Ultimele stiri

Exclusiv Moruțan ceruse să fie înlocuit, dar FCSB epuizase toate schimbările. Cum interpretează Narcis Răducan semnele mijlocaşului

Olimpiu Moruțan

VIDEO Voluntari - FCSB 2-2. Olimpiu Moruțan a cerut să fie schimbat pe final de meci, în confruntarea dintre Voluntari și FCSB, din cadrul etapei 26 din Liga 1. Tânărul fotbalist a solicitat acest lucru în condițiile în care Mihai Teja efectuase deja toate schimbările la pauză. Gestul lui Moruțan a fost comentat de către Narcis Răducan, la Fotbal Club.

SIMONA HALEP INDIAN WELLS | Cum poate reveni Simona Halep pe locul 1 WTA

simona halep

Indian Wells 2019 | Simona Halep (27 de ani) a plecat în această dimineață în SUA, acolo unde va participa la turneele de la Indian Wells și Miami, competiții transmise în direct pe canalele Digi Sport.

Claudiu Keșeru și Cosmin Moți au marcat pentru Ludogorets

keseru

Claudiu Keșeru și Cosmin Moți au avut o evoluție foarte bună în partida pe care cei de la Ludogorets Razgrad au disputat-o în deplasare la Botev Vratsa.

Exclusiv Ion Crăciunescu îl critică pe Gică Hagi: "A greșit și îl costă scump". Ce îi reproșează fostul mare arbitru

FOTBAL:FC VIITORUL-AFC HERMANNSDADT, LIGA 1 BETANO (17.09.2018)

La finalul lunii ianuarie 2019 fotbalul românesc era zguduit de un incident petrecut în sânul echipei FC Viitorul. Atacantul Mihai Voduț a fost dat în vileag de fosta sa iubită că a pariat pe un meci al propriei sale echipe, iar Gică Hagi, managerul tehnic al clubului, a decis să-i rupă contractul, acoperit de regulamentul de ordine interioară. La puțin peste o lună de la acel incident, Mihai Voduț este apărat de fostul mare arbitru Ion Crăciunescu.

”Adevărata Steaua e cea care a jucat cu Craiova!”. Concluzia la care a ajuns Anghel Iordănescu

anghel iordanescu

Roș-albaștrii au început foarte bine partida de la Voluntari, au deschis scorul grație reușitei lui Florin Tănase, din penalty, asta după ce înainte și-au mai trecut în cont două ocazii importante. După aceea, jocul elevilor lui Mihai Teja a scăzut în intensitate și a devenit greoi, mai ales după ce elevii lui Cristiano Bergodi au preluat conducerea.

Video Torino - Chievo 3-0. Belotti a reușit un gol de senzație. Piemontezii, neînvinși de șase etape

Torino victorie cu Chievo

Torino a învins-o la scor pe Chievo, 3-0, după o primă repriză moartă, dar cu  goluri marcate în ultimele 20 de minute ale întâlnirii.

Video Derby în prelungiri. Replica lui Devis Mangia, după ce Bălașa a spus că s-a simțit "luat la mișto" de olteni

mangia

FCSB - Craiova 3-2 VIDEO | Decizia lui Devis Mangia de a-l desemna pe Mirko Pigliacelli să bată penalty-ul în derby-ul din etapa trecută a Ligii 1 a fost percepută ca un afront de roş-albaştri.

Video Eibar - Celta Vigo 1-0. Bascii s-au apropiat de locurile europene

Eibar gol cu Celta Vigo

Eibar se apropie ameninţător de locurile europene din La Liga după victoria obţinută pe finalul partidei cu Celta Vigo, scor 1-0, duminică, pe Ipurua Municipal Stadium, în etapa a 26-a din la Liga. Sergio Enrich a înscris golul de trei puncte în minutul 87.

Video Gafe peste gafe la Petrolul, cu Brânză în prim-plan! Și-a făcut semnul crucii când a văzut asta

colaj gafe petrolul

Bucureștenii au deschis rapid scorul pe ”Ilie Oană”, grație lui Claudiu Herea (28 de ani). Fostul mijlocaș al Rapidului, dar și al Viitorului, a profitat de o mare eroare a portarului Brânză și a trimis balonul în plasă, în minutul 4.

Florin Tănase scrie istorie în Liga 1! Performanța pe care a realizat-o după golul marcat cu Voluntari

FOTBAL:FC VOLUNTARI-FCSB, LIGA 1 BETANO (2.03.2019)

VIDEO Voluntari - FCSB 2-2. Florin Tănase a băgat spaima în echipele din Liga 1. Reuşita cu FC Voluntari are o însemnătate aparte pentru decarul lui FCSB, care a atins în premieră o bornă istorică.

"Am încercat în toate felurile!" Reacția lui Santiago Solari, după a doua înfrângere cu Barcelona în numai 3 zile

Ajax v Real Madrid - UEFA Champions League Round of 16: First Leg

Real Madrid - Barcelona 0-1 VIDEO | Santiago Solari a analizat jocul prestat de elevii săi în derby-ul cu Barcelona. Tehnicianul argentinian a spus că echipa sa a făcut un joc bun, lipsind doar golul.

Duckadam nu a mai rezistat, după 3 remize cu ultimele 3 clasate! Cei doi fotbalişti puşi la zid de "eroul de la Sevilla"

duckadam bun

Voluntari - FCSB 2-2 VIDEO | Helmuth Duckadam, în general extrem de ponderat în declaraţii, i-a criticat destul de dur pe doi dintre fotbaliştii lui Teja: Harlem Gnohere şi Alexandru Stan.

Video Filmulețul de peste 200.000 de like-uri postat de Maria Sharapova, după ce s-a operat la umăr

sharapova1

Maria Sharapova s-a retras de la turneul WTA de la Miami. Rusoaica de 31 de ani a fost nevoită să ia această decizie după ce a fost supusă unei mici intervenții chirurgicale la umărul drept.

PSG a pregătit 100 de milioane de euro pentru înlocuitorul lui Rabiot

SS Lazio v AS Roma - Serie A

Paris Saint Germain e gata să ofere 100 de milioane de euro pentru transferul mijlocașului sârb Sergej Milinkovic-Savic. Conform celor de la Calciomercato si Le10Sport, jucătorul lui Lazio este văzut ca înlocuitorul perfect al lui Adrien Rabiot, care a refuzat prelungirea contractului scadent în această vară și va pleca liber de contract.

Foto Realizare pentru Dorin Rotariu! Și-a mai trecut un trofeu în palmares

Dorin Rotariu

Dorin Rotariu (23 de ani) a avut parte de un debut perfect la FC Astana! Campioana Kazahstanului a câștigat azi, duminică, 3 martie 2019, și  Supercupa, în fața celor de la Kairat, scor 2-0. Internaționalul român, care a semnat acum câteva zile contractul, s-a mișcat bine, dovadă fiind faptul că a fost înlocuit abia pe final, minutul 90+4, cu Yuri Pertsukh.

Arbitri cumpăraţi şi jucători adverşi drogaţi. Acuzaţii dure făcute de un fost colaborator al lui Bernard Tapie

bernard tapie

Un scandal uriaş stă să explodeze în fotbalul francez, după dezvăluirile făcute de Marc Fratani, un fost colaborator al lui Bernard Tapie, din perioada de glorie a lui Olympique Marseille.

Video "Cei de la Real aud lovituri de la 25 de metri!" Atacul lui Pique, după ce Ramos l-a lovit pe Messi: "I-a curs sânge"

Real Madrid - Barcelona 0-1 VIDEO. Spectacolul din teren a fost umbrit de faza din minutul 45, când Sergio Ramos l-a lovit cu mâna pe Lionel Messi. Arbitrul nu a acordat nici măcar fault, deși starul aregentinian a stat secunde bune întins pe gazon.

Video Yafan Wang - Sofia Kenin 2-6, 6-3, 7-5 Celebrul sombrero, pe capul unei asiatice!

Telcel ATP Mexican Open 2019 - Day 6

Celebrul sombrero mexican oferit campionilor de la Acapulco a ajuns pe capul unei jucătoare din China. Yafan Wang este noua campioană după chiar prima sa finală WTA. A învins-o în trei seturi pe americanca Sofia Kenin.

Video Nick Kyrgios a câştigat titlul la Acapulco, după o finală în care l-a făcut pe Zverev să cedeze nervos

kyrgios acapulco

Nick Kyrgios a făcut spectacol şi în finala de la Acapulco, pe care a câştigat-o în două seturi, scor 6-3, 6-4, în faţa lui Alexander Zverev. Australianul şi-a făcut adversarul să cedeze nervos chiar din startul meciului.

Exclusiv Olimpiu Moruțan, înapoi la FC Botoșani? Anunţul făcut în direct la TV: ”Acum îl sun!”

Olimpiu Morutan in Voluntari - FCSB

Olimpiu Moruțan (19 ani) a terminat ”în genunchi” partida de la Voluntari, în condițiile în care a intrat la pauză, în locul lui Mihai Roman (34 de ani). Mijlocașul a făcut semn că nu mai poate continua și că vrea să fie schimbat, deși FCSB operase deja toate modificările din minutul 46! Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, vrea să-i ofere fostului său jucător o mână de ajutor și îi propune o ofertă lui Gigi Becali.

"Trebuie să își îmbunătățească pagina de Instagram!" Jose Mourinho, reacție savuroasă după victoria Barcelonei

Jose Mourinho

Real Madrid - Barcelona 0-1. Catalanii au câștigat pentru a doua oară în numai 3 zile pe Santiago Bernabeu. După 3-0 în Cupa Regelui, Barcelona s-a impus la limită în La Liga. Unicul gol al partidei a fost marcat de Ivan Rakitic, mijlocașul corat trimițând mingea în poarta lui Courtois cu o "scăriță" de efect.

Galerie Foto Ultimele zile ale Stadionului Giulești - ”Valentin Stănescu”. Noi imagini spectaculoase din timpul demolării

Stadion Giulesti demolare poze din drona

Stadionului Giulești ”Valentin Stănescu” a intrat în reconstrucție, iar pe rețelele de socializare circulă deja un filmuleț senzațional realizat cu o dronă. Mai mult, tot mai multe imagini spectaculoase au început să apară în social media.

Ter Stegen recunoaște: "Am vrut să plec de la Barcelona". Ce l-a determinat să se răzgândească

Ter Stegen

Marc-Andre ter Stegen s-a transferat la FC Barcelona în 2014, în schimbul a 12 milioane de euro, de la Borussia Monchengladbach. În prezent, neamțul se simte perfect la Barcelona, însă puțini fani ai "sportului rege" cunosc faptul că goalkeeper-ul și-a dorit la un moment dat să plece de pe Camp Nou.

George Puscaș, un nou gol pentru Palermo! Sicilienii au urcat pe loc de promovare

US Citta di Palermo v Lecce- Serie B

George Puşcaş a marcat un nou pentru Palermo, sămbătă, în partida cu Lecce, din etapa a 27-a din Serie B. Internaţionalul român a înscris al doilea gol al echipei sale, în minutul 52. Partida s-a terminat 2-1, iar Palermo a urcat pe locul 2, care asigură promovarea în Serie A. 

Foto "Richard Gere, unde ești?" Unde a fost surprinsă Simona Halep, după ce a ajuns în SUA

simona halep richard gere

Simona Halep (27 de ani) și-a încheiat scurta vacanță după turneele de la Doha și Dubai. Numărul 2 WTA a ajuns deja în SUA, acolo unde va eviolua la turneele de la Indian Wells și Miami.

CSA Steaua, eșec în primul meci oficial din 2019! Învinsă de Carmen, contracandidată la promovare

51845001_642818842817364_2299605715972521984_n

CSA Steaua a pierdut primul meci oficial din 2019 în Liga 4. ”Militarii” s-au înclinat în fața celor de la Carmen, contracandidată la promovare, scor 1-0. Alexandru Nechita a fost cel care a marcat superb, dintr-o lovitură liberă, în minutul 34, golul care s-a dovedit în final și singurul al întâlnirii.

Exclusiv Laurențiu Roșu a dezvăluit trăirile suporterilor madrileni: "Le-a fost frică să se mai uite la acest meci"

Barcelona

VIDEO Real Madrid - FC Barcelona 0-1. Laurenţiu Roşu, 43 de ani, a înscris trei goluri în poarta lui Real Madrid, în noiembrie 2000, în perioada în care evolua la Numancia. Actualul selecționer al României U-18 a vorbit despre eșecurile suferite de madrileni în fața rivalilor catalani, în Cupa Spaniei și La liga.

Video Shakira, încântată de prestaţia lui Pique în El Clasico. Ce a scris pe Twitter şi reacţia fundaşului

Barcelona v Athletic Club - Copa del Rey Final

VIDEO Real Madrid - FC Barcelona 0-1 | Campioana Spaniei a câştigat din nou pe terenul marii rivale, iar Gerard Pique s-a numărat printre protagoniştii partidei de pe Santiago Bernabeu.

Vettel a dezvăluit care este marele regret în relația cu Michael Schumacher: "Este mare păcat că nu mai pot să fac asta"

schumacher si vettel

Sebastian Vettel se pregătește pentru un nou sezon în Formula 1, la capătul căruia speră să câștige al 5-lea titlu din carieră. La finalul testelor efectuate de echipele de Formula 1 la Barcelona, Sebastianb Vettel a vorbit și despre Michael Schumacher.

Exclusiv Cei 3 jucători care au scăpat de critici. Remarcații lui Gigi Becali, după meciul de la Voluntari

Becali

Voluntari - FCSB 2-2. Roș-albaștrii au făcut un nou pas greșit în lupta pentru titlu. Cu Teja pe bancă, FCSB nu a cunoscut gustul victoriei pe teren străin, deși a avut deplasari la ultimele 3 clasate în Liga 1: Dunărea Călărași (1-1), Concordia Chiajna (0-0) și FC Voluntari (2-2).

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult