Ultimele stiri

Video Dinamo a început pregătirea. Noutățile din lot și obiectivul "câinilor" pentru noul sezon

colaj reunire dinamo

Primul MVP a semnat prima dublă și prima "bijuterie" de la Cupa Mondială. "N-am putut visa la așa ceva!"

Cheryshev

Rusia - Arabia Saudită 5-0 /// Cupa Mondială 2018. Mijlocaşul rus Denis Cheryshev a fost desemnat cel mai bun om al meciului de deschidere de la Cupa Mondială și este, totodată, primul golgheter al turneului final, grație dublei reușite în poarta Arabiei Saudite.

Primele plecări de la CFR. Iordănescu și-a luat gândul de la ei. Negocieri avansate pentru alt jucător

Deac CFR Cluj

Edi Iordănescu a fost prezentat miercuri în funcția de antrenor principal la CFR Cluj, iar joi făcut cunoștință cu noii săi jucători, la reunire. Doi dintre ei au șanse minime să continue în Gruia: Boli e ca și plecat în China, la noul club al lui Dan Petrescu, iar Deac este în așteptarea unui răspuns pozitiv, tot de acolo.

Zi de coşmar pentru antrenorii din Liga 1. Încă un "principal" demis, după Adrian Mutu

FOTBAL:GAZ METAN MEDIAS-ACS POLI TIMISOARA, PLAY OUT, LIGA 1 BETANO (9.04.2018)

Adrian Mutu nu este singurul antrenor demis în Liga 1 în ziua debutului noii ediţii a Cupei Mondiale.

Debut de foc pentru Florin Andone în Premier League. S-a stabilit țintarul

Deportivo Florin Andone

După ce a retrogradat cu Deportio La Coruna, Florin Andone a dat La Liga pe Premier League. Noul atacant al lui Brighton & Hove va avea însă un debut infernal în Anglia. Conform țintarului, noua ediția a campionatului va începe pe 11 august, iar echipa lui Andone va juca în deplasare la Watford. În etapa a doua, Brighton va da peste vicecampioana Manchester United, iar apoi va juca în deplasare, pe Anfield, cu finalista Champions League, Liverpool

Halep şi Nadal, modelele lui Florin Bratu: "Exemple de urmat pentru Dinamo"

Bratu

Florin Bratu nu concepe ca Dinamo să rateze play-off-ul Ligii 1 şi sezonul viitor, după ce "câinii" au încheiat doar pe locul 7 ultimul campionat.

Video Lopetegui a izbucnit în plâns la prezentarea la Real Madrid: "A fost cea mai tristă zi din viaţa mea"

Lopetegui lacrimi

Julen Lopetegui a fost prezentat de Real Madrid la numai o zi după ce a fost demis de la naţionala Spaniei.

Suma pentru care Real Madrid e dispusă să-l cedeze pe Bale. Ce i-a promis Mourinho

colaj bale mou

Viitorul lui Gareth Bale e în continuare nesigur, însă ultimele vești par să-l facă pe galez să ia o decizie. După mai multe tentative, Manchester United pare să fi tras, în sfârșit, lozul câștigător, după mai multe încercări, iar cel mai greu cuvânt l-a avut Jose Mourinho

Mircea Axente, la revenirea la Dinamo: "Cu lotul pe care îl avem, putem face o treabă foarte bună"

axente transfer

Revenit la Dinamo, Mircea Axente, care în sezonul trecut a evoluat la FC Botoşani, este convins că alb-roşiii au calităţile necesare pentru a face uitată stagiunea precedentă, în care "câinii" au ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1.

Exclusiv "Am semnat acum 10 minute!" Șumudică a explicat schimbarea petrecută târziu în noapte

sumudica1

Marius Şumudică a confirmat că este este noul antrenor al lui Al Shabab Riad. După ce arabii anunțaseră pe contul de Twitter că a semnat cu românul, a apărut o altă informație conform căreia ar fi semnat cu Akhisarspor. Șumudică a explicat însă de ce a preferat oferta arabilor, în detrimentul celei din Turcia

Jucătorul dorit de Juventus şi AC Milan a făcut istorie în meciul de deschidere de la Cupa Mondială

Russia v Saudi Arabia: Group A - 2018 FIFA World Cup Russia

Aleksandr Golovin este primul star al Cupei Mondiale din Rusia. Mijlocaşul de 22 de ani a fost omul meciului de deschidere, în care naţionala ţării gazdă s-a impus cu 5-0 în faţa Arabiei Saudite, la Moscova.

Exclusiv Dan Leasă ar fi adus un alt antrenor în locul lui Mutu la Voluntari

Dan Leasa Voluntari

Dan Leasă a dezvăluit la "Digi Sport Special" motivul pentru care a demisionat de la FC Voluntari, după ce antrenorul Adrian Mutu a fost demis de ilfoveni la mai puţin de o zi după salvarea de la retrogradare.

"Pare că suntem ca la o înmormântare". Discursul lui Ramos cu o zi înaintea debutului Spaniei la Mondial

ramos spania penalty euro

Demiterea selecționerului Julen Lopetegui cu o zi înainte de startul Mondialului a căzut ca un trăsnet asupra jucătorilor spanioli. În calitate de căpitan, Sergio Ramos își îmbărbătează colegii, deși atmosfera din lor nu este una prea plăcută

Video Simona Halep, elogiată de una dintre legendele probei de dublu: "Va fi mult timp lider mondial"

Simona Halep

Cu 16 trofee de Grand Slam la dublu în palmares alături de fratele său geamăn, Bob, Mike Bryan a venit în România pentru prima dată.

Rusia - Arabia Saudită 5-0. Cea mai mare diferenţă de scor din istoria meciurilor de deschidere la CM

Russia v Saudi Arabia: Group A - 2018 FIFA World Cup Russia

Astăzi începe Cupa Mondială din Rusia, a 21-a ediție a turneului final care aliniază cele mai bune formații din lume. La ora 18:00 va începe meciul dintre Rusia și Arabia Saudită, din deschiderea competiției pentru cel mai râfnit trofeu la nivel de echipe naționale. Toate cele 64 de partide vor fi în format LIVE TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro. 15 iulie este data stabilită pentru marea finală.

Schimbări masive la Voluntari. Mutu - OUT, Leasă a demisionat. Prima reacție a lui Gâlcă

galca

FC Voluntari a rămas în Liga 1, dar apele sunt mai agitate ca niciodată la clubul din Voluntari. Antrenorul Adrian Mutu a fost dat afară după ce a îndeplinit obiectivul stabilit în momentul în care a fost angajat, iar managerul general Dan Leasă a demisionat.

Fals în acte? Decizia Comisiei de Apel în cazul jucătorilor Rapidului, după plângerea făcută de Talpan

colaj rapid talpan

După ce Florin Talpan a cerut amânarea meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3 dintre Rapid și Singureni, Comisia de Apel a AMFB a amânat și ea luarea unei decizii. Juristul de la CSA Steaua consideră că cei de la Rapid au încălcat regulamentele când i-au legitimat pe cei cinci fotbaliști, Ionuț Voicu, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Marian Vlada și Petre Goge

Olandezul dorit de Barcelona, disperat să ajungă cât mai repede pe Camp Nou

Frenkie de Jong

Frenkie De Jong îşi forţează transferul la Barcelona după ce Ajax a vândut zilele trecute un alt jucător de mare viitor, Justin Kluivert, la AS Roma.

Capitolul la care Rusia e lider la Cupa Mondială. "Primul 11" al soțiilor și prietenelor jucătorilor ruși

colaj sotii rusi

Rusia - Arabia Saudită 5-0 /// Cupa Mondială 2018. Rușii au deschis Mondialul, în meciul cu Arabia Saudită, însă soțiile și prietenele fotbaliștilor pot eclipsa cu siguranță spectacolul de pe teren. Acestea au făcut deliciul publicului pe stadionul Luzhniki din Moscova. Dintre cei 11 jucători trimiși în teren de selecționerul Stanislav Cercesov, singurul care n-are prietenă e fundașul dreapta Mario Fernandes, care susține că s-a despărțit recent.

A marcat primul gol al CM 2018 la primul meci oficial jucat în naţională

Russia v Saudi Arabia: Group A - 2018 FIFA World Cup Russia

La primul meci oficial pentru Rusia, Iuri Gazinski a marcat primul gol al Cupei Mondiale care a început azi, cu meciul dintre naţionala ţării gazdă şi Arabia Saudită.

Maradona, critici după demiterea lui Lopetegui: "S-a jucat cu iluziile suporterilor"

maradona

Decizia lui Julen Lopetegui de a bate palma cu Real Madrid chiar înainte de Cupa Mondială nu l-a deranjat doar pe preşedintele Federaţiei Spaniole, Luis Rubiales, care l-a demis pe fostul selecţioner cu numai două zile înaintea meciului de debut de la CM, cu Portugalia.

Gestul lui Putin după discursul despre pace de la deschiderea Cupei Mondiale

Putin CM2018

Rusia - Arabia Saudită /// Cupa Mondială 2018. A 21-a ediție a Cupei Mondiale a început cu meciul Rusia - Arabia Saudită, iar Vladimir Putin a ținut discursul de deschidere. Președintele Rusiei a vorbit preț de câteva minute și a ținut să sublinieze că această competiție trebuie să "promoveze pacea între națiuni"

Galerie Foto Robbie Williams a făcut spectacol la ceremonia de deschidere a CM, dar a oferit şi un moment controversat

Russia v Saudi Arabia: Group A - 2018 FIFA World Cup Russia

Robbie Williams a făcut spectacol la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din Rusia. Nu singur, ci alături de soprana Aida Garifullina.

Video Exclusiv "Baionetele și săbiile, în trecut". Rapidiștii contraatacă, în războiul cu Talpan. Anunțul privind palmaresul și baza

colaj niculae talpan

Juristul de la CSA Steaua, Florin Talpan, a solicitat amânarea meciurilor de baraj dintre Academia Rapid şi Singureni, partide programate să se dispute pe 16 şi pe 23 iunie, la Giurgiu, respectiv Giuleşti, în direct la Digi Sport 1. Talpan consideră în continuare că cei de la Rapid au încălcat regulamentele când i-au legitimat pe cei cinci fotbaliști, Ionuț Voicu, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Marian Vlada și Petre Goge. Cu toate acestea, Daniel Niculae n-are nicio emoțiile, după ce a văzut că CSA a "scos săbiile și baionetele", pentru a promova cu orice preț în Liga 3

Galerie Foto Tottenham amână inaugurarea noului stadion. Când se va juca primul meci pe noul White Hart Lane

tottenham 2

Tottenham Hotspur nu va putea debuta pe noul stadion încă de la debutul noului sezon din Premier League.

Sergio Ramos a sărit să-l bată pe șeful Federației, după demiterea lui Lopetegui. Pique i-a despărțit

ramos rubiales

Demiterea lui Julen Lopetegui de la naționala Spaniei după ce acesta a anunțat că va pleca la Real Madrid s-a lăsat cu un scandal uriaș. Pe lângă șocul pe care l-a produs în cadrul echipei, dar și în rândul oamenilor din fotbal, precum și în presa internațională, decizia l-a scos din sărite și pe Sergio Ramos

Nadal, acuzat de sexism după ultima declarație. Ce crede despre premiile din "sportul alb"

nadal

Rafael Nadal a oferit o declarație care va stârni controverse în tenis la numai câteva zile după ce a cucerit al 11-lea trofeu din carieră la Roland Garros.

Galerie Foto Simona Halep a petrecut într-un club de fițe. Cine i-a fost alături la distracție

Halep Tecau si Pavel

Simona Halep, campioana de la Roland Garros, a sărbătorit, miercuri seara, alături de prietenii săi primul titlu de Grand Slam din carieră. La petrecerea care a avut loc la Biutiful By the Lake, un club situat în nordul Bucureştiului, au paricipat personalitati din lumea tenisului, dar şi cei din lumea artistică.

De la Hurst la Maradona. Topul celor mai mari erori de arbitraj din istoria Cupei Mondiale

hurst maradona

Cupa Mondială din Rusia, care va începe în această seară, cu meciul dintre naţionala ţării gazdă şi Arabia Saudită, va fi prima la care se va folosi arbitrajul video, introdus deja în mai multe competiţii importante, cu rezultate pozitive.

Exclusiv Dovada că pentru Dică nu contează banii! Propunerea lui Becali, acceptată imediat de antrenor

FOTBAL:ANTRENAMENT FCSB INAINTEA MECIULUI CU VIKTORIA PLZEN, LIGA CAMPIONILOR (1.08.2017)

Gigi Becali (59 de ani) a decis să meargă în continuare pe mâna lui Nicolae Dică (38 de ani), chiar dacă acesta a ratat obiectivul intern sezonul trecut.

  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Liga Digi Sport
  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Fotbal Club
  • 15:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:45 Etapa 6 Superliga: Rezumatele Etapei
  • 16:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:00 LIVE Liga Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult