Ultimele stiri

Liverpool e gata de un nou transfer. ”Fekir va semna până în Cupa Mondială!”

nabil kekir

Căpitanul echipei Olympique Lyon, Nabil Fekir (24 de ani), aflat în cantonament cu naţionala de fotbal a Franţei, pentru Cupa Mondială din Rusia (14 iunie - 15 iulie), este foarte aproape de a semna cu englezii de la Liverpool

Orgoliul lui Ronaldo l-a scos din minți pe Florentino. Întâlnire-fulger pentru "operațiunea Neymar"

cr ney

Situația tinde să devină explozivă la Real Madrid, după ce ultimele pretenții ale lui Cristiano Ronaldo au ajuns și la urechile lui Florentino Perez. Conform publicației spaniole El Mundo Deportivo, președintele madrilenilor s-a arătat indignat de orgoliul portughezului, care l-a "tras de urechi" pentru că nu i-a mărit salariul, așa cum a promis, pentru a se apropia de veniturile rivalului Messi.

Lucescu l-a promovat pe "noul Hagi" la naţionala Turciei. Mai multe cluburi se luptă pentru semnătura lui

noul hagi sau messi

Tânărul fotbalist turc Abdulkadir Omur (18 ani), de la Trabzonspor, este un star în devenire. Cel puţin aşa susţine presa din Turcia, care a scris că jucătorul este o "combinaţie între Leo Messi şi Gică Hagi".

Halep, performanța unică și egalitate cu Năstase! Semnul care anticipează triumful mult dorit la un Grand Slam

collage

Simona Halep - Garbine Muguruza 6-1, 6-4 // Roland Garros. La vârsta de 26 de ani, Simona Halep are asigurat un loc de cinste în istoria tenisului din România, iar ultimele realizări îi consolidează piedestalul pe care va fi așezată. Prin noua calificare în finala de la Roland Garros, numărul 1 WTA a reușit o performanță fără precedent la simplu în sportul alb autohton: joacă în două ediții consecutive cu trofeul pe masă la Paris.

”E ridicol! Nu vă dați seama că s-a comis o greșeală!” Țiriac îi atacă dur pe organizatorii de la Roland Garros

tiriac ion

Omul de afaceri Ion Țiriac (79 de ani) a criticat în termeni duri faptul că turneul de la Roland Garros este singurul în care nu se poate juca atunci când plouă. Francezii au anunțat că abia din 2021 arenele de la French Open vor fi dotate cu acoperișuri.

(P) Ce cote au favoritele la CM 2018 si cum sa beneficiezi de cota 20,00

featured1

Inainte de primele jocuri ale Cupei Mondiale, pasionatii de pariuri online pot profita de cele mai bune cote pentru alegerea echipei castigatoare. In mod evident, cotele urmeaza sa scada in momentul in care respectiva formatie isi confirma forma foarte buna in cadrul competitiei.

Arbitrii vor putea opri meciurile de la CM în cazul comportamentului discriminatoriu al spectatorilor

rose

FIFA a reiterat faptul că arbitrii au puterea de a pune capăt meciurilor de la Cupa Mondială din Rusia, în cazurile de discriminare persistentă în rândul spectatorilor. Autorităţile de la Moscova s-au angajat să lupte împotriva rasismului, în condiţiile în care Rusia trebuie să facă faţă unei examinări minuţioase atât înainte cât şi în timpul turneului pe care îl va găzdui între 14 iunie şi 15 iulie, în 11 oraşe, între care Moscova, Sankt Petersburg şi Soch.

După ce a anunțat că joacă pentru o liră, a venit și oferta. Yaya Toure, gata să se răzbune pe Guardiola

yaya

Yaya Toure a fost protagonistul unui scandal uriaș zilele trecute. Mijlocașul care și-a încheiat contractul cu Manchester City l-a pus la zid pe Guardiola, pe care l-a acuzat de rasism și sabotaj: "Nu-i plac negrii", a spus ivorianul, care susține că nu înțelege motivul pentru care nu a fost folosit decât de 10 ori în campionat și o singură dată titular. Prin vocea impresarului său, închizătorul de 35 de ani a transmis că e dispus să joace la orice altă rivală din Premier League Top 6 pentru un salariu de doar o liră pe săptămână. Asta pentru a se răzbuna pe Guardiola și pentru a-i demonstra că a greșit când nu l-a folosit și că nu e un jucător terminat

”I-am zis să meargă acolo!” Sfatul lui Dan Petrescu pentru bunul său prieten Gică Hagi

dan petrescu

Dan Petrescu (50 de ani) a plecat de la CFR Cluj, pentru a-și încerca norocul în China, la Guizhou Hengfeng, dar ”Bursucul” a dezvăluit că a apucat să stea de vorbă și cu Gică Hagi, managerul tehnic al celor de la Viitorul,

Întrebarea la care Simona a refuzat să răspundă, după ce s-a calificat în finala de la Roland Garros

simo

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS  ROLAND GARROS 2018// Simona Halep s-a calificat în ultimul act al turneului de la Paris, după ce a trecut în două seturi, 6-1, 6-4, de Garbine Muguruza (locul 3 WTA). În finala programată sâmbătă, sportiva noastră o va întâlni pe Sloane Stephens (SUA - 10 WTA) care a trecut în cea de-a doua semifinală a competiţiei, în două seturi, 6-4, 6-4, de compatrioata sa, Madison Keys (13 WTA).

Un copil i-a cerut lui Suarez să nu muşte la Cupa Mondială. Reacţia starului Barcelonei

suarez muscator

Uruguay se pregătește de Cupa Mondială, însă unul dintre jucătorii sud-americanilor a primit un mesaj de la un copil, suporter al naționalei "celeste": "Să nu muști", a fost îndemnul copilului, iar Suarez a răspuns: "Nu o să mușc la Mondial"

Spaniolii l-au anunțat pe urmașul lui Zidane pe banca Realului. ”El va antrena!”

Real Madrid

Real Madrid se află încă în căutare de antrenor după ce Zinedine Zidane (45 de ani) a decis să plece. Candidații sunt mai mulți, dar niciunul dintre ei nu este clar și asta din cauza faptului că au contracte ferme cu actualele lor cluburi, ceea ce face dificilă sosirea lor pe ”Santiago Bernabeu”.

"Asta nu s-a întâmplat niciodată". Dezvăluirea făcută de agentul lui Salah

Liverpool v A.S. Roma - UEFA Champions League Semi Final Leg One

Agentul lui Mohamed Salah nu a mai suportat zvonurile despre transferul atacantului la Barcelona și a ținut să-i liniștească pe fanii lui Liverpool. Ramy Abbas a dat o replică pe rețelele de socializare în care infirmă faptul că au avut loc negocieri cu trupa blau-grana

"Nu are niciun avantaj". Stephens, arogantă înaintea finalei cu Halep?

colaj simona stephens

HALEP ROLAND GARROS // Sloane Stephens nu se teme de Simona Halep înaintea marii finale de la Roland Garros. Americanca de 25 de ani se încurajează și se laudă cu o performanță pe care Simona încă nu a obținut-o, un titlul de Grand Slam.

Video "Shakira e bine?". Regele Spaniei s-a dus direct la Pique, când a aflat ce a păţit

pique rege

Regele Spaniei e la curent cu noutățile din fotbal. Felipe al VI-lea a făcut o vizită în cantonamentul naționalei, alături de ministrul culturii și sportului, Maxim Huerta, chiar înaintea plecării "Furiei Roja" spre Rusia, la Campionatul Mondial

”Nu este ok să dai răspunsuri pentru jucători la televizor!” Reghecampf e dur cu FCSB

reghecampf-1

FCSB a ratat titlul de campioană, pentru al treilea sezon la rând, astfel că gruparea roș-albaștrilor și-a atras și foarte multe critici. Unul dintre cei care a spus lucrurilor pe nume și care nu s-a sfiit să-i arate cu degetul pe Nicolae Dică

Remember CM 1986 Mexic. Maradona a ridicat trofeul, după o finală cu 5 goluri

WCup Six Pack Greatest Players Soccer

Ajunsă la a 13-a ediţie, Cupa Mondială s-a întors, în 1986, în Mexic, gazdă pentru a doua oară, în urma renunţării Columbiei de a organiza competiţia, din motive financiare. Turneul s-a desfăşurat în perioada 31 mai - 29 iunie 1986, potrivit site-ului FIFA. De altfel, Mexic a devenit prima ţară din lume care a găzduit Cupa Mondială de două ori, după ce fusese gazdă şi în 1970.

Finala pentru postul de antrenor la CFR! "Au rămas doi!" Șase oameni au fost pe lista campioanei

cfr cluj

Dan Petrescu s-a despărțit de CFR Cluj și a făcut anunțul oficial într-o conferință de presă, însă misiunea clujenilor este acum una foarte dificilă în găsirea unui înlocuitor pe măsură. După ce Petrescu a reușit câștigarea titlului încă din primul an pe banca celor de la CFR, noul antrenor va avea obiectivul extrem de complicat de a califica echipa în grupele celei mai importante competiții inter-cluburi din lume, Champions League. Clujenii au avut o listă lungă de înlocuitori pentru Petrescu, însă acum au mai rămas în cursă doar "finaliștii"

Șumudică se ia de staff-ul lui Dică! ”Alibec și Budescu nici la mine nu erau așa grași!”

Budescu alibec

Marius Șumudică (47 de ani) nu s-a sfiit să atace staff-ul lui Nicolae Dică în privința celor doi fotbaliști Denis Alibec (27 de ani) și Constantin Budescu (29 de ani), care au tot fost contestați mai ales de finanțatorul FCSB

Secretul din spatele succesului Simonei Halep cu Muguruza

cahill halep

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) este pentru a treia oară în finală la Roland Garros (după 2014 și 2017) şi pentru a patra oară în ultimul act al unui Grand Slam (2018, Australian Open) iar ascensiunea formidabilă a sportivei noastre i se datorează și lui Darren Cahill

Video Exclusiv Promisiunea făcută de Simona Halep, înaintea finalei de la Roland Garros

2018 French Open - Day Twelve

Video Anglia - Costa Rica 2-0. Gol superb marcat de Rashford

anglia costa rica

ÎN DIRECT la Digi Sport, Anglia a înregistrat o victorie în ultimul amical disputat înaintea Campionatului Mondial din Rusia. Echipa lui Gareth Southgate s-a impus cu 2-0 în meciul contra reprezentativei din Costa Rica.

FOTO OFICIAL Juventus, transfer de 40 de milioane de euro, direct din cantonamentul Braziliei

douglas costa

Douglas Costa l-a convins pe antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, în sezonul petrecut sub formă de împrumut de la Bayern Munchen. Joi, campioana Italiei a plătit 40 de milioane de euro pentru transferul definitiv al internaționalului brazilian care va juca alături de naționala auriverde la Cupa Mondială din Rusia.

Video Dan Petrescu, ironii la adresa lui Mihai Stoica şi FCSB. Ce mesaj aştepta din partea roş-albaştrilor

mm dan petrescu

Dan Petrescu şi Mihai Stoica au făcut istorie la Unirea Urziceni, unde au devenit campioni ai României, dar au devenit duşmani în sezonul recent încheiat, în care CFR Cluj şi FCSB s-au luptat pentru titlu până în ultima etapă.

Legendarul Mats Wilander anunță: "Halep va fi de neatins. Ar putea câștiga 3 din cele 4 turnee de Grand Slam"

halep rg 2018

Deși înaintea duelului cu Muguruza nu o considera pe Simona favorită, legendarul Mats Wilander a fost convins de jocul entuziasmant al constănțencei și îi prevede un viitor strălucit.

Puşcaş e dorit de o echipă din Spania. Preţul cerut de Inter în schimbul atacantului

puscas-1

Ziua şi oferta pentru George Puşcaş. Tânărul atacant român nu este dorit doar în Italia, ci şi în La Liga. Leganes este foarte interesată de fotbalistul care aparţine de Inter Milano, iar spaniolii negociază în aceste zile un posibil transfer al fotbalistului de 22 de ani.

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu, amintiri cu vulcanicul Petrescu: "Doamne, ce mi-a făcut! Ce cuvinte inferioare mi-a spus!"

ilie dumitrescu

Meciul dintre Generatia de Aur si legendele Barcelonei e prilej de rememorare a unor întâmplări comice între fostele glorii ale României. Ilie Dumitrescu nu uită cum se supară Dan Petrescu.

Omul care l-a anihilat pe Maradona nu crede în jucătorul de 70 de milioane al lui Becali: "Nu-i văd rolul la FCSB"

FOTBAL:FC BOTOSANI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, CUPA ROMANIEI (9.05.2018)

FCSB a oficializat două transferuri pentru sezonul următor, Olimpiu Moruţan şi Kamer Qaka, însă jucătorii veniţi de la FC Botoşani, respectiv CSM Poli Iaşi trebuie să arate că pot face faţă presiunii de la echipa lui Nicolae Dică.

Marcelo: "Neymar are ușa deschisă la Real. Cristiano nu e patronul echipei"

Ronaldo si Neymar

Coleg cu Neymar la naționala Braziliei și cu Ronaldo la Real Madrid, Marcelo a fost întrebat despre acest aspect în cadrul unei conferință de presă. Fundașul stânga e de părere că cei doi sunt compatibili, însă a trimis un mesaj clar, pentru a pune capăt interpretărilor.

Nadal a provocat hohote de râs când a fost întrebat despre vârsta biologică a lui Ronaldo

nadal ronaldo

Rafael Nadal a oferit un răspuns care a provocat un râset general, când a fost întrebat despre o declaraţie recentă a lui Cristiano Ronaldo, care susţine că vârsta sa biologică este de 23 de ani.

  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult