Ultimele stiri

Video Rapid - FCSB II 2-0. Giuleştenii profită şi de egalul Afumaţiului şi se desprind în clasament

Rapid gol FCSB 2

Exclusiv ”E profesor!”. Tudor Băluţă are sarcină de la Hagi să-l copieze pe Nedelcu

hagi baluta, nedelcu

Viitorul a început foarte bine play-off-ul, cu victorie pe terenul FCSB, scor 1-2, după care a pierdut acasă, în fața CFR-ului, scor 0-1. Gică Hagi a spus că echipa sa nu se mai poate gândi la titlu, în aceste condiții, dar este bucuros pentru faptul că produce fotbal. ”Regele” a dezvăluit ce obligații au jucătorii săi, pe teren, dar și câte mingi juca Dragoș Nedelcu (22 de ani), când era sub ”bagheta sa”.

Exclusiv Mutarea secretă pregătită de Teja la FCSB. Cum a reacţionat Becali când a aflat

Gigi Becali Mihai Teja

Mihai Teja se gândeşte să îl urce pe Iulian Cristea, fotbalistul pe care l-a avut sub comandă şi la Gaz Metan, la închidere. Gigi Becali a explicat, în direct la Digi Sport, că tehnicianul are mână liberă să ia orice decizie îşi doreşte.

Foto Detaliul care "dă de gol" transferul lui De Ligt la Barcelona. Oficialii au stabilit deja întâlnirea

Ajax v Royal Standard de Liege - UEFA Champions League third round qualifying match

Matthijs de Ligt este noua "perlă" pe care Barcelona a pus ochii, iar transferul său este aproape de a deveni realitate. Ca și Frenkie de Jong, transferat deja de Barca, din vară, De Ligt este și el fan al catalanilor de mic copil. Fundașul lui Ajax a scos la iveală o poză veche, de pe vremea când era copil și când era îmbrăcat în tricoul Barcei

Toni Kroos, dorit de încă o echipă importantă a Europei, după PSG

Kroos

Toni Kroos a devenit unul dintre cei mai doriţi jucători din lotul lui Real Madrid. După Paris Saint Germain, Manchester United este şi ea interesată de transferul mijlocaşului german.

Conferința de presă de prezentare a lui Dan Petrescu la CFR Cluj a fost amânată

dan petrescu

Dan Petrescu (51 de ani) a revenit ieri la CFR Cluj, iar azi, la ora 14:00, urma să aibă loc conferința de presă de prezentare. Evenimentul a fost însă amânat, din cauza oboselii acumulate de tehnicianul care și-a petrecut ultimele ore în avion.

Rivaldo: "Asta trebuie să facă Griezmann pentru a semna cu Barcelona". Ce spune de plecarea lui Ronaldo de la Real

colaj rivaldo griezmann

Barcelona nu renunță la transferul lui Griezmann, de la Atletico Madrid, însă atacantul francez a primit un sfat de la Rivaldo. Fostul mare mijlocaș al catalanilor îi dă un pont jucătorului lui Atletico.

România, al doilea eşec la scor în Turul de Elită Under 17. "Tricolorii" au golaveraj 1-8 după două meciuri

romania under 17

Naţionala Under 17 a României a ratat orice şansă de a merge la Europeanul din acest an. A pierdut şi al doilea meci din Turul de Elită, 0-3 cu selecţionata Italiei, după ce fusese surclasată şi în primul joc, 1-5 cu Austria.

Galerie Foto Suedia - România | Cum s-au relaxat tricolorii înaintea partidei de la Stockholm

tricolori plimbare

Cosmin Contra (43 de ani) este conștient de importanța meciului de la Stockholm, dar în aceeași măsură și-a luat și măsuri ca jucătorii să fie 100% concentrați la ora de start a partidei. Tocmai de aceea, selecționerul a decis ca în dimineața partidei să nu-și mai ”încarce” jucătorii cu tot felul de informații legate de suedezi.

Video Momentul în care Monica Niculescu a fost huiduită de fani. Reacție de mare campioană a sportivei noastre, după meci

monica niculescu

ÎN DIRECT la Digi Sport, Monica Niculescu a reușit o victorie extraordinară la Miami, scor 7-6(0), 4-6, 6-2, cu Garbine Muguruza. Sportiva noastră s-a calificat în turul 3 al turneului din SUA, acolo unde o va întâlni pe Caroline Wozniacki, azi, în jurul orei 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

Video Exclusiv "Facem acum un transfer forțat". Dorinel Munteanu, nemulțumit de selecția la lotul mare și la cel Under 21 ale României

România

Suedia - România | România debutează în preliminariile Euro 2020 la Stockholm, acolo unde va întâlni Suedia. Discuțiile nu au încetat să apară mai ales după selecția făcută de Cosmin Contra. Multă lumea i-a reproșat că l-a "sărit" tocmai pe cel mai în formă portar al momentului, Ionuț Radu, însă și pe alți jucători. Internaționalul de 21 de ani a fost însă selecționat la naționala de tineret, calificată la Euro 2019, după un sfert de secol

Andone s-a dus special după Rednic, la Dinamo - CS Tunari. "Puriul" a refuzat categoric invitația

Rednic Andone

Dinamo a câştigat cu 3-1 amicalul contra formaţiei din Liga 3, CS Tunari, disputat cu ocazia pauzei din Liga 1, prilejuite de meciurile naţionalei României cu Suedia şi Feroe.

Exclusiv Iordănescu, avertisment pentru Petrescu! ”Să nu creadă că, prin întoarcerea sa, va și câștiga titlul!”

iordanescu petrescu

Vestea că Dan Petrescu a semnat un contract pe trei ani cu CFR Cluj a creat multă vâlvă în fotbalul românesc și i-a făcut pe unii să spună că au crescut și mai mult șansele echipei din Gruia de a lua campionatul consecutiv, ceea ce ar însemna o premieră în istoria clubului. Sunt însă și specialiști care spun că lucrurile nu stau deloc așa. Anghel Iordănescu, fostul selecționer al ”Generației de Aur”, l-a avertizat public pe Petrescu.

"Burgerul m-a făcut legendă". Cele mai tari povești cu Hazard: "Dimineața încă era beat, dar a marcat un hat-trick"

hazard

Eden Hazard este unul dintre cele mai mari staruri din fotbalul mondial actual, însă belgianul nu uită nici acum un episod care s-a petrecut în urmă cu 8 ani. În 2011, într-un meci Belgia - Turcia, jucat la Bruxelles, în preliminariile campionatului European, mijlocașul a fost schimbat în minutul 60, însă ce a urmat este de-a dreptul incredibil

Paul Pogba, dorit din nou de Real Madrid. Agentul său vrea să-i schimbe echipa

Paul Pogba

Paul Pogba a revenit în atenţia lui Real Madrid. Marca susţine că agentul mijlocaşului francez, Mino Raiola, vrea să-i schimbe echipa fotbalistului lui Manchester United, iar Pogba e convins că Real Madrid este echipa care i s-ar potrivi cel mai bine.

Ce spune Simona Halep despre Bianca Andreescu și ce sfat i-a dat în urmă cu 3 ani

simona halep 2

Bianca Andreescu a obținut cea mai importantă victorie a carierei, după ce a triumfat la Indian Wells. Bianca a început cu dreptul și competiția de la Miami, transmisă în direct de Digi Sport, după ce a învins-o pe Irina Begu, scor 4-6, 7-6, 6-2.

Emil Săndoi și-a dat demisia de la FC Argeș! Cine va conduce echipa cu U Cluj și cine poate fi noul antrenor

emil sandoi

Emil Săndoi (54 de ani) nu mai este antrenorul lui FC Argeș! Tehnicianul a decis, chiar înaintea partidei de mâine cu U Cluj, din cadrul etapei a 26-a, care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, să demisioneze.

Patronul lui PSG, anchetat pentru corupţie în privinţa candidaturii Dohei la organizarea CM de atletism

al-khelaifi

Preşedintele lui Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a fost audiat miercuri la Paris de judecătorii care anchetează suspiciunile de corupţie privind candidatura oraşului Doha la organizarea Campionatelor Mondiale de atletism din 2017.

Anul trecut, Caroline Wozniacki a reclamat-o pe Monica Niculescu arbitrului pentru sunetele scoase pe teren

monica niculescu caroline wozniacki

Dan Petrescu CFR Cluj | ”Bursucul” a dezvăluit ce i-a spus lui Minteuan, după ce i-a luat locul

minteuan dan petrescu

Dan Petrescu (51 de ani) a stat de vorbă cu Alin Minteuan (43 de ani) imediat cum a revenit la Cluj. ”Bursucul” a dezvăluit, ÎN DIRECT la Digi Sport, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, că și-ar dori ca Alin să facă parte din staff-ul său și de acum înainte.

Video Exclusiv Ghiță - Moroșanu, un nou episod: "Se tot chiloțărește. Nu i-am văzut pe Messi și pe Halep să facă așa ceva"

ghita

Războiul dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu e mai aprins ca niciodată. Deși cele două staruri din kickboxul românesc încă nu s-au pus de acord cu data disputării meciului, Ghiță nu a ezitat să-l atace din nou pe "Moartea din Carpați". Cel mai titrat român din kickbox susține că Moroșanu "se chiloțărește pe la televizor"

CSM Bucureşti nu poate juca în Sala Polivalentă meciul cu Metz, din "sferturile" Ligii Campionilor

CSM Bucuresti

Situaţie incredibilă în care este pusă CSM Bucureşti înaintea sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

Suedia - România | Tricolorii vor avea parte de o galerie importantă la Stockholm

FOTBAL:ROMANIA - MUNTENEGRU, PRELIMINARIILE 2018 FIFA World Cup

Naționala lui Cosmin Contra va debuta diseară, de la ora 19:00, pe ”Friends Arena”, din Stockholm în preliminariile lui Euro 2020, turneu final care-și va desfășura patru partide și la București, pe ”Arena Națională”. Suporterii români au încredere în tricolori și tocmai de aceea au decis să meargă în număr mare la meci.

Video Simona Halep, punctul zilei. Taylor Townsend a rămas fără replică, după o execuție "a la Federer"

Miami Open 2019 - Day 5

Simona Halep Miami. Simona Halep - Taylor Townsend VIDEO | Simona Halep a spulberat-o pe Taylor Townsend, în turul 2 la Miami. Primul set a durat doar 29 de minute și a fost câștigat la pas de campioana noastră, care a oferit și punctul zilei.

Exclusiv Şi Hagi îl dă exemplu pe Viktor Orban. Ienei este consilierul personal al premierului Ungariei

hagi, orban, ienei

Video Suedia - România | Cadou special pentru Rodion Cămătaru. A marcat golul victoriei din 1983

Camataru

Moment special pentru Rodion Cămătaru înaintea meciului de debut al României din preliminariile Euro 2020, contra Suediei, de la Stockholm.

Suedia - România | În ce culoare va evolua naționala lui Cosmin Contra

echipament

Suedia - România | România debutează azi în preliminariile pentru Euro 2020, de la ora 19:00, în deplasare, cu Suedia, LIVE TEXT pe digisport.ro. 

Exclusiv Suedia - România | Gică Hagi știe cum poate fi blocat jocul nordicilor. ”Așa făcea și Cruyff!”

cruyff hagi

Gică Hagi (54 de ani), poate cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, a prefațat întâlnirea de diseară de pe ”Friends Arena”, de la ora 19:00, de la Sockholm, prima a tricolorilor în actualele preliminarii pentru Euro 2020.

Adversara Simonei Halep din turul 3 la Miami atrage toate privirile. Cine este Polona Hercog, slovena plină de tatuaje

colaj polona

Simona Halep Miami | Simona Halep - Taylor Tonsend 6-1, 6-3 VIDEO | Simona Halep s-a calificat lejer în turul 3 la Miami, după ce a spulberat-o pe americanca Taylor Townsend, iar următoarea sa adversară va fi Polona Hercog. Slovena de 28 de ani a eliminat-o pe Misaki Doi, tot în două seturi și s-a calificat și ea mai departe.

Video Lionel Messi s-a accidentat în amicalul în care a revenit în naţionala Argentinei, după opt luni de absenţă

Lionel Messi

Lionel Messi s-a accidentat în meciul în care a revenit în naţionala Argentinei, contra Venezuelei, pierdut surprinzător de argentinieni cu 1-3. Starul Barcelonei a resimţit dureri persistente în zona pubisului şi nu va juca în următorul meci de pregătire al "pumelor", contra Marocului.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • Screenshot 2024-04-27 at 21.31.30

    LIGA DE TINERET, Cupa României, finala: U Cluj - Farul, 12:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Arsenal v Chelsea - Premier League - Emirates Stadium

    Premier League: Brighton - Chelsea, 23:59, Premieră, Digi Sport 2

  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMANIEI BETANO - SEMIFINALA (17.04.2024)

    Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Sevilla FC v RC Lens, UEFA Champions League match, Group B, Football, Ramon Sanchez Pizjuan Stadium, Sevilla, Spain - 20 Sept 2023

    La Liga: Sevilla - Cadiz, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Antoine Griezmann of Atletico de Madrid celebrating his goal with his teammates during the LaLiga EA Sports match betwee

    La Liga: Getafe - Atletico Madrid, 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult