Ultimele stiri

Cum se face selecția la echipa de Fed Cup. Ce a cerut, de fapt, Simona Halep și cum s-au împărțit banii

ROMANIA FED CUP

FED CUP FRANȚA - ROMÂNIA | Federația Română de Tenis a anunțat azi, pe site-ul oficial, echipa de Fed Cup a României pentru duelul din semifinalele competiției cu Franța, care se va disputa la Rouen, în 20-21 aprilie, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Thierry Henry, cel mai bun străin din istoria Premier League. "Titi", peste Cristiano Ronaldo și Eric Cantona

thierry henry

Francezul Thierry Henry a fost ales cel mai bun fotbalist străin din istoria Premier League într-o anchetă organizată de BBC și în care au votat peste peste 250.000 de persoane.

News Alert FED CUP | S-a anunțat lotul României pentru semifinala cu Franța. Întâlnirea va fi la Digi Sport

romania fed cup

Federația Română de Tenis a anunțat lotul echipei României pentru semifinala cu Franța din FED Cup. Florin Segărceanu a decis să le selecționeze pe Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu și Raluca Olaru. Partida se va disputa pe 20 - 21 aprilie și va fi transmisă în direct la Digi Sport.

Video Nick Kyrgios, ca Monica Niculescu! Australianul a făcut show în meciul cu Lajovic

kyrgios

Nick Kyrgios a fost vedeta zilei la Miami. Australianul şi-a umilit adversarul cu lovituri văzute doar la meciurile demonstrative. Execuțiile australianului au amintit și de cele ale Monicăi Niculescu în meciul cu Garbine Muguruza.

Chiricheș, pus de Napoli pe lista de transferuri

accidentare chiriches

Va fi cel mai scump jucător din istorie. France Football a anunțat suma uriașă pe care Real a pregătit-o pentru Mbappe

kylian mbappe

Zinedine Zidane a decis care va fi următorul transfer galactic. Cei de la France Football au anunțat pe prima pagină că Mbappe este prioritatea numărul 1 a celor de la Real Madrid în perioada de transferuri.

Oficial: Mugurel Cornățeanu a plecat de la Petrolul şi a recomandat un înlocuitor

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-CS BALOTESTI, LIGA 2 CASA PARIURILOR (9.12.2018)

Exclusiv ”Zlatan și acum întreabă: ce face țigănușul meu?”. Povestea neștiută a transferurilor lui Chivu la Roma și Mitea la Ajax

chivu mitea zlatan

Giovanni Becali (66 de ani), cel mai important agent de jucători din istoria fotbalului românesc, a povestit, prezent fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, cum a ajuns Cristi Chivu de la Ajax Amsterdam la AS Roma, în vara lui 2003. Tot atunci a făcut pasul și Nicolae Mitea de la Dinamo la Ajax.

"Nu pot să mai joc așa!" Osaka și-a făcut autocritica, după eliminarea de la Miami

Noami Osaka proces antrenor

Naomi Osaka a fost eliminată în turul 3 de la Miami. Nipona a fost învinsă în trei seturi, 6-4, 6-7, 3-6, de Su-Wei Hsieh. Campioana de la Australian Open poate pierde fotoliul de lider mondial la finalul turneului de la Florida, Simona Halep fiind cea care are o șansă mare de a o depăși.

Tragedie în Italia! Un fotbalist a decedat pe teren, chiar sub ochii tatălui său

roger

Italia a fost lovită de o nouă tragedie în weekendul recent încheiat. Rogelio Maria Pizzi, un fotbalist de 22 de ani al lui Pol. Argelatese A.S.D a decedat pe teren, chiar sub privirile tatălui său, într-un meci din Serie D.

O nouă performanță a Simonei Halep, după meciul cu Polona Hercog

Miami Open 2019 - Day 7

"Chiar dacă mă sună Zidane, nu e important!" Ce star din naționala Franței este 'indiferent" la o ofertă de la Real

zinedine zidane

N'Golo Kante a avut o ascensiune impresionantă în ultimii ani, de când a cucerit titlul cu Leicester, în 2016. Mijlocașul francez a devenit campion mondial anul trecut, fiind în prezent unul dintre cei mai bine cotați jucători din lume.

Contul de Twitter al lui Angelique Kerber, luat cu asalt după postarea despre Bianca Andreescu. Sute de fani au ironizat-o

cont twitter kerber

Bianca Andreescu a confirmat forma excelentă în care se află. După ce s-a impus la Indian Wells, sportiva din Canada a ajuns până în optimi și la Miami. ÎN DIRECT la Digi Sport 2, tânăra de 18 ani a învins-o pe Angelique Kerber, pentru a doua oară în doar 6 zile, iar finalul partidei a avut parte de un moment controversat.

Video&Foto Naționala U21 a României nu va conta pe Ionuț Radu la meciul cu Danemarca. Imagini de la ultimul antrenament

Ionut Radu

Naționala U21 a României va întâlni în această seară reprezentativa U20 a Danemarcei, în al doilea meci amical al stagiului de pregătire din Spania. În prima partidă, tricolorii mici au pierdut la limită, 0-1 cu Spania U21. În meciul programat la ora 19:00, Mirel Rădoi nu se va putea baza pe căpitanul Ionuț Radu.

"Am auzit lucruri oribile!" Românca din fruntea sportului francez îi amenință pe ultrașii lui PSG

roxana maracineanu

Ministrul francez al Sportului a reacționat după ce fanii lui PSG au avut scandări rasiste la adresa rivalilor de la Olympique Marseille. Incidentele s-au produs acum o săptămână, la meciul dintre cele două rivale din Cupa Franței.

Raphael Varane este dorit în Serie A, după ce presa franceză a scris că vrea să plece de la Real Madrid

varane

Vestea că Raphael Varane ar intenţiona să plece de la Real Madrid, la finalul sezonului, a pus în gardă marile cluburi ale Europei. Juventus este ultimul nume intrat în cursa pentru semnătura fundaşului francez.

S-au aflat toate cele 24 de echipe calificate la Cupa Africii pe Națiuni 2019. 10 au cel puțin un titlu

cupa africii 2019

Cele 24 de echipe participante la turneul final al Cupei Africii pe Naţiuni la fotbal 2019 (21 iunie - 19 iulie) din Egipt s-au stabilit în urma ultimelor meciuri disputate duminică în ultima fază preliminară, relatează AFP.

Cum arată cotele la câștigarea turneului de la Miami. Simona Halep este favorită, șanse mari și pentru Bianca Andreescu

BNP Paribas Open - Day 5

Simona Halep Miami | Naomi Osaka și Serena Williams, două dintre favoritele la câștigarea trofeului, au părăsit deja turneul din Florida. În acest context, Simona Halep este văzută drept principala favorită. 

Lyes Houri, omul care a calificat Viitorul în play-off: "Sunt mai bine decât la unele cluburi franceze"

Lyes Houri, Junior Morais

Hulk nu exclude o revenire în fotbalul european. La ce echipă poate ajunge

Hulk

Brazilianul Hulk ar putea fi protagonistul unei reveniri de senzație în fotbalul european. În prezent la Shanghai SIPG, jucătorul în vârstă de 32 de ani s-ar putea întoarce la FC Porto, prima echipă din Europa la care a evoluat.

Video "Nu voi compara niciodată vreun antrenor cu Darren!" Cum caracterizează Simona Halep relația cu Daniel Dobre

Miami Open 2019 - Day 7

Real Madrid, gata să i-l "sufle" Barcelonei pe Matthijs de Ligt, în schimbul unei sume de nerefuzat

De ligt

Matthijs de Ligt este cel mai curtat fundaș din Europa. Dorit insistent de FC Barcelona de câteva luni de zile, aflat pe lista celor de la Juventus Torino de câteva săptămâni, o nouă forță din fotbalul mondial a intrat în cursă pentru transferul fundașul olandez. 

Man. United "sparge" banca pentru transferul unui super-fundaș. Ar deveni cel mai scump din istorie

Ole Gunnar Solskjaer

Manchester United se pregătește să spargă banca. "Diavolii" sunt dispuși să plătească 150 de milioane de euro pe fundașul celor de loa Napoli, Kalidou Koulibaly.

Rednic a spus că nu-l mai vrea la echipă, iar Dinamo se chinuie acum să scape de el

Rednic

Adus în urmă cu două luni la Dinamo, Jordan Mustoe nu l-a convins pe Mircea Rednic. După doar 3 meciuri, antrenorul trupei din Ștefan cel Mare l-a anunțaț pe fundașul de 28 de ani că nu va mai conta pe serviciile lui. Dinamo se chinuie acum să-i rezilieze contractul, dar englezul nu vrea să plece în orice condiții.

Ce scrie presa internațională, după cuvintele pe care Angelique Kerber i le-a aruncat Biancăi Andreescu

captura kerber andreescu

ÎN DIRECT la Digi Sport, Bianca Andreescu a învins-o pe Angelique Kerber pentru a doua oară în mai puțin de o săptămână și s-a calificat în optimile turneului de la Miami. Azi, sportiva din Canada o va întâlni pe Anett Kontaveit, de la ora 19:00, LIVE pe Digi Sport 2. 

Video Ce spune Simona Halep, după ce a chemat de două ori fizioterapeutul în meciul cu Polona Hercog

simona rever

Simona Halep a cerut un time-out medical la scorul de 2-3, în primul set al meciului cu Polona Hercog, dar și în setul al doilea când conducea cu 6-5

"Întotdeauna joacă perfect!" Venus Williams, declarație superbă la adresa Simonei Halep

venus williams

Simona Halep - Venus Williams este meciul optimilor de finală ale turneului de la Miami. Învinsă în ultimele 3 partide, Venus Williams are cuvinte de laudă la adresa Simonei.

Ce a putut să posteze Kerber, după scena de la fileu cu Bianca Andreescu. Kyrgios i-a dat "șah mat" în câteva cuvinte

Kerber Andreescu

Angelique Kerber a înţeles că a greşit în momentul în care a umbrit victoria Biancăi Andreescu asupra sa cu o remarcă neinspirată şi a revenit pe twitter cu un mesaj de felicitare.

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Miami. Turneul continuă azi, ÎN DIRECT la Digi Sport. Programul

novak djokovic

Novak Djokovic, numărul unu mondial şi principalul favorit al turneului ATP de la Miami (Florida), s-a calificat în optimile de finală ale acestei competiţii, dotată cu premii totale de 8.359.455 dolari. Sârbul l-a învins în trei seturi, 7-5, 4-6, 6-1, pe argentinianul Fderico Delbonis.

"Nu am de gând să spun asta!" Reacția Simonei Halep, după ce a aflat că va juca împotriva lui Venus Williams

Simona Halep, locul doi WTA / Foto: Getty Images

Simona Halep - Venus Williams Miami | Simona Halep o va întâlni în optimile de finală ale turneului de la Miami pe Venus Williams, partidă ce va fi transmisă în direct de Digi Sport 1. Cele două jucătoare s-au întâlnit până acum de 6 ori, scorul fiind egal: 3-3. Totuși, Simona Halep are un ascendent moral, numărul 3 WTA reușind să câștige ultimele 3 partide.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • ILIE

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Hector Bellerin, după meciul cu Granada / Foto: Profimedia

    FOTBAL: Las Palmas - Betis, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Liga EA Sports: FC Barcelona v Real Sociedad

    FOTBAL: Almeria - Barcelona, 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult