Ultimele stiri

Video Craiova a primit ușor un penalty, după ce i-a fost refuzat unul mai clar

penalty craiova - botosani

VIDEO Craiova - Botoșani. CS Universitatea Craiova putea primi un penalty încă din primul minut al meciului cu FC Botoșani, din turul celei de-a doua semifinale din Cupa României. 

Video Bratu a confirmat că Nemec poate pleca la vară. Ce spune de posibilitatea de a semna cu FCSB

nemec dinamo csu

Adam Nemec a fost implicat, în prima parte a acestui sezon, în discuții cu privire la un transfer la FCSB, după modelul folosit de roș-albaștri și în cazul Gnohere. În cele din urmă, atacantul slovac a rămas la Dinamo, unde mai are contract până la finalul acestui sezon

Suspendare-record pentru un fotbalist englez implicat în mafia pariurilor

Wood

Unul dintre eroii lui Lincoln City din sezonul trecut al Cupei Angliei a primit o suspendare-record după ce a fost găsit vinovat pentru trucarea unor meciuri.

Video AHC Dobrogea Sud - Dinamo 27-20. Vom avea meci decisiv pentru un loc în semifinalele Ligii Naționale!

dobrogea dinamo

AHC Dobrogea Sud a câştigat cel de-al doilea meci cu Dinamo, scor 27-20, după ce bucureștenii învinseseră cu un scor și mai clar în prima partidă (36-27 VIDEO). Semifinalista Ligii Naţionale de handbal masculin se va decide în cea de-a treia partidă.

Video "În loc de inimă ai o ladă de bere". Buffon, ironizat de portarul unei echipe de amatori

buffon oliver

Declaraţiile lui Gianluigi Buffon de la sfârşitul returului cu Real Madrid, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, au ajuns subiect de glumă pentru portarul unei echipe de amatori din Italia.

"Generația de Aur nu a contat". Teorie despre înfrângerea lui Lupescu: "Avem o problemă cu coloana vertebrală"

colaj duckadam burleanu

Helmuth Duckadam știe de ce a pierdut Ionuț Lupescu șansa să-l detroneze pe Răzvan Burleanu și să devină noul șef al Federației Române de Fotbal. Președintele de imagine al FCSB a rămas surprins când a aflat numărul voturilor. Nici măcar sprijinul politic din ultima vreme nu l-a putut propulsa pe "kaiser" în fotoliul Federației

Decizie istorică a organizatorilor din Texas după ciocnirea dintre Rossi şi Marquez

rossi8

Conflictul dintre Valentino Rossi şi Marc Marquez, izbucnit la Marele Premiu de MotoGP al Argentinei, de la Santiago del Estero, lasă în continuare urme.

Video Exclusiv FCSB face revoluție la aflarea veștii că poate fi depunctată: "O să vezi 3 milioane de oameni în stradă"

Becali

Vestea unei posibile depunctări a FCSB-ului nu-l sperie pe Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor a explicat că nu a jignit când a spus că cei de la CFR Cluj sunt unguri. Ardelenii cer depunctarea FCSB și au depus și un memoriu, iar unul dintre motivele pentru care CFR face această solicitare e legat de atacurile la adresa clubului ardelean, cum că ar primi penalty-uri pentru că ar avea legături vechi cu arbitrii

Video Maria Sharapova a împlinit 31 de ani. Cadou superb din partea WTA!

maria sharapova

Maria Sharapova (locul 41 WTA) a împlinit 31 de ani şi a avut parte de o surpriză din partea site-ului WTA pentru cele două decenii dedicate tenisului.

Iniesta va juca în China din vară. Numele viitoarei echipe a lui "Don Andres"

andres-iniesta-cropped_1d057bumd0ijl1g9opsacegofz

Andres Iniesta e tot mai aproape de a părăsi Barcelona, iar jurnaliştii de la Marca ştiu numele viitoarei echipe a mijlocaşului format de gruparea blaugrana.

Video Exclusiv "Toți am fost ciuruiți". Cuvinte grele spuse de Sorin Cârțu după ce Burleanu a fost reales șef la FRF

colaj cartu frf

Ionuț Lupescu a pierdut lupta cu Răzvan Burleanu în tentativa de a-i lua locul acestuia din urmă la șefia Federației Române de Fotbal, iar ecourile nu nu se opresc. Într-o intervenție la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, Sorin Cârțu l-a făcut praf pe vechiu și totodată noul președinte de la Casa Fotbalului. Fostul antrenor a explicat și rezultatele scrutinului de miercuri

FCSB redevine Steaua? "Totul depinde de MApN". Anunţul făcut de noul patron al liderului

becali marca steaua

După ce Răzvan Burleanu a câştigat un nou mandat în fruntea FRF, Gigi Becali a anunţat că se retrage de la FCSB şi că noul patron al echipei va fi nepotrul său, Vasile Geambazi. Acesta are planuri mari şi anunţă că va cere Armatei dreptul de a folosi din nou numele Steaua.

Video Djokovic, învins de Thiem la Monte Carlo. Austriacul îl va întâlni pe Nadal în sferturi

djokovic nadal

Zi plină de tenis de calitate, în direct la Digi Sport 2, în optimile de finală ale turneului ATP de la Monte Carlo.

Noi acuzaţii ale uneia dintre fostele gimnaste abuzate sexual de fostul medic al lotului SUA

McKayla Maroney

McKayla Maroney a lansat noi acuzaţii la adresa fostului medic al echipei de gimnastică a SUA, Larry Nassar, condamnat la 175 de ani de închisoare pentru abuz sexual la adresa mai multor foste sportive.

Video Exclusiv FCSB nu se teme de depunctare: "Nu-i o problemă, lor le scade cel puțin 10 și Craiova ia titlul"

fcsb cfr

CFR Cluj a făcut memoriu la Comisia de Disciplină şi solicită depunctarea FCSB-ului pentru atacurile la care a fost supusă în ultima vreme din partea roș-albaștrilor. Mai mult, în memoriu e scris şi că Becali l-a contactat pe Dan Petrescu în ziua meciului CFR - FCSB, lucru interzis de regulament

Galerie Foto Primul Fan Zone la Craiova, înaintea meciului cu FC Botoşani. Ce a pregătit clubul pentru suporteri

Fan Zone Craiova

Fanii Craiovei au avut parte de o surpriză din partea clubului, înaintea meciului tur cu FC Botoşani, din semifinalele Cupei României, care va avea loc azi, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Barcelona vrea un nou fotbalist al lui Ajax Amsterdam

Van de Beek

Barcelona a pus ochii pe un nou fotbalist al lui Ajax.

Video "E uimitor ce am trăit în acest sezon". Guardiola, discurs emoţionant după câştigarea titlului

man city pep

Manchester City a devenit noua campioană a Angliei, după ce rivalii de la Manchester United au pierdut suprinzător acasă cu West Bromwich Albion (0-1). Din acest motiv, "cetăţenii" nu au putut sărbători împreună succesul, însă Pep Guardiola a ţinut să le mulţumească tuturor celor din cadrul clubului pentru munca depusă într-un sezon triumfal în Premier League.

Exclusiv Cursa pentru titlu explodează! CFR-ul cere depunctarea FCSB-ului. Motivul pentru mişcarea lui Becali

Gigi Becali

După ce Răzvan Burleanu a ieşit preşedintele FRF la scrutinul de miercuri, Gigi Becali a intrat în direct la Digi Sport şi s-a declarat foarte dezamăgit de vot. Seara, însă, a avut o nouă intervenţie la TV şi a anunţat că se retrage de la FCSB pentru că s-a săturat! Că va notifica Liga şi FRF despre retragere. De fapt, decizia sa pare să aibă legătură cu mişcarea CFR-ului, care a făcut memoriu la Comisia de Disciplină şi solicită depunctarea FCSB-ului!

Real Madrid are cel mai slab sezon din acest secol pe teren propriu

real madrid bernabeu

Real Madrid a făcut un nou pas greşit pe teren propriu, remizând cu Athletic Bilbao, scor 1-1, datorită unui gol marcat pe final de Cristiano Ronaldo, şi înregistrează cel mai slab sezon acasă în acest secol.

Gest superb al lui Utrecht pentru Neşu

Nesu Utrecht

Mihai Neşu nu a fost uitat de cei de la Utrecht nici la aproape şapte ani după momentul în care a rămas paralizat după un antrenament al fostei sale echipe.

Un fost fotbalist al Craiovei, victima manifestărilor rasiste în Rusia

Nuno Rocha

Fostul mijlocaş al lui CS U Craiova, Nuno Rocha, are probleme în Rusia.

Bratu recunoaște: "Dinamo a rămas repetentă în acest sezon". Ce spune despre duelul cu Neaga

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-GAZ METAN MEDIAS, PLAY OUT LIGA 1 BETANO (12.03.2018)

Dinamo e lider în play-out, unde urmează să întâlnească vineri seara, ÎN DIRECT la Digi Sport, pe ACS Poli Timișoara, dar Florin Bratu e conștient că formația sa are multe de demonstrat în acest final de campionat.

Bratu mizează din nou pe Torje: "Sper să tragă echipa după el"

torje

Florin Bratu se bazează în continuare pe Gabriel Torje, deşi a mizat doar 20 de minute pe fostul "internaţional" român în ultimele trei partide disputate de Dinamo în campionat, cu FC Botoşani, Concordia Chiajna şi FC Voluntari.

Trei jucători sunt refuzați de Messi în primul "11" al Barcelonei pentru finala Cupei Spaniei

messi busquets

Lionel Messi şi colegii săi de la Barcelona se pregătesc de finala Cupei Spaniei, care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 2, sâmbătă, începând cu ora 22:00, pe stadionul “Wanda Metropolitano” din Madrid. Starul argentinian i-ar fi transmis lui Ernesto Valverde ce jucători şi-ar dori să nu vadă pe teren în meciul cu Sevilla.

Bucureşti, "tărâm interzis" pentru CFR. Ardelenii au şanse minime să se impună în "finala" campionatului

gnohere

FCSB - CFR, partidă care se va disputa pe 29 aprilie, pe Arena Naţională, în direct la Digi Sport 1, va fi finala campionatului. Clujenii au două puncte în minus în acest moment, astfel că mai mult ca sigur că ţintesc victoria. Totuşi, misiunea e una extrem de grea, roş-albaştrii având o serie impresionantă pe teren propriu, în Liga 1: 27 de meciuri fără înfrângere.

Alba Blaj a pierdut titlul înaintea Final Four-ului Ligii Campionilor. CSM Bucureşti e noua campioană la volei

CSM Bucureşti

CSM Bucureşti a întrerupt supremaţia Albei Blaj în Liga Naţională de volei feminin chiar în anul în care ardelencele vor participa la Final Four-ul Ligii Campionilor, pe care îl vor organiza la Bucureşti pe 5 şi 6 mai.

Galerie Foto Liverpool și-a prezentat noul kit pentru sezonul 2018-2019. Vrea să scrie istorie în el

liverpool

Liverpool şi-a prezentat, joi, prin intermediul site-ului oficial, echipamentul de acasă pentru sezonul 2018-2019, în care va încerca să cucerească primul titlu de campioană a Angliei după o pauza de 29 de ani. Echipamentul este asemănător cu cel din acest sezon, dar are un aspect retro, cu guler şi nasturi în loc de anchiorul pe care îl au actualele tricouri. Noul echipament al portarului este galben.

Video Încă un gol superb primit de Juventus, în stilul Cristiano Ronaldo

foarfeca crotone

Juventus mai are doar patru puncte avans faţă de singura rivală la titlu, Napoli, după ce a primit un nou gol de generic pe terenul nou-promovatei Crotone.

Video "Tigroaicele" de la CSM, campioane și la poze. "A fost un moment de relaxare pentru fiecare"

colaj handbal

Campioanele de la CSM Bucureşti s-au relaxat după calificarea în Final Four-ul de la Budapesta la o şedinţă foto. Se gândesc deja la titlul Ligii Campionilor, iar antrenorul Per Johansson vrea să ude trofeul cu pălincă.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Tim Seria A ball and the logo during the Italian Serie A football match AC Milan vs Bologna at San Siro stadium in Milan, Italy on 27/08/22

    FOTBAL: Cagliari - Lecce, ora 13:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: CS SUPORTER CLUB OTELUL GALATI - ACS PETROLUL 52 PLOIESTI, SUPERLIGA SUPERBET (27.01.2024)

    FOTBAL: Petrolul - Oțelul Galați, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Radu Dragusin

    FOTBAL: Liverpool - Tottenham, ora 18:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Rapid CFR Cluj

    FOTBAL: CFR Cluj - Rapid, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult