Ultimele stiri

"S1mona, noua campioană!" CFR, FCSB și Federația de Fotbal s-au întrecut în mesaje superbe pentru Halep

Simona Halep

HALEP - STEPHENS, ROLAND GARROS 3-6, 6-4, 6-1. După succesul istoric din finala de la Roland Garros, Simona Halep a fost felicitată de Federaţia Română de Fotbal şi mai multe cluburi din Liga 1, în frunte cu CFR Cluj, câștigătoarea titlului de campioană, cu vicecampioana FCSB și cu CS Universitatea Craiova, câștigătoarea Cupei României.

Zi excelentă pentru România! Carp și Mihalachi, medalii de argint la Europene și calificare la CM, la Canoe dublu - 1.000m

carp mihalachi argint europene

Leonid Carp (Steaua) şi Victor Mihalachi (Dinamo) au cucerit medaliile de argint, sâmbătă, în proba de Canoe-2 pe 1.000 m, la Campionatelor Europene de kaiac-canoe de seniori de la Belgrad.

Transferul lui Fekir la Liverpool a picat. Anunţul făcut de Olympique Lyon

nabil fekir lyon

Transferul lui Nabil Fekir la Liverpool a picat. Olympique Lyon a publicat un comunicat oficial, pe site-ul clubului, şi a anunţat că negocierile dintre cele două cluburi au fost întrerupte.

Video Clipa în care Simona Halep a fost sigură că va câştiga finala de la Roland Garros

halep punct decisiv

Simona Halep a devenit în premieră campioană de Grand Slam, după ce a învins-o în finala de la Roland Garros pe Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1.

Video U-BT Cluj, bronz în Liga Naţională

U BT Cluj duel

U BT Cluj a câştigat medaliile de bronz ale Ligii Naţionale. În meciul decisiv al finalei mici, baschetbaliştii antrenaţi de Mihai Silvăşan au învins CSU Sibiu cu 91-77.

Ţiriac nu e mulţumit de jocul Simonei în finală. Ce îi reproşează campioanei de la Paris

tiriac

Ion Ţiriac, unul dintre oamenii apropiaţi de Simona Halep, a recunoscut că a avut mici emoţii înaintea finalei de la Roland Garros, dar a fost convins că liderul mondial va obţine până la urmă primul titlu de Grand Slam al carierei.

Foto "Moment magic!" Cahill, pur și simplu superb. Mesajul special: "Toată România trebuie să celebreze"

cahill halep trofeu 1 - Copy

HALEP - STEPHENS, ROLAND GARROS 3-6, 6-4, 6-1. Darren Cahill este unul dintre principalii artizani ai succesului Simonei Halep la Roland Garros. După victoria numărului 1 WTA din finala pe zgura pariziană, antrenorul australian a avut un mesaj și pentru români, cărora le-a transmis să sărbătorească acest moment special din istoria sportului nostru.

Mesajul unei jucătoare eliminate de Halep la Roland Garros, după victoria Simonei: "Să vă stea în gât!"

Festivitate de premiere Roland Garros / Foto: Getty Images

Simona Halep a devenit în premier campioană la Roland Garros, după o revenire splendidă în finala cu Sloane Stephens, câştigată în trei seturi, scor 3-6, 6-4, 6-1

Exclusiv Reactiile foștilor campioni ai României dupa succesul istoric al Simonei Halep: "Este fenomenul românesc!"

Halep trofeu RG2018

HALEP - STEPHENS, ROLAND GARROS 3-6, 6-4, 6-1. Simona Halep a devenit, în premieră, campioana la Roland Garros, motiv pentru foștii mari sportivi români să-i transmită mesaje de felicitare. Simona Halep a reuşit să scrie istorie la 40 de ani de la momentul în care o altă româncă, Virginia Ruzici, aducea în România primul trofeu de Grand Slam, tot după o finală disputată pe zgura pariziană. 

Exclusiv "A fost genial, dădea indicaţii despre cum trebuia să lovească". Cum a trăit marele Hagi finala Simonei

hagi halep

Video Exclusiv Ilie Năstase a salutat victoria Simonei, dar e pesimist pentru viitorul tenisului românesc

nastase halep

HALEP - STEPHENS, ROLAND GARROS 3-6, 6-4, 6-1. Ilie Năstase, primul câștigător român al unui turneu de Grand Slam și totodată primul lider din istorie al clasamentului ATP, a salutat triumful Simonei Halep la Roland Garros. Năstase a amintit și de rețeta care a făcut posibil ca sportul nostru să ajungă să aibă o generație extraordinară, unde vârful este noua campioană de pe zgura pariziană.

Galerie Foto Primul sărut nu se uită niciodată. Cele mai frumoase imagini ale ceremoniei în care Halep a primit trofeul de la RG

halep trofeu

Presa internaţională, cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep după victoria fantastică de la Roland Garros

halep collage

Video Voluntari - Chindia Târgoviște 1-0. Victorie chinuită pentru ilfoveni în barajul pentru menținerea în Liga 1

FOTBAL:FC VOLUNTARI-CHINDIA TARGOVISTE, BARAJ DE PROMOVARE, LIGA 1(9.06.2018)

FC Voluntari joacă pe o primă de 30.000 de euro barajul pentru supravieţuirea în Liga I. Fără victorie în ultimele etape de play-out, echipa lui Mutu are programată dubla cu Chindia Târgovişte. Primul meci îl joacă acasă, ÎN DIRECT la Digi Sport, la ora 19:00.

Video Darren Cahill a trăit la intensitate maximă finala Simonei Halep. Reacţiile australianului au devenit virale

halep cahill

Simona Halep a trecut de la agonie la extaz în finala de la Roland Garros, câştigată în teri seturi, scor 3-6, 6-4, 6-1, în faţa lui Sloane Stephens, iar antrenorul său, Darren Cahill, i-a împărtăşit emoţiile.

Sloane Stephens, după prima înfrângere a carierei într-o finală: "N-aş fi vrut să pierd în faţa altcuiva"

Sloane Stephens

Foto Secvențele unei bucurii de nedescris. Simona s-a dus "glonț" în tribună

Halep Cahill imbratisari

Simona Halep - Sloane Stephens, Roland Garros // Simona Halep a devenit în premieră campioană la un turneu de Grand Slam, după ce a învins-o pe Sloane Stephens în finala de la Roland Garros în trei seturi, scor 3-6, 6-4, 6-1. După ce a realizat performanța incredibilă pe care a realizat-o, vizibil emoționată, Simona s-a dus glonț la loja în care o asteptau parinții, antrenorii, dar și alte nume importante din sportul românesc.

Grand Simona

Halep mama imbratisari

Reacţia lui CTP după victoria fantastică a Simonei Halep: "E cea mai frumoasă zi din viaţa mea"

CTP Halep

Video Imagini unice! "Momentul în care Simona Halep a devenit campioană la Roland Garros"

Simona Halep Roland Garros

HALEP - STEPHENS, ROLAND GARROS 3-6, 6-4, 6-1. Reacția Simonei Halep după ce a câștigat primul trofeu de Grand Slam al carierei a fost postată imediat pe Twitter de oficialii de la Roland Garros.

Simona Halep: "În ultimul game simţeam că nu mai pot respira"

halep final

Simona Halep a devenit în premieră campioană la un turneu de Grand Slam, după ce a învins-o pe Sloane Stephens în finala de la Roland Garros în trei seturi, scor 3-6, 6-4, 6-1 pe Sloane Stephens.

Prin victoria de la Roland Garros, Simona urcă direct pe podium. Cifrele românilor la Grand Slam-uri

halep nastase ruzici

Simona Halep a intrat în Top 10 All Time al câștigurilor, în tenisul feminin

2018 French Open - Day Eleven

HALEP ROLAND GARROS. La a patra finală de Grand Slam din carieră, Simona a reușit să-și treacă în cont și primul titlu, dar și cel mai mare premiu obținut în carieră. Succesul cu Sloane Stepehns i-a adus liderului WTA peste 2,5 milioane de dolari și un loc în Top 10 All Time al câștigurilor din tenis.

Axente le-a răspuns celor care au contestat transferul său la Dinamo. Promisiunea făcută fanilor

axente

Video Halep a luat 4 game-uri la rând, înainte să câștige setul al doilea! Remarca de la Roland Garros

halep roland garros finala 2018

HALEP - STEPHENS, ROLAND GARROS. După ce a cedat cu 3-6 primul set al finalei de la Paris, Simona Halep a avut o revenire extraordinară în prima parte a celui de-al doilea. Sloane Stephens a condus cu 2-0, dar numărul 1 WTA a câștigat 4 game-uri la rând, cu ajutorul a două break-uri și prestația ei în creștere a fost remarcată și de contul oficial de Twitter al celor de la Roland Garros.

Surpriză imensă! Lăsat fără viză de britanici, Abramovich are ofertă să vândă clubul Chelsea

Abramovich mirat

Cel mai bogat britanic, omul de afaceri Jim Ratcliffe, ar fi făcut o propunere pentru cumpărarea clubului Chelsea. Potrivit britanicilor de la Daily Mail, actualul patron al "albaștrilor", Roman Abramovich, nici nu a vrut să audă de cedarea clubului.

Simona Halep a câştigat Roland Garros, 3-6, 6-4, 6-1 cu Sloane Stephens. REGINA PARISULUI!

halep victorie

Simona Halep - Sloane Stephens este marea finală de la Roland Garros 2018. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 16:00, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

Video "Strigătul de luptă" al lui Sloane Stephens. Reacția adversarei Simonei după ce a câștigat primul set

Sloane stephens simona halep finala roland garros

Simona Halep a început ezitant finala de la Roland Garros 2018, cu Sloane Stephens. Jucătoarea din SUA a avut o prestație perfectă în primul set al finalei de la Roland Garros, pe care l-a câștigat cu 6-3 în fața Simonei Halep. După mingea care i-a adus setul, Sloane a avut o reacție care a apărut imediat pe rețelele de socializare.

Video Senzaţii tari la Auto Total Business Show

auto show

Drifturi, cascadorii şi maşini scumpe sunt cele 3 ingrediente de bază ale celui mai tare eveniment din acest acest weekend. La Romexpo, Auto Total Business Show 2018 şi-a deschis sâmbătă porţile pentru pasionații de mașini și nu numai.

Video Doi români în finala de la French Open: Simona Halep şi Raluca Andrei

halep si arbitra

HALEP-STEPHENS, Roland Garros. În finala de la Roland Garros dintre Simona Halep şi Sloane Stephens a mai fost implicată o româncă. Raluca Andrei a oficiat ca arbitru de linie, după ce fost pe teren şi la semifinalele masculine de vineri, Thiem-Cecchinato şi Nadal-Del Potro. Delegarea de astăzi vine ca o recunoaştere a calităţii dovedite de arbitra din România.

  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Liga Digi Sport
  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Fotbal Club
  • 15:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:45 Etapa 6 Superliga: Rezumatele Etapei
  • 16:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:00 LIVE Liga Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult