Ultimele stiri

Antoine Griezmann a debutat pentru Barcelona. Reacţia lui Ernesto Valverde şi a presei catalane

Griezmann

Ernesto Valverde e încântat de debutul lui Antoine Griezmann la Barcelona, deşi campioana Spaniei a pierdut primul amical al verii, 1-2 cu Chelsea.

Prima decizie "grea" a lui Ion Țiriac. Planul grandios pregătit în România: "Facem lucrurile astea și dăm drumul la motor"

ion-tiriac

Ion Țiriac își ia în serios rolul de președinte al Federației Române de Tenis și a anunțat ce plan grandios are pentru a ajuta viitorul tenisului românesc.

Dănciulescu, dezgustat de atitudinea jucătorilor Craiovei, în seara în care Neagoe a făcut infarct: "Penibil, penibil, penibil!"

craiova

Ionel Dănciulescu s-a declarat dezgustat de atitudinea jucătorilor Craiovei, care după meciul cu Dinamo, în care au învins cu 2-0, au pus muzică în vestiar şi s-au bucurat excesiv.

Mihai Răduț revine în Liga 1! Cu cine a semnat mijlocașul

radut

Mihai Răduț revine în Liga 1. Mijlocașul a ajuns la o înțelegere cu Astra și începând de marți este jucătorul giurgiuvenilor. În vârstă de 29 de ani, Răduț se va prezenta sub comanda lui Dan Alexa, care a rămas la echipă după ce anunțase că-și dă demisia, în dimineața zilei de miercuri.

Ioan Andone a anunţat cine va fi noul patron al lui Dinamo! "Eu aşa am auzit! Nu ştiu ce caută, pe cuvânt de onoare"

negoita

Ioan Andone a dezvăluit, în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, că omul de afaceri Claudiu Florică va cumpăra Dinamo de la Negoiţă.

OFICIAL! Verdict dur în cazul accidentării lui Marco Asensio. Jucătorul Realului va fi operat

FC Bayern v Real Madrid - 2019 International Champions Cup

Marco Asensio, 23 de ani, fotbalistul cu clauză de 700 de milioane de euro, s-a accidentat grav la meciul Real Madrid-Arsenal, 3-2 (după executarea loviturilor de departajare), disputat la International Champions Cup. Conform estimărilor este vorba despre o ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul piciorului stâng.

Foto Contul de Instagram al Simonei Halep a căzut "victimă" hackerilor. Ce a apărut pe pagina campioanei de la Wimbledon

Day Thirteen: The Championships - Wimbledon 2019

Fosta adversară a CFR-ului, Astana, nu bate nici în Andorra. Goluri multe în PSV Eindhoven - Basel. Rezultatele serii în Europa

dorin rotariu

"Rednic, sub foc continuu în România: 'E un dezastru complet, un escroc'!". Ce au înţeles belgienii din scandalul de la Dinamo

mircea rednic

Scandalul fără sfârşit de la Dinamo, dintre Florin Prunea şi Mircea Rednic, a ajuns şi pe prima pagină a ziarelor din Belgia. Imaginea "Puriului" pare a fi serios şifonată într-o ţară în care a reuşit performanţe importante, atât ca jucător, dar şi ca antrenor.

Derby pe piaţa transferurilor: FCSB şi CFR duc o luptă la baionetă pentru o mutare gratis. Becali, "embargo" pentru rivală

butean (2)

FCSB şi CFR dau o bătălie crâncenă pe piaţa transferurilor pentru semnătura lui Mihai Butean (22 de ani). Fotbalistul va alege oferta mai bună, chiar dacă se părea că formaţia clujeană e uşor favorită în obţinerea semnăturii fo

Florin Prunea strânge probe pentru procesul cu Mircea Rednic: "Voi aduce martori, azi m-au vizitat nişte fani"

collage rednic prunea

Exclusiv Prunea, dezlănţuit: "Oricum îl dădeam afară! Să tacă din gură, să nu ne apucăm să vorbim noi"

batineanu dinamo

Liviu Bătineanu a părăsit-o pe Dinamo după aproape 20 de ani. Florin Prunea a ţinut să îi dea o replică acidă celui care a fost doctorul clubului din Ştefan cel Mare în ultimele două decenii.

Ipoteză incredibilă: Eugen Neagoe negociază cu CFR Cluj de pe patul de spital

neagoe 1

Eugen Neagoe se află pe patul de spital după infarctul suferit în timpul meciului Dinamo - Universitatea Craiova 0-2, însă ultimele vești anunță o ipoteză surprinzătoare. Potrivit Gazetei, antrenorul dinamoviștilor ar negocia cu CFR Cluj

Video Exclusiv Scenariu de groază pentru Dinamo, după ultimele scandaluri. Ioan Andone: "O să aibă soarta Rapidului"

FOTBAL:FC VOLUNTARI-DINAMO BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (5.11.2018)

Scandalurile de la Dinamo nu se mai termină, iar situația de la echipă este una explozivă, mai ales după ultimele evenimente. Unul dintre cei mai iubiți dinamoviști, Ioan Andone, a analizat la rece tot ce se întâmplă la echipa sa de suflet, iar previziunea sa este una cât se poate de sumbră.

Breaking News Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Eugen Neagoe! Varianta neaşteptată aleasă de Negoiţă şi Prunea: Viorel Moldovan

FOTBAL:CHINDIA TARGOVISTE-FC VIITORUL, LIGA 1 CASA PARIURILOR (19.07.2019)

Lovitură de teatru în Ştefan cel Mare. Deşi se părea că Dario Bonetti, Walter Zenga şi Devis Mangia sunt în pole-position pentru preluarea lui Dinamo, conducerea s-a înţeles cu Viorel Moldovan.

Gigi Becali insistă pentru Bradley De Nooijer, Viitorul spune pas :"Este jucătorul nostru, intră în Europa League"

FOTBAL:FCSB-FC VIITORUL, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (11.03.2019)

Video Cristiano Ronaldo, aproape să fie luat la bătaie de polițiștii chinezi. Ce a putut să facă starul lui Juventus

ronaldo sare la politist

Juventus se află în turneul din China, iar fanii au luat cu asalt până și antrenamentele campioanei Italiei. Totul pentru Cristiano Ronaldo, care însă a avut un gest incredibil. Un fan a intrat pe teren la unul dintre antrenamente și s-a dus direct spre starul lui Juve, însă nu a apucat să ajungă la el pentru că vigilența forțelor de ordine și-a spus cuvântul.

Ioan Andone: "Nu cred că Rednic este în spatele suporterilor!". Ce spune despre "căpuşarea" lui Dinamo

Andone

CFR dă lovitura pe piaţa transferurilor: vrea să îl sufle pe Butean, jucător dorit de FCSB şi Dinamo! Anunţul lui Dan Petrescu

butean

Mihai Butean (22 de ani) este în cărţi pentru un transfer la CFR, după ce s-a despărţit de Astra.

Video Exclusiv Reacția lui Florin Bratu după acuzele lui Florin Prunea asupra lui Mircea Rednic în "cazul Lobonț": "Se tot auzea"

Florin Bratu

Florin Prunea și Mircea Rednic se află în război deschis, după ultimele evenimente de la Dinamo. Managerul "câinilor" a reamintit un episod care s-a întâmplat în urmă cu 12 ani, în care a fost implicată o primă de joc imensă primită de Dinamo de la Gigi Becali, iar Florin Bratu a comentat evenimentul.

Foto Se întâmplă pe terenul de fotbal. Un jucător a primit drept primă...o găină

gaina prima de joc

Un club de fotbal african are metode inedite să recompenseze performanţa. Nyasa Big Bullets, din Malawi, a decis să-i de un premiu cu totul special unui jucător, desemnat omul meciului.

Video Irina Begu și Patricia Țig s-au calificat în optimi la Palermo și Jurmala. Sorana Cîrstea, eliminată

cirstea, tig, begu

Patricia Țig și Irina Begu au fost performerele zilei. După ce a jucat finala la BRD Bucharest Open, Țig a debutat în forță și la turneul de la Jurnala, acolo unde a trecut de Ankita Raina, scor 6-2,6-1 și va juca în optimi

Super-transfer pentru Şumudică! A adus un fost fotbalist al lui Chelsea

Soccer - Chelsea FC - Papy Djilobodji Presentation - Cobham Training Ground

Papiss Djilobodji, fotbalist care a jucat, în trecut, pentru cluburi importante (inclusiv Chelsea), a semnat cu formaţia lui Marius Şumudică.

Paul Pogba, cale liberă spre Real Madrid. Manchester United s-a înțeles cu Milinkovic-Savic pentru o sumă imensă

pogba savic

Paul Pogba este ca și plecat de la Manchester United. Potrivit publicației La Repubblica, "diavolii" au căutat un înlocuitor pentru francez și s-au înțeles deja cu Sergej Milinkovic Savic, jucător pentru care se purtau negocieri de ceva timp.

Dan Petrescu, o nouă reprezentaţie la conferinţa de presă: "Dacă pierdem suntem proşti, dacă batem e adversarul slab"

dan petrescu

Dan Petrescu îşi continuă războiul cu cei care au contestat CFR-ul. Înainte de meciul tur cu Maccabi Tel Aviv, tehnicianul campioanei a vorbit despre modul în care oamenii de fotbal s-au raportat la echipa sa, în ultimul timp.

Foto Absolut perfect. Ce a făcut Frenkie De Jong la debutul său pentru Barcelona, în meciul cu Chelsea

De Jong

Frenkie De Jong a fost primul transfer al Barcelonei pentru noul sezon, anunțat încă de la începutul anului, iar olandezul a și debutat pentru catalani, unde a arătat că parcă joacă de o viață la noua sa echipă.

Veste teribilă: Maxim Dadashev a încetat din viaţă la doar 28 de ani

maxim dadadshev

Maxim Dadashev, unul dintre boxerii de mare perspectivă la categoria uşoară, a încetat din viaţă, ca urmare a K.O.-ului suferit vineri, în lupta cu Subriel Matias.

Chinezii, duri cu Guardiola&Co. Ce a scris agenţia Xinhua şi cum a răspuns Pep

pep bun

Antrenorul Pep Guardiola i-a luat apărarea lui Manchester City şi a fotbaliştilor săi după ce presa de stat din China a criticat clubul englez pentru "aroganţa" pe care ar fi arătat-o săptămâna trecută, când a jucat

Video&Foto Lovitură primită de Barcelona de la PSG, marca "Mino Raiola". Noul fenomen al catalanilor, poreclit "Xavi", și-a luat adio

xavi simons

Barcelona tocmai a pierdut un jucător de un talent uriaș. Potrivit publicației spaniole Marca, Xavi Simons este unul dintre cei mai valoroși puști din noul val, însă acesta a ales să plece. Și nu oriunde, ci la PSG, acolo unde a ajuns, în 2017, și Neymar, cel mai scump jucător al planetei.

România şi-a aflat grupa din preliminariile CM 2021

romania

Naţionala masculină de handbal a României a fost repartizată în Grupa a 3-a din primul tur al preliminariilor Campionatului Mondial din 2021, alături de Italia, Kosovo şi Georgia,

  • 11:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 12:00 Digi Sport Special
  • 13:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 13:30 LIVE Digi Sport Matinal
  • 14:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:00 ASII TENISULUI
  • 16:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 16:30 LIVE Bundesliga: Hoffenheim-Bayern Munchen
  • Vezi tot programul
  • Manuel Neuer 1 (FC Bayern Muenchen), Real Madrid vs. FC Bayern Muenchen, Fussball, Champions League, Halbfinale, 08.05.2

    FOTBAL: Hoffenheim - Bayern, 16:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Transylvanian Open WTA250 2023 - Day 2, Cluj-Napoca, Romania - 17 Oct 2023

    TENIS: Gabriela Ruse - Emma Navarro, 17:00, ÎN DIRECT pe DIgi Sport 4

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Farul, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • craiova

    FOTBAL: Univ. Craiova - Sepsi, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • ianis

    FOTBAL: Alaves - Getafe, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • AC Milan vs AC Monza - Serie A 2023/24 - 17/12/2023 Tommaso Pobega of AC Milan (2L) injured seen with Mike Maignan of AC

    FOTBAL: Torino - Milan, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult