Ultimele stiri

Eder Militao l-a convins pe Zidane. Care e avantajul viitorului fundaş de la Real Madrid

Eder Militao

Zinedine Zidane are mare încredere în prima achiziţie confirmată de Real Madrid pentru sezonul viitor, a brazilianuluI Eder Militao. Antrenorul francez este impresionat de polivalenţa apărătorului sud-american în vârstă de 21 de ani.

Angelique Kerber, impresionată de Bianca Andreescu. Ce spune despre duelul din finala de la Indian Wells

BNP Paribas Open - Day 12

Bianca Andreescu e de neoprit la Indian Wells. Jucătoarea canadiană de origine română a ajuns în finala turneului californian, după ce a învins-o în penultimul act de Elina Svitolina, scor 6-3, 2-6, 6-4. Adversara din meciul pentru titlu va fi Angelique Kerber, din Germania.

Video Bianca Andreescu Indian Wells: "Tremur toată, este incredibil!" Reacție emoționantă după calificarea în finală

bianca andreescu

Bianca Andreescu Indian Wells | Bianca Andreescu (60 WTA) a reușit o performanță fantastică la Indian Wells, după ce a reușit să se califice în finală. Andreescu a învins-o pe Elina Svitolina (6 WTA), scor 6-3, 2-6, 6-4 și a oprit-o pe ucrainiancă din drumul de a o depăși pe Simona Halep.

Exclusiv ”Dacă nu batem Astra, titlul e pierdut!”. Presiune uriașă la FCSB. Nicio victorie în deplasare în 2019

FOTBAL:FC VOLUNTARI-FCSB, LIGA 1 BETANO (2.03.2019)

FCSB a pierdut primul meci din play-off, pe teren propriu, în fața celor de la Viitorul, scor 1-2 și a rămas în urma liderului, CFR Cluj, la 5 puncte. În aceste condiții, meciul de la Giurgiu, de duminică, devine capital pentru roș-albaștri. Helmuth Duckadam, care oricum nu prea mai crede în posibilitatea ca FCSB să mai câștige titlul în acest sezon, a precizat că doar victoria îi mai poate menține pe roș-albaștri în obiectiv.

Video A marcat golul anului, dar nu i-a fost acordat. Execuţie incredibilă în Serie A

gol anulat captura

VIDEO Cagliari - Fiorentina 2-1 | Cagliari a obţinut a treia victorie consecutivă pe teren propriu în Serie A, dar Luca Cigarini nu s-a putut bucura pe deplin de succesul echipei sale.

Video Oltenii se gândesc deja la meciul cu FCSB, după victoria cu Sepsi: "Trebuie să spargem şi noi gheaţa"

bancu sepsi craiova

VIDEO Sepsi - Craiova 0-1 | Universitatea Craiova rămâne pe locul 2 în play-off, după victoria la limită de la Sf. Gheorghe, iar oltenii aşteaptă acum nerăbdători duelul din etapa viitoare, cu FCSB. Elevii lui Devis Mangia sunt convinşi că pot reuşi să câştige pe Arena Naţională, la fel cum a făcut-o şi Viitorul, în runda precedentă.

Video Cagliari - Fiorentina 2-1. Al cincilea meci fără victorie al grupării viola

Cagliari Fiorentina

Cagliari a trecut cu 2-1 de Fiorentina, într-un meci întrerupt în minutul 13, în memoria lui Davide Astori, fotbalist care a jucat la ambele echipe şi s-a stins din viaţă în martie anul trecut.

Denis Alibec, la primul meci împotriva FCSB! De ce nu a jucat până acum

Denis Alibec Dinamo

Denis Alibec (28 de ani) este complet refăcut după accidentarea de la unghia piciorului și, mai mult ca sigur, va face parte din lotul celor de la Astra pentru partida cu FCSB,  de la Giurgiu, programată duminică, 17 martie 2019, de la ora 20:30. Tehnicianul Costel Enache nu este decis încă dacă-l va titulariza pe atacant sau îl va ține pe bancă și-l va trimite pe teren în funcție de evoluția scorului. Cert este că dacă va intra, atunci va fi pentru prima dată când Alibec va evolua contra roș-albaștrilor, de la despărțire.

Un nou Fedal! Roger Federer și Rafa Nadal se vor întâlni în semifinale la Indian Wells

roger federer

ÎN DIRECT la Digi Sport, Roger Federer s-a calificat în semifinale la Indian Wells. Elvețianul a trecut în două seturi de polonezul Hubert Hurkacz.z

Video Nice - Toulouse 1-1. Gazdele au ratat victoria în minutul 88

Nice Toulouse

Nice avea nevoie de victorie pentru a mai spera la un loc de cupe europene. Gazdele de pe Allianz Riviera au deschis repede scorul în confruntarea cu Toulouse, din etapa cu numărul 29 din Ligue 1.

Sepsi rămâne fără victorie în play-off. Eugen Neagoe: "Nu e nicio presiune"

FOTBAL:SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE-UNIVERSITATEA CRAIOVA, LIGA 1 BETANO (15.03.2019)

Sepsi - Universitatea Craiova 0-1 VIDEO. Echipa lui Eugen Neagoe rămâne fără punct în play-off și după meciul din etapa a doua. Aflată în premieră în play-off, Sepsi e ultima, cu 19 puncte. Cu toate astea, Eugen Neagoe recunoaște că formația sa joacă fără presiune.

Video Devis Mangia a dezvăluit ce le-a cerut jucătorilor Craiovei. De ce nu l-a folosit pe Andrei Cristea la Sf. Gheorghe

Devis Mangia

Devis Mangia a dezvăluit ce le-a solicitat jucătorilor Craiovei înaintea partidei de la Sfântu Gheorghe, câştigată cu 1-0 contra lui Sepsi, venite înaintea pauzei de două săptămâni, prilejuită de meciurile naţionalei României cu Suedia şi Feroe.

Video Mateiu, după ce a adus a doua victorie a Craiovei în play-off: "O să avem o pauză cu zâmbetul pe buze"

mateiu sepsi craiova

VIDEO Sepsi - U Craiova 0-1 | Universitatea Craiova a câştigat primele două meciuri din play-off cu acelaşi scor, iar după succesul de la Sf. Gheorghe s-a apropiat la un singur punct de liderul CFR Cluj. Ardelenii joacă sâmbătă la Ovidiu, contra celor de la Viitorul, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Video Sepsi OSK - Universitatea Craiova 0-1. Gol de 3 puncte al lui Mateiu. Oltenii pun presiune pe CFR

FOTBAL:SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE-UNIVERSITATEA CRAIOVA, LIGA 1 BETANO (15.03.2019)

Sepsi OSK - Universitatea Craiova 0-1 VIDEO. Oltenii au obținut a doua victorie din tot atâtea meciuri în play-off. Golul lui Alexandru Mateiu a stabilit învingătoarea în partida de la Sf. Gheorghe. Cu acest succes, oltenii se apropie la un punct de campioana CFR Cluj, care are meci greu pe terenul Viitorului.

"Am făcut ca Real Madrid". Motivul pentru care Toni Conceicao a fost dat afară de la CFR Cluj

FOTBAL:CONCORDIA CHIAJNA-CFR CLUJ, LIGA 1 BETANO (24.11.2018)

CFR Cluj a decis să-l schimbe pe Toni Conceicao, deşi ardelenii erau pe primul loc în Liga 1, iar tehnicianul portughez a fost înlocuit de Alin Minteuan. Directorul sportiv al campioanei, Bogdan Mara, a explicat motivele pentru care s-a luat decizia demiterii lusitanului.

Alexandru Mitriță continuă să impresioneze în SUA: "Este uimitor ce poate face cu mingea"

alexandru mitrita

Alexandru Mitriță (23 de ani) i-a costat pe americanii de la New York City FC nu mai puțin de 8,5 milioane de dolari și este al treilea cel mai scump jucător transferat vreodată în MLS. Americanii sunt însă mulțumiți cu investiția făcută. Mitriță i-a impresionat deja atât pe colegi cât și pe antrenorul echipei.

Video Milan-Inter, prefaţat de un fost jucător al celor două rivale. Cine sunt noile staruri din Derby della Madonnina

aldo serena derby

Derby della Madonnina este meciul orgoliilor la Milano. Aldo Serena, care a jucat în ambele tabere, a dezvăluit momente de neuitat din lunga istorie a rivalităţii Milan - Inter. Următorul episod este în direct la Digi Sport 1, duminică, de la ora 21:30.

Video Fenerbahce - Barcelona 88-82. Turcii şi-au consolidat primul loc în Euroligă

Fenerbahce Barcelona

Fenerbahce este la un pas de câştigarea sezonului regulat din Euroliga de baschet, după ce a trecut de Barcelona, în etapa a 26-a, scor 88-82.

Marius Şumudică, urmărit de ghinion în ultimul meci din Arabia Saudită. Budescu şi Găman au jucat pentru Al Shabab

Marius Şumudică

Echipa lui Marius Şumudică, Al Shabab, a ratat victoria pe terenul lui Al Ittifaq. Cu Valerică Găman "integralist" şi Constantin Budescu introdus în minutul 62, Al Shabab a remizat, 1-1, contra formaţiei pregătite de spaniolul Sergio Piernas.

Meci de 400.000 de euro! Gestul prin care Gigi Becali a salvat Astra de la o sancțiune importantă

Gigi Becali este impresionat de Kamer Qaka

Cel mai așteptat meci al etapei a doua din play-off, cel dintre Astra și FCSB, nu este atractiv doar prin faptul că Denis Alibec va evolua contra roș-albaștrilor, dar și pentru că elevii lui Mihai Teja își joacă destinul. Helmuth Duckadam este convins că orice alt rezultat, în afara victoriei, va însemna sfârșitul cursei bucureștenilor în cursa spre titlu. Dincolo de toate aceste aspecte, întâlnirea de duminică seară va sta și sub spectrul faptului că giurgiuvenii îi sunt datori lui Gigi Becali cu suma de 400.000 de euro!

Jose Mourinho, impresionat de jocul lui Liverpool de la Munchen: "Meciul sezonului"

Liverpool

Jose Mourinho a fost impresionat de evoluţia lui Liverpool din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, de la Munchen, unde "cormoranii" au învins-o cu 3-1 pe Bayern.

Video "E inteligent, dar îl vom avea sub control!”. Planul clujenilor pentru anihilarea lui Ianis Hagi

ianis hagi222

Video&Foto "Poate ar trebui să te antrenezi". Simona Halep, relaxată şi zâmbitoare înaintea turneului de la Miami

halep miami

Simona Halep a uitat de eliminarea de la Indian Wells şi a început deja pregătirile pentru următorul turneu din programul său, cel de la Miami, care va avea loc între 19 şi 31 martie şi va fi ÎN DIRECT la Digi Sport.

Video CSM Târgoviște - Dinamo 3-1. A șasea victorie consecutivă în Divizia A1

volei targoviste

CSM Târgoviște - Dinamo 3-1 VIDEO. ÎN DIRECT la Digi Sport, CSM Târgoviște a bifat o nouă victorie în Divizia A1 la volei feminin.

Video Vodracek a încurcat Bucureștiul cu Budapesta. Daniel Ghiță promite război la Colosseum Tournament, pe 29 martie

Ghita antrenament

Daniel Ghiţă vrea să-i ofere lui Petr Vondracek o bătaie pe care să n-o uite prea curând. Cehul a încurcat Bucureştiul cu Budapesta şi îşi va lua pedeapsa în ring, de la Ghiţă, la Colosseum Tournament 11, în direct la Digi Sport, pe 29 martie.

După ce a bătut FCSB, Hagi vrea să relanseze campionatul: "Dacă luăm 3 puncte, play-off-ul se echilibrează mult"

Gică Hagi

Viitorul a început play-off-ul cu un succes spectaculos cu FCSB, scor 2-1, pe Arena Naţională, iar Gică Hagi speră să facă o nouă victimă importantă. Sâmbătă, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, constănţenii joacă pe teren propriu cu liderul CFR Cluj.

Mircea Rednic, glumă amară pe seama noului stadion al lui Dinamo: "Mai repede ajungem campioni"

mircea rednic

Mircea Rednic a glumit amar pe seama situaţiei stadionului din Ştefan cel Mare. E convins că Dinamo are şanse mai mari de a fi campioană decât de a avea stadion nou.

”De ce Gicu Grozav?”. Contra a explicat convocarea: ”Nu mă așteptam!”

Cosmin Contra Gicu Grozav

Cosmin Contra (42 de ani) a anunțat lotul pe care se va baza pentru dubla cu Suedia și cu Feroe și din care face parte un singur fotbalist de la FCSB. În schimb, lista selecționerului a iscat și controverse, cum ar fi convocarea lui Gicu Grozav și evitarea lui Dan Nistor, spre iritarea lui Mircea Rednic. ”Guriță” a explicat de ce l-a ales pe Grozav și a recunocut că și pentru el a fost vorba de o surpriză plăcută.

Un baschetbalist de la CSU Sibiu, amendat pentru că a participat la protestul #şîeu

Wilhelm Brosser

Baschetbalistul lui CSU Sibiu, Wilhelm Brosser, a fost amendat după ce a decis să participe vineri, 15 martie, de la ora 15, la protestul #șîeu, organizat de omul de afaceri Ștefan Mandachi, prin care cetăţenii din toată ţara au decis să oprească activitatea timp de 15 minute în semn de protest față de lipsa autostrăzilor din Moldova.

Dinamo a refuzat 800.000 pentru Montini. În ce condiţii îl duce Rednic la aeroport: "Încep şi eu ca Gigi"

montini dinamo

Mattia Montini e unul dintre puţinii jucători care au venit în ultima perioadă la Dinamo şi au confirmat, deşi alb-roşiii au ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1. Prestaţiile italianului nu au trecut neobservate, iar un club din Rusia s-a arătat dispus să plătească o sumă importantă în schimbul său.

  • 06:00 Fotbal Club
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • SIMONA HALEP - DIGISPORT-168

    TENIS: Simona Halep - Mccartney Kessle, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Deportivo Alaves v Real Madrid CF - LaLiga EA Sports

    La Liga: Real Madrid - Alaves, 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult