03.03.2024, Handball, Düsseldorf, Mitsubishi Electric Halle, Frauen EHF EURO Qualifikation, Spieltag 4, Deutschland - Sl
Oficial CSM București a anunțat un super transfer, chiar de la adversara din sferturile EHF Champions League
HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-SG BBM BIETIGHEIM, LIGA CAMPIONILOR (11.02.2024)
Video CSM București a ajuns în sferturile EHF Champions League, dar Cristina Neagu e categorică: ”Nu facem nuntă!”
Paris Saint-Germain v FC Barcelona: Quarter-final First Leg - UEFA Champions League 2023/24, France - 10 Apr 2024
Live Video&Text Barcelona - PSG 0-0, ACUM, pe Digi Sport 1. Catalanii, favoriți după victoria din tur! Istvan Kovac e la centru
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Champions League: Barcelona-PSG
Sferturi / retur

Video Ferencvaros - CSM București 31-27. Primul joc din 2021 în Champions League a fost unul "nebun", cu răsturnări de situație

articol scris de Digi Sport
09.01.2021, 18:25

În direct la Digi Sport, CSM București a debutat în noul an cu un eșec, 27-31 cu Ferencvaros, în grupa A din Liga Campionilor.

gol pintea
Crina Pintea înscrie din pasa Cristinei Neagu în meciul Ferencvaros - CSM București / Foto: captură Digi Sport
  • UCL: Barcelona - PSG, marți, 22:00, DGS 1

  • UCL: Borussia Dortmund - Atletico Madrid, marți, 22:00, DGS 2

Ferencvaros - CSM București 31-27. Româncele au condus la pauză

Maghiarele au deschis scorul prin Bolk și au condus o bună perioadă de timp. La un moment dat, Ferencvaros a avut chiar și 4 goluri avans, dar Lazovic a egalat la 11.

A fost momentul din care CSM a început să joace parcă altfel, iar la pauză a condus cu 16-14, mulțumită lui Neagu, Pintea, dar și paradelor Denisei Dedu.

Ferencvaros - CSM București 31-27. "Tigroaicele" au misiunea dificilă de a se califica în sferturi

CSM a marcat primul gol al părții secunde prin Neagu, de la 7 metri, iar diferența era de 3 goluri. Nu a trecut mult, iar unguroaicele au tras de ele și au egalat de mai multe ori.

Ambele echipe au tot condus pe rând, dar pe final, elevele lui Adi Vasile au cedat, iar Klujber, Behnke și Hafra au marcat pe bandă rulantă și au stabilit scorul final, Ferencvaros - CSM București 31-27.


Pentru CSM au înscris Cristina Neagu 9 goluri, Barbara Lazovic 7, Crina Pintea 4, Carmen Martin Berenguer 3, Siraba Dembele Pavlovic 2, Elizabeth Omoregie 1, Andrea Klikovac 1.

Golurile gazdelor au fost reuşite de Emily Bolk 5, Katrin Gitta Klujber 5, Noemi Hafra 5, Nadine Schatzl 3, Aniko Kovacsics 3, Julia Behnke 3, Antje Angela Malestein 4, Greta Marton 2, Anett Kovacs 1.

CSM este la al treilea meci consecutiv fără victorie în competiţie, un egal cu Krim, eşecuri cu Rostov şi Ferencvaros.

După acest rezultat, CSM rămâne pe locul secund în grupa A, cu 11 puncte, însă are cele mai multe meciuri jucate, 9. În această situație, e destul de greu ca bucureștencelele să se mai califice direct în sferturi, acolo unde merg primele două clasate din grupe, însă e aproape sigur că vor evolua în optimi.


LIVE VIDEO Ferencvaros - CSM București 31-27:

Min. 60: Ferencvaros - CSM București 31-27. Hafra înscrie ultimul gol al maghiarelor, iar Cristina Neagu punctează în ultima secundă pentru CSM, care pierde cu 27-31.

Min. 59: Ferencvaros - CSM București 30-26. Klujber înscrie și diferența e din nou una mare, de 4 goluri, așa cum a fost la un moment dat și în prima repriză.

Min. 57: Ferencvaros - CSM București 29-26. Schatzl mărește diferența.

Min. 55: Ferencvaros - CSM București 28-26. Behnke mărește din nou diferența la două goluri.

Min. 52: Ferencvaros - CSM București 26-25. Klujber aruncă, Grubisic parează, mingea ajunge la Behnke, care înscrie și le aduce pe maghiare în avantaj.

Min. 47: Ferencvaros - CSM București 23-23. Carmen Martin înscrie superb, cu boltă, și egalează.

Min. 44: Ferencvaros - CSM București 21-22. Dembele aduce din nou CSM-ul în avantaj, după ce unguroaicele au egalat de câteva ori.

Min. 38: Ferencvaros - CSM București 19-19. Klujber egalează pentru unguroaice.

Min. 31: Ferencvaros - CSM București 14-17. CSM are, pentru prima dată, cea mai mare diferență de scor din acest meci, după ce Cristina Neagu transformă o aruncare de la 7 metri.

Min. 30: Ferencvaros - CSM București 14-16. Denisa Dedu are a treia paradă spectaculoasă și păstrează diferența de două goluri și, în același timp, scorul pauzei.

Min. 30: Ferencvaros - CSM București 14-16. Neagu e fantastică. Pe superioritate numerică, Cristina face o diferență de două goluri pentru bucureștence.

Min. 25: Ferencvaros - CSM București 12-13. Pentru prima dată în acest meci, CSM preia conducerea. Pintea marchează din nou din pasa lui Neagu.

Min. 20: Ferencvaros - CSM București 11-11. Lazovic egalează pentru CSM pentru prima dată în acest meci.

Min. 18: Ferencvaros - CSM București 11-8. Hafra marchează pentru maghiare și face din nou o diferență de 3 goluri.

Min. 5: Ferencvaros - CSM București 4-3. Cristina Neagu înscrie primul ei gol în această partidă, cu o aruncare superbă, în forță.

Min. 3: Ferencvaros - CSM București 2-1. Crina Pintea marchează primul gol pentru bucureștence, din pasa Cristinei Neagu.

Min. 1: Ferencvaros - CSM București 1-0. Bolk deschide scorul pentru maghiare.

Min. 1: Începe meciul.


CSM București începe anul cu un meci greu, în deplasare, contra unguroaicelor de la Ferencvaros, într-o partidă programată în Grupa A a Ligii Campionilor. Confruntarea de azi, ora 17:00, e transmisă în direct de Digi Sport 1 și în format live video pe digisport.ro. 

Echipa Primăriei București are un bilanț pozitiv în confruntările cu echipa din Ungaria. În primul meci al sezonului, disputat la București, fetele antrenate de Adi Vasile s-au impus la șase goluri (25-19). Înaintea ciocnirii de azi, ”Tigroaicele” ocupă locul doi în grupă, cu 11 puncte, cu două mai puțin decât liderul Rostov, iar FTC este pe poziția a patra, cu opt puncte.

LIVE VIDEO Ferencvaros - CSM București, de la ora 17:00, Digi Sport 1. Ce spune Adi Vasile

Dragana Cvijic, Sandy Barbosa, Bianca Bazaliu și Denisa Vâlcan sunt jucătoarele care ratează startul din cauza accidentărilor.

”Ianuarie este o lună foarte importantă, în care se pot decide anumite lucruri pentru perioada următoare. Începutul din Liga Campionilor atât de devreme... este complicat să prindă echipele în formă”, spune Adi Vasile, antrenor formației CSM București.

Tehnicianul echipei din Capitală are bătăi de cap din cauza absențelor importante din lot. Dragana Cvijic, Sandy Barbosa, Bianca Bazaliu și Denisa Vâlcan fiind accidentate. ”Pe lângă accidentările serioase, mai sunt mici probleme la unele dintre fete, dar sperăm să rezolvăm totul. Din păcate, staff-ul nostru medical a început 2021 în forță”, mai spune Adi Vasile.

LIVE VIDEO Ferencvaros - CSM București, de la ora 17:00, Digi Sport 1. Ce spune Crina Pintea

Pentru pivotul Crina Pintea, luna decembrie nu a fost tocmai luna pe care o aștepta. Chiar înainte de plecarea la Campionatul European, handbalista a aflat că are Coronavirus și a fost nevoită să vadă turneul final din fața televizorului. Deși i-a fost greu din punct de vedere psihic în acea perioadă, handbalista spune că va reveni pe teren în meciurile oficiale și mai puternică după suferința din finalul lui 2021.

”Decembrie a fost o lună dificilă pentru mine, sunt însă foarte motivată, cred în mine, cred în echipă, nu ne gândim cum va fi toată luna cap-coadă, ne gândim la fiecare meci în parte. Mi-a lipsit mult handbalul, îmi doresc mult ca după această lună să-mi acord timp, revenirea nu este atât de simplă. Dorința este foarte mare, dar nu știi niciodată cum răspunde corpul. Am spus în acel moment că voi reveni pe teren mai puternică și psihic, și fizic”, afirmă Crina Pintea.

Etichete: liga campionilor , csm bucuresti , live video ferencvaros csm bucuresti , adi vasile


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz

La 56 de ani după ce un lăptar din Florida a fost ucis, cazul său a fost rezolvat, astfel fiind...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
MIAMI GARDENS, FLORIDA - MARCH 29: Serena Williams tries on daughters extra small Barbi Jacket in VIP suite with Demarri
Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport

Serena Williams (42 de ani) a jucat ultimul său meci din carieră în urmă cu un an și jumătate, la...

Arpad Paszkany a divorțat și tocmai s-a afișat cu noua iubită, mai tânără cu 24 de ani
Screenshot 2024-04-15 at 19.44.56
UEFA a decis: o echipă de tradiție din Europa, suspendată 3 ani din toate competițiile europene!
Football - UEFA Champions League 2016/17 Group Stage Group G FC Porto v Leicester Estadio Do Dragao, Oporto, Portugal - 07 Dec 2016
"Cea mai frumoasă femeie din România": "Unele femei au anumită repulsie, vorbesc urât fără să mă cunoască!"
enache-lena7
Anunțul făcut de Dan Șucu, imediat după Rapid - Sepsi 0-1
sucu
Recomandările redacției
Paris Saint-Germain v FC Barcelona: Quarter-final First Leg - UEFA Champions League 2023/24, France - 10 Apr 2024
Live Video&Text Barcelona - PSG 0-0, ACUM, pe Digi Sport 1. Catalanii, favoriți după victoria din tur! Istvan Kovac e la centru

Live Video Borussia Dortmund - Atletico Madrid 0-0, ACUM, la Digi Sport 2. Meci tare în Germania
MADRID, SPAIN - APRIL 10: Jadon Sancho, Left Winger of Borussia Dortmund competes for the ball with Antoine Griezmann, Centre-Forward of Atletico de Madrid during to the UEFA Champions League quarter-final first leg match between Atletico de Madrid and Bo
Foto Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
Screenshot 2024-04-16 at 21.24.53
Exclusiv Gâlcă, tot mai aproape de Universitatea Craiova. ”I-a retrimis contractul la semnat” / ”Vreau!”
Aarhus GF - Vejle Boldklub, Danish 3F Superliga, football
Citește și
Tatăl Cristinei Neagu a murit. CSM București: ”Strângem rândurile alături de căpitanul nostru!”
HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-TEAM ESBJERG, LIGA CAMPIONILOR (7.05.2023)
Rodrygo rămâne încrezător după ”thrillerul” Real Madrid - Man. City 3-3: ”Trebuie să câștigăm acolo!”
Liverpool FC v Real Madrid: Round of 16 Leg One - UEFA Champions League
Cum încearcă familia să o împiedice pe Salma Hayek să pozeze în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Îmbătrânești ca vinul!”
Cum încearcă familia să o împiedice pe Salma Hayek să pozeze în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Îmbătrânești ca vinul!”
Comandantul CSA Steaua, declarație care va înfuria fanii din L2! Cei de la FCSB vor sărbători titlul 27 în această vară!
Comandantul CSA Steaua, declarație care va înfuria fanii din L2! Cei de la FCSB vor sărbători titlul 27 în această vară!
Marea trădare la Rapid: Cristiano Bergodi s-a simțit „vândut” de conducere, în frunte cu Daniel Niculae. Gestul lui Nico
Marea trădare la Rapid: Cristiano Bergodi s-a simțit „vândut” de conducere, în frunte cu Daniel Niculae. Gestul lui Nico
Viciul de care Salma Hayek nu poate scăpa. Cum a fost fotografiată actrița din „Desperado”
Viciul de care Salma Hayek nu poate scăpa. Cum a fost fotografiată actrița din „Desperado”
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Atitudine războinică, fizic impecabil
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Atitudine războinică, fizic impecabil
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Ce a pățit un italian care a cheltuit jumătate de milion de euro cu amanta româncă? Război la cuțite
Ce a pățit un italian care a cheltuit jumătate de milion de euro cu amanta româncă? Război la cuțite
Decolarea și aterizarea forțată a companiei de zbor cu stewardese și servicii neașteptate
Decolarea și aterizarea forțată a companiei de zbor cu stewardese și servicii neașteptate
4 românce la Roland Garros! Care e singura șansă a Simonei Halep?
4 românce la Roland Garros! Care e singura șansă a Simonei Halep?
UEFA a dezvăluit cum se vor împarți banii în noul format al Ligii Campionilor
ucl

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Atitudine războinică, fizic impecabil
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Atitudine războinică, fizic impecabil
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”