Ultimele stiri

Sevilla și-a dat afară antrenorul după ce a fost eliminată din Europa League. Numele înlocuitorului

pablo machin

Slavia Praga - Sevilla 4-3 VIDEO. Sevilla și-a dat afară antrenorul, Pablo, Machin, după ce a fost eliminată în optimile de finală din UEFA Europa League de echipa lui Alexandru Băluță.

Video Ronaldo a ”arestat” balonul după hat-trick-ul cu Atletico. Cui i l-a dăruit

ronaldo hat-trick

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a fost omul-serii în returul de pe ”Juventus Stadium”. Starul portughez a bifat, marți seară, al 8-lea său hat-trick în UEFA Champions League, motiv pentru care la final a ”arestat” balonul. ”CR7” a dus mingea acasă și i-a oferit-o fetiței sale Alana Martina, după cum a dezvăluit chiar Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo, într-un filmuleț postat pe contul de Instagram.

Momente de groază pentru Elina Svitolina şi Gael Monfils, la Indian Wells. Ce li s-a întâmplat în camera de hotel

Svitolina Monfils

Momente de groază pentru Elina Svitolina şi Gael Monfils la Indian Wells. Aflaţi împreună în camera de hotel a ucrainencei, cei doi au fost evacuaţi după ce poliţiştii au fost alertaţi de o posibilă împuşcătură auzită în stabilimentul din California.

Gică Hagi sare în apărarea lui Dragoş Nedelcu, pus la zid de Gigi Becali după FCSB - Viitorul

nedelcu fcsb

Pus la zid de Gigi Becali, care a anunţat că va renunţa la el la finalul sezonului, Dragoş Nedelcu este apărat de fostul său antrenor şi patron de la Viitorul, Gică Hagi. "Regele" ştie unde a greşit patronul FCSB-ului faţă de mijlocaşul în vârstă de 22 de ani.

Lionel Messi, la cel mai bun sezon din 2015 încoace. Catalanii au câștigat UCL când argentinianul a avut asemenea cifre

messi

Lionel Messi declara la începutul sezonului că trofeul pe care și-l dorește cel mai mult în actuala stagiune este cel din UEFA Champions League. Cifrele decarului Barcelonei arată ca Lionel Messi se află la cel mai bun sezon din 2015 încoace, atunci când catalanii au câștigat ultima dată Liga Campionilor.

Video Cristiano Ronaldo, desemnat jucătorul săptămânii în Champions League. Cifre excelente şi pentru învinşii săi

Cristiano Ronaldo

VIDEO Juventus - Atletico Madrid 3-0 | Cristiano Ronaldo a avut o prestaţie formidabilă în returul cu Atletico Madrid, din optimile de finală ale UEFA Champions League, iar portughezul a fost desemnat jucătorul săptămânii în cea mai importantă competiţie a echipelor de club.

Veste mare pentru Marcelo şi Isco: "Nu vor lipsi din echipa mea". Obiectivul lui Zinedine Zidane pentru finalul de sezon

marcelo isco

Lăsaţi constant pe banca de rezerve de fostul antrenor al lui Real Madrid, Santiago Solari, Marcelo şi Isco au şanse de a reveni în primul 11 după revenirea lui Zinedine Zidane pe banca "galacticilor".

”Contra e responsabil! Nistor e afectat!”. Reacția lui Rednic, după ce s-a anunțat lotul pentru ”dubla” cu Suedia și Feroe

FOTBAL:SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE-DINAMO BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (9.02.2019)

Cosmin Contra (42 de ani) a anunțat azi lotul pentru ”dubla” cu Suedia și cu Feroe și Dan Nistor (30 de ani) nu se află pe listă. Mircea Rednic (56 de ani) a reacționat și a spus că un jucător precum Nistor nu trebuia să lipsească de la prima reprezentativă.

Reacția lui Răzvan Burleanu, după ce a aflat că stadionul Ghencea nu va fi gata pentru EURO 2020

Burleanu

Stadionul Ghencea, una dintre cele 4 arene care se vor reconstrui pentru EURO 2020, nu va fi gata până la startul turneului final! Constructorul a venit, joi, cu noi informații, dar confirmă declarațiile făcute de Gică Popescu, unul dintre consilierii premierului, la începutul acestui an 2019.

Isco anunță "restartul" la Real Madrid, cu Zidane pe bancă: "Schimbarea începe acum!"

zidane-isco

Zinedine Zidane a revenit după 8 luni de zile la Real Madrid, decizie pe care fanii și jucătorii galactici au primit-o cu brațele deschise. Printre aceștia se numără Isco Alarcon, despre care s-a speculat în ultimele luni faptul că ar putea părăsi gruparea Los Blancos.

Italienii au făcut anunțul. Cât va lipsi Vlad Chiricheș de pe teren

vlad chiriches

Vlad Chiricheș (29 de ani) a fost titular în returul din Austria, dar, din păcate, n-a terminat partida pe teren. În minutul 76 al partidei de pe ”Red Bull Arena”, din Salzburg, Chiricheș s-a prăbușit  pe gazon și i-a comunicat arbitrului Carlos Del Cerro, din Spania, că are dureri la piciorul stâng și că nu mai poate continua.

Mbappe, la Real pentru 300 de milioane euro? Ce a spus Zidane, în conferinţa de presă de azi

mbappe

Zinedine Zidane a vorbit în conferinţa de presă de astăzi despre posibilitatea de a-i transfera pe Mbappe şi/sau Neymar. Francezul a explicat că nu e momentul pentru a discuta de achiziţii, dar a lăsat de înţeles că ar fi încântat să îl antreneze pe tânărul vârf al lui PSG.

S-a aprobat proiectul prin care CNI va construi o arenă de 10.000 de locuri

Stadion Slatina

La începutul lunii martie, Primăria Slatina și Consiliul Județean au anunțat că doresc construirea unei arene de 10.000 de locuri, proiectarea, finanțarea și execuția urmând să se facă prin Compania Națională de Investiții. La două săptămâni după acest anunț, consilierii locali slătineni au aprobat proiectul prin care şi-au dat acordul pentru predarea către Compania Naţională de Investiţii (CNI) SA a Stadionului „1 Mai”, în vederea reconstruirii.

Video ”Uitați-vă la trofeu! Vi-l doriți?”. Dialogul-zilei dintre Contra și Karambeu. Răspunsul selecționerului

contra karambeu trofeu

Trofeul ”Henri Delaunay”, care va fi decernat câștigătoarei Euro 2020, a fost expus vineri la București pe Arena Națională. La evenimentul organizat de către Federația Română de Fotbal au participat, printre alții, și Cosmin Contra (42 de ani), selecționerul României, dar și Christian Karambeu (48 de ani), ambasadorul turneului final de la anul. 

Frenkie de Jong, înaintea duelului cu Juventus: "Așa au stat lucrurile și cu Real Madrid". Ce a spus despre Ronaldo

Frenkie de Jong si Luka Modric

Frenkie de Jong crede că Ajax Amsterdam are șanse împotriva lui Juventus, în sferturile UEFA Champions League, pe hârtie cel mai dezechilibrat duel din această fază. Cu toate astea, mijlocașul transferat de Barcelona la începutul acestui an privește cu încredere duelul împotriva lui Cristiano Ronaldo&Co.

"Va fi drăguț să îl întâlnesc!" De Jong, nerăbdător să joace împotriva lui Ronaldo. Cum i-a "marcat"copilăria

de jong

Tragere la sorți Liga Campionilor | Ajax Amsterdam - Juventus Torino este una dintre cele mai așteptate partide din sferturile de finală al UEFA Champions League. Atât olandezii, cât și italienii vin după răsturnări spectaculoase de scor.

Video Exclusiv ”Torje și Grozav n-au fost doriți la Dinamo!”. Ioan Andone, atac dur la adresa roș-albilor

ioan andone-2

Ioan Andone, managerul general al celor de la FC Voluntari, n-a ratat ocazia de a dezvălui ce are pe suflet despre Dinamo, chiar în ziua în care a împlinit 59 de ani. Tehnicianul a spus, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”, care este cea mai mare problemă a grupării roș-albilor în acest moment.

Tragere la sorţi Champions League | Cum arată cotele după ce s-au aflat duelurile din sferturi şi configuraţia semifinalelor

liga campionilor nou fb

Tragere la sorţi sferturi Champions League | Sorţii au fost blânzi pentru marile forţe ale Europei, care s-au evitat la tragerea la sorţi pentru sferturile Ligii. Bookmakerii au stabilit cotele pentru calificarea mai departe, dar au modificat şi cotele pentru cucerirea trofeului

Exclusiv Lovitură de teatru în Liga 1. Vasile Simionaş e aproape să preia o formaţie

0.FOTBAL:POLITEHNICA IASI-STEAUA BUCURESTI 1-1,LIGA 1 (1.10.2006)

Vasile Simionaş (foto dreapta) ar putea reveni pe banca Iaşiului, dacă Horia Sabo preia puterea luni la Poli. Directorul general îl va schimba pe Flavius Stoican, indiferent de rezultatul meciului cu Dunărea Călăraşi.

Barcelona - Man. United, derby-ul din sferturile UEFA Champions League. Prima reacție a catalanilor

Barcelona tragere la sorti

Capul de afiș al sferturilor de finală din UEFA Champions League este duelul dintre FC Barcelona și Manchester United. Trimisul catalanilor la tragerea de sorți de la Nyon a fost Guillermo Amor, directorul pe relațiile sportive.

Lot România U21 | Mirel Rădoi a convocat 5 jucători de la FCSB pentru stagiul de pregătire din Spania

FOTBAL:ROMANIA U21-TARA GALILOR U21, CALIFICARI EURO 2019 (12.10.2018)

Lot România U21 | Mirel Rădoi, selecționerul României U21, a anunțat vineri, 15 martie, lotul final al jucătorilor convocați pentru stagiul de pregătire din Spania, programat în perioada 19-26 martie.

”Contează cine te dorește cel mai mult!”. Ianis Hagi, despre posibilul transfer de la Viitorul

FOTBAL:FCSB-FC VIITORUL, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (11.03.2019)

News Alert Cosmin Contra a anunţat lotul final pentru dubla cu Suedia şi Feroe! FCSB, aproape dispărută din planurile selecţionerului

Cosmin Contra nationala Romaniei tineret U21 calificari EURO 2020

Lotul României pentru Suedia şi Feroe | Federația Română de Fotbal a dezvăluit, pe site-ul oficial, lista finală a jucătorilor convocați de selecționerul Cosmin Contra pentru dubla cu Suedia și Feroe din preliminariile pentru Euro 2020.

Live Text Tragere la sorți sferturi Europa League: Arsenal - Napoli, Villarreal - Valencia, Benfica - Eintracht și Slavia Praga - Chelsea

Europa League

Tragere la sorți sferturi Europa League. Arsenal - Napoli este șocul sferturilor de finală din Europa League. Villarreal - Valencia, Benfica Eintracht Frankfurt și Slavia Praga - Chelsea sunt celelalte partide din sferturile de finală din Europa League. 

Prima reacție a lui Juventus după aflarea adversarului din sferturile UCL: "Nu este o glumă"

nevded tragere

Juventus pare că are drum liber pentru a juca în semifinalele UEFA Champions League, după ce sorții au decis ca "Bătrâna Doamnă" să se dueleze cu Ajax Amsterdam, în sferturile de finală. Va fi o reeditare a finalei ediției din 1996, când italienii au câștigat trofeul după loviturile de departajare.

”Perfect pentru Barcelona!” Presa din Spania, bucuroasă după stabilirea sferturilor Ligii Campionilor

Marca-Barcelona

Presa din Spania a salutat tragerea la sorți a partidelor din sferturile de finală ale UEFA Champions League. Cotidianul ”Marca” a titrat pe prima pagină că ”Sorții au fost perfecți pentru Barcelona!”

Tragere la sorţi sferturi Liga Campionilor | Messi şi echipele engleze. Niciun fotbalist din istorie nu a mai reuşit aşa ceva

united

Tragere la sorţi sferturi Liga Campionilor | Lionel Messi va juca din nou contra unei echipe din Premier League, în Champions League. Starul Barcelonei are un record impresionant în faţa formaţiilor din Anglia.

"Sferturi" Liga Campionilor | Ajax, una dintre "victimele" preferate ale lui Ronaldo în UEFA Champions League

ronaldo ultim deschidere

Tragere la sorți Champions League | Ajax - Juventus este unul dintre dintre cele 4 sferturi de finală din UEFA Champions League. Torinezii au amintiri plăcute din partidele cu Ajax. În 1996, Juventus câștigat a doua Ligă a Campionilor din istorie, după o finală jucată împotriva celor de la Ajax.

Tabloul sferturilor de finală din Champions League. Titlurile din presa internațională

presa internationala UCL sferturi

Vineri, 15 martie, loc la Nyon, a avut loc tragerea tragerea la sorți a meciurilor din cadrul sferturilor de finală ale Champions League. Cu acest prilej s-a stabilit și țintarul semifinalelor. Manchester United - Barcelona este șocul sferturilor. Ajax - Juventus, Tottenham - Manchester City și Liverpool - Porto sunt celelalte sferturi de finală din Liga Campionilor. 

Posibil duel Ronaldo-Messi în marea finală! Care pot fi semifinalele Champions League!

ronaldo messi

La sediul UEFA de la Nyon au fost stabilite azi la prânz meciurile din sferturile de finală ale UEFA Champions League. În plus, oficialii UEFA au stabilit și țintarul semifinalelor, care se anunță deja a fi un spectacol total. În mod normal, dacă favoritele își vor onora cărțile de vizită (cel mai tare duel se anunță a fi Manchester United-Barcelona), precum și statutul, atunci este posibil ca în marea finală să avem parte iar de un duel între Cristiano Ronaldo (33 de ani) și Lionel Messi (31 de ani).

  • 06:00 Fotbal Club
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • SIMONA HALEP - DIGISPORT-168

    TENIS: Simona Halep - Mccartney Kessle, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Deportivo Alaves v Real Madrid CF - LaLiga EA Sports

    La Liga: Real Madrid - Alaves, 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult