Ultimele stiri

Video Exclusiv ”A fost peste Man, dar a fost sacrificat!” Ilie Dumitrescu, ”atac” la Mihai Teja. Ce fotbalist de la FCSB i-a plăcut

Ilie Dumitrescu Man Coman

Ilie Dumitrescu (50 de ani), expert Digi Sport, nu l-a iertat pe Mihai Teja (40 de ani), căruia i-a reproșat că nu-și tratează jucătorii cu echidistanță. Fostul mare fotbalist a spus că Florinel Coman (21 de ani) ar fi trebuit să rămână pe teren până la finalul partidei din Bănie. Totuși, ”Mister” a precizat că tehnicianul FCSB s-a scos cu faptul că Man a marcat, deși faza a fost decisă și de devierea lui Donkor.

Mohamed Salah ratează returul cu FC Barcelona. Liverpool încearcă imposibilul fără starul său

Newcastle

Misiunea lui Liverpool de a se califica în a doua finală consecutivă de UEFA Champions League a devenit şi mai dificilă. După ce Jurgen Klopp a anunţat că Roberto Firmino ratează şi returul cu FC Barcelona, care porneşte de la scorul de 3-0 în favoarea catalanilor, tehnicianul german a aflat că nu se va putea baza nici pe vedeta echipei sale, Mohamed Salah.

Atac frontal la Mihai Stoica: ”Are mai multe postări pe Facebook decât prezențe la antrenamente”

mihai-stoica

Mihai Stoica a fost atacat de președintele lui Dinamo, Bogdan Bălănescu.

Video "Poate fi parada anului!" Ce a spus Ionuţ Radu după intervenţia weekend-ului în Italia

Ionut Radu

VIDEO Genoa - Roma 1-1 | Ionuţ Radu a avut din nou o prestaţie excelentă pentru Genoa, în remiza de pe teren propriu cu Roma. Portartul român a avut o paradă uluitoare în prima repriză, când a respins incredibil mingea trimisă cu capul de Fazio.

Video "Extraterestru". Italienii, impresionaţi de Ionuţ Radu, după un meci perfect cu Roma. Faza incredibilă în care a apărat

radu parada

Genoa - Roma 1-1 | Genoa, cu Ionuţ Radu cel mai bun jucător, a obţinut un punct mare, contra Romei, pe teren propriu. Goalkeeperul român a avut mai multe intervenţii bune, după una fiind catalogat "extraterestru" de fanii italieni.

Video Papură: "Nu meritam înfrângerea, rezultatul e nedrept!" Ce spune despre gafa lui Donkor

FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-FCSB, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (5.05.2019)

Răzvan Marin, cu nervii la pământ: "Nu am cuvinte să explic ce s-a întâmplat"

razvan

Standard Liege a pierdut pe terenul lui Anderlecht, scor 2-1, iar Răzvan Marin şi-a găsit cu greu cuvintele pentru a explica în detaliu ce s-a întâmplat.

Video Napoli - Cagliari 2-1. Trupa lui Ancelotti nu mai poate pierde locul 2 în Serie A

napoli

Exclusiv Becali: "Războinicii mi-au plăcut!". Jucătorul "ca ceasul" care l-a cucerit şi cum va fi peste CFR înainte de meciul direct

morais

Universitatea Craiova a fost învinsă de FCSB cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'', într-o partidă din etapa a 8-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal. La final, Gigi Becali şi-a lăudat echipa şi a dezvăluit că are încredere mare că echipa sa poate lua titlul.

Craiova - FCSB 0-2 | "Nu au fost doar norocoşi, n-au jucat nimic". Oltenii urlă de furie: "Ar fi foarte trist pentru noi"

Craiova - FCSB 0-2. Bancu și Tanase

VIDEO Craiova - FCSB 0-2 | Craiova a jucat frumos, ca de fiecare dată, cu FCSB, dar a pierdut pentru a treia oară la rând în fața roș-albaștrilor. La final, oamenii lui Corneliu Papură susțin că meritau mai mult

Video Craiova - FCSB 0-2 | Roș-albaștrii nu renunță la titlu. Marcatorul Man, "certat" de Teja + Situația lui Gnohere

FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-FCSB, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (5.05.2019)

VIDEO Craiova - FCSB 0-2 | Roș-albaștrii au prins aripi după ce s-au impus pentru a treia oară a rând în fața Craiovei. Teja și compania nici nu se gândesc să renunțe la lupta la titlu. Cu toate că oltenii au avut o mulțime de ocazii, antrenorul de la FCSB crede că echipa sa și-a dominat adversarul.

Final plin de nervi la U Craiova-FCSB! Un oficial al oltenilor s-a răzbunat pe un fotbalist de la oaspeţi

FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-FCSB, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (5.05.2019)

Video Craiova - FCSB 0-2 | "N-aș putea să zic că am meritat 100% victoria". Roș-albaștrii, modești după succesul cu oltenii

FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-FCSB, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (5.05.2019)

VIDEO Craiova - FCSB 0-2 | FCSB a plecat cu toate cele trei puncte de pe terenul Craiovei, însă oamenii lui Mihai Teja sunt modești. Bălgrădean a avut ceva de muncă în acest meci, iar la final a fost sincer.

Dennis Man are încredere că FCSB poate lua titlul: "Se poate întâmpla orice! Astra va juca serios cu CFR"

FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-FCSB, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (5.05.2019)

Universitatea Craiova a fost învinsă de FCSB cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'', într-o partidă din etapa a 8-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal. La final, Dennis Man a vorbit la cald despre partida din Bănie.

FCSB visează la titlu! Cum poate cuceri campionatul şi de ce Craiova poate trimite trofeul spre Bucureşti

FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-FCSB, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (5.05.2019)

FCSB a învins la Craiova, scor 1-0, şi speră în continuare la titlu. Paradoxal, principalele speranţe sunt legate de Craiova, care are meci direct cu CFR în penultima etapă.

Video Genoa - Roma 1-1. Ionuț Radu s-a remarcat din nou în poarta gazdelor

ionut-radu

Exclusiv Simona Halep Madrid | Simo a analizat prima partidă de la Caja Magica. Pe cine va întâlni în turul secund

simo mutua

Simona Halep Madrid | Simona Halep, numărul trei mondial, a obţinut o victorie facilă în faţa rusoaicei Margarita Gasparian, cu 6-0, 6-4, în prima rundă a turneului WTA de la Madrid

Video Empoli - Fiorentina 1-0. Gazdele speră în continuare la menținerea în Serie A

empoli

Răzvan Lucescu, în lacrimi. Încă o performanță istorică la PAOK, chiar în ultima etapă. Nu s-a mai întâmplat de 55 de ani

razvan lucescu plange

Răzvan Lucescu a câștigat titlul cu PAOK în Grecia, însă a mai obținut o performanță chiar în ultima etapă. Cu Alin Toșca integralist, echipa sa a învins cu 2-0 pe PAS Giannina în deplasare, chiar dacă gazdele aveau nevoie de victorie pentru a nu retrograda.

Video FCSB a rămas fără golgeter! Harlem Gnohere a ieșit accidentat în derby-ul cu Craiova

gnohere accidentare

Exclusiv Buzărnescu, fericită: "Am avut o atitudine fermă, demnă de un jucător de tenis de top". Când joacă româncele în turul doi

Buzarnescu in finala San Jose

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu s-a calificat, duminică, în runda a doua a turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.021.128 dolari, după ce a învins-o pe australianca Ajla Tomljanovic cu 6-3, 6-2. La final, sportiva noastră a declarat un interviu în exclusivitate trimisului special al Digi Sport la Madrid, Gabi Morariu.

Atmosferă incendiară la derby-ul dintre Craiova și FCSB. Ce scor au afișat oltenii înainte de meci

coregrafie craiova 4

Video Craiova - FCSB 0-2. Penalty-ul lui Tănase și devierea lui Donkor mențin șansele la titlu pentru oamenii lui Teja

gol tanase

FCSB trage cu dinţii de şansele la titlu. Roş-albaştrii au câştigat cu 2-0 la Craiova după unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din playoff.

După United, nici Arsenal nu prinde Liga Campionilor, din campionat! Fl.Andone şi Brighton au dat lovitura pe Emirates

arsenal

Arsenal - Brighton 1-1 | După ce United a ratat azi ultima şansă de a rămâne în cărţi pentru un loc de Champions League pentru sezonul viitor, şi Arsenal şi-a compromis şansele să meargă în stagiunea viitoare de Ligă, prin intermediul campionatului

Exclusiv Simona Halep Madrid | Anunţul îngrijorător făcut de campioana noastră: "Nu ştiu ce va fi"

halep twitter nou

Simona Halep (3 WTA) a câştigat fără probleme meciul din primul tur din cadrul turneului de la Madrid. A trecut în două seturi de Margarita Gasparyan (Rusia - 65 WTA), scor 6-0, 6-4. La final, mare

Craiova - FCSB | Surpriză mare pregătită de Teja în "primul 11". E prima dată când se întâmplă asta în acest sezon

iulian cristea gol

Craiova - FCSB | În derby-ul etapei a opta din play-off, Mihai Teja e convins că va da lovitura pe terenul oltenilor cu o modificare surprinzătoare în "primul 11". Antrenorul de la FCSB a ales să-l folosească pe fundașul central Iulian Cristea la mijlocul terenului, alături de Lucian Filip.

Video Lazio - Atalanta 1-3. Echipa din Bergamo își consolidează locul 4, în timp ce lazialii pot rata Europa

atal

Semifinalistă de Europa League în acest sezon, călcată în picioare în campionat. Cât era scorul în minutul 36

leverkusen

Leverkusen - Frankfurt 6-1 (în curs de desfăşurare) | Eintracht Frankfurt, semifinalistă în Europa League, a fost umilită de Bayer Leverkusen, în etapa a 33-a din Bundesliga. În minutul 36, tabela arăta un neverosimil 6-1 pentru "farmacişti".

Hazard a intrat direct în istorie. Performanța uriașă reușită în tricoul lui Chelsea

Chelsea FC v Watford FC - Premier League

Eden Hazard a fost unul dintre artizanii victoriei lui Chelsea în fața celor de la Watford, 3-0, în penultima etapă din Premier League. Mijlocașul de 28 de ani a dat două pase decisive și a ajuns la cota 15 pase decisive și 16 goluri în acest sezon.

Ionuţ Radu trebuia să ajungă la o echipă uriaşă. Italienii au descoperit ce s-a întâmplat

Destinul lui Ionuţ Radu putea fi diferit. Roma l-a vrut vara trecută, ca parte din transferul pentru Nainggolan, însă Inter se înţelesese deja cu Genoa pentru a-l ceda pe român.

  • 19:00 Finala Aalborg - Barcelona
  • 19:45 Stirile Digi Sport
  • 20:00 Finala Handbal Masculin Champions League
  • 20:45 LIVE Fotbal Club
  • 22:10 LIVE Fotbal Amical: Franta-Canada
  • 23:00 LIVE Digi Gol
  • 23:15 LIVE Fotbal Amical: Franta-Canada
  • 18:55 LIVE Fotbal Amical: Cehia-Macedonia de Nord
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, 10:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Barca v Orlen Wisla Plock, EHF Champions League Handball, Barcelona, Spain Barcelona, Spain. 23rd, November 2023. Jonath

    HANDBAL: Aalborg - Barcelona, 19:10, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italia vs Ungheria - UEFA Nations League

    FOTBAL: Italia - Bosnia și Herțegovina, 21:40, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • FOTBAL:FCSB-FC VOLUNTARI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (6.03.2022)

    FOTBAL: Slovacia - Țara Galilor 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • France v Austria - UEFA Nations League, Group A1, Tour 5

    FOTBAL: Franța - Canada, 22:10, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult