Ultimele stiri

Exclusiv ”Nu mi-e rușine că am cerșit bani pentru Dinamo! Milionari, dar săraci sufletește”. Dinu, dezamăgit de Lucescu, Andone și Rednic!

cornel dinu

Cornel Dinu (70 de ani) s-a alăturat lui Florin Prunea în atacul la adresa lui Mircea Rednic (57 de ani), dar, printre altele, s-a declarat dezamăgit și de reacțiile pe care le-au avut Mircea Lucescu, Ioan Andone și, din nou, Mircea Rednic, atunci când le-a cerut acestora să ajute clubul Dinamo cu o sumă de bani. 

Mitică Cardoso lasă Serie A pentru Liga 1! Cu ce echipă din România s-a înțeles deja

cardoso steaua

Mitică Cardoso sau pe numele său real Nicolao Manuel Dumitru Cardoso (27 de ani) va evolua din acest sezon în Liga 1, pentru Gaz Metan Mediaș. Cardoso a devenit cunoscut în România după ce a jucat cu Napoli, pe Ghencea, contra Stelei, acum FCSB, scor 3-3, în UEFA Europa League, dar și în meciul tur din Italia, câștigat de Napoli cu 1-0.

Exclusiv Dinamo și-a găsit un nou doctor, după ce Liviu Bătineanu și-a dat demisia! Va debuta la meciul cu CFR Cluj

adrian motoaca, doctor dinamo dunarea

Ionuț Radu: "Genoa m-a făcut să trăiesc visul pe care-l aveam din copilărie și îi sunt recunoscător!"

Ionut Radu

"Sunt onorat că pot rămâne la Genoa", a declarat, pentru Sky Sports, Ionuţ Radu, portarul echipei naţionale U21 a României.

Exclusiv Becali, contracronometru! De ce insistă patronul FCSB să-l transfere pe De Nooijer în următoarele 48 de ore

gigi becali de nooijer

Roș-albaștrii au probleme în continuare de lot, după cum s-a plâns și antrenorul Bogdan Andone, care l-a acuzat voalat pe Gigi Becali că a renunțat prea ușor la doi jucători, care ar fi fost titulari în partida de la Sfântu Gheorghe.

Liviu Bătineanu și-a dat demisia de la Dinamo, după atacul lui Prunea. ”Doctorul este răul echipei!”

Eugen Neagoe

În plin scandal cu Mircea Rednic, Florin Prunea se ia și de doctorul de la Dinamo. Managerul clubului este nemulțumit de faptul că Liviu Bătineanu vorbește destul de des la telefon cu ”Puriul” și-l acuză pe acesta că nu a discutat cu el despre starea lui Eugen Neagoe.

Exclusiv Mihai Butean, liber de contract! FCSB și CFR s-au interesat de el, dar alt club de top din Liga 1 vrea să-l transfere

gol butean

Reacția lui Griezmann când a fost întrebat de sosirea lui Neymar la Barcelona spune totul

colaj griezmann neymar

Situația lui Neymar este departe de a se fi terminat, cu toate că revenirea sa la Barcelona "trenează" de mai mult timp. Despre această mutare a vorbit și Antoine Griezmann, noul transfer al catalanilor.

Al Hilal i-a cumpărat primul jucător lui Răzvan Lucescu. 9 milioane de euro pentru Carrillo

andre carrillo

Exclusiv Gigi Becali îi dă replica lui Gică Popescu: "Să ne dea ce merităm, aia să ne dea!"

popescu becali

Președintele celor de la Viitorul, Gică Popescu, a spus că nu i se pare corect ca România să nu aibă echipă care să meargă direct în grupele UEFA Champions League. Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, nu este de aceeași părere cu cu președintele celor de la Viitorul.

Foto Impresionant! Virgiliu Postolachi, ”Arnold de Moldova”. Cum arată jucătorul lui Lille

virgiliu postolachi

Virgiliu Postolachi a semnat cu Lille în urmă cu câteva zile și și-a impresionat deja noii colegi prin fizicul său. Atacantul de 19 ani, din Republica Moldova, este obsedat de sala de forță și poate fi supranumit ”Arnold de Moldova”.

Procuratura din Las Vegas, decizie finală în cazul lui Cristiano Ronaldo! Ce se întâmplă cu acuzația de viol

Cristiano 4

Cristiano Ronaldo (34 de ani), vedeta celor de la Juventus, răsuflă ușurat după ce a scăpat de acuzațiile de viol, după incidentul petrecut în Las Vegas, acum 10 ani. Cel puțin asta susțin avocații portughezului.

Cei de la Barcelona au ironizat-o pe Chelsea, dar nu știau ce îi așteaptă. Replica a fost "devastatoare"

barcelona chelsea

Barcelona și Chelsea au programat un amical, în Japonia, iar replicile pe care cele două cluburi le-au schimbat pe rețelele de socializare înaintea partidei au făcut înconjurul lumii.

Exclusiv Cornel Dinu, atac la Duckadam: ”Cinism, răutate, vrea să-și bată joc! Măscăriciul de Chirilă mai trebuie la Dinamo!”

cornel dinu duckadam chirila

Cornel Dinu (70 de ani), unul dintre simbolurile lui Dinamo, nu a rămas indiferent după ce Helmut Duckadam (60 de ani), președintele onorific al FCSB, a spus că Ionuț Chirilă (53 de ani) ar fi indicat să preia echipa.

Kylian Mbappe, gata să devină "galactic"! Anunțul făcut în Franța: ce se întâmplă cu starul lui PSG

mbappe

”Război” fără sfârșit! Prunea, replică pentru Rednic: ”Așa l-au făcut mă-sa și ta-su”

prunea 1

Continuă ”războiul” între dinamoviști. Florin Prunea i-a dat replica lui Mircea Rednic după ce tehnicianul l-a făcut prost. Managerul de la Dinamo susține că va prezenta dovezile cerute de fostul antrenor al ”câinilor” în instanță.

Video Exclusiv Lotul FCSB, subiect de ironii între două legende: "Ai tu o scrisoare de garanție?" / "Eu mă îndoiesc de ce spune el"

duckadam craciunescu balint

FCSB continuă să aibă probleme mari pe postul de fundaș stânga, acolo unde antrenorul Bogdan Andone a decis să-l folosească pe Mihai Bălașa la meciul cu Sepsi. Cu toate acestea, Helmuth Duckadam este convins că în acest an FCSB nu va mai rata titlul.

Ce scrie presa străină, după ce a aflat ce face Simona Halep în România. Lucrurile mai puțin știute "afară" au ieșit la iveală

TENIS:SARBATOARE SIMONA HALEP DUPA WIMBLEDON (17.07.2019)

Simona Halep a câștigat ediția din acest an a turneului de la Wimbledon și și-a adjudecat astfel cel de-al doilea titlul de Grand Slam din carieră. Marea noastră campioană a prezentat trofeul cucerit la All England Club atât în București, pe Arena Națională, cât și în Constanța.

Video Nabil Fekir a fost prezentat oficial la Betis! Mesajul mijlocașului ofensiv

fekir

Surpriză pe piața transferurilor din Europa. Nabil Fekir a dat Lyon pe Betis. Mijlocașul ofensiv a semnat un contract pe patru sezoane cu andaluzii, iar francezii au primit în schimbul său 20.000.000 de euro.

Prima reacţie a lui Liviu Bătineanu, doctorul lui Dinamo, după infarctul lui Eugen Neagoe

Eugen Neagoe

Gareth Bale, aproape de transferul la echipa lui Cosmin Olăroiu. Care este singurul impediment pentru mutarea în China

bale

Hapoel Haifa s-a săturat de Gabi Tamaș! Israelienii vor să-l dea afară. Fundașul poate reveni rapid în Liga 1

gabi tamas

Conducerea celor de la Hapoel Haifa pare a se fi săturat de problemele fără sfârșit ce-l au în prim plan pe Gabi Tamaș (35 de ani). După cea mai recentă escapadă a acestuia, când a fost "dat dispărut" de echipa sa, în cantonamentul din România, patronul celor de la Hapoel, Yoav Katz, pare a fi ajuns la capătul răbdărilor. Cel puțin asta susține presa din Israel, site-ul one.co.il, care mereu a prezentat informații corecte legate de evoluția românului acolo.

Se face azi! Arsenal a câştigat lupta pentru Ceballos cu Tottenham, Milan şi Sevilla

Dani Ceballos gettyimages-1153014391-594x594

Exclusiv Mircea Rednic, răspuns dur pentru Florin Prunea. ”Nu știam că este și prost!”

Rednic

Continuă scandalul între Florin Prunea și Mircea Rednic. După ce actualul manager de la Dinamo l-a atacat dur pe fostul antrenor al echipei, acum a venit rândul acestuia să-i răspundă. Rednic a anunțat că-l va da în judecată pe Prunea.

Scandalul de la Dinamo continuă: "Câteva întrebări de la ”animale” şi câteva observaţii ale ”descreieraţilor”:

FOTBAL:DINAMO-FCSB, LIGA 1 BETANO (11.11.2018)

Exclusiv Prunea, acuzații fără precent la adresa lui Rednic! ”A luat și de la morți și de la vii! Mai știți atunci cu Lobonț, când l-au bătut?”

prunea acuzatii rednic, lobont

Florin Prunea (50 de ani), managerul general al lui Dinamo, s-a dezlănțuit, prin intermediul unei intervenții telefonice ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, din seara zilei de luni, 22 iulie 2019, la adresa lui Mircea Rednic (57 de ani), fostul antrenor al grupării din ”Ștefan cel Mare”.

Bogdan Andone, strigăt de disperare după meciul cu Sepsi. ”Sunt îngândurat, ne trebuie mulți jucători!”

FOTBAL:SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE-FCSB, LIGA 1 CASA PARIURILOR (22.07.2019)

Sepsi - FCSB 0-0 | Bogdan Andone, strigăt de disperare după meciul de la Sfântu Gheorghe. Tehnicianul de 44 de ani îi cere lui Gigi Becali jucători și se plânge de faptul că nu are dubluri pe posturi

Marea temere a lui Ion Ţiriac! "Închid geamul acum şi îl deschid după 5 ani". Ce crede că va găsi

simona halep si ion tiriac

Ion Ţiriac a tras un semnal de alarmă în privinţa direcţiei în care se îndreaptă tenisul românesc. Trebuie făcute investiţii masive, la baza piramidei, altfel performanţele Simonei Halep vor fi urmate de un vid total.

Video Răzbunarea Serenei: "Pentru toți bărbații care cred că pot câștiga un punct în fața ei". Imaginile care spun adevărul

serena

Exclusiv Gigi Becali, dialog "aprins" cu Ion Crăciunescu: "Asta e mentalitate de C.A.P" / "Cu cine vorbiți dumneavoastră?"

craciunescu si gigi becali

VIDEO Sepsi - FCSB 0-0 | FCSB a făcut primul pas greșit din acest sezon. După 4-3 cu Hermannstadt, echipa antrenată de Bogdan Andone a remizat pe terenul lui Sepsi, 0-0. După meci, patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a vorbit despre participarea echipelor românești în cupele europene, cu referire la propunerea pe care ar vrea să o facă Gică Hagi către UEFA, și anume ca echipele mai mici, mai ales din estul Europei, să nu mai fie discriminate.

  • 10:00 LIVE Digi Sport Matinal
  • 11:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 12:00 Digi Sport Special
  • 13:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 13:30 LIVE Digi Sport Matinal
  • 14:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:00 ASII TENISULUI
  • 16:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Manuel Neuer 1 (FC Bayern Muenchen), Real Madrid vs. FC Bayern Muenchen, Fussball, Champions League, Halbfinale, 08.05.2

    FOTBAL: Hoffenheim - Bayern, 16:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Transylvanian Open WTA250 2023 - Day 2, Cluj-Napoca, Romania - 17 Oct 2023

    TENIS: Gabriela Ruse - Emma Navarro, 17:00, ÎN DIRECT pe DIgi Sport 4

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Farul, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • craiova

    FOTBAL: Univ. Craiova - Sepsi, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • ianis

    FOTBAL: Alaves - Getafe, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • AC Milan vs AC Monza - Serie A 2023/24 - 17/12/2023 Tommaso Pobega of AC Milan (2L) injured seen with Mike Maignan of AC

    FOTBAL: Torino - Milan, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult