154538
Vlad Chiricheș a revenit pe teren! FCSB, rezultat surprinzător cu Gloria Buzău
gigibecali5
Gigi Becali, ”pus la zid” după ultima decizie luată la FCSB: ”Îți dai seama ce se întâmplă?”
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - AFC HERMANNSTADT SIBIU, SUPERLIGA SUPERBET (08.03.2024)
Trei milioane de lire sterline pentru Philip Otele!
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal Club

FCSB - Lazio 1-0. Gnohere a adus prima victorie a roş-albaştrilor în faţa unei echipe italiene

15.02.2018, 23:45

FCSB a reușit o victorie istorică, în 16-imile de finală din Europa League. Roş-albaştrii au învins Lazio cu 1-0 şi au obţinut primul succes în faţa unei echipe din Italia. Harlem Gnohere şi tânărul portar Andrei Vlad au fost eroii vicecampioanei României.

gol gnohere lazio
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Cu Ştefan Radu pe bancă, oaspeţii au avut prima ocazie pe Arena Naţională. În minutul 23, Andrei Vlad a anunţat că va avea o seară mare, printr-o intervenţie în faţa lui Caicedo.

Peste şase minute, după un contraatac de manual şi lansat perfect de Budescu, Gnohere l-a executat cu sânge rece pe Strakosha şi a marcat unicul gol al partidei. Aproape imediat, francezul a avut şansa dublei, dar a tras pe lângă de la marginea careului.

Vlad a mai intervenit o dată salvator, în faţa aceluiaşi Caicedo, iar prima repriză s-a terminat cu bara lui Milinkovic-Savic.

Imediat după pauză, Caicedo a irosit a treia şansă de a egala pe Arena Naţională, apoi a urmat ratarea lui Felipe Anderson, abia intrat pe teren singur cu portarul.


În minutul 69, Budescu a făcut faza meciului - a driblat tot ce i-a ieșit în cale, inclusiv pe portarul biancocelestilor, dar nu a putut marca. Dar cea mai mare ocazie le-a aparţinut tot italienilor. Caceres nu a putut înscrie de pe linia porţii, la capătul unei acţiuni splendide a lui Felipe Anderson.

În ciuda unui asediu diperat la lui Lazio pe final, elevii lui Nicolae Dică au rezistat eroic şi au obţinut o victorie care oferă motive de optimism pentru returul de la Roma, de peste o săptămână.


LIVE TEXT

Min. 90+7 - FINAL DE MECI! FCSB s-a impus cu 1-0, prin golul lui Gnohere, şi a obţinut prima victorie din istoria confruntărilor cu echipele din Italia. Ultimele minute au fost dramatice, cu italienii atacând cu toate liniile. Vicecampioana a rezistat eroic, iar calificarea se joacă peste o săptămână, la Roma

Min. 90+1 - Immobile a primit un cartonaş galben, după ce l-a faultat în atac pe Junior Morais. 

Min. 84 - Ocazie Lazio! Ratare uluitoare a italienilor. Felipe Anderson a pătruns extraordinar pe stânga şi a centrat în faţa porţii, de unde Caceres avea de îndeplinit o simplă formalitate. Cu toate acestea, inexplicabil, fundaşul biancocelestilor a scos mingea practic din poartă. Şansă mare pentru FCSB la această fază. 

Min. 82 - Ultima schimbare la FCSB. Gnohere i-a lăsat locul lui Cristi Tănase. 

Min. 78 - Cartonaş galben primit de Găman, pentru proteste. 

Min. 75 - Ultima schimbare la oaspeţi. Lulic a intrat în locul lui Kordan Lukaku. 

Min. 71 - Ocazie Lazio! Milinkovic-Savic a tratat superficial o pasă primită de la Basta şi a trimis departe de poartă, din interiorul careului. 

Min. 69 - Ocazie FCSB! Budescu a fost aproape de un gol antologic. A pătruns frontal, l-a driblat şi pe Strakosha, dar şi-a prelungit prea mult mingea şi nu a putut trimite spre poartă. 

Min. 66 - Ocazie Lazio! Eroare incredibilă a lui Basta, care a primit singur, într-o situaţie ideală, dar în loc să tragă a preferat să paseze în faţa porţii, unde nu se afla niciun coleg. După câteva secunde de confuzie, roş-albaştrii au reuşit să respingă. Presiunea oaspeţilor este tot mai puternică. 

Min. 64 - Andrei Vlad a primit cartonaş galben pentru că a întârziat reluarea jocului. 

Min. 61 - Ocazie Lazio! Abia intrat pe teren, Felipe Anderson a scăpat uşor de fundaşii lui Dică, dar a ratat aproape complet şutul şi a trimis pe lângă poartă, din poziţie ideală. 

Min. 58 - A doua modificare la FCSB. Florinel Coman a intrat în locul lui Florin Tănase. 

Min. 56 - Dublă schimbare la Lazio. Au ieşit Caicedo şi Nani, iar în locul lor au intrat Immobile şi Felipe Anderson. În mod evident, Simone Inzaghi vrea mai mult de la acest meci. 

Min. 53 - Ocazie FCSB! Budescu a executat direct pe poartă lovitura liberă pe care a aobţinut-o de pe partea stângă, dar portarul italienilor a avut o intervenţie spectaculoasă şi utilă în acelaşi timp. 

Min. 52 - Luis Felipe a intrat tare la Budescu şi a primit cartonaşul galben

Min. 47 - Ocazie Lazio! Caicedo a avut o nouă şansă de a marca. Venit liber la centrarea din corner a lui Nani, ecuadorianul a trimis cu capul peste poartă, din poziţie foarte bună. 

Min. 46 - Schimbare la FCSB. Teixeira a intrat în locul lui Pintilii. 

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 45+4 - PAUZĂ! FCSB conduce cu 1-0, datorită golului marcat de Gnohere, dar Lazio a avut ocaziile mai mari până în acest moment. 

Min. 45+3 - Chiar înainte de pauză, Jordan Lukaku a primit cartonaşul galben, după ce a protestat la o decizie a arbitrului. 

Min. 45+1 - Cartonaş galben pentru Caceres, în urma unui fault comis asupra lui Benzar. 

Min. 45 - Ocazie Lazio! Oportunitate uriaşă pentru oaspeţi, exact înainte de pauză. Milinkovic-Savic a trimis cu capul în bara transversală, după o lovitură de colţ executată de Luis Felipe. 

Min. 35 - Ocazie Lazio! O nouă şansă mare pentru italieni. Nani a tras bine cu stângul, la colţul scurt, dar Andrei Vlad a avut un nou reflex excelent şi a respins în corner. 

Min. 32 - Ocazie FCSB! Gnohere a avut şansa de a face "dubla", dar şutul său cu dreptul, de la marginea careului, a trecut pe lângă poarta lui Strakosha

Min. 29 - GOOOOOL, 1-0 FCSB! Contraatac de manual al roş-albaştrilor, finalizat cu sânge rece de Gnohere. Pintilii a recuperat şi a pasat din prima pentru Man, care a trimis cu exteriorul spre Budescu. Mingea a ajuns la fostul jucător al Astrei cu noroc, deviată de un adversar, apoi a urmat assistul pentru atacantul francez, scăpat singur cu Strakosha. "Bizonul" şi-a păstrat calmul şi a marcat cu latul, exact înainte de a fi ajuns din spate. 

Min. 25 - Cartonaş galben şi pentru Pintilii, care va rata astfel returul de la Roma

Min. 23 - Ocazie Lazio! Italienii au prima şansă importantă, prin Caicedo, dar Andrei Vlad a ieşit curajos şi l-a blocat pe fostul jucător al lui Costel Gâlcă la Espanyol. 

Min. 22 - Caicedo a trimis primul şut pe poartă al meciului. A tras cu stângul, de la marginea careului, dar prea central pentru a-l pune în dificultate pe Andrei Vlad. 

Min. 20 - Meci echilibrat până în acewst moment. Roş-albaştrii încearcă să preia inişiativa, dar ocaziile cu adevărat importante lipsesc până acum. 

Min. 13 - Ocazie FCSB! Budescu a executat înşelător o lovitură liberă de pe partea stângă, Man a trecut pe lângă minge, iar Basta a respins în corner. 

Min. 9 - Primul "galben" al meciului l-a primit Milinkovic-Savic. Sârbul a fost avertizat după un duel cu Pintilii, la mijlocul terenului. 

Min. 1 - A început meciul. Lovitura de start a aparţinut italienilor

ECHIPELE DE START

FCSB (4-2-3-1): Vlad - Benzar, Planic, Găman, Junior Morais - Pintilii, Nedelcu - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

Rezerve: Stăncioiu - Momcilovic, Fl. Coman, O. Popescu, C. Tănase, Enache, Teixeira 

Antrenor: Nicolae Dică

Lazio (3-5-2): Strakosha - Bastos, Luis Felipe, Caceres - Basta, Murgia, LUcas Leiva, Milinkovic-Savic, J. Lukaku - Nani, Caicedo

Rezerve: Guerrieri - Patric, Felipe Anderson, Wallace, Immobile, Lulic, S. Radu

Antrenor: Simone Inzaghi

UPDATE ora 21:45: Finanțatorul celor de la FCSB, Gigi Becali, a vorbit la sosirea la stadion despre importanța meciului cu Lazio, unde echipa lui are șansa de a-și promova tinerii.

"Avem nevoie de goluri. E un meci important, pentru că promovăm jucătorii tineri. E și Vlad acum. Mai putem câștiga un milion, un milion și jumătate sau două, nu știu - market pool plus bilete. Încă două meciuri importante în Europa, în care iar ai posibilitatea să promovezi tineri", a spus Gigi Becali, la intrarea pe Arena Națională.

"Primul 11 la noi nu contează. Ori primul 11, ori al doilea 11, e tot una. E la fel de valoros. Normal, trebuie să înscrie Gnohere, dar eu am foarte multă încredere în Tănase, Budescu și Man. După aia, Coman în a doua repriză, cu siguranță va intra și el, pentru că avem posibilitatea să o facem și de ce să nu o facem?", a mai spus omul de afaceri.

 


FCSB - LAZIO / Europa League. După 5 ani, FCSB se află din nou în fazele eliminatorii din Europa League. În 16-imile de finală, sorții i-au scos-o în față pe Lazio Roma. Turul se joacă azi, 15 februarie, la ora 22:05, iar manșa secundă se va disputa peste o săptămână, ambele partide transmise LIVE TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

UPDATE 14:30. Ștefan Radu va avea parte de o susţinere importantă la meciul de joi seară cu FCSB. Fotbalistul român le-a procurat nu mai puțin de 1.000 de bilete suporterilor dinamoviști pentru partida FCSB - Lazio de pe Arena Națională.

UPDATE 14:10 Pușcaș le-a spus italienilor tot ce știe despre FCSB! A vorbit și de prietenia cu Ștefan Radu

UPDATE 13:45 Fanii o văd pe Lazio învingătoare în meciul de pe Arena Națională. Rezultatele sondajului de pe digisport.ro

UPDATE 12:35. Lucas Leiva, mijlocașul lui Lazio, și-a amintit că a mai jucat împotriva Stelei, în 2010, în grupa K din Europa League, pe Anfield. Liverpool a câștigat cu 4-1, iar Leiva, trimis în teren în repriza secundă, a marcat cu un șut de la 25 de metri. 

UPDATE 12:00. Presa din ”Cizmă” scrie astăzi despre faptul că Dennis Man și vicecampioana i-a acordat un mandat de reprezentare agentului Alberto Faccini. Se vorbeşte de interesul lui Bayern şi Roma pentru mijlocaşul ofensiv venit de la UTA, care are o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro. Anunţul făcut de Becali!

UPDATE 11:45. Gigi Becali spune că Lazio nu este un adversar puternic și că FCSB va câștiga partida din această seară. Nici numele italienilor nu este unul puternic, Becali dorind să întâlnească echipe precum Real Madrid sau PSG.

UPDATE 11:00. În direct la Digi Sport Matinal, Gigi Becali a anunțat echipa de start pe care o va trimite pe teren Nicolae Dică. Tot patronul FCSB a dezvăluit că Alibec are probleme medicale și ratează partida cu Lazio.

Deși nu au mai câștigat de 4 partide - 3 în campionat și una în Cupa Italiei - elevii lui Simone Inzaghi sunt favoriți la București. Tehnicianul capitolinilor a lăsat acasă 4 jucători importanţi: De Vrij, Luis Alberto, Parolo şi Marusic. Mai mult, golgheterul Ciro Immobile (20 de goluri în Serie A TIM) va fi rezervă. Nicolae Dică, aflat la debutul ca antrenor în fazele eliminatorii ale competițiilor europene, știe la ce să se aștepte din partea omologului său italian, căruia i-a studiat schimbările efectuate în meciurile internaționale față de cele disputate în competițiile interne. La rândul său, românul a anunțat câteva schimbări în echipă.

FCSB se pregătește de la începutul anului de meciul cu Lazio, cu toate că afirmă că prioritar e campionatul. Cu o victorie și un egal în Liga 1 (2-1 cu Gaz Metan - VIDEO și 1-1 cu CFR Cluj - VIDEO), roș-albaștrii au un tonus bun înainte de turul cu Lazio. Rezultatul cu italienii va conta și pentru moralul pe care îl vor avea la derby-ul cu Dinamo, de la finalul săptămânii (duminică, 20:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro).

”Eu cred că vor schimba câțiva jucători. Am văzut că în Europa League mai face asta și schimbă față de campionat, în Cupa Italiei, la fel, au schimbat din jucători, dar cei care vor intra sunt valoroși. Dacă nu va juca Immobile, va juca Caicedo. Dacă nu va juca Luis Alberto, va juca Nani. Nu va juca Lulic, va juca Lukaku. Deci sunt jucători de valori apropiate și cu siguranță vor avea randament bun ca cei din campionat. Da, voi face și eu schimbări, dar nu vor fi foarte multe”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă premergătoare meciului.

De partea cealaltă, Simone Inzaghi speră ca echipa lui să profite de meciul de pe Arena Națională pentru a ieși din pasa proastă.

"Cu siguranţă, de abia aşteptăm să jucăm. Este un moment mai slab pentru noi (n.r. - trei înfrângeri consecutive), am discutat, am analizat şi vrem să oprim această serie. Mâine (n.r. joi, 15 februarie) avem o partidă importantă împotriva unei echipe cu jucători buni şi rapizi. De asemenea, vom avea parte şi de o asistenţă numeroasă, asta înseamnă că vom avea toate condiţiile pentru a juca bine şi a ne reveni", a spus Inzaghi la conferința de presă.

"Am analizat cu jucătorii în linişte tot ce s-a întâmplat în ultimele trei meciuri din campionat. În afară de meciul cu Genoa, cele cu Milan şi Napoli au fost pierdute ca urmare a unor episoade din cadrul acestor partide şi nu din cauza jocului prestat. Am lucrat bine în ultima săptămână şi sperăm să facem un joc bun mâine. Am avut 6 partide bune în Europa League, ne-am calificat şi sperăm să ne continuăm parcursul în această competiţie. Echipa este concentrată şi dacă vom avea prospeţime şi mintea limpede vom putea depăşi acest moment mai greu. Am avut şase luni impresionate, iar perioada asta proastă din ultimele săptămâni este un tribut pe care trebuie să îl plătim pentru ritmul extraordinar pe care l-am avut. Ne dorim să mergem mai departe în Europa League, să ne calificăm în finala Cupei Italiei şi să avem şi evoluţii bune în campionat", a adăugat antrenorul italian.

FCSB - LAZIO LIVE TEXT | Căpitanul țintește o victorie la limită

Căpitanul de la FCSB, Florin Tănase, și-ar dori o victorie la limită în tur și mizează pe unitatea grupului din care face parte.

"Important este să nu pierdem și să nu primim gol. Mi-aș dori un 1-0 pentru noi. De aceea ne-am apucat de fotbal, să jucăm cu stadioanele pline. Toţi colegii mei din atac sunt valoroşi și mi-e indiferent cu cine voi juca. Va trebui să dăm totul, să fim uniţi, să fim o echipă scurtă, să nu le dăm prea multe spații", a spus decarul bucureștenilor.

"Ne va aştepta un meci dificil. Cred că va fi un gazon bun, chiar dacă a plouat. Nu am niciun jucător favorit de la ei, nu sunt în top precum Real Madrid sau Barcelona. Nu este meciul carierei, este un joc din primăvara europeană, important. Nu cred că vor trata meciul cu lejeritate, dar mă aştept să nu bage toţi titularii, cum au mai făcut în UEL. Pe Ştefan Radu l-am mai urmărit, de obicei urmăresc meciuri din campionatele tari", a mai precizat Florin Tănase.

FCSB - LAZIO LIVE TEXT | Se umple Arena Națională

FCSB așteaptă aproximativ 40.000 de spectatori pe Arena Națională la meciul cu Lazio. Romanii vor avea și ei parte de o susținere importantă la București. Pe lângă cei 1.200 de fani și-au cumpărat bilete prin intermediul clubului, mizează și pe prezența membrilor fan cluburilor din această parte a Europei.

Ștefan Radu, apărătorul român al lui Lazio, se află în fața primului meci din carieră pe Arena Națională. Miercuri, în preziua partidei, a pășit pentru prima dată pe gazonul celui mai mare stadion din România. Tot atunci, fundașul a făcut un anunț îmbucurător pentru rivalii adversarei de joi: vrea să joace din nou pentru Dinamo. "În 3 sau 4 ani mă întorc", a spus Ștefan Radu, în exclusivitate pentru Digi Sport, cu 4 zile înaintea derby-ului dintre Dinamo și FCSB, unde are o favorită certă.

FCSB - LAZIO LIVE TEXT | Acum 5 ani, Ajax și Chelsea erau victime la București

În 2013, la ultima prezență în primăvara europeană, FCSB (care pe atunci încă se numea Steaua) o elimina din UEL pe Ajax Amsterdam, tot în faza 16-imilor de finală. Formația antrenată în acel moment de Laurențiu Reghecampf (în primul său mandat pe banca roș-albaștrilor) pierdea cu 0-2 în Olanda și câștiga cu același scor returul de pe teren propriu, prin golurile lui Chiricheș și Latovlevici, apoi se impunea la loviturile de departajare. În optimile de finală din sezonul 2012-2013 din Europa League, Steaua reușea un nou rezultat răsunător. O învingea cu 1-0 la București pe Chelsea, care în acel moment era deținătoarea trofeului Champions League. Roș-albaștrii au fost chiar aproape să elimine trupa lui Benitez, dar au pierdut cu 1-3 și au fost eliminați.

Singurii care au jucat atunci și se află și acum în lotul roș-albaștrilor sunt Mihai Pintilii, Lucian Filip și Cristian Tănase (ultimul, revenit chiar în această iarnă).

FCSB - Lazio, din turul 16-imilor Europa League se joacă joi, 15 februarie, la ora 22:05. Manșa secundă va avea loc peste o săptămână, pe 22 februarie, la ora 20:00. Ambele meciuri sunt LIVE TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

După meciul tur cu Lazio, FCSB se pregătește de Eternul Derby al fotbalului românesc. Dinamo - FCSB se joacă duminică, 18 februarie, la ora 20:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

FCSB - LAZIO LIVE TEXT | Echipele probabile:

FCSB (4-2-3-1): Vlad - Benzar, Planic, Găman, Momcilovic - Pintilii, Nedelcu - Teixeira, Budescu, Fl. Tănase - Alibec;
Antrenor: Nicolae Dică.

Lazio (3-5-2): Strakosha - Bastos, Luiz Felipe, Caceres - Basta, Murgia, Lucas Leiva, Milinkovic-Savic, Lukaku - Nani, Caicedo;
Antrenor: Simone Inzaghi.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Etichete: europa league , lazio , fcsb , video fcsb , fcsb europa , live fcsb , fcsb europa league , fcsb lazio , fcsb lazio europa league , fcsb lazio digi sport , live fcsb lazio , video fcsb lazio , fcsb - lazio live , live fcsb - lazio europa league , live video fcsb - lazio , fcsb - lazio video , fcsb - lazio live video , fcsb - lazio live text , live text fcsb - lazio , fcsb - lazio digi , fcsb - lazio tv , tv fcsb - lazio


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - AFC HERMANNSTADT SIBIU, SUPERLIGA SUPERBET (08.03.2024)
Trei milioane de lire sterline pentru Philip Otele!

Exclusiv Decizia luată de Victor Angelescu, după ce Dan Șucu a anunțat că merge cu galeria la Craiova
sucu
Tottenham a aflat cât trebuie să plătească pentru fundașul ”mai bun decât” Radu Drăgușin
LONDON, ENGLAND - MARCH 16: Radu Dragusin of Tottenham Hotspur during the Premier League match between Fulham FC and Tot
Exclusiv ”Cazul Ianis” continuă: cum ar fi reacționat Edi Iordănescu, după ce a fost ”înțepat” de Gică Hagi
Citește și
Exclusiv Florinel Coman și Darius Olaru, luați în colimator de Florin Prunea după România - Irlanda de Nord 1-1
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)
Concluziile lui Andrea Compagno, după o lună de la transferul în China: ”Sunt fericit”
Snapinsta.app_428168848_951784336663471_4679091930891240357_n_1080
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
FCSB și Rapid, în alertă! De ce depinde transferul lui Louis Munteanu
Louis Munteanu se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Farul Constanta, din cadrul Pl

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale