Ultimele stiri

Revoluție la CSM București. Thomas Ryde a semnat cu echipa Primăriei Capitalei. 10 tehnicieni schimbați în 5 ani

Ryde Neagu

Thomas Ryde a bătut palma miercuri, 28 februarie cu Gabriela Szabo, directorul celor de la CSM București. Ryde va fi noul antrenor al campioanei României începând din vară, când va debuta sezonul 2019/2020. 

"Cred că din superstiție!" Rednic și Teja au vorbit înaintea derby-ului cu Craiova. Ce a aflat antrenorul dinamoviștilor

teja rednic

Mircea Rednic a dezvăluit că a avut o discuție cu Mihai Teja chiar înaintea derby-ului dintre FCSB și Universitatea Craiova, câștigat de roș-albaștri cu scorul de 3-2.

Oficial: contract nou pentru Jordi Alba. A semnat imediat după El Clasico și are o clauză de reziliere uriașă

jordi alba revenire in lot accidentare 20 minutos

Barcelona a reușit să-l convingă, în cele din urmă, pe Jordi Alba, să semneze un nou contract. Actuala înțelegere a fundașului stânga în vârstă de 29 de ani era scadentă în vara anului 2020, iar noul contract este valabil până în 2024

”Vecinii l-au văzut în Spania!”. Noi detalii despre Michael Schumacher, la mai mult de 5 ani după teribilul accident

michael-schumacher

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher rămâne un mister pentru toți fanii marelui campion de Formula 1.

Video Primele imagini cu Iulian Cristea la un antrenament al FCSB-ului, postate de "roş-albaştri"

Iulian Cristea

Iulian Cristea e decis să prindă cât mai repede un loc în primul 11 al FCSB-ului. Ultima achiziţie a "roş-albaştrilor" este protagonistul ultimului videoclip postat pe contul de Facebook al vicecampioanei României.

Managerul lui Sepsi a bătut un arbitru. Întreg episodul, povestit chiar de Bokor: "I-am dat un upercut, l-am pus pe jos"

janos bokor

De-a lungul timpului, în fotbalul românesc, arbitrii, în special cei din ligile inferioare, au fost victimele unor acțiuni violente ale jucătorilor, ori ale oficialilor nemulțumiți de anumite decizii mai mult sau mai puțin controversate. Janos Bokor, mangerul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe a fost unul dintre protagoniștii unui astfel de incident. 

Mesaj emoţionant al lui Sergio Reguilon după ce a izbucnit în plâns la finalul El Clasico

Sergio Reguilon

Jucătorii lui Real Madrid s-au încurajat pe reţelele de socializare după eşecul la scor cu Barcelona, 0-3, din returul semifinalelor Cupei Spaniei.

S-a schimbat arbitrul înainte de primul El Clasico din 2019, în campionat! Centralul se va retrage la finalul sezonului

Undiano Mallenco va arbitra al treilea El Clasico din 2019

Real Madrid și FC Barcelona s-au duelat de două ori în luna februarie, în semifinalele Cupei Regelui. Catalanii vor juca finala după ce au învins în meciul retur, pe Santiago Bernabeu, cu 3-0 (1-1, în tur). Sâmbătă, 2 martie, cele două mari rivale vor disputa un nou episod din El Clasico, de această dată în campionat, tot la Madrid, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi Digi 4K, de la ora 21:45. Acest al doilea duel al săptămânii are un nou arbitru!

Nora Mork va juca din sezonul viitor pentru CSM Bucureşti: "Va fi o echipă nebună"

Nora Mork

Lovitură importantă dată de CSM Bucureşti pentru sezonul viitor. Norvegianca Nora Mork a semnat un contract pe doi ani cu campioana României.

Contraperformanţă istorică pentru Real Madrid. Eşecuri la scor cât în ultimele opt sezoane

Luis Suarez

Real Madrid bate recorduri negative istorice în acest sezon. "Galacticii" au ajuns la cinci eşecuri la minimum trei goluri diferenţă după ce au fost surclasaţi pe teren propriu de Barcelona, 0-3, în returul semifinalelor Cupei Spaniei.

Craiova a încercat lovitura iernii pe piaţa transferurilor: repatrierea lui Alex Băluţă

Alexandru Băluţă

Craiova a încercat o repatriere de senzaţie pe ultima sută de metri a ferestrei de mercato. Formaţia din Bănie a negociat cu Slavia Praga împrumutul lui Alex Băluţă.

Galerie Foto Naomi Osaka are un nou membru în echipă. Legătura acestuia cu Venus și Serena Williams

Naomi Osaka are un nou antrenor

Naomi Osaka, locul I WTA, a anunţat că americanul Jermaine Jenkins va face parte din echipa ei tehnică. La 16 zile după câștigarea primului Grand Slam al anului 2019, Osaka surprindea lumea tenisului prin despărțirea de Sascha Bajin, cu care colabora din 2017. Astfel, sportiva niponă va fi antrenată de fostul sparring partener al lui Venus Williams.

Simona Halep face avere doar prin simpla participare la turnee. Câţi bani ar fi primit în 2019 din garanţiile oferite de organizatori

simona h

Simona Halep traversează o perioadă excelentă din punct de vedere financiar, chiar dacă începutul de 2019 nu a fost unul perfect. Sportiva noastră a încasat prime importante doar pentru participarea la competiţii.

Mircea Rednic, dezlănţuit. Gicu Grozav, ultimul jucător făcut praf de antrenor

mircea rednic gicu grozav

Este oficial! Federația Turciei s-a înțeles cu noul selecționer, înlocuitorul lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, 73 de ani

Șenol Guneș este noul antrenor al naționalei de fotbal a Turciei, în locul lui Mircea Lucescu. 

Vinicius, comparat cu Messi! "Stop!". Catalanii au vorbit despre marele talent al Realului

Messi şi Vinicius, doi fotbalişti de geniu

Real Madrid - Barcelona 0-3 VIDEO | Vinicius Junior a fost cel mai bun jucător al Realului, în înfrângerea din returul semifinalei Cupei, cu Barcelona. Totuşi, o comparaţie între brazilian şi Messi nu îşi are sensul, e convins Jordi Alba.

Surpriză la Acapulco! Principala favorită, eliminată de numărul 172 WTA

sloane stephens wta

Sloane Stephens a fost eliminată la Acapulco, încă din runda a doua a competiției, de o jucătoare a cărui nume nu spune mare lucru în circuitul de tenis profesionist. 

Kyrgios, răspuns tăios pentru Nadal: "Nu o să îl bag în seamă"

kyrgios1

Nick Kyrgios rămâne un jucător problemă, în ciuda calităţilor incontestabile. Australianul i-a răspuns lui Rafael Nadal, după ce marele campion spaniol afirmase despre acesta că e "lipsit de respect pentru public şi oponenţi".

Foto Schimbare de look pentru Simona Halep! Cum arată înainte de Indian Wells

simona halep

Simona Halep se pregăteşte pentru Indian Wells, turneu ce se va desfășura între 4 şi 17 martie şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport. Totuși, sportiva noastră și-a făcut timp şi pentru imaginea ei. Înainte să plece spre Statele Unite şi-a făcut o schimbare de look, iar fanii s-au arătat extrem de încântați.

Real Madrid - Barcelona 0-3 | "Detaliile care au trecut neobservate. Ce e nefiresc în această imagine?"

Barcelona Real Madrid

Real Madrid - Barcelona 0-3 VIDEO | Barcelona s-a calificat pentru a 6-a oară la rând în finala Cupei. O poză care a devenit virală pe reţelele de socializare după triumful catalanilor le-a atras atenţia jurnaliştilor de la sport.es din cauza mai multor "detalii care au trecut neobservate".

McDermott, dat afară de la Dinamo după doar două meciuri! Rednic: "Eu am cerut portar, nu libero"

Sean McDermott

Mircea Rednic e decis să taie în carne vie în continuare. Portarul Sean McDermott (25 de ani) a fost dat afară de clubul din Ştefan cel Mare.

FCSB a mai făcut un transfer de viitor: "Este un adevărat model"

Becali

Marian Pruteanu, de la FC Bacău, a semnat cu FCSB, informează Sport24Bacău. Conform sursei, Pruteanu este este primul produs al Academiei FC Bacău “Cristian Ciocoiu” dat la “export”.

Barcelona scrie istorie în El Clasico: are în ultimii 14 ani aproape la fel de multe victorii pe Bernabeu ca în restul istoriei

Real Madrid vs Barcelona

Barcelona continuă să scrie noi pagini de istorie în El Clasico. Catalanii au câştigat pentru a doua oară consecutiv cu 3-0 contra rivalei Real Madrid, pe Santiago Bernabeu, după victoria din campionat, de pe 23 decembrie 2017.

Video Marcelo a răbufnit după ce Barcelona a distrus-o pe Real Madrid. Cum a fost surprins pe finalul meciului

marcelo

Zilele lui Marcelo la Real Madrid sunt numărate, așa cum anunță presa spaniolă. Brazilianul a fost lăsat încă o dată pe bancă de antrenorul Santiago Solari chiar la El Clasico, din returul semifinalelor Cupei Spaniei

Vinicius Junior, apreciat la Barcelona: "Poate fi comparat cu cei mai buni"

Barcelona Real

Real Madrid - FC Barcelona 0-3. Vinicius Junior a fost cel mai bun fotbalist de la Real Madrid în returul semifinalei din Cupa Regelui. Brazilianul de 18 ani s-a evidențiat în prima repriză, când a ratat câteva ocazii mari. Cu toate că echipa sa a suferit o nouă umilință în fața rivalei, Vinicius a ajuns sa fie comparat chiar cu marele Lionel Messi, aproape inexistent în meciul de pe Bernabeu.

Performanţă istorică pentru Manchester United, după victoria cu Crystal Palace

Manchester United

Record istoric pentru Manchester United după victoria cu 3-1 de marţi seară, de pe terenul lui Crystal Palace, obţinută graţie "dublei" lui Romelu Lukaku şi reuşitei lui Ashley Young.

”Unde este Cristiano?”. Cântecul care s-a auzit pe ”Bernabeu”, în timp ce Real Madrid era umilită de Barcelona

suarez2

Barcelona a rezolvat calificarea în finala Cupei Regelui, în repriza a doua.

Lovitură pentru Nike! City, "furată" de un brand rival. Contractul uriaş semnat de "cetăţeni"

aguero

Manchester City a semnat un contract de sponsorizare impresionant. "Cetăţenii" nu vor mai fi îmbrăcaţi de Nike, din sezonul următor Puma urmând să asigure echipamentul. Contractul e valabil pe 10 ani şi va aduce în conturile şefilor de pe Etihad nu mai puţin de 650 de milioane de lire.

Marc-Andre ter Stegen vrea un coechipier german la Barcelona: "Ar fi extraordinar"

Marc-Andre ter Stegen

Marc-Andre Ter Stegen şi-ar dori un coechipier german în vestiarul Barcelonei. Portarul catalanilor crede că aducerea lui Marco Reus ar fi o afacere excelentă pentru gruparea blaugrana, însă e convins că "internaţionalul" german ar fi foarte greu de adus.

Record istoric pentru Alexander Arnold! Fundaşii lui Liverpool, incredibili

liverpool deschidere

Liverpool - Watford 5-0 | După o perioadă în care a părut că e în pierdere de turaţie, formaţia lui Klopp a făcut spectacol. Fundaşii au contribuit la toate golurile, într-o confruntare în care Alexander Arnold a stabilit un record greu de egalat.

  • 06:15 Digi Gol
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult