Ultimele stiri

Ce a postat Mihai Stoica pe Facebook, după ce i-a strâns mâna lui Petrescu: "Cursa e încă deschisă"

meme petrescu

FCSB - CFR 1-1. Mihai Stoica şi Dan Petrescu au îngropat "securea războiului". După mai multe luni în care cei doi s-au "înţepat", aseară, la meciul de pe Arena Naţională, au făcut "pace". Oficialul FCSB a ţinut să sublinieze acest lucru într-o postare pe pagina de Facebook, în această dimineaţă.

Video După remiza cu CFR Cluj, Becali s-a urcat pe maşină de bucurie. Ce i-au strigat suporterii și ce a făcut

Becali bucurie CFR

FCSB - CFR Cluj 1-1. Gigi Becali a făcut spectacol la plecarea de la Arena Nationala. Cum a coborât de la oficială, patronul roș-albaștrilor a fost rugat de suporteri să se urce pe maşină pentru a celebra remiza care face din trupa pregatită de Nicolae Dică să ramană cu prima șansă la câștigarea titlului. "Sus! Sus! Sus!" i-au strigat suporterii, Becali s-a conformat, dar bucuria a fost destul de reținută, preferând să facă patru cruci.

Egiptenii s-au unit pentru Salah după ce federaţia l-a "insultat" pe candidatul la Balonul de Aur

Salah pe avioane

Calificarea Egiptului la turneul final al Campionatului Mondial, după o pauză de 28 de ani, le-a deschis oficialilor din federaţia de fotbal apetitul pentru contracte pe bani grei. Şi cine poate fi cel mai vândut jucător dacă nu Mo Salah, jucătorul care face spectacol în Europa. Numai că în acest moment fotbalistul de 25 de ani se simte jignit de acţiunile federalilor, iar egiptenii de rând susţin o mişcare amplă pe reţelele de socializare: "Sprijin pentru Mohamed Salah".

CFR, obligată să atace cu toate liniile! De ce Dan Petrescu e forţat la o ofensivă totală, pentru a mai spera la titlu

alibec

Pique demonstrează că are clasă și la jonglerii. Cum s-a distrat fundașul cu apărarea lui Deportivo

Pique jonglerie

În meciul cu Deportivo la Coruna, pe Estadio Riazor, Barcelona avea nevoie de un punct pentru a deveni campioana a Spaniei, dar elevii lui Ernesto Valverde au obținut victoria, cu 4-2, rezultat care a retrogradat echipa lui Florin Andone. În repriza a doua, gazdele au egalat la 2, dar cu câteva minute înainte de gol, Pique a pornit un atac al Barcelonei după ce a oferit un număr spectaculos de jonglerie. Fundașul catalan a preluat un balon în propriul careu, pe genunchi, apoi s-a îndepărtat spre marginea terenului jonglând cu mingea de șapte ori!

Video Exclusiv Fanii FCSB l-au așteptat pe Dan Petrescu în parcare și au râs de el. Scandarea care a stârnit amuzamentul tuturor

dan petrescu

VIDEO FCSB - CFR Cluj 1-1. Fanii celor de la FCSB au venit din nou în număr mare pe Arena Națională, la derby-ul cu CFR Cluj, văzut drept o veritabilă "finală" a campionatului. Egalul îi avantajează pe roș-albaștri, care rămân pe primul loc, cu 3 etape înainte de finalul sezonului, iar după meci fanii bucureșteni i-au făcut o surpriză lui Dan Petrescu.

Dică i-a servit lui Dan Petrescu din propriul "medicament". Cum l-a surprins tehnicianul roş-albaştrilor pe rival

fotbal-steaua-cfr-cluj-030

FCSB a obţinut din nou in-extremis o remiză cu CFR şi e în acest moment favorită la titlu, având două puncte avans faţă de rivală. Nicolae Dică i-a pregătit lui Petrescu o tactică neaşteptată, nefiind dispus să rişte nimic.

"Meci urât, echipele au jucat foarte prost!" Cine a făcut praf derby-ul FCSB - CFR

FOTBAL: FC STEAUA BUCURESTI - CFR CLUJ, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (

Video Barcelona, campioană chiar înainte de El Clasico! Ce scrie ziarul de casă al Realului şi atmosfera din vestiar

Barcelona Vestiar

Catalanii aveau nevoie de o victorie pe terenul lui Deportivo La Coruna şi au obţinut-o, cu 4-2. Acesta este al 25-lea titlu din La Liga adjudecat de gruparea de pe Camp Nou, în istorie.

Video Messi, din nou magic! Hat-trick-ul care l-a adus pe primul loc la Gheata de Aur

messi hat-trick

VIDEO Deportivo - Barcelona 2-4. Lionel Messi a marcat un hat-trick de efect duminică seară, decisiv pentru victoria cu 4-2 de pe terenul lui Deportivo La Coruna, care i-a adus Barcelonei și matematic al 25-lea titlu din istoria clubului. Golurile de pe El Riazor l-au propulsat pe primul loc în clasamentul la zi pentru Gheata de Aur a Europei, peste Mohamed Salah, de la Liverpool.

Video "Finalele" cu CFR au fost decise de cei mai ieftini jucători luaţi de Becali în ultimul an, Planic şi Gnohere

FC STEAUA BUCURESTI - CFR CLUJ

Video "Îmi doream să avem mai multă personalitate!" Ce compartiment l-a nemulţumit pe Dică

FOTBAL: FC STEAUA BUCURESTI - CFR CLUJ, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (

Becali: "70% suntem campioni. Am mare încredere în Craiova". Ce a spus de arbitrajul lui Kovacs

becali

Roş-albaştrii au dat lovitura în prelungirile partidei, după un gol marcat de Bogdan Planic, din pasa lui Denis Alibec. Astfel, echipa lui Nicolae Dică rămâne favorită la câştigarea campionatului. "70% suntem campioni", a anunţat Gigi Becali după meci.

Pintilii, declaraţia serii, după "finala" campionatului: "Nu merităm titlul! Nici noi, nici CFR Cluj!"

FOTBAL: FC STEAUA BUCURESTI - CFR CLUJ, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (

Video Petrescu: "Dacă luăm un asemenea gol nu putem avea pretenţii. Arbitrul ne-a `ciupit` de la început"

Dan Petrescu

Echipa lui Dan Petrescu a pierdut dramatic şansa de a trece pe primul loc al clasamentului Ligii 1, cu trei etape rămase de disputat. Bogdan Planic a egalat în prelungiri şi FCSB rămâne favorită la câştigarea titlului.

"E foarte dureros!" Camora, după încă un meci în care CFR a fost egalată în prelungiri de FCSB

camora re

VIDEO FCSB - CFR Cluj 1-1. Căpitanul CFR-ului, Mario Camora, a apărut extrem de supărat la finalul meciului cu FCSB. Egalul pe care portughezul îl consideră "foarte dureros" îi păstrează pe ardeleni pe locul al doilea, la două puncte de liderul bucureștean, cu 3 etape înainte de final.

FCSB, un coşmar pentru CFR Cluj! Ardelenii au condus de patru ori, dar niciodată nu au câştigat

FOTBAL: FC STEAUA BUCURESTI - CFR CLUJ, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (

Video Cu cine vor juca FCSB şi CFR Cluj în ultimele trei etape ale campionatului

clasament 1

VIDEO FCSB-CFR 1-1. După 1-1 la "finala campionatului", mai avem trei etape până la terminarea play-off-ului, iar FCSB are 43 de puncte, iar CFR Cluj 41 de puncte. Pentru a patra oară în acest campionat, CFR a deschis scorul şi de fiecare dată FCSB a reuşit să egaleze, iar acest din urmă egal îi dă cele mai mari şanse să câştige campionatul.

Video Gol superb marcat de Djokovic. Bălgrădean nu a avut nicio şansă

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-CFR CLUJ, LIGA 1 BETANO (10.02.2018)

Video FCSB - CFR Cluj 1-1. Roș-albaștrii au luat prim-planul în lupta la titlu

CFR FCSB 1-1

FCSB și CFR Cluj s-au anulat reciproc pentru a patra oară la rând, la capătul unui peci pe muchie de cuțit. Derby-ul de duminică s-a încheiat 1-1, același scor din celelalte 3 întâlniri de pe parcursul sezonului, iar bucureștenii pot fi considerați în mare parte câștigători ai titlului de campioni. Cu 3 etape rămase de jucat din play-off, roș-albaștrii rămân pe primul loc în clasament, la două puncte peste ardeleni.

Video Nervii au cedat după o oră. Tănase şi Culio, la un pas de bătaie. De la ce a pornit totul

captura bataie fcsb-cfr

VIDEO FCSB - CFR. După o oră din finala campionatului, nervii jucătorilor celor două echipe au cedat. Totul a pornit de la o lovitură liberă de la 20 de metri obţinută uşor de Florin Tănase.

Video Deac l-a făcut pe Dan Petrescu să se ia cu mâinele de păr la "finala campionatului"

captura deac lufteaza

VIDEO FCSB-CFR CLUJ. CFR nu a reuşit un start bun în meciul cu FCSB, chiar dacă pentru clujeni victoria era singura modalitate prin care şansele la titlu rămâneau mari. Din păcate pentru echipa lui Dan Petrescu, tocmai fotbaliştii cu experienţă au fost cei care au părut neconectaţi aşa cum trebuie la o astfel de partidă. Vinicius putea fi eliminat la puţine minute de la start, iar lui Camora nu i-au ieşit primele intenţii ofensive. Dar cel mai rău din prima repriză a ieşit Ciprian Deac, fotbalist care până la ora meciului cu FCSB avea cinci goluri şi 10 pase decisive

Video Merita Vinicius eliminat? Brazilianul a încercat să-l lovească pe Pintilii

captura vinicius pintilii

Video Fiorentina - Napoli 3-0. Oaspeţii, la 4 puncte de Juventus. Koulibaly, eliminat în minutul 8. Hat-trick Simeone

Fiorentina Napoli

Napoli a rămas la patru puncte în spatele liderului Juventus, după ce pierdut pe terenul Fiorentinei cu trei etape înaintea finalului sezonului din Serie A.

Video Deportivo - Barcelona 2-4. Catalanii sunt campioni, galicienii au retrogradat

Barcelona campioana

Barcelona se pregăteşte de încă o sărbătoare, după ce a câştigat săptămâna trecută Cupa Spaniei, după 5-0 în finala cu Sevilla.

Video Exclusiv MM Stoica şi Dan Petrescu s-au întâlnit pe tunel. Cum au reacţionat cei doi "războinici"

captura meme petrescu

PAOK a învins categoric în deplasare unul dintre numele mari ale Greciei

razvan lucescu

Într-o etapă care s-a jucat toată de la ora 19:00, PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a obţinut ce-a de-a 20-a victorie în Super Liga din Grecia, 3-0 în deplasare cu Panathinaikos. Mai este o singură etapă, iar echipa din Salonic este sigură de locul secund, chiar dacă a pierdut două jocuri la masa verde, cu AEK şi cu Olympiakos, din cauza incidentelor de la stadion. Pe lângă cele două, formaţia antrenorului român a mai pierdut doar alte trei partide, iar de 4 ori a terminat la egalitate!

Caroline Flack a spus "da". Se căsătoreşte cu iubitul mai tânăr cu 11 ani

Caroline-flack

Cunoscuta prezentatoare TV Caroline Flack s-a logodit. În vârstă de 38 de ani, aceasta i-a spus "da" lui Andrew Brady, care este cu 11 ani mai tânăr.

Galerie Foto "Istoria continuă cu noi!" Coregrafie 3D impresionantă la ”finala” cu CFR Cluj, realizată de fanii FCSB-ului

captura fcsb-cfr 4

Organizatorii partidei de diseară, de pe Arena Națională, dintre FCSB și CFR Cluj, mizează pe aproximativ 35.000 de spectatori, dar și pe o galerie numeroasă din partea roș-albaștrilor.

Wenger, coşmar la ultima deplasare pe Old Trafford. Ce i-a înmânat Ferguson înainte de partida cu United

fff

  • 20:15 LIVE Fotbal Club
  • 21:00 Etapa 7 Superliga: CFR Cluj-Sepsi Sfantu Gheorghe
  • 21:45 LIVE Fotbal Club
  • 22:00 Etapa 7 Superliga: CFR Cluj-Sepsi Sfantu Gheorghe
  • 23:00 LIVE Fotbal Club
  • 20:30 Etapa 7 Superliga: Rapid-Universitatea Craiova
  • 21:15 LIVE Fotbal Club
  • 21:30 Etapa 7 Superliga: Rapid-Universitatea Craiova
  • Vezi tot programul
  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 23:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - FC CFR 1907 CLUJ SA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (29.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Sepsi, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: ACSM POLITEHNICA IASI - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (08.12.2023)

    FOTBAL: Poli Iași - UTA, ora 18:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League - Old Trafford

    FOTBAL: Tottenham - Arsenal, ora 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (18.02.2024)

    FOTBAL: Oțelul - Hermannstadt, ora 13:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Gloria Buzău - Mioveni, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult