Ultimele stiri

Wimbledon 2019 | Wozniacki a clacat psihic: "E absurd, e ridicol!". Daneza, convinsă că e "furată" de hawk-eye

wozniacki

Wimbledon 2019 | Caroline Wozniacki a fost eliminată de la Wimbledon şi a lăsat sfertul acela de tablou cu un singur cap de serie: Simona Halep. Daneza a fost extrem de frustrată de sistemul video care îi însoţeau challengeurile şi s-a certat cu arbitrul.

Dan Petrescu a răbufnit, din cauza regulii U21! ”Bag un jucător și-l scot în minutul 1! Sunt plătit pentru altceva”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

CFR Cluj - Viitorul, sau Supercupa României 2019, va deschide oficial noul sezon din fotbalul românesc, unul în care s-a implementat o nouă regulă ce le-a creat și le creează multe bătăti de cap multor antrenori din Liga 1. Este vorba despre faptul că în formulele de start trebuie introduși obligatoriu, din start, doi jucători U21.

Wimbledon 2019 | Simona Halep, ce culoar! E sigură că nu întâlneşte vreun cap de serie până în semifinale

caro

Wimbledon 2019 | Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki, locul 19 în ierarhia WTA şi cap de serie nr. 14, a fost eliminată în turul al treilea la turneul de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al

Craiova i-a decis soarta lui Florin Gardoş

florin-gardos

Florin Gardoş mai primeşte o şansă neaşteptată de a juca pentru U Craiova. Împrumutat în a doua parte a sezonului trecut la Politehnica Iaşi, fundaşul în vârstă de 30 de ani a revenit în Bănie, iar oltenii au decis să se bazeze pe el.

Alexandru Paşcanu, şanse minime de a juca la Leicester. Ce plan au "vulpile"

Alexandru Pascanu

Alexandru Paşcanu are şanse minime de a prinde un loc în prima echipă a lui Leicester sezonul viitor, în ciuda evoluţiei excelente a naţionalei de tineret a României de la Euro 2019.

Dan Petrescu: "Suntem descoperiți!" Pierdere mare pentru CFR Cluj, înaintea Supercupei cu Viitorul

dan petrescu

Pierdere mare pentru campioana CFR Cluj. Dan Petrescu a anunțat înaintea Supercupei României cu Viitorul că fundașul francez, Kevin Boli (28 de ani) a plecat în China, la Guizhou Hengfeng, echipă de la care fusese împrumutat.

Exclusiv Reacţia lui Gigi Becali, după ce a pierdut palmaresul de până în 2003. Ce urmează pentru FCSB

gigi-becali

Gigi Becali a pierdut procesul cu CSA Steaua pentru palmares. Conform unei decizii luată de Tribunalul București, clubul Armatei deține toate trofeele cucerite până în 2003. Patronul FCSB-ului n-are însă de gând să stea cu mâinile în sân.

”Anul trecut am zis ’mamă, câștigăm tot’ și am făcut egal în primul meci!”. Marea temere a roș-albaștrilor

FOTBAL:CS MIOVENI-FCSB, AMICAL (4.07.2019)

Vicecampioana Ligii 1 a câștigat, chinuit, ultimul amical al verii 2019, pe terenul celor de la CS Mioveni. Florin Tănase a fost cel care a marcat singurul gol al partidei, dintr-un penalty scos de Mihai Roman, dar la care a avut și el o contribuție importantă, dar la final a și făcut o radiografie foarte bună a lotului în care se află acum FCSB

Video Momentul în care Rafa Nadal oprește un jurnalist la conferință: "Îmi pare rău! FALS!"

nadal false

Wimbledon 2019 | Rafael Nadal l-a învins pe Nick Kyrgios și s-a calificat în turul III la All England Club. După gestul controversat al australianului, care a dorit să-l lovească pe adversarul său, a urmat replica ibericului, în conferința de presă.

Marele vis al lui Alexandru Ioniţă, după ce a semnat cu Craiova

Ionita

Alexandru Ioniţă, împrumutat de campioana CFR Cluj pentru un sezon la U Craiova, visează să câştige titlul cu gruparea din Bănie.

Foto Marius Șumudică, martor la scene incredibile. Turcii de la Gaziantep au sacrificat o oaie sub ochii tehnicianului român

marius sumudica

Marius Șumudică a fost martorul unor scene incredibile la antrenametul celor de la Gaziantep Gazeșehir. Astfel, pentru a avea noroc în noul sezon, turcii au sacrificat o oaie pe chiar pe teren.

Video Cum a fost surprins acest fan la Wimbledon. Organizatorii au postat imaginile pe contul oficial

fan wimbledon

Wimbledon 2019 | Turneul de la All England Club, al treilea de Grand Slam al anului, a oferit până acum mai multe momente inedite. 

Dinamo a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu U Craiova, de pe Arena Naţională. 20 de lei, cel mai ieftin tichet

torte dinamo

Dinamo a pus deja în vânzare biletele pentru derby-ul celei de-a doua etape din Liga 1, cu U Craiova, programat duminică, 21 iulie, pe Arena Naţională.

Video Junior Morais, despărţire în lacrimi de FCSB. Filmuleţ emoţionant postat de vicecampioana României

Morais

Junior Morais s-a despărţit oficial de FCSB, pe care a părăsit-o pentru noua echipă a lui Marius Şumudică, Gazişehir Gaziantep.

Tottenham, aproape de a transfera un jucător de la Real Madrid. Pochettino a vorbit deja cu el

ceballos

Dani Ceballos (22 de ani) este aproape de a semna cu finalista UEFA Champions League din acest sezon, Tottenham. Tânărul mijlocaș al Realului a avut deja o primă discuție cu Mauricio Pochettino, antrenor celor de la Tottenham.

FCSB, avantajată de regula U21! Gigi Becali a adus la FCSB cei mai valoroși tineri jucători din Liga 1

collage fcsb u21

FCSB va fi avantajată de regula U21. Acest lucru se datorează faptului că Gigi Becali, de când a fost introdusă această regulă, a început să achiziționeze jucători eligibili pentru naționala de tineret. În acest moment, Bogdan Andone are în lot cei mai valoroși jucători U21.

Lucas Vazquez, ofertat de Arsenal. Alte trei echipe îl vor pe fotbalistul lui Real Madrid

Lucas Vazquez

Arsenal este interesată de atacantul spaniol Lucaz Vazquez (Real Madrid), pentru care are o ofertă de 32 de milioane de euro, plus bonusuri de trei milioane de euro.

OFICIAL | Alex Ioniță a semnat cu Universitatea Craiova

ionita craiova

Alexandru Ioniță (24 de ani) este oficial jucătorul Universității Craiova. Anunțul a fost făcut azi, pe pagina oficială de Twitter a grupării din Bănie.

Florin Talpan, atac la comandantul CSA Steaua: "Am fost bătaia lor de joc!" Un nume uriaș e chemat la echipă

talpan marca fcsb

Juristul Florin Talpan a avut o primă reacție după ce CSA Steaua a câștigat procesul pentru palmares cu Gigi Becali. Talpan s-a arătat încântat de decizia luată de magistrații Tribunalului București.

Valentin Lazăr a rămas fără echipă. A jucat pentru Petrolul în ultimul amical al ploieştenilor

Lazar

Aventura de doi ani a lui Valentin Lazăr în Qatar s-a încheiat în această vară. Al-Sailiya i-a reziliat unilateral contractul mijlocaşului în vârstă de 29 de ani, care şi-a dat deja în judecată fostul club.

Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce a pierdut procesul pentru palmares: "Înseamnă că toți suntem nebuni și proști"

gigi becali proces

Gigi Becali a avut o primă reacție după ce a pierdut procesul cu CSA Steaua pentru palmares. Conform unei decizii luată de Tribunalul București, CSA Steaua deține palmaresul aferent perioadei 1947 - 2003.

Derby County i-a găsit înlocuitor lui Frank Lampard, plecat la Chelsea

Lampard

Derby County i-a găsit rapid înlocuitor lui Frank Lampard, plecat la Chelsea. Noul antrenor al divizionarei secunde este olandezul Phillip Cocu.

"Au hârtiile originale, dar ei nu au înțeles!" CSA Steaua a reacționat după victoria de la tribunal cu Gigi Becali

csa steaua

CSA Steaua a câștigat procesul pentru palmares cu Gigi Becali. Adrian Bumbescu, fostul mare jucător al Stelei, a avut o primă reacție cu privire la această speță. În prezent, Adrian Bumbescu este antrenor la o grupă de juniori la CSA Steaua.

”Ești o rușine! Ești un nimeni!”. Încă un derapaj al lui Kyrgios, în meciul cu Rafael Nadal

nick-kyrgios

Așa cum era de așteptat, meciul dintre Nick Kyrgios și Rafael Nadal a adus momente tensionate, care l-au avut în prim-plan pe jucătorul australian.

Cutremur pe Camp Nou! Transferul care împarte Barcelona în două tabere + decizia luată de Messi și Bartomeu

messi bartomeu

Barcelona l-a prezentat oficial pe Frenkie de Jong, dar marile lovituri pe piața transferurilor urmează să fie perfectate. Campioana Spaniei va insista pentru a-i aduce la echipă atât pe Neymar, cât și pe Griezmann, însă există semne de întrebare legate de ambele mutări.

Dumitru Dragomir ştie unde va juca Ianis Hagi: "Aşa am auzit. L-aş sfătui să meargă acolo"

Ianis Hagi

Dumitru Dragomir ştie echipa la care s-ar potrivi cel mai bine Ianis Hagi, unul dintre cei mai doriţi fotbalişti români ai momentului după evoluţiile excelente de la Europeanul de tineret din Italia şi San Marino.

News Alert Lovitură pentru Gigi Becali. CSA Steaua a câștigat procesul pentru palmares. Decizia Tribunalului București

gigi becali a pierdut procesul privind palmaresul

CSA Steaua a câștigat procesul pentru palmares cu Gigi Becali. Tribunalul București a stabilit că palmaresul din perioada 1947 - 2004 aparține CSA Steaua. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel.

Sumă imensă plătită în Primera Division pentru achiziţiile verii. Aproape 300 de milioane de euro peste Premier League

de jong joao felix hazard

La Liga a devenit raiul transferurilor în această vară. 830 de milioane de euro s-au plătit deja pentru achiziţii în Primera Division în primele 33 de zile ale perioadei de transferuri, mai mult decât în orice altă ligă din Europa.

Video Gafă de proporții. Ce au scris americanii pe tricoul lui Ibrahimovic, la ultimul meci

Real Salt Lake v Los Angeles Galaxy

Zlatan Ibrahimovic (37 de ani) continuă să încânte pe terenul de fotbal. Suedezul a fost eroul ceolor de la LA Galaxy în partida FC Toronto, scor 2-0. Zlatan a marcat ambele goluri ale gazdelor, în minutele 75 și 89.

Exclusiv ”Să dea bani și să-l ia!”. Ilie Dumitrescu știe ce jucător poate rezolva marea problemă a lui Gigi Becali

gigi ilie

Gigi Becali a anunțat că îl dorește pe Florin Ștefan, după ce FCSB s-a despărțit de Junior Morais.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 LIVE Digi Sport Matinal
  • 11:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 1-:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ora 12:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC BOTOSANI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (12.11.2023)

    FOTBAL: Botoșani - Voluntari, ora 14:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-METZ HANDBALL, LIGA CAMPIONILOR (28.04.2024)

    HANDBAL: Metz - CSM BucureȘti, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.12.2023)

    FOTBAL: Universitatea Cluj - Dinamo, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult