Ultimele stiri

”E frustrant, îmi pare rău!”. Ghinion teribil pentru Momcilovic! Nu va juca nici cu Voluntari

Mihai Pintilii, îngrijorat de starea lui Momcilovic

Marko Momcilovic (31 de ani) n-a mai jucat de 7 luni un meci oficial!, mai exact de la 7 august 2018, și va mai trece cel puțin o săptămână pânâ când va putea fi iar apt de joc. Cel puțin asta susține Mihai Teja (40 de ani), antrenorul celor de la FCSB.

Digi4k transmite, în premieră pentru România, primul El Clasico Real Madrid - Barca la calitate Ultra HD

EL Clasico

Digi4K, primul post TV românesc Ultra HD, aduce super-derby-ul El Clasico - Real Madrid vs. FC Barcelona, în premieră în România la calitate 4K, sâmbătă, 2 martie 2019, la ora 21:45.

Mihai Teja a clarificat situația lui Adrian Stoian la FCSB

stoian teja

Adrian Stoian (28 de ani) a fost adus în această iarnă cu surle și tobe, însă nu a prins decât 51 de minute în tricoul FCSB, în meciul din deplasare, cu Dunărea Călărași (1-1). De atunci, mijlocașul nu a mai fost folosit, iar Mihai Teja a clarificat azi situația sa.

Foto ”O durere foarte mare!” Constantin Ștefan a spus de ce Dinamo a ratat calificarea în dauna lui Sporting

HANDBAL MASCULIN:DINAMO BUCURESTI-SPORTING LISABONA, LIGA CAMPIONILOR (28.02.2019)

La mai puțin de 24 de ore de la finalul partidei în care roș-albii au ratat dramatic accesul în optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin, antrenorul lui Dinamo, Constantin Ștefan, a spus care a fost marea greșeală a ”câinilor”. Într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”, Ștefan a dezvăluit și ce le-a spus la pauză jucătorilor.

"Cardiff l-a abandonat pe Sala! E rușinos!" Agentul fotbalistului decedat face noi dezvăluiri

colaj sala

Emiliano Sala, decedat într-un accident de avion, a fost "abandonat" de Cardiff City şi constrâns să aranjeze el însuşi zborul care i-a fost fatal, susține impresarul Willie McKay.

CSM București a anunțat 8 transferuri. Situația Cristinei Neagu + două reveniri de senzație

HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-SG BBM BIETIGHEIM, LIGA CAMPIONILOR (18.11.2018)

Primăria Municipiului București a anunțat, prin intermediul unui comunica de presă că din sezonul următor CSM București va avea 8 noi jucătoare. Tot acolo a fost detaliată și situația Cristinei Neagu.

Neymar: "Am început să mă uit la clipuri, să văd dacă chiar sunt un săritor în piscină"

neymar getty

Acuzat în dese rânduri că simulează extrem de mult, Neymar a ajuns ținta glumelor în timpul CM 2018. Deși pe moment a dezvăluit că nu bagă în seama criticile, brazilianul a recunoscut de curând că a fost îngrijorat de acest aspect și chiar și-a analizat jocul pentru a vedea dacă cei care îl acuză au dreptate.

"Corpul meu se prăbușește" / "E slăbită rău, nu știu cât va mai rezista!" Un nou coșmar pentru Petra Kvitova

petra

Petra Kvitova (28 de ani) a avut un start excelent de 2019: a ajuns în ultimul act la Australian Open și la Dubai și s-a impus în turneul de la Sydney. Sportiva din Cehia a ajuns pe locul 3 WTA și a jucătoarea cu cele mai bune rezultate din circuit în acest an, dar problemele de sănătate nu-i dau pace.

Ungaria a preluat licența turneului de la București. Ilie Năstase a reacționat vehement

ilie nastase

Ilie Năstase (72 de ani), recent condamnat la nouă luni și zece zile de închisoare cu suspendare, decizie care nu este însă definitivă, a ”luat foc” în momentul în care s-a aflat că Guvernul de la Budapesta a preluat licența turneului de la București. 

Sepsi, Botoșani și Iași pot deveni pepiniera FCSB. ”Așa va fi în maximum doi ani!”. Planul lui Gigi Becali

gigi becali

Gigi Becali (60 de ani) este convins că fotbaliștii străini care au valoare nu au cum să ajungă în fotbalul românesc. Sigur, au fost și excepții, dar patronul FCSB vrea ca de acum înainte să se bazeze exclusiv pe fotbaliști din România. Omul de afaceri a precizat că în maximum doi ani va face ”curățenie” în lot și că vor fi situații extrem de rare în care va mai legitima jucători de alte naționalități.

Dorit de Juve și Napoli, Icardi a ales! Decizia a fost luată: "Nu există respect!" Anunțul momentului în Italia

Mauro Icardi

Situația lui Mauro Icardi (26 de ani) la Inter Milano rămâne în continuare delicată. Deposedat de banderola de căpitan și scos în afara lotului, pentru că ar fi refuzat prelungirea contractului, atacantul argentinian a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Efectul Cristiano Ronaldo la Real Madrid! Golul imens lăsat de plecarea portughezului la Juventus

Cristiano Ronaldo Real

Plecarea lui Cristiano Ronaldo a lăsat un gol imens în ofensiva Realului, iar Marca a publicat în acest final de săptămână un material care arată cât de mult îi lipsește grupării de pe Santiago Bernabeu golgheterul portughez.

Ce se întâmplă cu Moruțan? ”Vorbesc mult cu el!”. Dezvăluiri de ultim moment despre mijlocașul FCSB

olimpiu morutan fani fcsb

Olimpiu Moruțan (19 ani) pare a fi pierdut contactul cu prima echipă a FCSB, după un start promițător. Fostul mijlocaș al celor de la FC Botoșani a făcut parte mai mereu din lotul de 18 în mandatul lui Nicolae Dică (38 de ani), dar acum nu se mai întâmplă asta. Adrian Boingiu, ”secundul” lui Mirel Rădoi la naționala de tineret a României, U21, crede că tânărul fotbalist are nevoie de un tratament special.

Super mutarea pregătită în secret de Juventus: "noul Ronaldo"! Jorge Mendes s-a întâlnit cu șefii clubului

mendes

Juventus nu se mulţumeşte doar cu Cristiano Ronaldo, ci îl vrea şi pe "următorul Cristiano Ronaldo". Conducerea bianconerilor s-a întâlnit, miercuri, cu preşedintele celor de la Benfica şi cu Jorge Mendes, pentru a discuta despre un eventual transfer al lui Joao Felix, anunţă Gianluza Di Marzio.

Foto Simona Halep, din nou alături de persoana care o sensibilizează cel mai mult

simona halep

Simona Halep are o relație specială cu nepoțica sa, Tania. Într-un filmuleț postat de numărul 2 WTA pe rețelele de socializare, Simona Halep a făcut referire la nepoata sa.

Video Barcelona - Valencia este finala Cupei Regelui. "Liliecii" au trecut de Betis în semifinale

Valencia-Betis 1-0

Barcelona - Valencia este finala Cupei Regelui în 2019. "Liliecii" au învins cu scorul de 1-0 pe Betis, după ce în prima manșă scorul a fost egal: 2-2.

Adrian Stoian scapă de ”exil”! Teja îi va da minute cu Voluntari, după ce a fost OUT din lotul FCSB la ultimele două partide

adrian stoian

Adrian Stoian a reprezentat unul dintre transferurile surpriză ale lui Gigi Becali la FCSB, în această iarnă.

Video Milea, victorie cu scandal în fața lui Amansio. "Hannibal" Da Cruz, trimis la spital. Imbrea, KO-ul serii la OSS Fighters

colaj kickbox

Lovituri spectaculoase, demonstraţii de tehnică şi o decizie contestată vehement au fost ingredientele galei OSS Fighters 3. La categoria 71 kg, Cristian "The Fastest" Milea a fost învingătorul serii, după ce s-a impus în faţa lui Amansio Paraschiv în cel mai aşteptat duel

S-a aflat abia acum! Adevăratul motiv pentru care Ștefan Radu refuză de 6 ani să joace pentru naționala României

radu stefan

Ștefan Radu refuză de șase ani să mai joace pentru naționala României.

Video Exclusiv "Asta nu înțeleg de la antrenor". Înfrângerea lui Dinamo cu Sporting, sub lupa golgheterului all-time al României

HANDBAL MASCULIN:DINAMO BUCURESTI-SPORTING LISABONA, LIGA CAMPIONILOR (28.02.2019)

Dinamo - Sporting 26-27 | Dinamoviștii au ratat șansa calificării în optimile Champions League, în fața lui Sporting Lisabona. Echipa lui Constantin Ștefan a condus cu 4 goluri la pauză, însă în partea secundă a urmat o cădere care a demolat totul. Fostul golgheter al Cupei Mondiale, Vasile Stângă, știe unde a fost cheia meciului

Video Fenerbahce - Anadolu 84-66. Fener, aproape de câștigarea sezonului regulat al Euroligii

Euroliga

Derby-ul turc din Euroliga de baschet s-a încheiat cu victoria clară a lui Fenerbahce - a fost 84-66 cu rivala Anadolu și oamenii lui Zeliko Obradovic au făcut un pas mare spre câștigarea sezonului regulat.

”Să se ducă la juniori! Astea sunt condițiile de aici”. Replică incredibilă a antrenorului ”ciucanilor” pentru olteni

suciu

Csikszereda Miercurea Ciuc - Universitatea Craiova 0-3 | Autorul primul gol al Universității Craiova, Radoslav Dimitrov, a criticat starea gazonului de la Miercurea Ciuc. Acesta a spus că nici la juniori nu a întâlnit un astfel de gazon. Tehnicianul celor de Csikszereda Miercurea Ciuc, Valentin Suciu, i-a dat o replică tăioasă lui Dimitrov.

Devis Mangia: ”Nu știu dacă sunt antrenor de rugby. Picioarele jucătorilor nu arată foarte bine”

devis-mangia

Universitatea Craiova s-a calificat în semifinalele Cupei României.

"Dezastru". Terenul de la Miercurea Ciuc i-a înfuriat pe craioveni. "Nici la juniori nu am văzut așa ceva"

csikzsereda

Csikszereda Miercurea Ciuc - Universitatea Craiova 0-3 | Craiova e ultima echipă calificată în semifinalele Cupei României, însă a trebuit să joace pe un teren execrabil de la Miercurea Ciuc. Gazonul aproape că lipsea, iar noroiul a fost omniprezent

"Ne dorim din nou Cupa!" Ce a spus Mateiu despre starea gazonului

mateiu.alexandru

Csikszereda Miercurea Ciuc-Universitatea Craiova 0-3. Universitatea Craiova e ultima echipă calificată în semifinalele Cupei României la fotbal, după ce a învins cu 3-0 formaţia de liga a treia Csikszereda Miercurea Ciuc. Golurile au fost marcate de Radoslav Dimitrov (27), Cristian Bărbuţ (80) și Elvir Koljic (90+1), pe un teren aproape impracticabil. 

Video Csikszereda - Craiova 0-3. Știm toate echipele calificate în semifinale. Meciul s-a disputat pe un teren greu

craiova final

Csikszereda Miercurea Ciuc-Universitatea Craiova 0-3. Deținătoarea trofeului, Universitatea Craiova s-a calificat fără probleme în semifinalele Cupei României. Pentru formația antrenată de Devis Mangia au înscris Dimitrov, Bărbuț și Koljic.

Video Federer defilează spre al optulea trofeu la Dubai. "Maestrul" elvețian îl va întâlni pe Coric în semifinale

Dubai Duty Free Tennis Championships - Day Twelve

Roger Federer continuă cursa spre al optulea trofeu la Dubai. În sferturi, a avut un meci mai greu decât se aştepta, cu Marton Fucsovic. Primul set l-a luat la tiebreak, iar meciul l-a închis după aproape două ore, cu 6-4 în actul al doilea. Federer şi-a arătat clasa în penultimul game al meciului, care a durat nu mai puţin de 12 minute

Video Șumudică a vrut să se răzbune pe arbitru, dar a fost oprit de oamenii de ordine. Înfrângere pentru Al Shabab

marius-sumudica

Marius Șumudică a pierdut derby-ul disputat în etapa a 22-a din campionatul Arabiei Saudite. Al Shabab (locul 3) a fost învinsă, pe teren propriu, de ocupanta poziției secunde, Al Nassr, cu 1-0. Singurul gol al partidei a fost încris de Hamdallah, în minutul 38.

Ce jucător a transferat FCSB! Gigi Becali își poate freca mâinile de bucurie. ”100% va reuși”

gigi-becali

Răzvan Oaidă a fost transferat de FCSB, în această iarnă, dar va rămâne la Botoșani până la vară.

Video "Pe aici nu se trece". Portarul lui Dinamo, magnific în meciul cu Sporting, din Liga Campionilor

saeid

Dinamo - Sporting | Dinamoviștii au dat totul pe tren în meciul cu Sporting, pentru calificarea în optimile Champions League, dar au avut și un portar în zi de grație. Saeid Heidarirad a fost coșmarul portughezilor, după ce a apărat șuturi incredibile.

  • 22:00 Etapa 7 Superliga: CFR Cluj-Sepsi Sfantu Gheorghe
  • 23:00 LIVE Fotbal Club
  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 22:45 LIVE Euro Fotbal
  • 23:00 LIVE Champions League: Bayern Munchen-Real Madrid
  • 22:45 LIVE Euro Fotbal
  • 23:00 LIVE Champions League: Borussia Dortmund-PSG
  • Vezi tot programul
  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 23:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - FC CFR 1907 CLUJ SA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (29.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Sepsi, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: ACSM POLITEHNICA IASI - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (08.12.2023)

    FOTBAL: Poli Iași - UTA, ora 18:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League - Old Trafford

    FOTBAL: Tottenham - Arsenal, ora 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (18.02.2024)

    FOTBAL: Oțelul - Hermannstadt, ora 13:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Gloria Buzău - Mioveni, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult