Ultimele stiri

Exclusiv Teja l-a ascultat pe Becali: l-a titularizat pe Gnohere! Cum a reacționat Helmuth Duckadam

Harlem Gnohere

Eddy Harlem Gnohere (31 de ani) este golgheterul la zi al FCSB, cu 11 reușite, dar în 2019 a jucat foarte puțin. Contra celor de la Astra, atacantul francez va bifa al doilea meci ca titular din acest an. A mai jucat din primul minut contra celor de la Concordia Chiajna, scor 0-0, în sezonul regulat. În rest, ”Bizonul” n-a prins lotul în remiza de la Călărași, cu Dunărea, scor 1-1 și a jucat fragmentat în celelalte partide.

Gaz Metan - Dinamo | Dan Nistor: "Ne-am bătut singuri! Am făcut clubul de rușine"

Dan Nistor

Gaz Metan - Dinamo 2-1 VIDEO. Formația lui Mircea Rednic a suferit prima înfrângere în play-out după un meci în care a deschis scorul, dar a încasat apoi două goluri extrem de ușor. La finalul partidei, căpitanul Dan Nistor a fost extrem de dezamăgit.

Video Gaz Metan - Dinamo 2-1. Prima înfrângere pentru dinamoviști în play-out. Gafă mare în apărarea echipei lui Rednic

FOTBAL:GAZ METAN MEDIAS-DINAMO BUCURESTI, PLAY-OUT, LIGA 1 BETANO (17.03.2019)

Gaz Metan - Dinamo 2-1. Gaz Metan Mediaş a învins, duminică, Dinamo, cu scorul de 2-1. Papazoglou a marcat pentru echipa lui Mircea Rednic, în timp ce pentru Mediaș au înscris Rondon și Caiado. 

Becali a anunțat că 6 jucători vor pleca. 5 dintre ei nu sunt titulari cu Astra. Florentin Matei, OUT din lot

gigi-becali-mihai-teja

Revoluția lui Gigi Becali la FCSB a început deja. După ce a anunțat că 6 jucători se află pe lista neagră, cinci dintre ei nu se află printre titularii meciului cu Astra, din etapa a doua a play-off-ului.

Tătărușanu se va prezenta la lot! Veste bună pentru Contra, după accidentările lui Chiricheș și Țucudean

FOTBAL:ROMANIA-SERBIA, LIGA NATIUNILOR (14.10.2018)

Cosmin Contra (42 de ani) mai primește și vești bune, după ce Vlad Chiricheș și George Țucudean au devenit indisponibili în ultimele zile pentru dubla cu Suedia și cu Feroe. Ciprian Tătărușanu (33 de ani) este apt din punct de vedere medical, astfel că va fi, mai mult ca sigur, titular în cele două partide ale primei reprezentative.

Video Ricardo Grigore, gafă uriașă în partida cu Gaz Metan. Dinamo a luat gol în urma acestei faze

Ricardo Grigore

Gaz Metan - Dinamo. Mediaș a reușit să întoarcă scorul în partida cu Dinamo. Oaspeții au deschis scorul prin Papazoglou, însă gazdele au revenit în joc prin reușitele lui Rondon și Caiado.

Video Lyon - Montpellier 3-2. Gol de generic marcat de Florent Mollet

montpellier

Lyon - Montpellier 3-2 VIDEO. Eliminată de Barcelona din optimile UEFA Champions League la mijlocul săptămânii, Lyon a câștigat în Ligue 1 în fața lui Montpellier, într-un meci cu 5 goluri, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Video George Pușcaș, etapa și golul! Atacantul lui Palermo, în formă înaintea dublei cu Suedia și Feroe

george puscas gol palermo

Cosmin Contra (42 de ani) mai are și motive să zâmbească după veștile rele legate de accidentările lui Vlad Chiricheș și a lui George Țucudean, care i-au cam dat planurile peste cap. Selecționerul este cu siguranță mulțumit că George Pușcaș (22 de ani) a înscris din nou pentru Palermo. Internaționalul român dovedește că este în mare formă, înaintea dublei cu Suedia și cu Feroe, pentru că se află la a treia reușită consecutivă și la 5 goluri în cele mai recente șase meciuri.

Video Lazio - Parma 4-1. Bornă istorică atinsă de Radu! Gazdele se apropie de locurile de Liga Campionilor

stefan radu

Ştefan Radu a fost integralist în victoria categorică a lui Lazio în faţa Parmei.

Video Reims - Nantes 1-0. Ciprian Tătărușanu a fost menajat de antrenorul "canarilor"

tatarusanu

Reims - Nantes 1-0 VIDEO. Fără Ciprian Tătărușanu între buturi, canarii au pierdut la limită pe terenul lui Reims. Meciul a fost transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 4.

Video Van Dijk și Alisson, aproape s-o ”îngroape” pe Liverpool. Gol de cascadorii râsului primit de ”cormorani”

van dijk

Liverpool a obținut o victorie esențială, în lupta pentru titlu cu Manchester City.

Video Medieșenii au cerut un penalty! Duel, la limită, între Mandanda și Rondon. A procedat corect arbitrul?

mandanda duel rondon

Prima repriză a partidei de la Mediaș a fost extrem de disputată, cu faze la ambele porți. În afara celor două goluri, marcate într-un interval de doar 7 minute, 4 și 11, minutul 14 a fost unul care ar fi putut aduce iar o modificare de scor.

Bornă istorică atinsă de Radu Ștefan în tricoul celor de la Lazio, în partida cu Parma

Lazio v AS Roma - Italian Serie A

Radu Ștefan a intrat definitiv în istoria lui Lazio. Fundașul român a atins o bornă istorică în partida cu Parma. Astfel, Radu Ștefan a urcat pe locul 4 în topul jucătorilor cu cele mai multe prezențe în tricoul celor de la Lazio în Serie A.

Kylian Mbappe vrea să se transfere la Real Madrid. Ce a spus vedeta lui PSG. Cât ar costa mutarea istorică

kylian mbappe

Kylian Mbappe vrea să se transfere la Real Madrid, în viitor.

Video Leverkusen - Bremen 1-3. Max Kruse a fost eroul lui Werder

Max Kruse

VIDEO Leverkusen – Bremen 1-3. Werder Bremen s-a impus surprinzător în deplasare cu Bayer Leverkusen, 3-1, într-un meci în care Max Kruse a reuşit „dubla" și a stabilit scorul final în al cincilea minut al prelungirilor.

Belgia - România 17-43. "Stejarii" au încheiat pe locul 3 Rugby Europe International Championship

Romania rugby

Echipa de rugby a României a învins Belgia, pe stadionul Little Heysel din Bruxelles, cu scorul de 43-17 (26-10), în ultimul său meci din Rugby Europe International Championship. "Stejarii" s-au clasat pe locul 3 în clasamentul final al ediției din acest an.

Reacția lui Valtteri Bottas după victoria din Marele Premiu de F1 al Australiei

Valtteri Bottas

Pilotul finlandez Valtteri Bottas (Mercedes), câştigătorul Marelui Premiu al Australiei, prima cursă a sezonului din Formula 1, consideră că a făcut pe circuitul din Melbourne cea mai bună cursă din viaţa lui.

La primul meci cu Ronaldo în afara lotului, Juve a pierdut pentru prima oară în Serie A. Genoa i-a luat 4 puncte din 6

genoa juventus final

VIDEO Genoa - Juventus 2-0 | Juventus a pierdut pentru prima oară în actuala ediţie de Serie A, la primul meci din acest sezon la care Cristiano Ronaldo nu a fost oprit în lot de Max Allegri.

Record mondial de spectatori la un meci de club de fotbal feminin. Toate biletele au fost vândute

wanda metropolitano

Moment incredibil în Spania, unde s-au vândut toate biletele pentru meciul de fotbal feminin dintre Atletico Madrid și Barcelona.

Cahill a vorbit despre Bianca Andreescu pentru Tennis Channel. Anunţul făcut

cahill

Bianca Andreescu - Angelique Kerber (finala de la Indian Wells, ora 22:00, Digi Sport 2) | Darren Cahill nu e surprins de performanţele fantastice ale Biancăi Andreescu. Fostul antrenor al Simonei Halep a dezvăluit că din 2017 a observat potenţialul în sportiva canadiancă de origine română.

Doar doi fotbaliști din ligile de top n-au fost driblați în acest sezon. Ambii joacă în Serie A

Alessio Romagnoli

Doar doi fotbaliști n-au reușit niciun dribling în acest sezon în ligile de top din Europa. Ambii jucători evoluează în Serie A. Cei doi joacă și pe același post, de fundaș central.

Video Genoa a primit penalty cu Juventus, dar VAR a întors complet decizia. Ce s-a întâmplat

colaj var genoa juve

VIDEO Genoa - Juventus | Fără Cristiano Ronaldo, menajat, Juventus nu a avut un meci uşor cu Genoa, pe Marassi. Gazdele au ratat două mari ocazii în prima jumătate de oră a partidei şi ar fi primit un penalty, fără intervenţia arbitrajului video.

Exclusiv Becali a trecut "peste capul" lui Teja şi a făcut un transfer, fiind sigur că dă lovitura. Încă o eroare "marca Gigi"

Gigi Becali Mihai Teja

Adrian Stoian este exemplul perfect pentru lipsa de logică a lui Becali în transferurile făcute la FCSB. Nu lipsa de valoare a fotbalistului, ci faptul că mutarea a fost făcută "după ureche" a dus la o situaţie neaşteptată: jucătorul cu aproape 100 de selecţii în Liga 1 nu evoluează.

Un portar de națională, printre victimele atentatului terorist din Noua Zeelandă

elayyan

50 de persoane au fost ucise și alte 50 au fost rănite vineri, într-un atac terorist comis în două moschei din oraşul Christchurch (Noua Zeelandă), iar printre victime se numără și un portar al echipei naționale de futsal a Noii Zeelande, Atta Elayyan

Video Wayne Rooney, primul hat-trick de la transferul în SUA

Wayne Rooney

Wayne Rooney a reuşit primul hat-trick în MLS, în victoria categorică de pe teren propriu a lui DC United contra lui Real Salt Lake, scor 5-0.

Ultimele veşti despre Ţucudean: când va fi pe teren golgheterul campionatului

george-tucudean

Oficialii CFR-ului speră ca Ţucudean să revină pe teren mai repede decât s-a anticipat iniţial. Vârful ar putea fi pe teren încă din etapa a 4-a a play-off-ului.

Video Genoa - Juventus 2-0. Cu Ionuț Radu titular, gazdele provoacă prima înfrângere a sezonului pentru campioană

genoa gol 2

Final de meci. Cu Ionuț Radu titular în poartă, Genoa se impune cu 2-0 și provoacă prima înfrângere a sezonului pentru campioană

Trapattoni, la 80 de ani: "Dacă era în locul lui Daum, eram calificați". Discurs memorabil în 1998: "Antrenorul nu e idiot"

colaj trapattoni

Legendarul Giovanni Trapattoni a împlinit 80 de ani. Italianul este condiderat cel mai de succes antrenor din istoria Italiei, la nivel de echipe de club. În plus, el este unul dintre cei 5 tehnicieni care au câștigat titlul în 4 campionate diferite, alături de Carlo Ancelotti, Ernst Happel, Jose Mourinho și Tomislav Ivic

Monchi și-a găsit o nouă echipă, după despărțirea de AS Roma

Monchi

Monchi va reveni la Sevilla la scurt timp după despărțirea de AS Roma, venită după eliminarea capitolinilor din optimile Ligii Campionilor, în fața lui FC Porto.

"Am 20 de poze cu Messi şi mingea nu e la mine în niciuna". Jucătorul care aleargă după fotografia "imposibilă"

FC Barcelona v Real Betis Balompie - La Liga

FC Barcelona va juca în deplasare cu Betis Sevilla, azi, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3, iar pentru unul dintre jucătorii andaluzilor, Andres Guardado, va fi o nouă şansă de a face o fotografie după care a alergat în ultimii ani ai carierei.

  • 18:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 LIVE Fotbal Club
  • 20:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:00 LIVE Fotbal European
  • 22:00 LIVE Premier League: Tottenham-Manchester City
  • 22:45 LIVE Fotbal European
  • 23:00 LIVE Premier League: Tottenham-Manchester City
  • 19:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • SIMONA HALEP - DIGISPORT-168

    TENIS: Simona Halep - Mccartney Kessle, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Deportivo Alaves v Real Madrid CF - LaLiga EA Sports

    La Liga: Real Madrid - Alaves, 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult