Ultimele stiri

Ce i-a făcut PSG lui Neymar, care e "disperat să plece de la Paris". Decizia luată de club l-a înfuriat și mai tare

neymar

Neymar este decis să plece de la PSG în această vară, însă un transfer pare improbabil în acest moment. Starul brazilian a fost forțat de campioana Franței să meargă cu lotul echipei în China, în turneul din presezon.

Gareth Bale, felicitat de Zinedine Zidane după golul cu Arsenal. Avertismentul francezului pentru starul galez

Zidane Bale

Gareth Bale a înscris pentru Real Madrid în meciul cu Arsenal, de la International Champions Cup (2-2, 5-4 pentru Real după loviturile de departajare), într-un moment în care despărţirea de "galactici" părea iminentă.

Exclusiv Avertisment pentru Mircea Rednic și Florin Prunea, după ce au amenințat cu procesul! ”Să știe la ce să se aștepte”

mircea rednic florin prunea

Florin Prunea (50 de ani) și Mircea Rednic (57 de ani) ”și-au aruncat” reciproc acuzații extrem de grave legate de modul în care își desfășoară sau și-au desfășurat activitatea de la Dinamo. După ce actualul manager general al ”câinilor” a lansat ofensiva, ”Puriul” nu s-a lăsat mai prejos, astfel că ambii au concluzionat că ”războiul declarațiilor” se va muta în Instanță.

Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit sportiv în social media. Suma inimaginabilă primită pentru fiecare postare

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo este sportivul care primeşte cei mai mulţi bani pentru ceea ce publică pe Instagram. Starul portughez încasează 874.361 de euro pentru fiecare postare pe cunoscuta reţea de socializare, unde are cei mai mulţi urmăritori, 176 de milioane.

Furtună degeaba! Suspendarea primită de Leo Messi este cât se poate de banală

Argentina v Chile: Third Place Match - Copa America Brazil 2019

Exclusiv ”Unde mai vezi tu pufoși? Omul nu-și iese din ritm”. Ilie Dumitrescu spune lucrurilor pe nume despre lotul FCSB

ilie dumitrescu gnohere

FCSB se pregătește pentru turul secund din Europa League, contra armenilor de la Alashkert, cu un lot destul de ”șubred”, după cum a remarcat și Ilie Dumitrescu (50 de ani), deși Gigi Becali trage tare pentru a-l transfera pe De Nooijer. Fostul mare fotbalist, care nu se sfiește să spună mereu lucrurilor pe nume, a remarcat de mai multe ori în ultima vreme care este marea problemă cu care se confruntă lotul lui Bogdan Andone.

Premii-record la Turneul Campioanelor din acest an. Câştigătoarea va primi mai mulţi bani decât la orice Grand Slam

Halep Singapore

Turneul Campioanelor din acest an propune premii-record. Mutarea competiţiei la care participă cele mai bune opt jucătoare ale anului, de la Singapore la Shenzhen, duce la dublarea valorii premiilor totale, de la şapte la 14 milioane de dolari.

Ce se întâmplă cu Bale? Zidane l-a folosit în meciul Real-Arsenal, iar atacantul a marcat un gol

zidane si bale

Ce a făcut Simona Halep în momentul în care a aflat că hackerii i-au "spart" contul de Instagram și cum s-a terminat totul

simona halep instagram

Contul de Instagram al Simonei Halep a fost "spart" azi-noapte de hackeri, iar aceștia au cerut bani în numele sportivei. Imediat după ce a aflat despre surpriza neplăcută de care a avut parte, campioana noastră a intrat pe celelalte rețele sociale și a postat mesaje.

Exclusiv Dinamo insistă pentru Viorel Moldovan! ”Nu știu dacă și-ar dori să plece!”. Clauza care-l leagă de Chindia

FOTBAL:CHINDIA TARGOVISTE-FC VIITORUL, LIGA 1 CASA PARIURILOR (19.07.2019)

Conducerea lui Dinamo este în căutare de antrenor după ce Eugen Neagoe (51 de ani) s-a retras o perioadă din activitate, din cauza unor probleme serioase de sănătate. Oficialii roș-albilor vor să-l numească principal pe Viorel Moldovan (47 de ani), fostul mare atacant al României, care activează acum la Chindia Târgoviște.

Antoine Griezmann a debutat pentru Barcelona. Reacţia lui Ernesto Valverde şi a presei catalane

Griezmann

Ernesto Valverde e încântat de debutul lui Antoine Griezmann la Barcelona, deşi campioana Spaniei a pierdut primul amical al verii, 1-2 cu Chelsea.

Prima decizie "grea" a lui Ion Țiriac. Planul grandios pregătit în România: "Facem lucrurile astea și dăm drumul la motor"

ion-tiriac

Ion Țiriac își ia în serios rolul de președinte al Federației Române de Tenis și a anunțat ce plan grandios are pentru a ajuta viitorul tenisului românesc.

Dănciulescu, dezgustat de atitudinea jucătorilor Craiovei, în seara în care Neagoe a făcut infarct: "Penibil, penibil, penibil!"

craiova

Ionel Dănciulescu s-a declarat dezgustat de atitudinea jucătorilor Craiovei, care după meciul cu Dinamo, în care au învins cu 2-0, au pus muzică în vestiar şi s-au bucurat excesiv.

Mihai Răduț revine în Liga 1! Cu cine a semnat mijlocașul

radut

Mihai Răduț revine în Liga 1. Mijlocașul a ajuns la o înțelegere cu Astra și începând de marți este jucătorul giurgiuvenilor. În vârstă de 29 de ani, Răduț se va prezenta sub comanda lui Dan Alexa, care a rămas la echipă după ce anunțase că-și dă demisia, în dimineața zilei de miercuri.

Ioan Andone a anunţat cine va fi noul patron al lui Dinamo! "Eu aşa am auzit! Nu ştiu ce caută, pe cuvânt de onoare"

negoita

Ioan Andone a dezvăluit, în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, că omul de afaceri Claudiu Florică va cumpăra Dinamo de la Negoiţă.

OFICIAL! Verdict dur în cazul accidentării lui Marco Asensio. Jucătorul Realului va fi operat

FC Bayern v Real Madrid - 2019 International Champions Cup

Marco Asensio, 23 de ani, fotbalistul cu clauză de 700 de milioane de euro, s-a accidentat grav la meciul Real Madrid-Arsenal, 3-2 (după executarea loviturilor de departajare), disputat la International Champions Cup. Conform estimărilor este vorba despre o ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul piciorului stâng.

Foto Contul de Instagram al Simonei Halep a căzut "victimă" hackerilor. Ce a apărut pe pagina campioanei de la Wimbledon

Day Thirteen: The Championships - Wimbledon 2019

Fosta adversară a CFR-ului, Astana, nu bate nici în Andorra. Goluri multe în PSV Eindhoven - Basel. Rezultatele serii în Europa

dorin rotariu

"Rednic, sub foc continuu în România: 'E un dezastru complet, un escroc'!". Ce au înţeles belgienii din scandalul de la Dinamo

mircea rednic

Scandalul fără sfârşit de la Dinamo, dintre Florin Prunea şi Mircea Rednic, a ajuns şi pe prima pagină a ziarelor din Belgia. Imaginea "Puriului" pare a fi serios şifonată într-o ţară în care a reuşit performanţe importante, atât ca jucător, dar şi ca antrenor.

Derby pe piaţa transferurilor: FCSB şi CFR duc o luptă la baionetă pentru o mutare gratis. Becali, "embargo" pentru rivală

butean (2)

FCSB şi CFR dau o bătălie crâncenă pe piaţa transferurilor pentru semnătura lui Mihai Butean (22 de ani). Fotbalistul va alege oferta mai bună, chiar dacă se părea că formaţia clujeană e uşor favorită în obţinerea semnăturii fo

Florin Prunea strânge probe pentru procesul cu Mircea Rednic: "Voi aduce martori, azi m-au vizitat nişte fani"

collage rednic prunea

Exclusiv Prunea, dezlănţuit: "Oricum îl dădeam afară! Să tacă din gură, să nu ne apucăm să vorbim noi"

batineanu dinamo

Liviu Bătineanu a părăsit-o pe Dinamo după aproape 20 de ani. Florin Prunea a ţinut să îi dea o replică acidă celui care a fost doctorul clubului din Ştefan cel Mare în ultimele două decenii.

Ipoteză incredibilă: Eugen Neagoe negociază cu CFR Cluj de pe patul de spital

neagoe 1

Eugen Neagoe se află pe patul de spital după infarctul suferit în timpul meciului Dinamo - Universitatea Craiova 0-2, însă ultimele vești anunță o ipoteză surprinzătoare. Potrivit Gazetei, antrenorul dinamoviștilor ar negocia cu CFR Cluj

Video Exclusiv Scenariu de groază pentru Dinamo, după ultimele scandaluri. Ioan Andone: "O să aibă soarta Rapidului"

FOTBAL:FC VOLUNTARI-DINAMO BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (5.11.2018)

Scandalurile de la Dinamo nu se mai termină, iar situația de la echipă este una explozivă, mai ales după ultimele evenimente. Unul dintre cei mai iubiți dinamoviști, Ioan Andone, a analizat la rece tot ce se întâmplă la echipa sa de suflet, iar previziunea sa este una cât se poate de sumbră.

Breaking News Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Eugen Neagoe! Varianta neaşteptată aleasă de Negoiţă şi Prunea: Viorel Moldovan

FOTBAL:CHINDIA TARGOVISTE-FC VIITORUL, LIGA 1 CASA PARIURILOR (19.07.2019)

Lovitură de teatru în Ştefan cel Mare. Deşi se părea că Dario Bonetti, Walter Zenga şi Devis Mangia sunt în pole-position pentru preluarea lui Dinamo, conducerea s-a înţeles cu Viorel Moldovan.

Gigi Becali insistă pentru Bradley De Nooijer, Viitorul spune pas :"Este jucătorul nostru, intră în Europa League"

FOTBAL:FCSB-FC VIITORUL, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (11.03.2019)

Video Cristiano Ronaldo, aproape să fie luat la bătaie de polițiștii chinezi. Ce a putut să facă starul lui Juventus

ronaldo sare la politist

Juventus se află în turneul din China, iar fanii au luat cu asalt până și antrenamentele campioanei Italiei. Totul pentru Cristiano Ronaldo, care însă a avut un gest incredibil. Un fan a intrat pe teren la unul dintre antrenamente și s-a dus direct spre starul lui Juve, însă nu a apucat să ajungă la el pentru că vigilența forțelor de ordine și-a spus cuvântul.

Ioan Andone: "Nu cred că Rednic este în spatele suporterilor!". Ce spune despre "căpuşarea" lui Dinamo

Andone

CFR dă lovitura pe piaţa transferurilor: vrea să îl sufle pe Butean, jucător dorit de FCSB şi Dinamo! Anunţul lui Dan Petrescu

butean

Mihai Butean (22 de ani) este în cărţi pentru un transfer la CFR, după ce s-a despărţit de Astra.

Video Exclusiv Reacția lui Florin Bratu după acuzele lui Florin Prunea asupra lui Mircea Rednic în "cazul Lobonț": "Se tot auzea"

Florin Bratu

Florin Prunea și Mircea Rednic se află în război deschis, după ultimele evenimente de la Dinamo. Managerul "câinilor" a reamintit un episod care s-a întâmplat în urmă cu 12 ani, în care a fost implicată o primă de joc imensă primită de Dinamo de la Gigi Becali, iar Florin Bratu a comentat evenimentul.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Manuel Neuer 1 (FC Bayern Muenchen), Real Madrid vs. FC Bayern Muenchen, Fussball, Champions League, Halbfinale, 08.05.2

    FOTBAL: Hoffenheim - Bayern, 16:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Transylvanian Open WTA250 2023 - Day 2, Cluj-Napoca, Romania - 17 Oct 2023

    TENIS: Gabriela Ruse - Emma Navarro, 17:00, ÎN DIRECT pe DIgi Sport 4

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Farul, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • craiova

    FOTBAL: Univ. Craiova - Sepsi, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • ianis

    FOTBAL: Alaves - Getafe, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • AC Milan vs AC Monza - Serie A 2023/24 - 17/12/2023 Tommaso Pobega of AC Milan (2L) injured seen with Mike Maignan of AC

    FOTBAL: Torino - Milan, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult