Ultimele stiri

Suedia - România 2-1 | Cristi Săpunaru: "A fost un penalty pe care nu l-am primit!"

FOTBAL - MOGOSOAIA - ANTRENAMENT - REPREZENTATIVA NATIONALA

Suedia - România 2-1 | România începe preliminariile EURO 2020 cu o înfrângere, 1-2 cu Suedia. "Tricolorii" au jucat mai bine după pauză, însă nu a fost suficient pentru un rezultat pozitiv. Cristi Săpunaru, căpitanul naționalei, a oferit o reacție la cald, imediat după meci. 

Video CSU Sibiu - CSM CSU Oradea 70-72. Victorie dramatică obținută pe final

CSM CSU Oradea baschet masculin

CSM CSU Oradea a câştigat derby-ul etapei a 8-a din faza a doua a Ligii Naţionale. În direct la Digi Sport, baschetbaliştii bihoreni au învins CSU Sibiu, la capătul unui meci spectaculos şi echilibrat.

Suedia - România 2-1 | Keșeru: ”La pauză eram surprinși de scor. A fost vorba de o frustrare”

keseru

Claudiu Keșeru a fost introdus la pauza meciului cu Suedia și a schimbat fața jocului, marcând singurul gol al tricolorilor. Jucătorul lui Ludogorets a explicat ce s-a schimbat în repriza secundă.

Contra: "I-am certat pe jucători pentru prima repriză, i-am felicitat pentru a doua". Ce spune despre calificare

cosmin contra

Suedia - România 2-1 | România a pierdut cu Suedia, scor 1-2, în primul meci din preliminariile Euro 2020. "Tricolorii" nu au reuşit să revină în repriza a doua, după o primă parte mai puţin reuşită. De altfel, selecţionerul Cosmin Contra le-a reproşat elevilor său prestaţia pe care au avut-o înainte de pauză.

Exclusiv "Trebuia să batem Suedia!". Cosmin Contra, criticat după înfrângerea din debutul preliminariilor Euro 2020

claudiu keseru

Suedia - România 2-1. România a început cu stângul campania de calificare pentru Campionatul European din 2020. Viorel Moldovan, fostul atacant al echipei naționale, consideră că tactica aleasă de selecționerul Cosmin Contra a fost greșită.

Exclusiv Suedia - România 2-1 | Unde au pierdut tricolorii meciul cu Suedia. ”Era important să ținem același ritm”

razvan marin

Suedia a avut cele mai mari ocazii de gol ale meciului, dar Ilie Dumitrescu a explicat unde a pierdut echipa lui Cosmin Contra meciul cu nordicii. Tricolorii nu au mai putut menține ritmul din primele 15 minute ale reprizei secunde.

Suedia - România 2-1. Debut ratat în preliminariile Euro 2020. Ocazie uriaşă pentru "tricolori" în prelungirile partidei

suedia gol

România începe preliminariile Euro 2020 cu o înfrângere, 1-2 cu Suedia. "Tricolorii" au jucat mai bine după pauză, însă nu a fost suficient pentru un rezultat pozitiv. 

Suedia - România | Claudiu Keșeru, cea mai inspirată mutare a lui Cosmin Contra

FOTBAL:ROMANIA-SUEDIA, AMICAL (27.03.2018)

Suedia - România - Preliminariile EURO 2020 | Elevii lui Cosmin Contra au plecat la pauza partidei cu un dezavantaj de două goluri, însă în partea a doua, România și-a recâștigat încrederea, prin reușita lui Claudiu Keșeru. 

Video HC Dobrogea Sud - Holstebro 22-28. Seară de coşmar pentru dobrogeni

dig

HC Dobrogea Sud a fost învinsă pe teren propriu de Holstebro, scor 22-28, şi are şanse infime de a mai ajunge în sferturile Cupei EHF.

România - Norvegia 27 - 31. A doua înfrângere pentru "tricolore" în turneul Golden League

romania handbal

Dupa înfrângerea suferită în fața Franței (18-28), naționala de handbal a României a pierdut, sâmbătă, și a doua partidă din turneul amical Golden League, impotriva reprezentativei Norvegiei, scor 27-31 (15-16), la Boulazac. Ultimul meci al României se va disputa duminica împotriva Danemarcei, de la ora 16:00.

Suedia - România | Greșeli în lanț pentru elevii lui Cosmin Contra, la golul înscris de Quaison

cosmin contra

Suedia - România - Preliminariile EURO 2020| Suedia a deschis scorul în minutul 33 prin Quaison în meciul cu România, după o serie de greșeli ale jucătorilor lui Cosmin Contra. 

Exclusiv Suedia - România | Jucătorul care l-a dezamăgit pe Ilie Dumitrescu după prima repriză

ilie-dumitrescu

România a avut parte de un final de primă repriză de coșmar, în care Suedia a marcat două goluri. Ilie Dumitrescu s-a declarat dezamăgit de Alexandru Mitriță, care ”nu și-a depășit adversarul în niciun moment”.

Fostul antrenor al lui Robin Haase, condamnat definitiv la 20 de ani de închisoare!

Robin Haase

Mark de Jong, fostul antrenor al lui Robin Haase, 65 ATP, a fost condamnat definitiv la 20 de ani de închisoare, găsit vinovat pentru uciderea omului de afaceri Koen Everink. în martie 2016, anunță Sportowefakty.

Foto Fabian Schar, făcut KO în preliminariile EURO 2020. Fundașul a rămas inconștient pe gazon

fabian schar 1

Fabian Schar a rămas inconștient pe gazon, în timpul meciului dintre Georgia și Elveția, încheiat cu victoria oaspeților, 2-0.

Video România U19 a evitat pe final un nou eşec în Turul de Elită. Reacţia incredibilă a comentatorului, la o mare ratare

romania u19

Naţionala U19 a României nu mai are şanse de calificare la Campionatul European. În Rusia, au obţinut doar un rezultat de egalitate contra gazdelor, scor 0-0, care i-a scos din cursă.

Video Lionel Messi, moment magic cu Venezuela. Și-a driblat 3 adversari și a fost la un pas să bifeze un assist de senzație

lionel messi argentina venezuela

În mod surprinzător, Argentina a pierdut cu scorul de 3-1 în fața Venezuelei, meci amical, chiar la revenirea lui Lionel Messi la națională, după 8 luni. Deși nu a reușit să înscrie, jucătorul de la FC Barcelona a făcut spectacol total. 

Mircea Lucescu a fost în Regie să vadă Rapidul. L-a lăudat pe Daniel Pancu. Cum a răspuns antrenorul giuleștenilor

Pancu si Mircea Lucescu

Rapid - FCSB II 2-0. Printre spectatorii veniți în Regie pentru a urmări partida dintre Rapid și FCSB II, din etapa a 19-a a Ligii a 3-a, s-a numărat și Mircea Lucescu, unul dintre tehnicienii care a adus în Giulești un titlu de campioană. La finalul partidei, reputatul antrenor a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Daniel Pancu.

Exclusiv Suedia - România | Ilie Dumitrescu a anunțat care e arma tricolorilor! ”Se va schimba garda, încet, încet”

ilie-dumitrescu

Naționala României pornește la drum în calificările pentru Euro 2020.

Leo Messi, învins la revenirea în naţională: "Când joacă la Barcelona, are o atitudine diferită"

Argentina v Venezuela - International Friendly

VIDEO Argentina - Venezuela 1-3 | Lionel Messi s-a întors în naţionala Argentinei, pentru care nu a mai jucat după Cupa Mondială, dar revenirea sa a fost una ratată. "Pumele" au pierdut pentru doar a doua oară în istorie cu Venezuela, iar starul Barcelonei s-a accidentat.

Se pregătește transferul istoric al lui Dennis Man! Anunțul făcut de italieni

dennis-man

Dennis Man poate îi poate aduce lui Gigi Becali cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.

"Nu este normal pentru vârsta lui". Neymar și Vinicius, văzuți drept cei mai buni jucători din lume

FC Barcelona v Real Madrid - Copa del Rey Semi Final

Casemiro, mijlocașul lui Real Madrid, susține că doi conaționali au cele mai mari șanse să ajungă cei mai buni fotbaliști din lume. Primul este Neymar, atacantul lui PSG fiind urmat, în viziunea lui Casemiro, de Vinicius Junior, colegul său de pe Santiago Bernabeu. Despre acesta din urmă, Casemiro a spus că are ceva "anormal" pentru vârsta lui.

Suedia-România | Românii se tem de forţa scandinavilor. Cei mai mulţi cred că vom pierde la Stockholm

romania

Dan Petrescu, criticat dur în presa din China, după revenirea la CFR Cluj: "Este egoist și iresponsabil"

super dan

Dan Petrescu (51 de ani) a revenit la CFR Cluj la mai puțin de un an de zile de când a plecat în China, la Guizhou Hengfeng. Decizia românului nu le-a picat bine chinezilor, Petrescu fiind astfel criticat aspru în presa asiatică.

Simona Halep Miami | Simona și-a stabilit tactica pentru meciul cu Polona Hercog, din turul 3

simona-halep

Simona Halep se va duela în turul 3 de la Miami cu Polona Hercog.

Video Rapid - FCSB II 2-0. Giuleştenii profită şi de egalul Afumaţiului şi se desprind în clasament

Rapid gol FCSB 2

Exclusiv ”E profesor!”. Tudor Băluţă are sarcină de la Hagi să-l copieze pe Nedelcu

hagi baluta, nedelcu

Viitorul a început foarte bine play-off-ul, cu victorie pe terenul FCSB, scor 1-2, după care a pierdut acasă, în fața CFR-ului, scor 0-1. Gică Hagi a spus că echipa sa nu se mai poate gândi la titlu, în aceste condiții, dar este bucuros pentru faptul că produce fotbal. ”Regele” a dezvăluit ce obligații au jucătorii săi, pe teren, dar și câte mingi juca Dragoș Nedelcu (22 de ani), când era sub ”bagheta sa”.

Exclusiv Mutarea secretă pregătită de Teja la FCSB. Cum a reacţionat Becali când a aflat

Gigi Becali Mihai Teja

Mihai Teja se gândeşte să îl urce pe Iulian Cristea, fotbalistul pe care l-a avut sub comandă şi la Gaz Metan, la închidere. Gigi Becali a explicat, în direct la Digi Sport, că tehnicianul are mână liberă să ia orice decizie îşi doreşte.

Foto Detaliul care "dă de gol" transferul lui De Ligt la Barcelona. Oficialii au stabilit deja întâlnirea

Ajax v Royal Standard de Liege - UEFA Champions League third round qualifying match

Matthijs de Ligt este noua "perlă" pe care Barcelona a pus ochii, iar transferul său este aproape de a deveni realitate. Ca și Frenkie de Jong, transferat deja de Barca, din vară, De Ligt este și el fan al catalanilor de mic copil. Fundașul lui Ajax a scos la iveală o poză veche, de pe vremea când era copil și când era îmbrăcat în tricoul Barcei

Toni Kroos, dorit de încă o echipă importantă a Europei, după PSG

Kroos

Toni Kroos a devenit unul dintre cei mai doriţi jucători din lotul lui Real Madrid. După Paris Saint Germain, Manchester United este şi ea interesată de transferul mijlocaşului german.

Conferința de presă de prezentare a lui Dan Petrescu la CFR Cluj a fost amânată

dan petrescu

Dan Petrescu (51 de ani) a revenit ieri la CFR Cluj, iar azi, la ora 14:00, urma să aibă loc conferința de presă de prezentare. Evenimentul a fost însă amânat, din cauza oboselii acumulate de tehnicianul care și-a petrecut ultimele ore în avion.

  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 LIVE Fotbal European
  • 19:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:30 LIVE Fotbal Club
  • 20:30 LIVE Cupa Romaniei: Corvinul Hunedoara-Otelul Galati
  • 21:15 LIVE Fotbal Club
  • 21:30 LIVE Cupa Romaniei: Corvinul Hunedoara-Otelul Galati
  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • Screenshot 2024-04-27 at 21.31.30

    LIGA DE TINERET, Cupa României, finala: U Cluj - Farul, 12:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Arsenal v Chelsea - Premier League - Emirates Stadium

    Premier League: Brighton - Chelsea, 23:59, Premieră, Digi Sport 2

  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMANIEI BETANO - SEMIFINALA (17.04.2024)

    Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Sevilla FC v RC Lens, UEFA Champions League match, Group B, Football, Ramon Sanchez Pizjuan Stadium, Sevilla, Spain - 20 Sept 2023

    La Liga: Sevilla - Cadiz, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Antoine Griezmann of Atletico de Madrid celebrating his goal with his teammates during the LaLiga EA Sports match betwee

    La Liga: Getafe - Atletico Madrid, 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult